Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Cu placere !
Va mai amintiti filmul romanesc ;Atunci i-am condamnat pe toti la moarte", regizat de Sergiu Nicolaescu in 1972 ( dupa nuvela Moartea lui Ipu a lui Titus Popovici), in care nebunul satului trebuia sa-si asume uciderea unui ofiter german , conditie ptr salvarea satului?
Nu credeti ca noi acestia care consideram ca justitia lucreaza selectiv ca Basescu comite abuzuri de neimaginat iar camarila lui este din ce in ce mai putin deranjata de justitia lui, asadar noi acestia suntem considerati Nebunii Satului-Romania ?.
Acesta este sentimentul meu acum : I-asi condamna pe toti la moarte ( metaforic vorbind)
"cenzurate" voit sau nu, scurtate de catre NTouch TV.
Re: Re: Cu placere !
#17428: MIHAI GADEA - Re: Cu placere !
Mihai, esti in eroare. Dl Voiculescu tocmai mi-a transmis ca vrea ca eu sa candidez la Presedintie.
Dana Grecu va fi prim-ministru, am hotarat.
Dana, ai legatura
Re: Re: au semnat si moroii, ca la referendum
#17424: Bocu' lui Zeus - Re: au semnat si moroii, ca la referendum
Sa faci plici, de IP dinamic ai auzit ?
ALARMA
Re: Re: au semnat si moroii, ca la referendum
#17424: Bocu' lui Zeus - Re: au semnat si moroii, ca la referendum
Adresa IP / IP Address (Internet Protocol Address): Acest numar este un numar utilizat in exclusivitate de catre toate echipamentele ce tin de tehnologia informatiei (imprimante, routere, modemuri, calculatoare etc.) ce le permite sa se identifice si sa comunice intre ele intr-o retea de calculatoare.
Re:
#17422: Fan Hitler - "Culmea democratiei: Valentin Stan se intoarce la Antena3 dupa ce si-a bagat mintile in cap si nu il mai injura pe Ponta"
Culmea democratiei: Mircea Marean scrie la Cotidianul dupa ce a fost dat afara de la EVZ si se jura ca nu-l mai pupa-n coor pe Basescu
base agent CIA
| This discussion has been closed. |
Re: ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU
#17360: si mie imi pasa - ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU
De ce își pasă ție? Poate pe tine te extaziază faptul că ești reprezentat de un bețiv mincinos care te face idiot în față și-ți explică cu nerușinare de ce trebuie el să te jupoaie de viu, iar tu nu ar trebui să spui nimic. Ei,... eu nu mă simt reprezentat de așa anomalie. Și încă ceva.... Beșe nu mai e demult președintele românilor. Doar a unor bolnavi psihic lăsați în libertate.