Petiție împotriva cardului național de sănătate cu cip
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
NU VOI MAI PLATI NE'ASIGURARILE DE NE'SANATATE. SISTEMUL DE SANATATE E DESTUL DE INFORMATIZAT IAR DATELE MELE TREBUIESC SA FIE ACCESATE DOAR DE MEDICI, NU SI DE POSTAS, DE ORICINE CERE ASA CEVA. NU VREAU CA FARMACISTA DE LA COLT SA STIE DE CE BOLI AM SUFERIT, ETC...
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă !
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am facut l~~a lui barbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi spală-te pe maini în apa râului !
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru apoi ajunge acasă.
Sotul: Unde ai fost Marie ?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo ?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.
Un tip însurat se duce la spovedanie şi-i spune preotului:
- Părinte, aproape că am avut o aventură cu o altă femeie !
- Cum adică, "aproape" ? intreaba preotul.
- Pai, ne-am dezbrăcat, ne-am frecat bine unul de altul, dar apoi ne-am oprit.
Preotul este revoltat: - A te freca unul de altul este ca şi cum ai fi băgat-o înauntru ! Nu trebuie sa te mai vezi cu femeia aceea. Ca penitenţă, trebuie sa spui 5 rugăciuni si să pui 100 de lei în cutia milei. Tipul iese, spune rugăciunile şi se duce la cutia milei. Stă puţin lângă ea si dă să plece. Preotul, care-l urmarea cu privirea, merge la el şi-l avertizează:
- Te-am vazut ! N-ai pus banii în cutie !
- Tipul, uimit: Da, părinte, dar am frecat banii de cutia milei şi asa cum mi-ai spus, este ca şi cum i-aş fi băgat !
AVEM DREPTUL LA INTIMITATE SI LA O VIATA DECENTA ,FARA SA FIM CONTROLATI SI MANIPULATI DE CATRE SERVICIILE PUSE SA FACA ASTA,DIN BANI PUBLICI!!!!
PETITII DE INTERES NATIONAL
Conform cu drepturile omului cer alternativa la buletinele cu cip
Astia vor sa ne faca un dosarel electronic pe care culmea ironiei sa-l purtam noi insine la noi adica cardul cu cip. iar in cipul ala este si o sectiune in care scrie daca accepti sa fii donator de organe. dar tu nu vezi ce scrie in cip, numai ei vad. si cu toate ca nu vezi, faptul ca ai semnat de primire arata ca ti-ai dat acordul asupra a ceea ce este scris si se va scrie pe el. nu primiti actele cu cip!
Iar actele biometrice pe care le emiteti sa vi le puneti pe fruntile voastre!
Card imoral
| This discussion has been closed. |
Va rog, atentie!