Vreti Monarhie in ROMÂNIA??????

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vreti Monarhie in ROMÂNIA??????


Musafir

#51

2014-01-12 19:17

Situatia actuala,seamana izbitor de bine cu cea din 1866 Nu credeti?
Mihai Gadea

#52 Basescu rege!

2014-01-12 19:32

Basescu rege! EBA mostenitoarea tronului! Vrem reinstaurarea monarhiei!

Musafir

#53

2014-01-12 19:59

Am fost crescut....si mai tarziu "intoxicat"spre a fi Antimonarhic sau poate mai corect spus Republican! Acum CRED si mai ales STIU ca aceasta este solutia ,eleganta si pragmatica pentu ROMANIA stat membru UE si NATO !!!! Dar mai ales este singura solutie petru-ca un alt "Zeus"(brav barbat supus...amantei)sa nu mai detina putere ,aproape absoluta ,intr-o tara cu prea multi obedienti in uniforma statului sau din alte institutii "civile".CRED IN MONARHIE PENTRU ROMANIA !!!Doame lumineaza-ne!

Musafir

#54

2014-01-12 20:14

m-am saturat de comunisti

Musafir

#55

2014-01-12 21:22

Republica este ilegală.Nici un Parlament al României,nu a abrogat oficial Constituția din 1923.Trăiască Regele Mihai!

Musafir

#56

2014-01-13 02:50

Aș dori ca România să fi condusă-ntro zi de adevărați români,onești,demni,curajoși garanți ai acțiunilor ,lor,nu de hoți și criminali(DELAPIDATORI). Să desființăm parlamentul.Tehnocrații să-și GARANTEZE POSTURILE, FUNCȚIILE .Atunci România ar înflori ,iar românii ar începe din nou să zîmbească,să rîda,SĂ IUBEASCĂ(PENTRU CĂ AU UITAT DE TOT)

Musafir

#57

2014-01-13 11:32

Traiasca Regele!

Musafir

#58

2014-01-13 11:47

Traiasca Monarhia. Odata instaurata la putere voi avea curajul de a ma reantoarce in Tara mea draga.

Musafir

#59

2014-01-13 13:00

Bunicii noştri au murit cu gândul la Restauraţie. Să vină cineva să nege, cu argumente.
Republica s-a instaurat prin forţa Armatei de ocupaţie sovietică. Actul de la 30 decembrie s-a comis sub ameninţarea uciderii a 1.000 de tineri în faţa Palatului Elisabeta.
Când s-a abolit Monarhia, poporul român nu a fost consultat. Deci, orice constituţionalist de bun simţ, ştie că democraţia plebiscitară acţionează în oglindă, într-un cadru definit de Legea fundamentală. Cei patru preşedinţi ai României au dus instituţiile statului în cele mai degradante poziţii publice. Niciodată românii, în întreaga istorie, nu au dispreţuit în asemenea hal autorităţile.
Nu în ultimul rând, Regele este un simbol şi un garant al echilibrului social. El este rege atât al socialiştilor, cât şi al liberalilor. Regele constituţional este cel care domneşte, nu guvernează.
Cele mai puternice state ale Europei sunt conduse de monarhi: Belgia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Monaco, Luxemburg, Andora. Familia regală a României este înrudită cu toate acestea.
Preşedinţii nu au fost unşi niciodată cu Mirul Sfânt...

Musafir

#60

2014-01-13 13:22

nu snt de acord; primul lucru ar trebui ca ex regele mihai sa recunoasca cu ce a plecat din tara si sa fie puse de acord cu listele din arhiva, sa termine cu ninciunile ca a plecat sarac; sa recunoasca dorintele lui carol i si ferdinand cu privire la prop. lasater statului roman; sa termine cu mostenirea regala pentru ficasa; macar in ceasul al 12-lea sa recunoasca adevarul si renta viagera pe care i-a platito statul roman pana prin 1984 parca daca nu si mai departe pana prin 87 , renta care era destul de marisoara; aceasta si vagoanele pline cu bagatii la plecare au fost impuse statului roman sa i se dea de catre rusi; deci a abdicat la intelegere cu rusii contra cost; deci NU regatului hohentoleric.

Musafir

#61

2014-01-13 13:58

NIHIL SINE DEO!

Musafir

#62

2014-01-13 14:01

Monarhia salveaza Romania!!!

Musafir

#63

2014-01-13 15:30

VREM SCHOMBAREA FORMEI DE GUVERNAMANT !VREM MONARHIE, NU REPUBLICA!


Musafir

#64

2014-01-13 15:37

MONARHIA VA SALVA ROMANIA ,CUM A MAI FACUT-O SI IN TRECUT!TRAIASCA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI!

Musafir

#65

2014-01-13 15:39

TRAIASCA UNSUL LUI D-ZEU!TRAIASCA REGELE SI MONARHIA IN ROMANIA!

Musafir

#66

2014-01-13 17:14

Pentru că România a pierdut imens şi pe plan intern şi extern de la abdicarea forţată a Regelui Mihai. Pentru jaful din ultimii 25 de ani. Pentru că au fost promovate nonvalorile şi incompetenţii. Pentru că avem o Familie Regală care face parte din marile monarhii ale Europei.Pentru că îmi iubesc ţara şi nu vreau să mai plece românii în alte ţări. Nu vreau să ajungă şi pământul acestei ţări pe mâinile unor impostori, nu a urmaşilor de drept. PENTRU CĂ AM AJUNS SĂRACII EUROPEI!

Musafir

#67

2014-01-13 18:02

NIHIL SINE DEO!

Musafir

#68

2014-01-13 20:38

IN TOATE TARILE DIN EUROPA CU MONARHIE POPULATIA O DUCE MAI BINE CA NOI.LA NOI GUVERNUL SI PARLAMENTUL AR TREBUI SA IUBEASCA POPORUL NU SA-L FURE,SA ASIGURE LOCURI DE MUNCA SI LEGI IN FOLOSUL SI INTERESUL TUTUROR,FAMILIA REGALA(DE ORIGINE GERMANA)IUBESTE MULT POPORUL ROMAN.

Musafir

#69

2014-01-14 11:33

Traisca Monarhia!!!

Musafir

#70

2014-01-14 11:35

Monarhia este forma de guvernamant de traditie in Romania. Republica ne-a adus numai foamete!!
Traiasca Monarhia!!

Musafir

#71

2014-01-14 12:30

Este singura si cea mai buna optiune pentru Romania, in afara de faptul ca s-ar restabili astfel statul de drept.

Musafir

#72

2014-01-14 13:45

Romanii trebuie sa fie uniti si responsabili pentru actele lor, pentru ce vor lasa copiilor lor mostenire. Rebublica, instaurata fortat si fraudulos, a fost un experiment sinistru in care nu mai trebuie sa ne mozolim. Monarhia este traditia noastra de sute de ani, fie ca au fost voievodate, tari sau Romania "dodoloata".
cristian e.

#73 Re: Traiasca Monarhia!!

2014-01-15 07:23

#17: -

Vorbesti prostii, habar nu ai ..

Una din fiice este maritata cu un roman ca asa este de vreo 50 de ani in toate monarhiile moderne europene...In tarile nordice monarhii sunt casatoriti cu oameni de rand, functionari, profesori.si se pastreaza sangele albastru printr-un membru regal in cadrul cuplului...Nu mai se practica casatoriile in familie din motive in special medicale, apareau multe boli genetice...Monarhia se adapteaza vremurilor..

.Aceea fiica ce a organizat lupte de cocosi nu a fost condamnata, in fond si ea este un om  si poate gresi. Infractiunea este la genul de a trece pe rosu, o banalitate...Se compara infractiunea asta cu terenuri cumparate cu milioane de euro de fiicele presedintelui desi nici una nu vorbeste corect...Ce ti-a adus republica? comunismul, lagare si puscarii de exterminare, morti la canal, deportati, mineriade, miid e femei moarte ca nu aveau voie sa faca avort...

Conteaza ideea de monarhie in sine, nu regele mihai va veni ca este prea batran si sper sa traiasca multi ani. La tron va veni mostenitoarea Margareta, iar Duda va fi print consoort. Oricum Duda are o educatie aleasa, dar este luat la misto de prosti...Repet Duda va fi print consort ca in Anglia fara drept la tron...Urmatorul la tron va fi principele Nicolae, scolit ins trainatate, manierat ce nu se compara cu presedintii ce iam avut.

Legea salica era in fostele constitutii monarhice, dar cum azi nu mai avem monarhie nici acele constitutiii nu mai sunt valabile. In caz de restaurare a monarhiei se va face o constitutie pe modelul celei din 1923 de inspiratie belgiana si se va abroga articolul legii salice. Aceasta lege a fost abrogata peste tot in europa...

Mihai I a rupt legaturile cu casa de Hohenzolern si s-a numit Mihai de Romania. de fapt a fost doar o notificare ca in 1976 Ferdinand a fost exclus din casa de Hohenzolern ca a declarat razboi germaniei pentru castigarea Transilvaniei. Pentru ca ridicats abia impotriva proipriei dinastii, a fost exclus din ea ...oricum sangele apa nu se face

Monarhia reprezinta traditia in tara asta...doar nu crezi ca Burebista si Mircea cel Batran au fost presedinti cum ti-au bagat in cap bolsevicii.

In toate statele europene monarhice se traieste mai bine ca in romania, lumea este civilizata si coruptia este ca si inexistenta. Regele nu face politica. Nu uita ca presedintele la noi este om politic si uite mizerie in care ne aflam de peste 70 de ani...Stiu, imi vei spune ca si in germania se traieste bine..Da, dar la ei republica a functionat, la noi republica nu amers asta este adevaraul....Traiasca Monarhia!!

Mai mult de atat monarhia este mult mai ieftina ca nu mai se cheltuiesc milioane de euro odata la 4 ani pentru alegerea unui presedinte de tot rasul...ilici, tapul, base...

Regii tarii au facut si greseli ca sunt oameni, la fel si Antonescu , dar un singur lucru este cert toti au avut dragoste de tara si de popor ce nu se poate spune de presedinti ce si-au chinuit poporul...

Carol I ..independenta romaniei

Ferdinand - MArea Unire

Carol II...fundatiile regale pentru cultura (a avut escapade amoroase, dara facut si ceva ptr tara

Mihai I...prin actul de la 23 august a readus transilvania in trupul tarii...Fara acest act URSS ne desfinta ca stat, oricum razboiul era pierdut si soarta romaniei fusese peceltuita la Yalta cand Churchill ne-a cedat pentru Grecia. Uitat-te la Polonia ce a fost stat invadat si invins nu invingator. La noi Hitler ne-a luat ardealuls i cadrilaterul, sovieticii ne-au luat prin pactul molotov ribentropp basarabia...In nii de atunci era greu sa mai mentii tara, iar regele mihai a readus transilvania in trupul tarii scurtand razboiul cu 200 de zile si salvand miid e vieti omenesti. Da, a fost decaorat de Stalin, dar a fost decorat si de Hary TrumanA

actul abdicarii fortate este nul si parlamentul ar trebui sa anuleze aceea abdicare si sa revenim la monarhie caci republica este ilegala. In 1947 nu s-a facut referedum si s-a stabilit de la moscova ca sa fim republica bananiera sovietica. MAi mult de atat prostii de bolsevici au scris la sfarsitul actului "Las poporul sa hootarasca forma de guvernamant dorita"..dar poporul nu a horatat ci moscova...asa ca Traiasca Monarhia!!!

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-15 12:58



Musafir

#75

2014-01-15 14:50

SUNT SIGURA CA INSTALAREA MONARHIEI AR DUCE ATAT CAT E POSIBIL DUPA 75 DE ANI DE ZBATERE SI PROSTIRE A ACESTUI POPOR ,LA O ASANARE MORALA .NU MAI DORIM PENTRU BINELE ACESTIU NEAM ,,,SA VEDEM INTRUSI PE SCAUNE INALTE ,,FARA BUN SIMT SI FARA DUMNEZEU ,,,,DOAMNE AJUTA ACEST POPOR SECATUIT