Abuzurile din Romania trec oceanul
-rămâne valabil comentariul tatălui meu (nr.11.257);
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10985: Antena 3-televiziune de rahat - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
daca voiculescu e hot de ce e liber? poate ptr. ca,in ciuda incercarilor repetate,nu au reusit sa gaseasca nimic? daca a gresit,sa plateasca,dar sa se faca cinstit si cu aceeasi masura la toti. sa-i si pe udrea,videanu,cocos,toti marii asfaltangii si ceilalti care au furat si inca fura. dar intii sa-i ia pe cei care ar trebui sa-i ancheteze pe toti si nu o fac. nu ma intereseaza ce culoare are carnetul de partid. cind vor plati toti,atunci voi fii multumita. pina atunci.....voiculescu,basescu,udrea si restul vor fii liberi ptr.ca asta se vrea. pe noi nu ne intraba nimeni ce vrem. iar cind vrem ceva sintem impotriva statului de drept. m-am cam saturat ca statul de drept sa fie ei iar eu sa fac statul de drepti. ptr. asta si multe alte situatii am semnat petitia cu DA si daca se poate voi mai semna de 100 de ori. succesuri multe.
He permanently interfered with prosecuttors,with the Superior Council of Magistration nominating those who should favour him,hiding bettersay putting aside the files incriminating him for selling the fleet of Romania,, for taking hold of a house (a very expensive one,without being entitled to(the law says that a person who has had a house is not entitled to get such a house)and a lot of other abuses.I and like me more than half of the people of Romania who have the right to vote cannot tolerate that such an arrogant and dishonest person should be the president of Romania.
interesant !
aforism de Valeriu Butulescu
Ma simt umilit in Romania ! Dupa ce am stat in jur de 25 de ani pe bancile scolii , ultimii fiind 5 ani universitari la SNSPA Bucuresti , societatea nu ma foloseste , acum lucrez pe studii medii la un salariu de 800 lei !
Re: noul presedinte
#11329: uler - noul presedinte
Basistule! IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sa TRAIESTI BINE IN PUSCARIE ALATURI DE MENTORUL tau BASE!
Cu drag pentru voi, curajosii, Luminita
| This discussion has been closed. |
A