Anttenna 3 - niste ratati care nu stiu cum sa triseze

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Anttenna 3 - niste ratati care nu stiu cum sa triseze

Musafir

#76 Re:

2014-01-20 18:53

#6: yury -

Daca semnez eu cu sotia ,mama si tata dupa acelasi calcularor se considera ca votul nostru nu conteaza?Data viitoare o sa ii trimit pe la vecini.

Musafir

#77 Re: BRAVO!

2014-01-20 18:53

#8: XXX - BRAVO!

Daca semnez eu cu sotia ,mama si tata dupa acelasi calcularor se considera ca votul nostru nu conteaza?Data viitoare o sa ii trimit pe la vecini.

Musafir

#78 Re:

2014-01-20 18:55

#14: Traian Bas(in)escu -

Musafir

#79 Re: bai

2014-01-20 18:57

#26: ãnti prostie si ticalosie - bai

Musafir

#80 Re:

2014-01-20 18:59

#43: -

Duşmanii POPORULUI

#81 Distrugătorii României

2014-01-20 23:42

B O I C O T A Ţ I fraţii mei, B O I C O T A Ţ I la S Â N G E aceste J E G U R I S E C U R I S T E ...///... Opriţi D e z I n f o r m a r e a…///…Opriţi M a n I p u l a r e a …///…Opriţi D e f ă i m a r e a României...///... ■■ Opriţi-i pe SABOTORI ■■ EV.ZILEI; HOŢNEWS ; ADEVĂRUL; ROMÂNIA LIBERĂ, REVISTA 22; CURENTUL; ZIARE C OM; LABE 1; GÂNDUL; PROTV; DIGI Tv; ROMÂNIA TV ■■ Opriţi-i pe TRĂDĂTORI şi TURNĂTORI ■■ MONICA MACOVEI; CRISTIAN PREDA; CRISTIAN BOUREANU; COLONNELLO TURCESCU; I O N C R I S T O I U; DAN TAPALAGĂ; DAN ANDRONIC; ■ VLADIMIR TISMĂNEANU [fiu de căţea boleşvică ] ; RADU BANCIU zis Ţ U G U R I N (jupuitor de câini); RADU MORARU; ANDREEA PORA; DAN CRISTIAN TURTURICĂ; CRISTIAN CÂMPEANU; TIA ŞERBĂNESCU; GRIGORE CARTIANU; MIRCEA MARIAN; CTP; MĂLIN BOT; SORINA MATEI ■■ Opriţi-i pe ŞANTAJIŞTI ■■ TRAIAN BĂSESCU; TRAIAN UNGUREANU; MONICA MACOVEI; DANIEL FUNERIU ; MRU; SEBASTIAN LĂZĂROIU; BACONSKI; RODICA CULCER; MIRCEA MIHĂIEŞ; GABRIEL LIICEANU; ANDREI PLEŞU; POSTACI PLĂTIŢI: Opriţi-i şi-i JUDECAŢI şi la RAHOVA-TÂRGŞOR cazaţi! ■■ PS.La lista ruşinii băsistoide vehiculată în ultima vreme, i-aş adăuga la gramadă pe toţi cei care au înroşit tastele cu inepţiile lor pe site-urile CONTRIBUTORS, DILEMA VECHE si HYDE PARK, publicaţii oficiale de propagandă. Spre deosebire de EVZ, site-urile enumerate oferă spaţiu editorial nelimitat pentru fiecare culturnic care doreşte să-l apere pe Hăhăitor, fară limită de vârstă. La fel ca şi COMUNISMUL,BĂSISMUL este o abominaţie care a raşchetat urdorile şi jegul care acopereau mediocritatea, clasa pseudo-intelectuală, şi i-a poleit pe toţi aceşti nemeriţi încât să pară geniile sclipitoare ale românilor, precum HîR HîR TISMĂNEANU.

Musafir

#82 Gicu

2014-01-21 07:23

Te uiti la ei niste imbuibati rupti de realitate rupti de traiul cotidian numai balarii debiteaza.
Ma uit la ei zici ca sunt din aia cu creierele spalate si ei se exalteaza cu tampenii si minciuni
GLASUL POPORULUI

#83 ATENTIUNE SECURIST BORATI

2014-01-21 08:43

JEGURILOR, OCUPATIVA DE INTERESUL TARII, NU DE IP-URI SA-L SCAPATI PE BASE, CA VA DUCETI DRACU CU EL ODATA, SUNTE-TI TRADATORI DE TARA...IN LOC SA VA FACETI MESERIA...NE UMILITI PE BANII NOSTRI...VA JUPUIM IN DECEMBRIE
vasile a lui Vasile

#84 intrebari.... retorice

2014-01-21 09:51

Basescu nu a plesnit copilul cu dosul palmei?Nu a jurat stramb pe Biblie ? Comportamentul lui Basescu nu e cel al unui dictator ? Adica nu se vrea a fi TOTUL? Acuma nu-i MOSIER de NANA...? Cu NISE=GAZPROM e cat se poate vde clar, cel putin pentru mine. Sa nu mai amintesc de 2009 cand sustinatorii lui (pt alegeri) cadoriseau la galeti, ceasuri,si alte "stimulente" Sa ascultam ZILNIC macar primul vers al IMNULUI.Dumnezeu sa NE LUMINEZE ,sa ne ajute sa comunicam folosind un limbaj mai elevat, mai demn la adresa oricarui OM.
varanul

#85 Re: Ofticosii!

2014-01-21 13:14

#18: Emil - Ofticosii!

prostovane nu mai dureaza mult pana lumea iese in strada,si atunci iesi si tu si striga daca ai curaj BASISTILOR.

andrei terlea
hateg

#86 ba boilor

2014-01-21 14:10

Antena 3 e cea mai buna televiziune de la ea auzim ce face choru si cine o facut petitia asta ii mai prost ca noaptea

Musafir

#87 ce mizerabili, basistii astia!

2014-01-21 14:56

da lucreaza baietii astia , nu gluma! Isi risipesc energiile facand 12 mii de petitii impotriva Antenei3. De aceea ma uit in continuare la aceasta televiziune. Hai, incepeti cu injuraturile !!!!

Musafir

#88 Re:

2014-01-21 15:07

#7: fasaila -

Daaaaaa!  :P

Musafir

#89 Re: Ofticosii!

2014-01-21 15:08

Musafir

#90 SUNTETI JAVRE ORDINARE , JIGODI BASISTI IMPUTITI

2014-01-21 15:12

SA VA FIE RUSINE BASISTILOR, JAVRE ORDINARE ,JIGODI ,LEGIONARILOR IMPUTITII ,ATI FURAT TARA 9 ANI DE ZILE ,UDREA ,VIDEANU, BERCEANU ,BUAGIU ,MACOVEI , PARICIOASA ,CARE A FACUT MULT RAU ROMANIEI , UNDE A FOST LEGIONARUL DE PAPA HAGI LA REVOLUTIE ? A VENIT ACUM IN ROMANIA SA FACA SCANDAL IMPREUNA CU JEGOSUL DE RAMUS CERNEA ,NESPALATUL IMPUTIT.
Halpert

2014-01-21 18:28

Petitia asta demonstreaza ca sistemul nu poate fi fraudat decat cu urme. :D
82000 de adrese IP e usor diferit fata de 82 adrese de IP.

Nu stiu daca sunteti intr-atat de prosti incat sa nu realizati singuri cat sunteti de prosti sau daca sunteti doar niste securisti prosti de la coada vacii.

Adriana

2014-01-21 18:49

:)))pana unde merge prostia unora...aveti grija dragi pupincuristi de bas viciile ucid(si aici ma refer si la neuroni)din pacate pentru voi e prea tarziu dar mesajul e un semnal de alarma pentru novicii din"aceasta meserie"
Ziare locale si nationale

#93 Eugen

2014-03-19 22:13

Eu citesc ziarele pe net, si pot alege doar publicatii cu credibilitate. O lista completa cu ziare de calitate din Romania gasiti aici:
http://proziare.ro/