Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Heil Hitler

#26152 Re:

2014-01-15 13:52

#26149: musafir -

RESPECT MIHAI EMINESCU

El a avut aceleasi idealuri la care visam si noi acum. Si el si-a dorit sa "trezeasca" natiunea. Crezul lui era ca pentru a se putea schimba in bine soarta tarii, trebuie sa ne concentram numai ocupandu-ne de educarea morala a generatiilor viitoare. Cele prezente fiind compromise definitiv si ireversibil. Ma tem ca noi intotdeauna am avut aceasta problema cu "trezirea" natiei, si la fel ma tem ca nu s-a realizat niciodata.

musafir

#26153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-15 13:53

#26129: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Din pacate, nici eu nu dispun. De "fericire", nici macar in tara nu sunt.

Asta nu trebuie sa ne impiedice sa pornim  o miscare scrisa, pana una alta!

DA! Trebuie sa gasim acei "profesori, academicieni, chiar oameni de afaceri, juristi, medici, oameni care insa sa se sacrifice pentru tara si sa lase deoparte modalitatile de prea imbogatire". Doar astfel de personalitati, care sa achieseze la bruma noastra de initiativa de trezire populara, ar putea sa impinga lucrurile inainte.

Sunt sigur ca, fiecare dintre noi, in cercul lui, cunoaste oameni de valoare intrinseca, oameni deziluzionati de ceea ce ni/li se intampla de atata timp si care, ar adera bucuros la un suflu tanar, "necontaminat" nici de..., nici de..., care sa le redea, domniilor-lor si noua, speranta de mai bine. Cu certitudine, oamenii normali, intre care si astfel de personalitati, s-au saturat sa fie calcati pe grumaz si indesati cu bocancul, la cheremul mitocanilor agramati care ne rad in nas de la Monaco (generic!), care, dormind in fotolii moi, viseaza frumos pentru ei, fac frumos pentru ei si-ai lor, umilindu-ne pana la fuga in lumea larga, dementa si sinucidere!


Musafir

#26155

2014-01-15 13:56

Felicitari pentru initiativa. Va sustinem si suntem alaturi de voi.

Musafir

#26156

2014-01-15 13:59

Scapati-ne odata de Basescu!!!!! Ne-am saturat de abuzurile lui.

Musafir

#26157

2014-01-15 13:59

Si in doua temniti large
Cu de-a sila sa-i aduni Sa dai foc la puscarie Si la casa de nebuni pentru toti basistii in frunte cu impostorul acestei natiuni
musafir

#26158 Re:

2014-01-15 14:01

#26156: -

Nu VA scapa nimeni, daca, personal,  nu faceti nimic!

Heil Hitler

#26159 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-15 14:12

#26153: musafir - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Promit ca ma voi gandi serios la o astfel de initiativa, o sa fac un proiect.

Pentru a avea o mica sansa de reusita un astfel de proiect, el trebuie sustinut, parerea mea, pe mai multe cai, si anume: mediatizare internet, mediatizare in piete, si sa speram sa putem fi preluati de media tv.

Sunt constient ca vor fi atacuri imense in cazul in care proiectul va lua un contur si o amploare, dar o sa incerc totusi.

Stalin

#26160

2014-01-15 14:15

SUNT SIGUR CA IN PREZENT SINGURA SOLUTIE PENTRU TARA NOASTRA ESTE ELIMINAREA TUTUROR CELOR DIN CONDUCERE SI IN LOCUL LOR AR TREBUII SA VINA STRAINII CUM AR FI ENGLEZII SAU GERMANII, DOAR ASA VOM PUTEA AJUNGE SI NOI O TARA CIVILIZATA SI COMPETITIVA, ALTFEL...IN PREZENT, PE ORICINE AI VOTA, SUNT SIGUR CA LUCRURILE...NU DOAR CA NU SE VOR SCHIMBA IN BINE CI VA FI SI MAI RAU DECAT IN PREZENT. GERMANII, ENGLEZII, AMERICANII...INTR-ADEVAR AU VALORI PE CARE LE RESPECTA DAR LA NOI PROSTIE E CEVA GENETIC.
Stalin

#26173

2014-01-15 14:34

SUNT SIGUR CA IN PREZENT SINGURA SOLUTIE PENTRU TARA NOASTRA ESTE ELIMINAREA TUTUROR CELOR DIN CONDUCERE SI IN LOCUL LOR AR TREBUII SA VINA STRAINII CUM AR FI ENGLEZII SAU GERMANII, DOAR ASA VOM PUTEA AJUNGE SI NOI O TARA CIVILIZATA SI COMPETITIVA, ALTFEL...IN PREZENT, PE ORICINE AI VOTA, SUNT SIGUR CA LUCRURILE...NU DOAR CA NU SE VOR SCHIMBA IN BINE CI VA FI SI MAI RAU DECAT IN PREZENT. GERMANII, ENGLEZII, AMERICANII...INTR-ADEVAR AU VALORI PE CARE LE RESPECTA DAR LA NOI PROSTIA E CEVA GENETIC.

Musafir

#26174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-15 14:35

#26159: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

AR FI FRUMOS SI AM APRECIA DACA ATI FACE DEMERSURI PENTRU O ASEMENEA INITIATIVA.

musafir

#26175

2014-01-15 14:50

Nu au inceput alegerile si deja PDL de SUCEAVA...SANDA MARIA ARDELEAN ...ofera consultati gratuie oftamologice la sediul PDL in cursul acestei saptamani pana sambata...specialisti Bucuresteni vor oferi consultati... GRATUITE....la sediul PDL din Suceava de pe strada Stefan cel Mare...ITCANI, ...BURDUJENI in cabinetul lui IOAN BALAN......precum si in FALTICENI, RADAUTI, CAMPULUNG MOLDOVENESC, GURA HUMORULUI SI SIRET. Acest medic bucurestean de la.... LENT OPTIK MARIAN ....STOICA a afirmat ca asete controale sunt facute si in tara.,...as dori sa stiu oare este tot PDELEU?........daca ar gandi toti ca mine si sa nu mearga sa vada ca nu cu mita electorala ne mai poate pacali!!!......DACA CREDE-TI CA EU VA MINT....INTRATI PE ....WWW.MONITORULDESUCEAVA.....e ziarul local al Sucevei..........incearca sa pacaleasca lumea....am crezut ca aceasta doamna se linisteste si sa nu mai faca pomene electorale....DRAGI SUCEVENI PUTE-TI MERGE DAR FACETI VE STITI VOI....SI ASA NU SE FACE CONSULT DE CALITATE...e la norma ca sa ne pacaleasca....TREZITI-VA DRAGI SUCEVENI ...POMANA E DE O ZI SAU UN SFERT DE ORA....EI NE VOR MANCA ANII!!!!!!!!!!