Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

dinamo

#501 stima

2013-01-14 12:18

multumim
VIITOR PENSIONAR

#502

2013-01-15 22:03

.Lucrez la sectia transporturi si am ocazia sa ma exprim scris pe acest sait .Mai am putin si indeplinesc conditile sa ies la pensie . De cind mama m-a facut si am acumulat acesti ani nu am putut vedea un om mai hot ca acest sef al meu TUDORAN .Am stat de vorba in cursu zilei de azi cu citiva soferi care erau foarte nemultumiti pentru ca au fost mutati de pe masinile care le-au avut si pe care le-au intretinut din cauza celor doi hoti ;CHIERAN; zis OCIALNA si LUNGU zis FRANFURT .
De ce in urma comisiei de disciplina aceste doua persoane nu au plecat di oltchim ?????.
Ranspunsu este urmatorul ; Toti fura si cotizeaza la capi grupului TUDORAN copilu cel MIC BADESCU omul fara de care Oltchim se poate inchide ;SIMA ; .
Nu vreau sa ai aduc laude fostului meu coleg EMIL GHIOCA care a plecat din sectia transporturi fiindui scirba de modul cum s-a purtat TUDORAN cu el modul cum l-a jignit public in fata noastra si daca acest coleg l-ar da in judecata pe aceasta lichia am fi ca marttori
Soferi care au fost mutati de pe masi nile care le-au intretinut acuma spun TARE
DUPA CE AM MUNCIT LA SAPAT DE FONDATI PISCINE GARDURI PONTATI CU 8 ORE LA SERVICI RUPTI DE OASE LA TEMPERATURI DE 35 GRADE ;acum ne intoarce spatele .
M-asi bucura ca domnul baaaaalan sa il schimbe din functie pe acest grandoman de la transporturi si ca acest fost coleg EMIL GHIOCA prin functia si promovarea pe care a primito ca SUPERVAIZER pentru care sigur este competent sa faca cureteni acolo unde el stie EMIL EU TE SPRIJIN SI MLT CURAJ SI SUCCES.
MIHAI DICULOIU

#503

2013-01-16 20:13

In urma sedintei de guvern de az 16 01 20013 OLTCHIM V-A FI FINANTAT si v-a functiona cu intreg personalu de pe platforma
Felicitari actualei echipe menegeriale DOMNULUI MIHAI BALAN ; DOMNULUI CORNEL CERNEV si SINDICATULUI VICTORIA OLTCHIM .
OCHI DIN UMBRA

#504 de stire

2013-01-16 21:24

Ba Vasile, dracu ,viitor pensionar=aceeasi persoana da prost mai esti ma.nu sti sa vorbesti cursiv la televizor ,ne minti cu nerusinare CHIAR CREZI CA TE CREDE CINEVA DIN CE SPUI TU ...BA VASILE BA ....URCATE IN DACIE SI FA GARA ....SI TRECI SI PRIN FATA POSTEI....
zapuc

#505

2013-01-16 21:39

Stimate domn fara cap, Vasile ,,GHIOCA,, trebuie sa mai lucrei la sursele tale de informatii ,oamenii care muncesc nu au timp de barfe cu tine, iar cei care vorbesc cu tine sunt vai de mama lor. Dar ce sa cerem de la tine un om cu ,,MULTA CARTE,,?
drac

#506 pt.dracu

2013-01-16 21:54

de prin lume adunate de la prosti si la prosti date.

spui la sedinta ca se vor face angajari in oltchim de ce? Pentru ca ai angajat-o la oltchim pe nevasta-ta in timp ce noi prostii primim salariile la 2-3 luni. Avem si noi copii care nu sunt angajati sunt in somaj pe ei de ce nu-i angajeaza nimeni la OLTCHIM?pentru ca la oltchim nu se fac angajari, numai pentru unii.si noi stim sa vorbim ,dar cu probe,si draga domnule dracu avem multe probe, e dosarul gros ,cu imagini, scripte, inregistrari.
Emil Ghioca

#507 Re:

2013-01-16 23:20

#503: MIHAI DICULOIU -  

 

Toata lumea care citeste aceste ineptii stie ca esti tu, GHIOCUL TERREI, aparatorul drepturilor si nevoilor... tale, nenorocitule. Esti un agramat tu si gasca ta. Ai bunul simt si dezvaluie-ti identitatea sa putem cerceta si noi, opinia publica, activitatea ta "victorioasa" in intreaga ta perioada in care.... Dumnezeule ai fost fortat sa lucrezi in conditii.... WOW ... cu multe grade +...., pe o masina autohtona...fara aer conditionat. Bine ca nu ai avut aer conditionat tontule ca adormeai cu el pornit si te trezeai inghetat (sau se trezeau stramosii nostrii peste cine stie cate secole cu tine expus pe la vreun muzeu de animale preistorice). Sau parca nu. Nu esti tu tontul ala. Tu esti alalalt. Esti ala care adormeai intotdeauna la serviciu in parcare (intelege tontule ca in masina ta garata in parcare am vrut sa zic ) incercand sa devii ceea ce esti azi animalule de piftie (toata lumea care citeste a inteles ce vreau sa spun, dar pentru tine explic - animal de piftie = mare, gras si prost; poate mai sunt si alte calitati dar eu doar pe astea le stiu). Esti ala care te trezeai, datorita programului la VAMA, acasa... Si acasa adormeai din nou. Si te trezeai..... Nu te-ai trezit nici azi imbecilule care ai umfla-o si pe muma-ta. Fa un efort si renunta la rolul de intelectual pe la televizor pentru ca nu ne pasa de ceea ce reprezinti tu (a se vedea la Valcea 1 emisiunea in care tu vorbesti incoerent si fara nicio notiune despre ce inseamna Oltchim - pot sa pun pariu ca ai terminat cu greu Sc. Profesionala si ... Liceul la Seral si mai greu deoarece profu de mate nu intelegea sa te promoveze clasa, fiind singurul care rezolvai primul INTEGRAMA). Ne faci, pe noi salariatii societatii pe care tu crezi ca o reprezinti, sa murim de rusine cand te vedem la TV. Si ca sa incheiem, esti un ... microminuscul pentru ce inseamna lumea civilizata. Esti si vei ramane atat de mic pentru lumea asta incat nu te va putea vedea nimeni nici chiar de la un pas ... de furnica. Si la final invata matematica: membrii inscrisi la SINDICATUL LIBER OLTCHIM 1200 > 490 membrii inscrisi la SINDICATUL VICTORIA. De ce nu va urmeaza salariatii?????????????????

Musafir

#508 guess who

2013-01-16 23:28

Va cer scuze tuturor celor pe care v-am deranjat in decursul anilor. Trebuie sa ma intelegeti. Nu sufar de dubla personalitate. Sufar de ... multipla personalitate Nu stiu daca este corect spus. Stiti, eu nu prea am citit cifrele. Intelegeti voi. Sunt .... Bleah. E greu. Mi-e rusine.
Sunt eu baaaa, Vasile, Dracu, Viitor pensionar, ..... sunt oricine vreau eu, sofer, lider sindical si ... cel care mi-am tradat fosta sotie si mi- am abandonat copilul cu care astazi ... ma mandresc ca a ajuns cineva fara ajutorul meu (seamana cu ma-sa nu cu mine).
Sper ca in sfarsit ati iesit din ceata si va spun ultima oara.
Sunt EMIL GHIOCA si va pup. NU UITATI SA MA IERTATI.
Marianna

#509 Ca sa se stieeee...

2013-01-17 11:16

Toti cei care nu sunt cu mine sunt impotriva mea!
Si, drept pedeapsa ... la colt, in genunchi, pe coji de ghioaca.

Persoana de contact: E.G., DRACU, etc.: 0753986662.

comunist

#510

2013-01-17 14:41

wwwwww
comunist

#511

2013-01-17 14:42

wwwwweeeeeeee

Musafir

#512 Dezamagit

2013-01-17 19:32

Deci... ziceti ca voi o sa ne scoateti din mizerie.... trist !
Mda

#513 Sunteti JENANTI!

2013-01-18 10:25

Am citit cu interes primele 10-15 pagini din acest topic dedicat Oltchimului, insa in ultimul timp ati luat-o rau pe aratura! Sunteti de toata jena, nu stiti decat sa va platiti polite personale, sa bateti campii total aiurea, iar Oltchimul e din ce in ce itr-un si mai mare rahat! Asta arata ca dispuneti de mult timp, pe care il folositi cum nu se poate mai rau: jigniti, veniti cu informatii mincinoase samd.
pvc

#514 este oare corect

2013-01-19 08:48

Nu stiu ce polite are de platit Emil la transporturi dar va pot spune cum facea afaceri la pvc in vremea buna.Cerea spaga de la tirurile turcesti dolari si le baga in fata la incarcat.Daca au curaj poate confirma necajitii din pvc distribuiti prin sectii;Nicu R.;Stefan P si altii.Cat am dus greul in productie nu nea bagat nimeni in seama dupa care am ajuns gunoierii combinatului.Lasatine cu sindicatele voastre si mai si munciti.
tepes

#515 nesimtitilor

2013-01-19 15:20

Ajunge cu preacurvia.Sindicalisti de la Victoria umbla cu amenintari peste tot si terorizeaza cu intrarea in sindicat.Unde esti tu Dicloiule.Daca si Rosu de la Administrativ pentru o bruma de bani se vinde la Cernev.Astia promit functii si pozitii la toti salariatii.Ghioca ala este acum cel mai corect dupa ce a fost in topul hotilor de la transporturi.Asa a procedat si la Vel Pitar de unde a venit cu pile,a pupat in cur toata conducerea si a facut reclamatii specifice omului fara caracter.Acum este in barca puterii dupa ce ani la rand a fost membru marcant al PDL cu chiolhanuri in merii de la Bujoreni.Ghioca ne asigura la televizor ca avem locurile asigurate dar uita ca sunt 34 noi angajari,inclusiv sotia sefului sau fara de care mediul din combinat nu poate fi pastrat.Nu mai existau si alti ingineri.Ghioca sia atins scopul fiind vicepresedinte iar timp de 4 ani nu poate fi dat afara mai primeste pentru asta si 5oo da lei din bani fraierilor.Asteptam sa vedem si noul Salariu dat la seful hotilor.Daca au curaj sa spuna colegi de la Transporturi corectituidinea lui.
XXXXL

#516 ha,ha,haRe: nesimtitilor

2013-01-20 05:12

#515: tepes - nesimtitilor

noul lui salariu este de 2300 lei echivalentul unui maistru plus ore peste program si duminici fac salariul unui inginer.Va facut lingailor!!!!!!


Musafir

#517 OM RAU

2013-01-20 14:30

RADULE NU MAI AMENINTA OAMENI.

Musafir

#518 MAISTRU FARA LICEU SI SCOALA DE MAISTRI

2013-01-20 14:37

RADU DE LA ELECTROLIZA AMENINTA OAMENII SA SE INSCRIE IN SINDICATUL VICTORIA FIINDCA ARE INTERES.
Mariana

#519 este inceputul Re: MAISTRU FARA LICEU SI SCOALA DE MAISTRI

2013-01-20 14:47

#518: - MAISTRU FARA LICEU SI SCOALA DE MAISTRI

Relacxativa voi cei de la III ,urmeaza schimbarea lui Milea cu omul lui Cernev.

Ghiciti cine este?

musafir

#520 incepe comunismul

2013-01-20 14:52

VICTORIA-socialismului-A AJUNS SI LA DEPOZITE.DUPA CE SIA FACUT SOTUL MAISTRU D-NA TANTA FORTEAZA OAMENI SA INTRE IN SIDICAT. oARE CE FUNCTIE MAI VISEAZA DUPA TERMINAREA ASAZISEI FACULTATI.
Et moi ...

#521 Cum stam? Cine este vinovatul?

2013-01-20 21:26

http://www.gov.ro/informatie-de-presa-privind-actele-normative-care-au-fost-incluse-pe-agenda-de-lucru-a-sedintei-guvernului-romaniei-din-16-ianuarie-2013-ora-12-00__l1a119282.html

Conform notei nr. 2 puse in discutie in sedinta Guvernului Romaniei din data de 16.01.2013 situatia OLTCHIM se prezinta astfel:

"2. NOTĂ privind situaţia actuală şi perspectivele SC OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea
Guvernul a primit din partea Ministerului Economiei o Notă privind situația actuală a SC Oltchim S.A. Râmnicu Vâlcea. Conform Notei, la 31.12.2012, veniturile totale ale societății se cifrau la 816.470 mii lei, cheltuielile totale la 1.212.180 mii lei, datoriile la 2.682.000 mii lei, iar personalul la 3.307 angajați. Valoarea estimată pentru investiții în curs este de 92 milioane euro, iar pentru investiții noi, de 141,5 milioane euro. Principalii creditori ai SC OLTCHIM S.A. au semnat, în 13.11.2012, un Acord pentru crearea unui cadru de cooperare pentru stabilizarea financiară a societății care să asigure protejarea drepturilor, angajaților, acționarilor și creditorilor (BCR, CEC, Banca Transilvania, Electrica S.A., SALROM, CFR Marfă etc.).
Ulterior, Ministerul Economiei va prezenta un Memorandum care va detalia soluția optimă pentru ieșirea din criză a societății."

Pe scurt situatia OLTCHIM pe anul 2012 se prezinta astfel:
*    816.470 mii lei - venituri totale;
1.212.180 mii lei - cheltuieli totale;
*    395.710 mii lei - pierdere.

 

http://www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare

Conform contului de profit si pierdere la data de 30.09.2012 situatia OLTCHIM se prezinta astfel:
* 660.619 mii lei - venituri totale din exploatare;
868.347 mii lei - cheltuieli totale din exploatare;
207.728 mii lei - pierdere din exploatare.

 

Rezulta ca situatia pe trim. IV / 2012 se prezinta astfel:
155.851 mii lei - venituri totale;
343.833 mii lei - cheltuieli totale;
187.982 mii lei - pierdere.

 

Deci, pierdera din trimestrul IV / 2012 este aproximativ egala cu pierderile cumulate ale trim. I + II + III / 2012.

Ce ziceti? Cum stam? Cine este vinovatul?

dinamo

#522 dinamo

2013-01-21 07:43

Fortza |Dinamo
Gicu

#523 Alcolicul de Silviu Popescu

2013-01-21 08:50

http://www.ramnic.ro/articole/font-colorff0000strongfont-color000000scrisoare-deschisa-muncitorilor-de-la-oltchimfontstrongfont-50411/2013-01-21

Hienele, cand a fost bine, au stat ca milogii pe langa Oltchim; cand s-a imputit treaba, au inceput sa dea tarcoale lesului, sa muste!
unu din E III

#524 Re: este inceputul Re: MAISTRU FARA LICEU SI SCOALA DE MAISTRI

2013-01-21 13:05

#519: Mariana - este inceputul Re: MAISTRU FARA LICEU SI SCOALA DE MAISTRI

Bai fratilor daca stiti cine urmeaza la sefia Electrolizei III spune-ti sa stie toata lumea.........

S. MAX

#525 OLTCHIM la capat de linie sau punct si de la capat?

2013-01-22 20:17

Preluare din GANDUL / 22.01.2013
Care sunt cele patru variante propuse de ministrul Vosganian pentru Oltchim
de Ovidiu Tempea - Mediafax
Publicat la: 22.01.2013 17:36
Ultima actualizare: 22.01.2013 17:37


<< Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, după întrevederea cu misiunea FMI, CE şi Băncii Mondiale, că a convenit cu experţii internaţionali ca privatizarea sau listarea companiilor din portofoliul ministerului să fie realizate până la finele lunii aprilie.

"La Oltchim, mâine voi depune un memorandum în Guvern în legătură cu perspectivele companiei. Avem un punct de vedere prezentat FMI. Dânşii au agreat că formula noastră este cea corectă. Rămâne discuţia în legătură cu viabilitatea acestei mari companii. FMI dă prea puţine şanse. Am explicat că privatizarea anterioară, acel Broadway show (...), s-a desfăşurat în condiţii politice speciale, cu o anumită anecdotică, care a ţinut unii investitori departe", a adăugat Vosganian.

El a refuzat să prezinte soluţia pe care o va propune miercuri în şedinţa de guvern, argumentând că nu poate face o astfel de impoliteţe, de a anunţa public înainte de a discuta cu colegii de cabinet.

"Am prezentat patru soluţii săptămâna trecută, una priveşte insolvenţa, alta agentul de privatizare, lichidarea voluntară şi să fie lăsate lucrurile aşa cum sunt. Mâine voi prezenta una dintre ele (...) Avem discuţii cu toţi creditorii, voi avea în zilele următoare şi cu băncile. Vom vedea dacă soluţia pe care sper să primesc aprobarea Guvernului va permite şi o restructurare a datoriilor băncilor",a continuat ministrul Economiei.

Vosganian şi-a exprimat speranaţa într-o bună colaborare cu celălalt acţionar al companiei, compania PCC, arătând că se aşteaptă la o relaţie corectă, în care acţionarul minoritar să susţină demersurile statului.

"Vreau să transmit şi o mulţumire anticipativă lagată de colaborarea cu PCC", a mai spus Vosganian. >>

Preluare din BURSA / 22.01.2013

Vosganian: "La Oltchim, mâine voi depune un memorandum în Guvern în legătură cu perspectivele companiei"

<< Varujan Vosganian, ministrul Economiei, a declarat după întrevederea cu misiunea FMI, Comisiei Europene (CE) şi Băncii Mondiale (BM) că a convenit ca privatizarea sau listarea companiilor din portofoliul ministerului să fie realizate până la sfărşitul lunii aprilie.
Varujan Vosganian a precizat că rămân mai sunt necesare discuţii privind perspectivele Oltchim.
"La Oltchim, mâine voi depune un memorandum în Guvern în legătură cu perspectivele companiei. Avem un punct de vedere prezentat FMI. Dânşii au agreat că formula noastră este cea corectă. Rămâne discuţia în legătură cu viabilitatea acestei mari companii. FMI dă prea puţine şanse", a declarat ministrul economiei.
Soluţiile privind perspectivele Oltchim vor fi prezentate mâine în cadrul şedinţei de Guvern. >>

 

O alta parte a acestor aranjamente suntem noi: salariatii OLTCHIM.
Suntem caracterizati de toata lumea ca fiind nesimtiti, lenesi, dezbinati, resemnati si dezinteresati.
http://www.ramnic.ro/articole/scrisoare-deschisa-muncitorilor-de-la-oltchimbr-strongfont-colorff0000ba-voua-nu-va-e-rusine-sa-primiti-bani-nemunciti-de-luni-de-zile-si-sa-mai-cereti-si-bonuri-de-masafontstrong-50438/2013-01-19
http://www.ramnic.ro/articole/scrisoare-deschisa-muncitorilor-de-la-oltchim-ii-50443/2013-01-22
Treziti-va oameni buni si cereti guvernantilor si politicienilor sa ne redea locurile de munca; sa ne redea dreptul de-a muncii si de-a avea un salariu cinstit si decent pentru un trai cinstit si decent!
Nu lasati ura si dezbinarea sa va indeparteze de adevar!
Nu lasati interesele sau ambitiile personale sau de grup ale unuia sau altuia sa va deturneze atentia de la ceea ce se intamapla in acest moment: distrugerea OLTCHIM; distrugerea locurilor noastre de munca; distrugerea noastra!