Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se ved
La mentiunea d-voastra imi pun o umila intrebare.
Cum dracul un dascal sau un Doctor este remunerat de cateva ori mai mult AFARA decat in ROMANIA?
Regret ca nu va intreb atunci PENTRU CE S-A IMPRUMUTAT 100 Miliarde Euro (datoria) cand s-a vandut
toata Industria + sau dat tziganilor -dupa statistici 7000 kg Aur + CREIANTELE EXTERNE a lui Ceausescu
Re: Re:
Corect...Ai prins-o...Deci fiindca avem acea majoritate suntem de fapt o colonie. Si ma tem si ca e un proces ireversibil, cel putin cat traiesc eu...
Re: Re:
Crezi ce vrei Adolf.
Ma amuza ca n-am vazut nicio infierare la adresa lui Videanu.
Re: Re: Re:
Pai mai uita-te si pe Antena3. Acolo sa vezi infierari ...si a lu videauna si a lu udrea si a lu basescu. si eu ii infierez pe toti astia....Se pare ca trebuie sa imi cer scuze. Nu esti prost...nu te uiti la Antena3 de fapt...scuza-ma
Re: Re: Re: Re:
#25558: Heil Hitler - Re: Re: Re:
Principala conditie ca sa speri in victorie este sa-ti cunosti dusmanul. Sunt fan b1.
Re:
Ce suntem ma?...esti finlandez si ai invatat sa scrii romaneste?
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se
PAI RASPUNSUL AR FI SIMPLU: SALARIU MAI MARE INSEAMNA PUTERE ECONOMICA MAI SANATOASA (ADICA PRODUCTIE, IAR PRODUCTIA INTR-UN STAT SE FACE MUNCIND FIECARE MINUTEL DIN ORA IN CARE ESTI LA SERVICIU, NU CA PE LA NOI). PUTEREA ASTA ECONOMICA AR FI CA UN IMPRUMUT LA BANCA (CEEA CE FACE SI ROMANIA, ADICA SE IMPRUMUTA LA O ''BANCA INTERNATIONALA'' CARE VREI TU) ADICA TU VI CU 20% SI EU ITI DAU DIFERENTA DE 80%, DAR INTR-UN NR DE ANI TREBUIE SA RAMBURSEZI. SI AICI REVENIM, DACA NU PRODUCI, NU AI CE VINDE, DAR TRE SA PLATESTI RATA IMPRUMUTULUI SI ATUNCI MAI PUI NISTE TAXE SA AI DE UNDE PLATI, IN ACEST MOD AJUNG SALARIILE SA RAMANA LA ACELASI NIVEL SAU SA SE MICSOREZE. DACA TU PRODUCEAI, NU MAI ERA NEVOIE DE ACELE TAXE SI INTR-UN TOT DE ANI AJUNGE SI SALARIU TAU EFICIENT (SALARIILE AU TOT CRESCUT DIN 90 PANA AZI, DAR NU SE VEDE PENTRU CA TAXELE AU CRESCUT DE SUTE DE ORI, IAR DATORITA ADERARI LA ''O VIATA MAI BUNA'' S-AU ALINIAT SI PRETURILE, DAR ECONOMIA A RAMAS ACEEASI (IN ROMANIA NOASTRA SE MERGE LA SERVICI SI SE LUCREAZA MAX 3 ORE DIN 8 SI SA NU-MI SPUI CA NU-I ASA CA AM LUCRAT SI LA PRIVAT SI LA STAT. NU E DIFERENTA DECAT CA PROGRAM DE LUCRU)
Re: Re: Re: Re: Re:
Eu zic ca sa speri in victorie e bine sa iti cunosti dusmanul,dar trebuie si sa fii mai bun ca dusmanul. ...Dar nu inteleg cine e dusmanul si ce vrei sa zici?
Re: Re: Re: Re: Re:
#25559: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re:
Chiar daca am deveni peste noapte frumosi, destepti, cinstiti, devreme acasa tot in colonie ne-am tezi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Sa te contrazic...mhhh...Pot sa iti dau exemple de tari care nu sunt colonii fiindca nu au acea majoritate. Daca tu poti sa imi dai exemplu de tara care nu are acea majoritate si este colonie...te rog
Heil Hitler
Asta ca sa stiti...
Ssssaa traiti bibibi.....
Foarte frumos din partea guvernului Romaniei si a d-lui Victor Ponta.Asta da coruptie.
Re: Heil Hitler
#25569: Heil Hitler - Heil Hitler
POTI ZICE CE VREI TU DESPRE ''FAN HITLER'' CA E BASIST, CA E NAZIST, CA E CE VREI TU, DAR DACA-I URMAREAI COMENTARIILE (COLORATE SAU NU), NUMAI PROST NU POTI SA ZICI CA E. DACA IL CONSIDERI PROST ATUNCI INSEAMNA CA MENTALITATEA TA ESTE LIMITATA
Re: Heil Hitler
#25569: Heil Hitler - Heil Hitler
Din fericire sunt si oameni destepti care stiu ca esti un penibil...si imi copii nickul..Dumnezeu stie de ce faci asta...cred ca esti retardat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25568: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu este vorba de analiza comparativa si stii asta nu pari prost.
Realitatea observabila este ca suntem o colonie. Ca resursele tarisorii se duc la alte tarisoare. Nu mai are legatura cu nivelul educational si de civilizatie al populatiei.
Re: Re: Heil Hitler
Ms...dar nu trebuie sa imi luati apararea...trebuie sa traiasca si astfel de oameni...
| This discussion has been closed. |
Re:
#25545: Heil Hitler -
Tarile alea civilizate si mai bogate au avut si au in continuare colonii.
Tarisoara noastra este colonie si din pacate nu este un proces reversibil.