Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

#4051

2014-01-09 20:37

Toate aceste abuzuri au loc deoarece suntem un popor care se lasa manipulat,acceptam urari si promisiuni,iar cand acestea nu sunt respectate,nu avem reactie,politicienii stiu asta si fac ce vor cudestinul nostru de 24 de ani.

Musafir

#4052

2014-01-09 20:37

este absolut necesar sa luam atitudine impotriva acestui mincinos,betiv,bisnitar,curvar ...pe nume Basescu!Trebuie scos cu forta din viata noastra si din istorie....

Musafir

#4053

2014-01-09 20:37

Domnilor faceti ceva pentru tara noastra .Vrem sa traim decent nu sa ne imbogatim.Le-ajunge cat au furat.Va multumin pentru tot ce incercati sa faceti si speram sa reusim.Sa ne ajute dumnezeu.

Musafir

#4054

2014-01-09 20:37

orice numai sa scapam de piratul chior....a jacmanit destul tara, americanii n-o sa-l mai sustinsa stiind ca-si termina mandatul....a trecut iapa prin ham, astept ziua cand pot sa-i spun >>>>ADIOS>>>>> nu stiu cine va mai putea reabilita prestigiul functiei de presedinte a Romaniei care a fost atat de deteriorat incat o lume intreaga are parerea care o are despre Romania si poporul nostru, cum e turcul si pistolul, nu???

Musafir

#4055

2014-01-09 20:37

Jos Basescu
Un incompetent fara scoala si fara competenta
Un shmecer. si atata

Musafir

#4056

2014-01-09 20:37

DORESC SA VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA INITIATIVA.TARA NOASTRA TRECE PRIN MOMENTE GRELE .VA FI DIFICIL SA LE DEPASIM.CORUPTIA ,NEOMENIA SI SARACIA PAR A FI DE NEDEPAST.EU SANT UN PATRIOT IMI IUBESC TARA DAR CAND AUZI SI VEZI ATATEA NEDREPTATI TE ADUCE IN PRAGUL DISPERARII SI NU MAI DISTINGI NEADEVARUL DE ADEVAR.IMI PARE RAU DE ACEATA POVARA PE CARE O DUCE POPORUL ROMAN.VA MULTUMESC

Musafir

#4057

2014-01-09 20:37

Totul spre bine!

Musafir

#4058

2014-01-09 20:37

basescu la puscarie

Musafir

#4059

2014-01-09 20:37

Doresc ca la toti coruptii dovediti sa li se confiste intreaga avere dobandita ilicit chiar daca se dovedeste ca a fost instrainata rudelor sau prietenilor indiferent de apartenenta politica la fel ca si in cazul magnatului american G.B. Morgan. Solicitan, de asemenea ca juristii, magistratii sa plateasca material pentru sentintele eronate care au cauzat efecte morale si materiale irecuperabile. Nu poporul trebuie sa plateasca greselile lor.

Musafir

#4060 Re: Re:

2014-01-09 20:37


Musafir

#4061 Re:

2014-01-09 20:37

#4001: - IN ROMANIA NU ESTE DEMOCRATIE.Aici este o lupta continua:MAFIA-cu sluga sa-STATUL si PARLAMENTUL versus populatie !TOTI,dar ABSOLUT TOTI care nu muncesc fizic contra plugarului care munceste !PROCURORI NU AVEM !!!!Clanurile interlope prospera sub protectia politicului.De ce oare ?Mafiotii sunt deasupra legii.TOI parlamentarii sunt infractori.Cu mici exceptii.Vrem procurori americani.Si instante americane !!!!

 


Musafir

#4062

2014-01-09 20:37

este necesar a fi cunoscuta adevarata situatie in care ne aflam in tara noastra.mi-as dori sa fim luati in consideratie

Musafir

#4063

2014-01-09 20:37

Am luptat în Revoluţie pentru o ROMÂNIE DEMOCRATICĂ, nu pentru a înscăuna un preşedinte DESPOTIC, exponent făţiş al comunismului şi al fostei securităţi aservite statului totalitar ceauşist!
Mă simt trădat şi umilit de acest impostor care s-a instalat in fucţie împotriva vointei a celor aproape 8.000.000 de voturi pentru demiterea lui.

Musafir

#4064

2014-01-09 20:37

Ar fi prea frumos ca administratia americana sa ia in consideratie petitia noastra, sa actioneze si sa urneasca lucrurile in directia dorita de cei mai multi romani. Vrem o tara democrata fara coruptie, fara minciuna si fara Basescu. Doamne ajuta!
Multumim Mihai Gadea, multumim Adrian Ursu pentru aceasta initiativa!


Musafir

#4065

2014-01-09 20:37

Pentru mine acesti 10 ani au fost mai groaznici decat cei din timpul dictaturii ceausiste. Si asta pentru ca m-am simtit in fiecare zi umilit, calcat in picioare si fara nici o posibilitate de aparare in fata abuzurilor. Sper din tot sufletul ca acest regim de teroare sa se sfarseasca cat mai curand!


Musafir

#4066

2014-01-09 20:37

Presedintii USL pe care i-am votat trebuie sa se intalneasca cu subsecretarul de stat american pentru a contracara minciunile pe care le va profera basescu,disperat ca-l asteapta ani grei de puscarie si toti banii pe care i-a furat sa-i dea inapoi poporului roman.

Musafir

#4067

2014-01-09 20:37

Nu mai pot sa vad cum indivizii care fac parte din institutiile justitiei din Romania, isi bat joc de noi toti, desi noi ii platim cu bani grei. Sfideaza pe toti. iar parlamentul ne-a dezamagit complet. Va venu o zi in care justitia sa ne apere de abuzurile altora si sa avem un presedinte care sa vegheze ca aceasta sa nu aibe derapaje?

Musafir

#4068

2014-01-09 20:37

Salut eu sunt Vasile,faceti foarte bine.Petitia e bine sa fie trimisa si la parlamentul european,s-o citeasca si smecherul si arogantul de Barosu si clica lui de bogatasi si snapani.Basescu trebui judecat si clica lui de securistisi nomeclatoristi,comunisti,comdanati la MOARTE!!!!!
zipper

#4069

2014-01-09 20:37


În anul 1950, un grup de oameni de afaceri şi intelectuali americani au fondat Institutul Aspen, care, potrivit site-ului său oficial îşi propunea „să dezvolte lidearship-ul iluminat”, o formulă ce aminteşte de idealurile masonice. Îşi are sediile centrale în Aspen (Colorado) şi Washington D.C. Centre afiliate au fost create în Franţa, Germania, Italia, Japonia şi India.
Scopul acestei organizaţii este să-i aibă ca membri pe cei mai influenţi oameni aflaţi în poziţii-cheie în administraţiile guvernamentale. În felul acesta se asigură că interesele economice şi financiare la nivel global le sunt aservite.

La lucrările conferinţei americane din 1997 a fost invitat şi Mircea Geoană, pe atunci ambasadorul României la Washington. Filiala română a Institutului Aspen a fost creată în România la finele anului 2005 din iniţiativa lui Mircea Geoană. Că acesta îşi trage „seva” de peste Ocean o demonstrează şi faptul că ori de câte ori pleacă în SUA el afirmă faţă de colegii de partid că „se duce să ia lumină”, iar limbajul discursului său trimiţând la cel îndeobşte calificat ca aparţinând „iluminaţilor, caracterizat prin dualism”

Nu este lipsit de interes să menţionez că dispune de o fermă grandioasă chiar în Colorado, care putea fi vizionată în premieră în Expresul de Sud. „Legăturile membrilor acestui clan masonic, ca şi sprijinul reciproc pe care şi-l acordă în anumite momente sunt evidenţiate chiar de informaţia care s-a vehiculat chiar în interiorul organizaţiei, potrivit căreia în urmă cu câţiva ani Mircea Geoană a primit şpagă de la Bogdan Enoiu suma de 1 milion de dolari pentru a-l sprijini pe acesta în penetrarea în România a intereslor firmei de publicitate pe care o administra, BV McCann Erikson.

Semnificativ pentru importanţa pe care o acordă această organizaţie României este şi faptul că prima reuniune internaţională a Board-ului Institutului Aspen a avut loc la Bucureşti, la începutul lunii septembrie 2009, la Bucureşti.

O parte din evenimentele nu prea îndepărtate de pe scena politică românească demonstrează planul acestei organizaţii masonice pentru acapararea puterii în România.

Coaliţia de guvernare PSD şi PD-L a fost impusă tocmai de această structură de forţă suprastatală. Chiar declaraţiile liderilor PSD Mircea Geoană şi Ilie Sîrbu au precizat că negocierile pentru această formă de guvernare s-au purtat în urmă cu doi ani. Alegerea lui Mircea Geoană ca preşedinte al Senatului, apoi modificarea Legii CSAT pentru includerea acestuia în acest organism nu au fost întâmplătoare. Au pregătit terenul pentru candidatura lui pentru funcţia supremă în stat. Că, la alegerile prezidenţiale, a ieşit învingător Traian Băsescu – ţinta preferată a atacurilor majorităţii analiştilor politici şi formatorilor de opinie – este o altă poveste. Care se cheamă „fraudarea alegerilor”.

Compoziţia filialei din România demonstrează legăturile politice care s-au format după alegerile parlamentare din 30.11.2008 şi intenţiile de viitor. Totul coordonat din exterior. Astfel, potrivit site-ului Aspen, din organizaţie fac parte: Stefan Albaroso, CEO (Chief Executive Officer, echivalentul Directorului General Executiv într-o companie) CEFIN; Gheorghe Barba (se pare că este văr cu Mihaela Geoană), director general pentru Europa de Est al Wallbridge Group; Andres Baudia, CEO VEOLIA România; Mateo Codazzi, Enel România; Michael Cole, Smithfield Foods SUA; Mihnea Constantinescu, fostul şef de cabinet al premierului Tăriceanu; Ionuţ Costea (cumnat al lui Mircea Geoană), fostul preşedinte al Raiffeisen, actualmente preşedintele Consiliului de Administraţie al Emporiki Bank; Daniel Daianu, Nicolae Dănilă, fost CEO BCR; Cosmin Dobran, consilier MAE; Căşin Drăgan, CEO Coca-Cola România; Bogdan Enoiu, acţionar şi administrator BV McCann Erikson; Francois Formont, CEO Dacia Renault; Patrick Gelin, CEO BRD; Florin Ilie, ING Bank; Antonello Iroce, ENEL Italia; Sergiu Medar, fostul şef al Serviciului de Informaţii al Armatei şi fost consilier al preşedintelui Băsescu; Enrico Malerba, CEO Pirelli România; Mugur Isărescu, guvernatorul BNR; Sorin Minea, CEO ANGST; Richard Moat, CEO Orange România; Liliana Solomon, CEO Vodafone; Dan Ostahie, CEO Altex; Mişu Negriţoiu, CEO ING Bank; Răsvan Radu, preşedinte Unit Credit; Paolo Sartori, Centrul SECI; Florin Talpeş, Softwin; Dan Sucu, Mobexpert; Jean Valvis, CEO La Dorna; Steven von Groningen, CEO Raiffeisen România; Nicolae Voiculescu CEO NOVARTIS PHARMA.
Toţi unul şi unul, extrem de bogaţi şi influenţi. Sub preşedinţia lui Mircea Geoană se întrunesc, de obicei, o dată pe lună, numai în spatele uşilor închise. Ceea ce înseamnă secretizarea totală a activităţii lor.
Regretatul Antonie Iorgovan spunea: „Francmasoneria este în afara Constituţiei, în afara spiritului democratic şi în afara valorilor care înalţă fiinţa umană”.
liviuardelean2@yaho.coom

#4070

2014-01-09 20:37

NU POT SEMNA !

Musafir

#4071

2014-01-09 20:37

In cei 9 ani de cand este presedintele Romaniei,Traian Basescu ,fost informator al securitatii si reprezentantul Romaniei comuniste la Anvers,a instaurat dictatura personala,si-a subordonat guvernul,parlamentul,justitia si serviciile de informatii!

Musafir

#4072

2014-01-09 20:37

presedintele Basescu incalca constant constiutia justitia nu-l vede rusine sa le fie !!!!!!!!!!!!!!


dan

#4073 base mincinosul

2014-01-09 20:37

Ne-a promis c-o sa "traiti bine", acum o intoarce nenorocitul, zice ca a fost doar o urare. In schimb tutele lui si ceilalti acoliti ai sai s-au imbogatit fabulos si fraudulos.
gigi

#4074

2014-01-09 20:37

suntem condusi d un mincinos si foarte multi corupti,care au supt si furat bogatiile tarii.
Un vot

#4075

2014-01-09 20:37

Jos tradatorul basescu!