Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR


Musafir

#1651

2013-09-24 19:58

Legea spune ca eutanasierea este ultima solutie.....ce va deranjeaza...adoptati-i si aveti grija de ei......si nu va fi nimeni eutanasiat...ce este asa greu!!!daca nu va asumati raspunderea si ii lasati pe strada de ce trebuie sa SUPORT EU dejectiile pe strada????/IPOCRITILOR!!!!!!!!

Musafir

#1652 Re 1651

2013-09-24 20:48

Ce persoana importanta esti tu de scrii eu cu majuscule? De ce trebuie sa te suportam noi ?

Musafir

#1653 Re 1636

2013-09-24 22:43

Tu ai idee cati oameni care au copii au semnat petiția anti eutanasiere? Nu suntem nici iresponsabili, nici ipocriti si in niciun caz nu cred ca cineva care militeaza pentru viața, in toate formele ei, poate fi penibil.

Musafir

#1654 Re:

2013-09-24 23:32

#1651: -

Suporti dejectiile...Capitala mai mizerabila ca bucurestiul nu este si nu din cauza dejectiilor cainilor. ci din cauza mizeriilor umane. Si sa stii ca nu trebuie nici sa pui zeci de semne de exclamare sau de  intrebare umanoid  necipolit ce esti.


Musafir

#1655

2013-09-25 04:44

sunt sceptica asupra reusitei impunerii unei legi fara eutanasiere...

Musafir

#1656

2013-09-25 05:52

Sunt pentru sterilizare/castrare, nu pentru eutanasiere!

Musafir

#1657

2013-09-25 06:49

In tara Nimanui , in care Nimanui nu-i pasa de oameni sa aratam ca nu suntem CAINI !
dor de civilizatie

#1658

2013-09-25 06:50

Voi mai vreti caini pe strada? Eu nu! Puneti presiune pe autoritati sa construiasca adaposturi pentru cateii adoptati de voi.

PS: Cum scrie cineva impotriva "curentului" (adica pentru un oras mai aproape de normalitate) este categorisit ca "umanoid necioplit", de exemplu...


Musafir

#1659

2013-09-25 10:09

Ati putea duce hingherii si la Cotroceni?E acolo un caine turbat care ar trebui sa fie ucis in lanturi,asa cum sunt ucisi maidanezii.Asa se spune mai nou la tortura,EUTANASIE?

Musafir

#1660 Re:

2013-09-25 10:16

#1658: dor de civilizatie -  

 Nici eu nu vreau caini pe strada, e adevarat. Dar a omora tot ce nu ne e pe plac mi se pare o exagerare. "Umanoid necioplit" a fost facut nu din cauza ca  a fost cineva "impotriva curentului" ci din cauza atitudinii. In primul rand nu dai vina pe caini pentru mizeria din Bucuresti. Au si ei o vina dar sa fim seriosi cea mai multa mizerie o lasa in urma lor oamenii. Nedrept a fost si cu sentinta. Nu decimezi o populatie doar pentru ca nu sunt toti blonzi cu ochi albastri. Daca asta faci inseamna ca Hitler a fost un om corect cu o gandire ok. Nici lui nu ii placeau decat cei arieni. Nu? La fel nu ucizi toti cainii pentru ca nu iti plac. Cat despre "ipocriti" un om care nu cunoste problema si nu o priveste atent din toate punctele de vedere e tentat sa-si traga concluziile foarte rapid si sa arunce cu piatra primul in ceilalti. Sa respecti viata sub toate formele ei este un act de ipocrizie? Ok atunci hai sa ne macelarim intre noi, sa aplaudam razboaiele, pentru ca fiecare intr-un act de violenta are o motivatie a lui din punctul lui de vedere justificata. Da locul cainilor nu este pe strazi, dar nici ucisi. Da trebuie cei care au drept de decizie si manageriaza aceasta tara sa rezolve problemele, indiferent din ce structura politica fac parte si in ce perioada au fost. Tara e ca o firma. Trag toti la aceeasi caruta, ai manager si conducere buna totul merge bine. Nu ai, dai faliment. Iar daca managerul gandeste ca cei "impotriva curentului" riscati sa fiti concediati pentru ca nu folositi parfum de 1000 de euro si nu mirositi tocmai corespunzator si deci poluati incaperea. Ar fi ok? Educati copiii sa iubeasca si sa respecte viata si atunci aceste probleme nu vor mai exista pe viitor, asta pe termen lung.


Musafir

#1661 Re: Re: Re: ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR

2013-09-25 11:25

#1642: - Re: Re: ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR 

 Bine spus. Daca vrei sa aiba cineva grija de tine la batranete sau boala creste oameni, nu ANIMALE CU CHIP DE OM.

ANIMÁL, -Ă, animali, -e, s. n., adj. 1. S. n. Ființă organizată, uni- sau pluricelulară, înzestrată cu facultatea de a simți și de a se mișca; OM oámeni m. 1) Ființă socială înzestrată cu rațiune și cu vorbire articulată, capabilă să-și confecționeze unelte de muncă, cu ajutorul cărora poate transforma realitatea în care trăiește OMENÍE s. f. Complex de calități alese, proprii unei persoane; purtare blândă, înțelegătoare; atitudine cuviincioasă, respectuoasă

Nu stiu zau  ce asteptare poti avea de la cineva caruia ii este atat de usor sa ucida vietatile din jurul lui. Daca ai urmarit linkurile de mai sus ai vazut acei violatori si criminali. Si ei au fost copii si au avut parinti. Crezi ca isi pot pune baza in ei ca ii vor ingriji la batranete? VIOLENTA NU ESTE O SOLUTIE indiferent de timp, spatiu sau alte clasificari si nu are justificare sau scuza nici cand  ai cazut victima a ei nici cand ai facut uz de ea.


Musafir

#1662 Re: Re: Re:

2013-09-25 11:59

#1643: - Re: Re:  

 Din punctul unora de vedere e mai corect sa asteptam frumos la rand sa fim macelariti.


Musafir

#1663

2013-09-25 12:52

as vrea sa se rezolve problema civilizat, sa se eutanasiese doar cainii agresivi sau care sufera de boli care nu mai au rezolvare, chiar daca asta ar presupune si un efort material din partea noastra a tuturor.
Strula

#1664 Re: Re: Re: Cainii maidanezi

2013-09-25 13:00

#1645: - Re: Re: Cainii maidanezi 

 Pentru ca intrebarile imi erau adresate mie, din bun simt si respect voi incerca sa raspund.

1- Pana in aceasta zi nu stiu sa se fi nascut un copil direct din eprubeta fara a fi gazduit de pantecul unei mame. Stiti voi altceva? Cea care si-a dat acordul sa poarte copilul in pantec si-a asumat o responsabilitate la fel si acel barbat care a contribuit cu materialul biologic pentru insamantare. Corect? Ca nu isi recunosc ei aceasta responsabilitate este alta poveste. Pe acei copii care raman orfani ii putem numi fara parinti, cei ai caror parinti au murit. Ceilalti se numesc copii abandonati. Statul si societatea au obligatia de a se ocupa de orfani si de a prelua responsabilitatea acelor parinti care ori nu si-au pus problema ce fac cu copilul dupa ce se naste ori in foarte putine cazuri din motive de sanatate nu le mai pot oferi un trai decent si atunci ii dau in grija statului.

2-De decis soarta lor o decid parintii in primul rand (pentru cei abandonati) si ii reprezinta apoi statul. Pentru orfani decid rudele ramase in viata si autoritatile abilitate in acest sens, ajutati de societatea civila si familii care ii adopta, le sustin cauzele, le fac donatii. Acesti oameni(societatea civila) si indivizii

* Wikipedia"Societatea civila= este formată din cetățeni, asociați sub diferite forme, care au aceleași interese și care își dedică timpul, cunoștințele și experienta pentru a-și promova și apăra aceste drepturi și interese/este organizata pe principiul voluntariatului"

 fac ce pot in aceasta societate dezechilibrata si plina de furie. Din fericire pe acesti copii ii ajuta o mare parte din acei oameni care spun nu eutanasierii si care stiu sa pretuiasca orice forma de viata. Acestia vor intinde o mana de ajutor mereu pentru ca daca stii sa respecti si ajuti o specie inferioara tie cu atat mai mult vei respecta si ajuta una egala tie.

3-Ionut nu a fost al nimanui nici macar un minut. El a fost al familiei lui care din pacate si-a pus baza in bunica care i-a scapat din campul vizual pe minori. Nu stiu starea de sanatate a bunicii si nici varsta fiziologica ca sa pot intelege motivul pentru care nu au fost supravegheati daca e de ordin fizic sau e doar neglijenta. Dar pentru ca tot ati adus in discutie acest subiect eu va pun o intrebare simpla pe care o pun de ceva vreme multor parinti cu copii mici. Intr-un oras mare (cum e Bucurestiul) aveti curajul sa va lasati copilul de 4 ani nesupravegheat? Majoritatea raspund nu. Imi pare nespus de rau pentru Ionut dar sunt constienta ca nesupravegheat un copil de aceasta varsta putea foarte bine sa fie lovit de o masina, sa cada in lac, sa fie rapit iar finalul era acelasi.

4-Vreti sa spuneti ca decizia cainilor nu a fost corecta? Pentru ca daca ati urmarit putin discutiile anterioare si linkurile prezentate veti intelege ca la fel cum intre oameni sunt si indivizi criminali la fel si intre caini pot exista exemplare agresive. Nu l-au luat de mana sa il duca la bunica pentru ca nu au atat de multe avantaje rationale ca omul. Tocmai de aceea vina mai mare o poarta mereu omul pentru ca el avand aceasta zestre este obligat sa reactioneze rational si nu impulsiv, irational, animalic. Dar in unul din linkuri e prezentat un caz in care maidanezii salveaza o fetita de la viol. Deci exista si caini care au indepartat oamenii agresivi de copii.Salvatorul lui Andrei putea fi foarte bine unul dintre criminalii societatii umane  si daca avea nesansa sa il intalneasca tocmai pe acel individ din societate probabil si soarta lui Andrei era cam sumbra. Corect? Copilul la acea varsta nu are ce cauta singur pe strada, in parc, in tren, autobuz pentru ca nu se stie peste ce indivizi ai carei specii poate da(salvatori oameni si caini   sau criminali oameni si caini).

 


Musafir

#1665

2013-09-25 15:55

Familia anghel poate sa isi ia linistita numele de familia hingheru. Sa vedem cand o sa parte de toate chinurile pe care i le dorim unii dintre noi întregii familii, cand o sa isi piardă si celălalt copil, pe cine o sa mai ceara sa eutanasieze. Au pe mâini sângele cainilor si al oamenilor morți si răniți in încercarea de a salva aceste animale. Vedeți afacerile pe care le face capul acestei familii cu videanu ca sa va lamuriti mai bine ce au de câștigat din acest masacru. Nu cred ca dispariția cainilor o sa-i ajute sa devină o familie mai responsabila, dar clar vor fi mai bogați. Nu doresc decat ca blestemele oamenilor sa va ajungă mai repede si sa aveți parte cu toții de o soarta mai cumplita decat a maidanezilor. Drumul lui Ionuț pe lumea cealaltă l-ați stabilit deja. Rămâne de văzut evoluția bunicii daca are nevoie de un dus de sânge ca sa se trezeasca. Blestemati sa fie cu toții!

Musafir

#1666

2013-09-25 16:44

Posteaza familia pe facebook zilnic. Durerea este "mare" si dependenta de facebook si mai mare.

In nicio tara civilizata nu s-au masacrat cu miile cainii. Ce fel de oameni traiesc in Romania care arunca cu miile animale de companie pe strazi? Flamanzi, insetati, fara adapost. Nu numai murdaria din orase te socheaza cand treci prin Romania, dar si multimea de oameni inculti, cersetori si hoti. O sa va miroasa strazile de atata sange, pe langa normanele de gunoaie aruncate la nimereala. Sortarea gunoaielor, a propos, s-a introdus deja? Degradant taram in Europa.

Musafir

#1667

2013-09-25 17:33

NU! Eutanasierii de câini!

Musafir

#1668

2013-09-25 17:47

Belgienii vor sa adopte 1000 de catei comunitari din România. Cine are catei comunitari pe care vrea sa ii salveze sa acceseze si sa distribuie pagina de facebook " Adopt a Romanian stray dog". Haideti sa încercăm sa salvam cat mai multi catei. Puneti pozele cateilor comunitari pe care vreți sa ii salvati pe aceasta pagina si distribuiti-o.

Musafir

#1669 Re 1666

2013-09-25 17:55

Lăsa, ca dupa "eutanasiere" o sa facă niște concedii afara ca sa le treacă "durerea". Si-au vândut copilul mort. Sa vedem ce ne mai costa celălalt. Dumnezeu nu doarme si o sa plătească ei si alți criminali. Doar sa fie cat mai repede!

Musafir

#1670

2013-09-25 19:59

nu doresc eutanasierea cainilor fara stapan ci sterilizarea lor si adoptiacatre persoane interesate . cei bolnavi pot fi eutanasiati. ptr intretinerea lor in adaposturi sunt dispus sa donez periodic baani s-au sa platesc taxe speciale.

Musafir

#1671

2013-09-25 20:46

Multi iubitori suntem dispusi sa plătim. Problema e ca din banii de eutanasiere se vor imbogati autoritățile, dar se pare ca pe unii romani de rând ii satisface sa vadă ca ei n-au ce mânca, dar a mai găsit primăria un robinet de furat bani! Așa suntem de prosti! Spun "suntem" pt ca din păcate fac parte din poporul asta idiot de barbari.

Musafir

#1672

2013-09-26 07:45

Legea9/2008

"Art. 71. - Este interzisa eutanasierea cainilor, a pisicilor si a altor animale, cu exceptia animalelor cu boli incurabile constatate de medicul veterinar."

 

 


Musafir

#1673 Re: Re: Re: Cainii maidanezi

2013-09-26 09:16

#1645: - Re: Re: Cainii maidanezi 

 Aici s-a facut diferenta intre om si caine.

Au fost doi copii pierduti.

Unul a fost gasit de un om si a fost salvat.

Celalalt a fost gasit de caini si a fost MANCAT !!!!!!  ALOOOOOOOOO!!!!! MANCAT !!!!!

Nu v-a convins inca ce pericol reprezinta cainii pentru toti?

 


Musafir

#1674 Re:

2013-09-26 09:17

#1670: -  

 Nu cu bani se rezolva problema.

Cainii nu se hranesc cu bani.

Banii ii pap altii prin croaziere de lux.

Implicarea rezolva problema .


Musafir

#1675 Re:

2013-09-26 09:23

#1665: -  

 CE IUBITORI SUNTETI?

Sunteti mai rai decat cainii pe care ii plangeti.

Nu pot sa-mi dau seama cum oamenii pot fi asa rai cu semenii lor, de dragul unor caini.

In toamna asta ma duc la tara sa tai vitelul.

Nu veniti sa vedeti cum se taie ?

La iarna o sa-mi tai purcelul.

NU veniti sa vedeti cum se taie ?

La primavara o sa tai un miel si un iepure.

Nu veniti sa vedeti cum se taie ?

SI va avetizez, ca nu le tai pe cele bolnave, ci pe cele sanatoase.

 

Va astept pe toti cu masa pusa.