Abuzurile din Romania trec oceanul
concluzie
Americanii ne spun ca nu trebuie sa comentam deciziile DNA.
• Dar cum sa am incredere intr-o institutie care condamna pe cei care au indemnat oamenii sa voteze ( conform convingerii lor ) si nu se atinge de cei care au indemnat oamenii sa nu voteze, votul fiind o indatorire cetateneasca intr-un stat de drept ?!!
• Cum sa am incredere intr-o institutie care vaneaza oamenii care au votat, bantuind satele si punind oamenii sa jure pe biblie pe capote masinii ?!!
• Cum sa am incredere intr-o institutie care baga oamenii la puscarie pentru niste bannere dar nu se atinge de sutele de dosare cu prjudicii de miliarde de euro depuse de corpul de control al primului ministru dar si de sutele de dosare semnalate de Curtea de Conturi ?!!
Re:
#19136: Fan Hitler - Sunt hot...vreau sa fur cheile lui basescu ale justitiei...muie basescule
Jane, cate rate mai are ma-ta de platit la prima casa? Chiar nu ti-e mila de ea?
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
CU STIMA ! LA 120DA MII MAI PRESCRIU !
Scrisoarea adresata presedintelui american si secretarului...
Re: Re:
Ecce homo! Iata calitatea celor care il sustin pe Basescu !
| This discussion has been closed. |
Americanii ne spun ca la ei nimeni nu comenteaza deciziile curtii constitutionale.
• Dar cum sa am incredere intr-o curte care declara ca “ legea prin care se reduc cu 25% salariile bugetarilor este constitutionala numai cu conditia sa nu se reduca si salariile lor, ale magistratilor” ?!
• Cum sa am incredere intr-o curte care declara neconstitutionala o lege pe care cu un an inainte o declarase constitutionala ?!
• Cum sa am incredere intr-o curte care declara ca nu este necesar un prag la referendum iar cand se ajunge la referendumul pentru demiterea presedintelui declara ca este necesar pragul de 51%?!
• Cum sa am incredere intr-o curte care, atunci cand constata ca a fost depasit si pragul impus, vine cu o erata ( nesemnata de toti membrii ) prin care modifica metodologia de calcul a acestui prag, luindu-i in calcul pe toti romanii rezidenti in strainatate care nu au conditii ( sectii de vot la sute de Km ) si nici interesul de a vota ca si romanii din tara.
• Cum sa am incredere intr-o curte constitutionala care declara constitutionala legea reducerii pragului electoral la 31%, dar numai peste un an ?!!! Constitutia este aceeas si acum si peste un an.