Indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani cu prag 3400 lei
Re: Mihaela
Nu te supara ca iti spun eu am 22 de ani am lucrat de la 16 ani sa intamplat sa plec de la locu de munca fara sa stiu ca sunt insarcinata cand am mers sa ma angajez din nou la analize a iesit ca sun gravida si nu mai ma luat nimeni nu mi se pare corect pentru ca si eu am cotizat la stat atata timp si acuma o sa iau doar 200 lei din cate am inteles
This comment has been removed by the person who wrote it.
Pt ca isi bat joc de noi parlamentari,iar in curand o sa iau indemnizatia de crestere copil care este de rahat...si nu mai zic ca dau o gramada de banii pe lapte,scutece,detergent pt rufele ei,ulei pt corp,sampon si multe altele care ii sunt necesare
Oare este drept ca o mamica trebuie sa creasca copilul din Mai putin decat salariul minim? De ce sal min creste dar ICC este nemodificata de atat timp?
Re: Re: Mihaela
Daca ai cotizat macar 1 luna din cele 12 luni de dinaintea nasterii copilului, ar trebui sa te incadrezi la indemnizatia minima de 600 Ron
| This discussion has been closed. |
pt ca sotul meu a intrat in ccc si ar fi trebuit sa ia mai mult de 1200 de lei si totusi bariera de 1200 ne a stat in cale.ma numar printre mamicile cu ghinion in ceea ce privește laptele matern iar fetita mea consuma lapte praf. tin sa precize ca nai igiena ei si laptele ma costa aprox 5 mil pe luna...asta referitor la faptul ca depasesc mizeria de alocatie de 2 mil si intru in cei 12......pe care ii numeste statul indemnizatie....si se presupune ca mai tre sa si traiesti.....ca om...din banii ramasi....