" DREPTATE PENTRU ROMANIA LA EUROVISION" / Justice for Romania


Musafir

#51

2013-05-23 12:23

Eurovision should change "its standards" in an effort to become a credible competition!If not why bother investing time & money in this sub-par international music contest.

Musafir

#52

2013-05-23 14:17

Trebuie sa inceteze injustitia acordarii de puncte pe criterii geopolitice. Daca nici la un concurs muzical nu sunt apreciate si rasplatite talentul,valoarea si originalitatea, atunci unde?

Musafir

#53

2013-05-26 00:02

sunt curioasa sa vad statisticile din spania, italia, cipru si israel.....ar mai fi olanda, germania si franta. asteptari mai mari am avut si de la anglia, totusi de la ei un punct e prea putin!!!

Musafir

#54

2013-05-26 20:49

am urmarit toata finala si a fost extraordinar cezar, asta nu pentru ca a fost concurentul nostru, ci pentru ca a fost pur si simplu , extraordinar , a fost ceva ce pana acum nu a existat, a fost ceva parca venit din tr o lume de vis, comentatorii de la rai 2 erau entuziasmati , erau siderati de aceasta aparitie si interpretare chiar a si puneau intrebarea cum ar putea sa si puna melodia ca sonerie a telefonului, intrase an concurs urmatoare concurenta a mrii britanii jenifer raje parca si ei nu o prezentau italienilor , pentru ca nu mai ancetau cu admiratia la adresa lui cezar. faceti va rog rost de filmarea din acea seara a transmisiei rai 2 sa va convingeti divin ce mai , nemaipomenit , socant.tot respectul si sa ne traiasca astfel de angeri

Musafir

#55 eurovision

2013-05-26 20:59

va spun eu cine si cate puncte ne a dat doar o tara cred ca am pierdut , nu am apucat sa vad , cred; ALBANIA 5 PUNCTE , AUSTRIA 4 PUNCTE, MAREA BRITANIE 4 PUNCTE, MOLDOVA 10 PUNCTE, AZERBAIJAN 6 PUNCTE, NORVEGIA 6 PUNCTE, ITALIA 1 PUNCT, MALTA 7 PUNCTE, ISLANDA 6 PUNCTE,FRANTA 1 PUNCT, GRECIA 10 PUNCTE, MONTENEGRO 1 PUNCT IAR SPANIA , GERMANIA, FRANTA , CIPRU, ITALIA SI ALTELE , TARI CARE MUNCIM PE RUPTE SA LE SCOATEM TARA DIN CACAT APROAPE S A FACUT CA NICI NU CUNOASTE ROMANIA RUSINE SA LE FIE , CA LE FACEM MUNCA PE CARE EI NICI AN GLUMA NU AR FACE O DAR LE PLACE SA AIBA PENSIILE ASIGURATE SI DREPTURILE BANESTI FARA SA SE ANTREBE SI DATORITA CUI

Musafir

#56 Re: Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust"

2013-06-03 22:06

#19: MBM - Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust"

Nu mai fă tu pe marele critic muzical pentru ca aici nu vorbim de festivalul "George Enescu" iar in aceptiunea ta Danemarca a fost reprezentată de vreun Pavarotti care l-a surclasat pe umilul nostru contratenor! Lasă ipocrizia și ține și tu cu ai tăi că sunt destui cei care ne mănâncă de cur și ne umilesc, și nu contest că este tot din vina semenilor noștri!