S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 09:16


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 09:21



Musafir

#1603

2013-08-31 09:50

pai cam asa sunt si verzisorii nostri
in timp ce astia ne ingroapa de vii otravindu-ne apele
ei au preocupari mai "elevate"

legatura dintre homosexualitate si pedofilie este evidenta
bravo Adevarul!


Musafir

#1604 Perveresiunile si debutul bolilor psihice

2013-08-31 09:54

Un alt fragment din cartea “Pornografia – maladia secolului XXI” scrisa de Virgiliu Gheorghe – doctor in boietica si biofizician, cu o prefata de Prof. Dr. Restian Adrian, membru titular al Academiei de Stiinte Medicale:

“Perveresiunile si debutul bolilor psihice:
Problemele emotionale produse de actele sexuale anormale sunt de asteptat atata timp cat, psihosomatic , acestea creeaza un stres foarte mare si il inchid pe individ in orizontul egoist al propriei pofte. Din pacate, oamenii care pornesc pe acest drum ajung mai devreme sau mai tarziu sa se trezeasca ca au suferinte psihice, fara sa inteleaga insa care este cauza.”

Musafir

#1605 Speranţă şi vindecare pentru homosexuali

2013-08-31 09:56

Speranţă şi vindecare pentru homosexuali este o iniţiativă online derulată de asociaţia Alianţa Familiilor din România în colaborare cu psihologi, psihoterapeuţi şi sociologi din România şi străinătate.

Citeşte mai multe la: http://www.homosexualitate.ro/#ixzz3qGFWWeig

http://www.alianta-familiilor.ro/familie.html

surse bogate de informatii pentru a clarifica problema fenomenului lgbt cu tendinte de pedofilie, zoofilie si alte amestecari.

Îndoctrinarea copiilor la şcoală
(extras din articolul: CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI)
În februarie 2012 şi 2013, activiştii homosexuali din Bucureşti au organizat, susţinuţi şi finanţaţi de vreo două ambasade, „luna gay” în două facultăţi şi în colegiul George Coşbuc din Capitală. Studenţii şi elevii au fost invitaţi să afle despre istoria acestor perversiuni, sub masca unei false normalităţi. În loc să formeze caractere morale, şcoala românească strică mintea şi sufletele tinerilor.

Aceste lucruri se petrec deja în sistemul şcolar din România, fără ca părinţii să afle ce „învaţă” copiii lor la şcoală.

Musafir

#1606 CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

2013-08-31 09:57

Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale - sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile - au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi.


http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html

Musafir

#1607

2013-08-31 09:57

ce sa faca si ei saracutii
cand raman fara argumente si obosesc sa atace
pun poze :))

Musafir

#1608 Deviatia

2013-08-31 09:58

homosexualii se pot numi homosexuali doar daca s-au nascut in mod direct dintr-un cuplu de homosexuali (sau macar din unul dar fara interventii din partea altei persoane) . daca nu, inseamna ca homosexualitatea nu are origine, nu exista in sine, este doar o improvizatie artificala si hidoasa. homosexualitea este o eticheta pusa unui comportament gresit pentru a acoperi adevarul acestui comportament, care ar trebui denumit pur si simplu "deviatia".
daca un "homosexual" se naste dintr-o mama cu implicatia tatalui inseamna ca nu este homosexual ci este normal, nascut din femeie si barbat. pentru ca daca admitem ca dintre o femeie si un barbat se naste un om homosexual, la fel de bine putem spune ca se poate naste si un "om" cu comportament de maimuta, de sarpe, de orice altceva. inseamna ca organismul uman, barbat sau femeie, nu este decat un suport pentru orice alt fel de manifestare si nu doar lgbt. insa dintre un barbat si o femeie nu se poate naste decat un alt om, barbat sau femeie. daca indetintatea de gen nu ar fi relevanta, inseamna ca mai intai, copilul ar trebui sa se nasca asexuat, fara trasaturi definitorii, ceea ce nu exista, poate doar ca anomalie. trebuie oprita o astfel de teorie degradanta pentru om. pana la a zice ca omul se naste fara a fi o persoasa mai este doar un pas. deja se sustine (in SUA si MB) teoria conform careia copilul poate fi "avortat" (ucis) chiar si dupa nastere, daca asa vor parintii. adica, nou-nascutul nu inseamna nimic. doar daca vor altii sa-l faca ceva. de aici si lipsa de identitate a nou-nascutului. teorii care vin sa distruga fiinta umana, toti adeptii lor devenind criminali cu sange rece. umanitatea este in pericol din cauza anomaliilor.

Musafir

#1609 Asa-zisa comunitate LGBT e nedespartita de sexologie (de la Kinsey citire)

2013-08-31 09:59

#1226 Re: Re:

Am constatat ca lucrurile se inrautatesc de la an la an. Incitati din atatea directii - in principal mass-media si divertismentul cu toate ramurile, sau mai bine zis tentaculele lor, oamenii petrec prea mult timp rasucind pe toate partile (existente sau inchipuite) notiunea de sex, odinioara atat de clara si fireasca. Spun prea mult pentru ca e o atentie disproportionata acordata unui lucru ce isi are locul si timpul lui, are un rost limitat in viata cotidiana. Confuziile legate de ''nepotrivire sexuala'' si alte inventii ale vremurilor noastre duc la infidelitate, nefericire, frustrari, despartiri... Duc de fapt la o lipsa de intelegere intre barbati si femei, care parca s-au instrainat mai mult ca niciodata, atat de complicata a devenit problema asta a compatibilitatii.
Stateam recent sa observ ce se intampla pe un forum destul de popular: in vreme ce acum 3-4 ani existau multe discutii pe teme filosofice, religioase, istorice, acum aspectele ce par sa preocupe majoritatea graviteaza in jurul compatibilitatii, seductiei si sexului. Lucruri odinioara naturale, cum ar fi comunicarea intre femei si barbati, au ajuns dileme a caror rezolvare o cautam in Cosmopolitan. Suntem zapaciti cand un om e amabil, pentru ca imediat presupunem ca vrea sex, la fel cand cineva ne priveste in ochi sau ne zambeste. Cel mai nevinovat gest a ajuns sa fie interpretabi; ne transformam intr-o lume de obsedati si de paranoici.
Asa-zisa comunitate LGBT e nedespartita de sexologie (de la Kinsey citire), de ideea ca sexualitatea trebuie studiata pentru a ''o imbunatati''. Nu stiu daca din cauza teoriilor lui Freud, unii au ajuns sa creada ca toate impulsurile, sentimentele si dorintele noastre au un substrat sexual pe care nu il constientizam. Poate asa a ajuns dna Antonita Fonari (activista LGBT din Republica Moldova) sa sustina intr-o emisiune ProTv ca oamenii sunt rasisti (''dau cu pietre dupa rromi), violenti cu nevestele si copiii si discrimineaza persoanele afectate de HIV/SIDA ... pentru ca nu au avut parte de educatie sexuala, sa isi inteleaga si ei sexualitatea si sa se bucure de ea. Cu alte cuvinte, sunt niste frustrati si toate relele societatii pot fi indreptate prin minunea numita educatie sexuala. Am o veste pentru dumneaei - oamenii s-au prins si singuri cum functioneaza gonadele; dovada este faptul ca suntem de atata vreme pe aceasta planeta.
Pentru ca au tot interesul sa corupa si sa semene confuzie, activistii LGBT indeamna tot timpul oamenii de orice varsta sa isi ''examineze sexualitatea'', asa incat unii au ajuns, bietii de ei, sa isi puna problema daca au contacte sexuale suficient de des (oare sunt normali sau trebuie sa faca un efort mai mare?), in pozitiile optime, in atmosfera optima etc etc. Ba unii stau cu orele si analizeaza daca le-a placut, nefiind siguri ca experienta lor a indeplinit lista kilometrica de criterii din cutare carte sau revista. Iar cand in cuplu lucrurile par sa mearga mai slab, prima reactie este ''poate nu il / o mai satisfac, poate vrea altceva, poate ne trebuie ''ceva nou''... Asta se numeste imbecilizare, cand omul e facut sa creada ca are nevoie de analize peste analize intr-un aspect complet firesc.
In cazul copiilor, asemenea confuzii sunt mult mai grave si tocmai asta urmaresc acesti oameni, sa faca prozeliti.

Musafir

#1610 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

2013-08-31 10:01

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:25


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:36


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:38


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:39


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 10:49


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 11:03


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 11:05


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 11:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 11:10


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-31 11:12





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...