Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#49601 Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-02 16:08

#49599: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 TU ESTI IN ACEASTA POZA GAOAZAA,VEZI CA TU AI SU.PT ACADEAUA IN FATA OLTCHIMULUI SI SU.GI ACADELE CU TACTO CRA CRA TAMBALAGIUL,EU BEAU VINUL CU BORCANU SI BEREA CU PAHARUL,EU BEAU NU SU. G SI MAMINC KAKAT CA VOI SOBOLANILOR CERNEVISTIII


Musafir

#49602 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-02 16:13

#49575: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 AICI IN POZA LA 49575 E PIPEREA SAU CRA CRA TAMBALAGIUL?...NU DE ASTA DAR VROIA PICASSO SA LE DAU O CLANTA.


Musafir

#49603 Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-03 06:19


Musafir

#49604 Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-03 06:22

#49591: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 BA PUTOARE SCONCOASA TU VORBESTI DE MUNCA ???

PAI TU  NUMAI LA BANI TE GANDESTI BA MOARTEA-N CHILOTI !!!

HAI MARŞ CA M-AM DISTRAT CU TINE BA ISTERICULE

HA HA HA HA HA HA


Musafir

#49605 TIE ITI TREBUIE NISTE POOLA PROASPATA

2017-03-03 06:26

#49599: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 RETARDINIO ESTI SI ISTERIC SI TOLOMAC

DE AIA SI ZBURAT CA UN CA.CAT DIN OLTCHIM.

JEGUL ESTE DAT AFARA 

HA HA HA HA

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

#49606 Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 07:12

Altfel riscati sa il pierdeti . are nevoie urgenta de semnaturile voastre oilor  altminteri poate fi schimbat de ministrul economiei. pentru ca a intins prea mult pelteaua oltchim. 

DECI  Dragi oi oltchimiste sariti si semnati cu doua maini.


Musafir

#49607 Re: Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 08:21

#49606: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - Semnaturi urgent pentru piperea  

 Şssssssssssst , CA SU.G poola fotache si retardatii lui


Musafir

#49608 Lantul amintirilor sau lanțul miniștrilor Economiei care trec pe la Oltchimul neprivatizat continuă

2017-03-03 10:54

 

NESFÂRȘITUL PELERINAJ MINISTERIAL DE LA CĂPĂTÂIUL OLTCHIM.

 

  • 03/03/2017
  • Written by Marius Ciutacu

• actualul ministru al Economiei este așteptat azi pe platformă pentru o discuție cu sindicaliștii
Varujan Vosganian, Constantin Niță, Andrei Gerea și acum Mihai Tudose – „lanțul” miniștrilor Economiei care trec pe la Oltchimul neprivatizat continuă. 

În al cincilea an de insolvență, combinatul chimic se pregătește de o nouă privatizare cu gândul la … neprivatizare. O spune unul dintre cei mai cunoscuți sindicaliști vâlceni, care, după o întâlnire de trei ore cu noul ministru al Economiei, crede că autoritățile au în vedere și menținerea Oltchim la pieptul statului. Cu tot cu cele aproape 300 de milioane de euro datorii! „Am avut marți ocazia să-l cunosc pe noul ministru de la Economie. A fost o întâlnire de aproape trei ore. Mi s-a părut nu numai bine pregătit, dar și bine intenționat. Ne-a spus că programul de guvernare al PSD-ului nu-și permite pierderea de locuri de muncă, dimpotrivă. Ni s-a explicat faptul că există minim patru oferte concrete pentru privatizare, dintre care două sunt de la PCC, respectiv Vuza. Omul nu a ascuns faptul că dacă aceste oferte nu sunt pe placul autorităților, Oltchimul poate rămâne bine-mersi tot la stat. L-am rugat să treacă pe la noi cât de repede și ne-a promis că vineri va face o oprire și o discuție… Om vedea ce și cum!” crede Ionel Vâncea. Liderul de sindicat spune că noul ministru al Economiei este la curent și cu situația carierei Bistrița dar, cu toate astea, halta pe care o va face pe platformă nu va avea legătură cu acest subiect: „Treaba cu cariera este mai complicată, acolo e vorba de mai multe ministere, chiar de primul ministru. Eu cred însă că se rezolvă, mai încet, dar se rezolvă! Omul vine pentru că l-am rugat noi, cei de la Oltchim, nu pentru Sodă!”
Dacă Ionel Vâncea dă dovada unui optimism rezervat, un alt lider de sindicat al platformei spune că se apropie de finalul răbdării. De peste drum de Oltchim, Adrian Mugioiu (foto), președintele Sodistul, spune că  problema carierei de calcar de la Bistrița nu i se pare atât de urgentă pentru clasa politică vâlceană: „Din păcate, întâlnirea avută acum exact o săptămână cu parlamentarii PSD este un subiect ca și inexistent pentru că, în pofida celor stabilite inițial, nu s-a încheiat absolut nimic concret, un proces verbal sau o minută prin care să fie asumate anumite date și termene. Am vorbit, probabil, degeaba, devreme ce respectiva întâlnire nu este consemnată de nimeni și nicăieri! Cert este că eu le-am trimis tot dosarul pe care-l aveam, inclusiv cu HG-ul solicitat, am rămas ca ,în următoarele două săptămâni, să avem o întâlnire cu ministrul Mediului și cu cel al Economiei. Domnul Constantin fiind ministrul Mediului și cam de el depinde această problemă… La insistențele colegilor de la minieră, am lăsat termen până la finele lunii pentru rezolvarea acestei crizei. Din păcate, văd că suntem cam singurii care înțeleg că fiecare zi care trece este o zi pierdută definitiv și pe care nimeni nu o va putea vreodată recupera. În fine, probabil asta se vrea, asta se caută și anume închiderea carierei și distrugerea Vâlcii! Am văzut, în aceste zile, că nici „amendamentul Coca” nu există de fapt, atunci vin și-i întreb pe stimabilii parlamentari: platforma chimică mai există pentru ei? Dacă o astfel de prevedere legală este, practic, furată vâlcenilor, celor care am înghițit aceste otrăvuri generații la rând, ce să facem?! Vom demara procedurile pentru ieșirea în stradă, proteste și marșuri împreună cu societatea civilă pentru a demonstra impactul devastator pe care această nepăsare îl are asupra Vâlcii! Asta le promit pentru Paște!”

http://curieruldevalcea.ro/nesfarsitul-pelerinaj-ministerial

 


Musafir

#49609 DEPARTE DE SALARIATII CARE STAU SA SE DEZLANTUIE!

2017-03-03 10:59

 

Piperea şi Bălan au convocat Adunarea Creditorilor Oltchim la Bucureşti.

Scris de Adrian Pana in data de 02 martie 2017

http://www.timpuldevalcea.net/?p=18634

 

Cei 2.000 de salariaţi creditori sunt invitaţi să se înscrie pe liste la sediul combinatului din Râmnicu Vâlcea dacă vor să participe la votul privind modificarea planului de reorganizare.

Administratorii Oltchim SA, societate aflată în procedură de insolvență din 2013, au convocat Adunarea Creditorilor pentru a supune aprobării acestora modificarea planului de reorganizare a activităţii combinatului chimic vâlcean. Conform anunțului postat și pe site-ul societăţii vâlcene, întrunirea este programată luni, 6 martie, începând cu ora 15.00, în sala Van Gogh (mezanin 2) a Hotelului DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square (adresa exactă Bucureşti, str. Nerva Traian nr. 3A, Sector 3). Modificarea planului de reorganizare a activităţii Oltchim este singurul punct pe ordinea de zi a şedinţei.
Conducerea societăţii reaminteşte că “datorită numarului mare de creditori salariaţi (2.000 – n.r.), cei care vor dori să-şi exprime votul cu privire la respectiva ordine de zi pot inclusiv să se înscrie pe listele care vor fi disponibile pentru semnare la sediul Oltchim S.A. din Râmnicu Vâlcea, la recepţia localizată în incinta Pavilionului Central”.
Administrator judiciar al societăţii vâlcene este consorţiul Rominsolv – BDO Business Restructuring România, societăţi de insolvenţă, audit şi consultanţă conduse de avocaţii Gheorghe Piperea, respectiv Niculae Bălan. În viziunea acestora, împărţirea societăţii în 9 pachete de active ar înlesni procesul de privatizare a Oltchim, dar soluţia propusă este contestată virulent de sindicalişti, actualii şi foştii salariaţi şi a trezit îngrijorare şi în mediul politic local.

 


Musafir

#49610 Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 11:39

#49607: - Re: Semnaturi urgent pentru piperea  

 O SA VEZI GAOZARE CINE RIDE ULTIMUL,EU PICASSO,SAU TU SOOOOGACIULE,TIC TAC VINE DE LA COLEGI TAI ,TI O TRAG INZECIT SI PT.VITELE DIN OLTCHIM,TIC TAC A MAI VENIT ,AI UITAT?

 


Musafir

#49611 Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-03 11:43

#49603: - Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 TU VORBESTI MAI LATURA DE INSIPID?...PAI CINE A FOST IN OLTCHIM INSIPID?TU SOBOLAN JEGOS[GHIOCA SI CRA CRA TACTO TAMBAL]CE TI MAI VENI GAOZARE PE BOTUL ALA DE KAKAT,MAI BINE VORBEAM DE NISTE ZLOTII MOOISTULEEEEEEEEEEEE


Musafir

#49612 Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 11:47

#49607: - Re: Semnaturi urgent pentru piperea  

 GAOAZAAAAAAA,SA ITI REPET CA TU MI AI SU.PT O CU KURVA LUI TACTO TAMBALAGIULUI IN FATA LA OLTCHIM DE 2 ORI?

taranul de ghioca a su..pt po.la lui cra cra,

#49613 Re: Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 11:51

#49612: - Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea  

 NU SUNT SUPARAT PE TINE MAI GAOAZA CA MI AI SU.PT POOOOLA N FATA OLTCHIMULUI,CE BINE STI SA FACI O FELATIE.

IGUS ALUP CU MATA GHIOCA?

#49614 Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NISTE ZLOT

2017-03-03 11:54


Musafir

#49615 Re: Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea

2017-03-03 12:31

#49610: - Re: Re: Semnaturi urgent pentru piperea  

 Ș SSSSSSSSST , CA PUȚI A PROST

HA HA HA HA HA HA HA


Musafir

#49616 Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NISTE

2017-03-03 12:33

#49614: IGUS ALUP CU MATA GHIOCA? - Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NISTE ZLOT 

 ITI PROMIT CA ITI DAU ZLOTII MEI DUPA CE MI.O SU.GI CU POFTA

HAI FOTICA FARA FRICA

SU.GE REPEDE SUB BURTICA

HAHA HA HA HA HA HA HA


Musafir

#49617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-03 12:34

#49611: - Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 FOTA FELATIONELUL

SU.GE POOLICA EL CU NEBUNELUL MILOGAR

HA HA HA HA

HAI CA M.AM DISTRAT CU VOI NATARAILOR

 


Musafir

#49618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairs

2017-03-03 12:41

#49617: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 RAMIAI GAOAZA LA SU.PT POOOLA CU MATA ,LARGA SI TAMBALAGIUL SI ZLOTII LUATI,ATIT


Musafir

#49619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairs

2017-03-03 12:44

#49617: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve 

 FELATIONELULE DE[GHIOCA] GAOAZA,UITI CA TU MI AI SUPT O   IN FATA OLTCHIMULUI SI IN CANTINA,AM MARTORIII.


Musafir

#49620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairs

2017-03-03 12:45

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve
Musafir

#49621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NI

2017-03-03 13:28

#49616: -  <= Zambeste, esti la camera ascunsa, tine-o deschisa si clantaul larg,

 Fraiere te arzi si mori in chinuri cu zlotii pe piept care nu au nici o valoare. Esti mort viu.

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NI

2017-03-03 13:31

#49616: - <= Maimutele ca tine suuug "acadele " ce e cu mult dulce mortule viu, 

 Maimutoiule iti canta prohodul, te duci taras grabit in groapa istoriei negre.


Musafir

#49623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI D

2017-03-03 13:59


Musafir

#49624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI D

2017-03-03 14:01

#49622: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Semnaturi ,SEMNATI VITELOR REINTOARCEAREA LUI CRA CRA SI GAOAZA,VA MAI DA NI 

 TE.AU DAT AFARA CA ERAI UN JEG BETIV

D.AIA BAAAAAA CO.AI E :))))))

MORI BOLBOROSITULE CREANTE CREANTE HEEEEEEEE

BALACEANCA SCRIE PE BIBILICA TA DE NEROD BATRAN SI PIŞAT PE EL

TACI SI SU.GE 


Musafir

#49625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :F

2017-03-03 14:04

#49620: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairs 

 ATENTIUNE ATENTIUNE

FOTA VINE LA TIC TAC SA NE SU.GA LA POOLA

FOTA NESATULUL

ATENTIE

VINE CU CLANTOI SALARIAL ALA DE VEDE DOAR CRUCI COLIVE SI POOLE IN CU.RUL LUI