Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Chiar Mantuitorul Hristos ne-a invatat cum sa fim sefi, si anume prin a fi sluji celorlalti. Dar se pare ca la Besescu este total invers, si anume noi il slujim pe el si clica lui. N-am auzit in campania electorala ca ma va face tigan imputit. ca imi va taia venitul, ca va mari TVA-ul si asa mai departe. De aceia ii cer respectuos sa-si dea dimisia
Este f trist si ma rog la Cel de sus sa nu mai sa plece cat mai repede din fruntea acestei tarii.
ATENTIE MARE!!!
Basistii vor sa compromita petitia si au semnat-o in nr. de 118 deja, semnaturile fiind toate din Alexandria (USA, cica): http://www.petitieonline.com/?page=statistics&petition=cetatenii_discriminati_de_presedintele_basescu_ii_cer_demisia , iar numele semnatarilor fiind toate de genul IonyJG Vasile, IonnAw Vasile, Ioncfa Vasile,... Daca dati click pe Alexandria in lista de la statistici, va apar toti semnatarii si va rog sa sugerati indepartarea (aveti aceasta optiune in partea dreapta, la 'Actiuni'. Trebuie insa sa "rasfoiti", deoarece s-au intins pe mai multe pagini deja!
Re:
Mai draguta, cum poti sa stai si sa scrii 1000 de ori acelasi mesaj, asa singurel fara sa te plictisesti. Oare un singur mesaj nu era suficient? Sau 2,3? Bine, hai ca sa zicem ca ura e mare. Scriai 20! Dar totusi, sa repeti mesajul la infinit? Oare nu ai o problema? Oare?
"sunt “băsist”, încă de dinainte de Băsescu! Abia când a venit Băsescu am aflat cum se cheamă boala…"
Re: ATENTIE MARE!!!
#12587: josbasescu - ATENTIE MARE!!!
Mai draguta, cum poti sa stai si sa scrii 1000 de ori acelasi mesaj, asa singurel fara sa te plictisesti. Oare un singur mesaj nu era suficient? Sau 2,3? Bine, hai ca sa zicem ca ura e mare. Scriai 20! Dar totusi, sa repeti mesajul la infinit? Oare nu ai o problema? Oare?
"sunt “băsist”, încă de dinainte de Băsescu! Abia când a venit Băsescu am aflat cum se cheamă boala…"
Subiect
NU E BINE TOV. PRESEDINTE!
PARCA NOI TE-AM PUS PRSEDINTE!!!!!!
PLEACA O DATA CU TOATA CLICA TA! SI INTREAGA-TI FAMILIE , CA ATI FALIMENTAT ! O TARA INTREAGA ."SA TRAITI BINE" DOAR UN SALUT?????
cred ca suntetii cu totii de acord ca traim intro tara cu conducatori te toata jena
Re: Contra Heil Hitler
#12566: Contra Heil Hitler - Contra Heil Hitler
Repet doar pentru a putea fi vizualizat de cat mai multe lume.Poate se gaseste cineva si sa ii transmita aceste ganduri. Nu sta nimeni sa citeasca toate mesajele. Daca il postez o data, o sa il vada o singura persoana, si nu am rezolvat nimic
| This discussion has been closed. |
NU MAI ARE TIMP....