Abuzurile din Romania trec oceanul
AVERILE COLOSALE ALE LUI VOICULESCU
Re:
Lasa rugaciunile, sunt bune si ele, dar STRADA este solutia.
Re: Re:
Fan Hitler e un nume de user. In realitate este o creatura care face ce i se spune, a aparut in comentrii ieri si de atunci repeta citeva fraze. Ca el mai sunt cateva personaje care fac acelasi lucru. Stilul securitatii comuniste si basiste de a bruia, a distrage atentia, a incerca sa se impuna ca mari atotstiutori - copie fidela a ,,iubitului conducator,,. Nu aceleasi virtuti il caracrerizeaza si pe base? Am mai spus-o: nu-i bagati in seama, sunt niste creaturi nascute din sperma obtinuta prin masturbare peste care base si-a aruncat laptzii.
Re: AVERILE COLOSALE ALE LUI VOICULESCU
#21858: - AVERILE COLOSALE ALE LUI VOICULESCU
Cat a furat Voiculescu priveste Justitia ! El nu ocupa o functie politica importanta, in schimb un alt mare hot, da !
Re:
Doamne...mare e gandirea..si eu la fel ca Lutu am un vis : sa dau muie la prosti
| This discussion has been closed. |
Re:
#21834: Fan Hitler -
Prostime ! Aici nu este vorba despre A3, Voiculescu si celelalte aberatii. Faptul ca aceasta pettitie a fost initiata de niste lucratori de la A3 nu are nici o relevanta. Putea sa fie initiata de oricine, cu acelasi rezultat. Nu Voiculescu este ocupantul nelegitim al pozitiei de presedinte al Romaniei.