Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Sa iasa in fiecare seara la 18:30 si sa spuna poporului ca prioritatea natiunii este educarea copiilor, sa li se spuna in scoli sa nu mai fure, sa nu mai dea spaga, si sa explice de ce nu e bine. Cred ca ar fi fost de ajuns, cel putin pentru mine. Eu asta as fi facut.
Daca asta ar insemna sa incallci separarea puterilor in stat, numai dezaxatii s-ar fi putut supara pe Presedinte. Parerea mea.:{}}}{{{{{
adrian
Vor sa scape acum de justitie chiar asa prosti sunteti?
Basescu oricum pleaca anul asta. Ia sa vedem ce face Voiculescu ?
Eu adresez o rugaminte tuturor cetatenilor ROMANIEI,care au votat la Referendumul din 2012 pentru demiterea lui Traian Basescu; haideti oameni buni sa mai facem un mic efort! Sa semnam cat mai multi aceasta petitie ca ea sa pota fi inaintata PARLAMENTULUI ROMANIEI si altor institutii democratice din Europa,care in baza acestor semnaturi sa initieze o noua actiune de suspendare a celui ce ocupa ilegitim functia de Presedinte. Propun ca data de desfasurare a noului Referendum sa coincida cu data alegerilor pentru Parlamentul European.NU VA FIE FRICA!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#17488: Heil Hitler - basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
ciordeala a inceput cu voiculescu si sper sa se termine cu basescu sa nu ne mire de ce am ajuns unde suntem explicatia e simpla.dupa 90 au au venit la putere aceeasi mizerabili care au condus timp de 50 de ani,oameni fara onoare, fara principii ;voiculescu a fost securist si-a turnat familia a intrat in posesia banilor munciti de romani pina in 90 s-i-a facut televiziune s-a facut formator de opinie elevi fiind-,ui gidea, ursu,ce tot vorbim de furt ,de saracie eu am stat si stau inca la bloc ei stateau in floreasca la vile,in primaverii si mincau la gospodaria de partid iar eu statem la coada la tacimuri si-au dat legi minjite de singe(vezi iliescu)pt a avea buletine de revolutionari sa isi tina gura sa nu se stie ce s-a intimplat atunci oamenii astia s-a nu dea lectii de moralitate pt ca sunt absolut hidosi ar face bine s-a taca laturile astea
Pe Ceausescu l-am impuscat in ziua de Craciun,dupa care am inceput sa om ducem mai bineun pic ,dar nu ne-a placut si am vrut circ in tara si acum suportam cu totii.
...
e clar şi pentru un om de rînd, nu numai pentru un psiholog.
iar un psihopat nu are ce căuta în fruntea unei naţii.
INTREBARE PT DOMNUL GADEA
DOMNULE GADRA DE CE INVITATI UN MINCINOS CA VICTORIA PONTA IN EMISIUNILE DUMNEAVOASTRA?
VICTORIA PONTA NE A TRADAT PRIMUL IN MOMENTUL CAND A FOST SI A SEMNAT CA UN NESIMTIT ACORDUL CU TRAIAN BĂȘESCU SI CAND IA FACUT JOCUL ACESTUI TIRAN LEGAT DE JUSTITIE!
VA MULTUMESC
| This discussion has been closed. |
10