Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Basescu DEMISIA
Re: Re: Re: Re:
#23250: un musafir - Re: Re: Re:
Sant sofer de profesie ,vreu sa iti prezint un exemplu Pe valea oltului era ISCTR-ul care controleaza vehiculele si gasesc ei un motiv sa dea amenda soferului Aproape toti soferii de profesie avem statii de emisie receptie pe masini ,impreuna cu alti cativa colegi am vorbit sa le aplicam o corectie celor de la isctr ,doar ca pana am ajuns la locul unde stateau ,erau plecati deja ,avand si ei statii radio si ascultau ce vorbeam
Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#23242: cetatean european - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Eronat total. Nu zic ca aceasta " miscare civica" nu a "existat" la "Referendumul de Demitere" (ca o paranteza, acest referendum fiind ceva inutil si aberant. dar asta e alta discutie), si ca in urma vointei poporului, Presedintele ar fi trebuit sa demisioneze.
Dar daca doar la asta se rezuma "miscarea civica", deja nu isi mai are rostul. Ea ramanad doar o masa manipulata de catre o tabara politica. O miscare civica trebuie sa reactioneze in fiecare clipa, prin petitii, prin demonstratii pasnice, cand conducatorii nostri politici, oricare ar fi ei, ar calca stramb, si ar face nedreptati pentru societate.
Asa doar hai sa dam jos un hot, sa lasam locul altor hoti... si apoi dormim 4-5 ani...adika ce am facut pana acum, de la Decebal incoace....nu rezolvam nimic
Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#23252: - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
cine nu are? ma refer la oamenii sanatosi la cap, care doresc binele tarii astea...
Dacă ROMÂNIA mai vrea să aibă o șansă,singura șansă este ca Băsescu Traian să nu-și încheie mandatul încă 10 luni
Re: Re: Re: Re: Re:
prin informarea cat mai multor persoane Sa inteleaga ca aici e vorba despre ei(statul) si noi oamenii Iar atata timp cat exista statul ,oamenii nu o vor duce bine
| This discussion has been closed. |