Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Niciodata nu este prea tirziu..Poate acum...Daca va fi demis si macar si cu o zi inainte de terminarea mandatului, NU-I VOM MAI PLATI PINA LA SFIRSITUL VIETII LUI TOATE FAVORURILE DE CARE BENEFICIAZA PRESEDINTII ROMANIEI...DAR DOAR ADEVARATII PRESEDINTI...
- Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de moguli, au inceput sa ma paraseasca pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje. Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar si chiar ca ma dau drept Dumnezeu…
Psihiatrul:
- S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut.
Basescu:
- Pai, la inceput am creat Cerul si Pamantul…
Nicu Ceausescu nu si-a permis atata extravaganta si furtisaguri pe fata ca fetele lui si sa ne fie cu iertare dar copii lui Ceausescu au fost destepti pe bune nu la ff
Domnule Gadea,in ce tara din lumea democrata un presedinte isi permite sa faca un cetatean al acelei tari,mincinos fara sa sufere o reactie din partea comisiilor de aparare a drepturilor omului.Ce spune madam Reding de aceasta situatie?Dar Merkel,Barroso,Gordon?Unde este statul de drept atat de sustinut de acest imbecil presedinte,iertati limbajul,dar nu mai putem cu aceasta facatura a naturii!Toti liderii marcanti ai Europei trebuie sa-i ceara imperios DEMISIA,asa cum au cerut si mentinerea lui in functie,impotriva a 7400000 de VOTURI EXPRIMATE DE CETATENI LIBERI DIN ROMANIA.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.