Spune NU dezmembrării României!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU dezmembrării României!


Musafir

#1

2013-06-13 17:32

ungurii vor să ne furte bogățiile munților apuseni

Musafir

#2

2013-06-14 15:18

Sustin si am semnat !

Musafir

#3

2013-07-10 07:06

Cică să nu fii șovin ! Dar ce să fii ? Etnie tolerată ? În orașul nostru avem o cetate. A fost construită de daci, așa s - a și numit „ dava ”, de unde și numele de „ Deva ” - cetatea.
Ei, și după ce am avut un prefect sau ceva subprefect udmr - ist, ne - am trezit cu un obelisc pe care scrie nu-știu-care Akos, „ proprietarul cetății Devei ” ( !?!?!!!!!). Copiii și turiștii maghiari vin și vizitează cetatea și li se arată și acest „ monument”, ca să fie cu sufletul împăcat: cetatea Devei e a Ungariei, să stea liniștiți, le aparține!
Păi să nu mă trec și eu pe „ monument”, cu grafitti, în calitate de PROPRIETAR ??? Clar sunt urmașa lui Burebista și a lui Decebal, strămoșii mei îndepărtați ( îmi cunosc genealogia până la 1776 ) au venit din munții de unde acuma se exploatează kosonii.
Deci mai mult ca sigur am din genele dacilor care au pus temelia acestei cetăți, care au construit - o, care au apărat Valea Mureșului de pe înălțimea ei.
Cu siguranță sunt mai „ proprietară”, eu și conaționalii mei, decât acel Akos, care nici prea mare voievod n - am auzit să fi fost !