SUNTETI DE ACORD CU GRATIEREA DETINUTILOR?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SUNTETI DE ACORD CU GRATIEREA DETINUTILOR?

ioio

#51 sunt de acord

2014-02-03 13:25

este necesar mai ales acum cu intrarea noilor coduri

Musafir

2014-02-06 18:03

sunt deacord cu gratierea tuturor care merita a doua sansa sa fie liberi
anonim

#53 gratiere

2014-02-06 18:04

sunt de acord cu gratierea merita sa fie liberi ce-i nevinovati

Musafir

2014-02-07 20:01

Da vreau gratierea jostitia in Romania este corupta si nedreapta. Multi nevinoti sunt inchisi.
burcioaica denisa gabriela

2014-02-07 21:12

sunt de acord cu gratierea pentru-ca in urma cu ceva ani am bagat la puscarie un om nevinovat

Musafir

2014-03-07 18:26

Este pacat ca legea amnistiei şi graţierii nu a fost votata pana acum din cauza catorva persoane pentru care exista interese sa ramana inchise dar pe langa aceste persoane sunt alte cateva mii care sunt inchise pentru o greseala minora si au de executat 2-6 ani de inchisoare,ani pe care nu vor mai putea sa ii recupereze niciodata,ani in care isi puteau termina o facultate si intemeia o familie. Asa ca inainte sa faceti un comentariu ganditi-va la cele cateva mii de copii inchisi. Pana cand aceasta lege nu va fii adoptata nu vom reusi sa scapam de comunistii de care credeam ca am scapat acum 20 de ani, credeam ca suntem cu un pas inaintea catorva tari cum ar fi Rusia si Ucraina care spre surprinderea mea au aprobat aceasta lege inaintea Romaniei.Ar trebui sa ne trezim cu totii si sa facem ceva ca aceasta tara sa mearga inainte....

Musafir

2014-03-10 10:26

Sa dea o gratiere la cei cu pedepse usoare.
deni

2014-03-14 10:04

sa se dea ca multi nu sunt vinovati si stau ani de ce atata nerusinare numai in romania seintampla asata in alte tari sa dat

Musafir

#59 Re:

2014-03-14 10:04

oana

#60 da gratierii

2014-03-17 16:47

de ce nu mai vorbiti de gratierea detinutilor de ce nu se da un act de clementa pentru ai mai ales acum cand se apropie INVIEREA DOMNULUI de ce nu merita si ei o a doua sansa?de ce trebuie sa fim asa de rai pana si Ceausescu a dat o gratiere exceptand corupti si infractiunile cu violenta suntem oameni nu animale sunt mii de cazuri mii de familii destramate pacat...

Musafir

#61 Re: Legea amnistiei si a gratierii

2014-03-17 16:48

#48: Nicolle Lavinia - Legea amnistiei si a gratierii

de ce nu mai vorbiti de gratierea detinutilor de ce nu se da un act de clementa pentru ai mai ales acum cand se apropie INVIEREA DOMNULUI de ce nu merita si ei o a doua sansa?de ce trebuie sa fim asa de rai pana si Ceausescu a dat o gratiere exceptand corupti si infractiunile cu violenta suntem oameni nu animale sunt mii de cazuri mii de familii destramate pacat...

mirela

#62 Re: amnistie si gratiere urgent

2014-06-11 15:05

#38: lili - amnistie si gratiere urgent

da,sunt de acord cu aceasta lege

Musafir

2014-06-25 08:40

Sotul meu a executat 56de luni din 7ani condamnare.intra in comisie pe 10iulie.dar la penitenciarul Giurgiu nu il baga nimeni in seama.nui se raspunde la nici o intrebare,se da din umeri.nu are niciun raport,nu i se da drpt la munca,etc.abuzuri!acum stam cu frica la aminare.e normal in tara asta?a gresit a platit.

Musafir

2014-06-25 21:52

Oare o folosii la ceva ?m as mira.
joder

#65 Re:

2014-08-08 11:22

#10: musafir -  

isuse cristoase cum sa nu fie puscariile pline cind cine conduce tara nastase fratele presedintelui etc dau exempu de smangheala asta e romania nastase a scos 3 carti in puscarie na cusut papuci na muncit ca dupa cit a ciordit poate trai boiereste la pirnaie dati gratiere amnistia sa iasa amaritii afara au copii si nau cine sai caute stau 2 3 intrun pat paduchiosi sint prosti ca nu se pling la c.e.d.o

Musafir

2014-11-17 20:44

Domnule iohanis noul presedinte al Romaniei ati putea face un bine nu sunt de acord sa dati legea pentru corupti da macar dati o pentru oameni aia care au furat un lemn sau un fier si sau luat 2,3 ani de puscarie macar atat puteti face si va rog dati de munca la oameni sa nu mai fure 

anda

#67 Re: amnistie si gratiere urgent

2015-07-26 12:36

#38: lili - amnistie si gratiere urgent 

Perfecta dreptate!! Cred ca reeducarea la noi in Romania este pentru familii, care se chinuie cu pachete, ca mancarea de acolo lasa muuuuult de dorit!! nu pentru ei , pentru ca sunt cazuri , cand ies de 10 ori mai rau decat au intrat ,iar ca bonus si cate o boala ceva!! Multe , multe!!! pacat ca nu se face nimic, sa fie ca in Anglia. sau in tarile mai dezvoltate, pentru fapte minore, cu bratara acasa!! Mai avem mult de mancat noi, pana sa ajungem la acel nivel!!:( 

Musafir

2015-07-26 12:49

Pentru ca judecătorii zilelor noastre,dau condamnări pe banda rulanta!! Unele nejustificate, distrug familii, lasă copii fără părinți, care poate au furat sa aibă acei copii ce sa mănânce! Pentru ca traiul în penitenciarele noastre ,este unul mizerabil! Este trist, Cum spunea cineva într-un comentariu mai sus...pana și Ceausescu a dat o amnistie, celor care nu prezintă un pericol social!! Sa plătească prin munca în folosul comunității, nu este drept sa fie despărțite familii,doar pentru ca un judecător s.a trezit cu fata la cearceaf și astăzi are chef sa interpreteze legea într. Un fel, iar mâine ca e mai bine trezit în alt fel ....Pentru ca la noi în România ,totul este interpretabil, pana și legea!!!

Musafir

2016-04-14 23:20

Noi locuim in Irlanda . In urmā cu câtiva ani l-am trimis pe fiul meu în vacantā in tarā . Datoritā anturajului , a fost condamnat la patru ani . Nu s-a tinut cont cā este la prima abatere , si nici faptul ca era student în irlanda , intrase in anul doi .

Musafir

2016-05-02 16:19

Pentru ca si eu am soțul Arestat are 22 de ani avem o fetita de 9 luni mi l a luat de lângă mine cu o luna înainte de a naște pentru o fapta pe cand avea 19 ani ... E la prima abatere este primar numai eu stiu câta durere este in sufletul meu si ce greu este singura sa ti un copil si bărbatul la pușcărie ... De pachete , si magazinul de la pușcări numai vorbesc acum nici apa nici suc nu mai au voie ... Eu ma întreb ce bea si ce mănâncă unii amărâți care nu sunt căutați apa de acolo cu gândaci in ea ? Oameni buni suntem animale sau oameni pana la urma :( si parlamentari astia sta bine mersi si cu bani si acasa lângă familiile lor nu este corect fata de omul de rând :(

Musafir

2016-05-02 19:10

Pt ca sant de acord cu gratierea detinutilor

Musafir

2016-05-06 08:01

Vreau gratierea ,am sotul inchis pentru o nedreptate din cauza unei altercatii mi l-a condamnat la 2 ani si 3 luni,judecatorul nu ne-a luat probele in consideratie l-a judecat dupa bunul lui plac.Dumnezeu sa-l vada

Musafir

2016-05-30 10:58

da sant de acord va rugam frumos sa o dati cat mai repede

Musafir

2016-07-05 10:18

Da, sunt de acord cu grațierea mai ales celor care plătesc despagubirile....statul cheltuind milioane de lei

Musafir

2016-07-05 13:31

Sunt de acord cu gratierea si amistitia detinutilor