Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SA MI SUUU..GE..TI POOOLA KAKATILOR DE OLTCHIM,E ZI MAREEEEEEE

#49001 Re: Re: Chimistii Uniti pe facebooksindicatul dreptate si adevar

2016-11-08 08:44

#49000: - Re: Chimistii Uniti pe facebooksindicatul dreptate si adevar 

 LA MAI MULTI ANI NEA MIHAI DICULOIU,D NEI VALENTINA MULTA SANATATE SI TOATA FAMIIA LUI MATA SA AI BA GRIJA DUMNEZEU DE EA,COPIILOR SI NEPOTILOR,MULTA STIMA DE LA FAM. FOTA,LA MULTI ANI NEA MIHAI CA AM FU..TUT TOTI CERNEVISTII SI TRADATORII OLTCHIMULUI[HA HA]


Musafir

#49002 INTOARCEREA LUI ZAREMBA LA OLTCHIM!

2016-11-08 11:32


DEŞI COMPANIA A ANUNŢAT CĂ SE VINDE PE BUCĂŢI, ÎN AUGUST

BURSA 08.11.2016

     * Wojciech Zaremba, PCC: "Luăm în considerare să participăm la privatizarea Oltchim"
     * Banca Transilvania a solicitat informaţii detaliate cu privire la componenţa celor nouă pachete de active, cu menţionarea creditorilor garantaţi

       Creditorii "Oltchim" au fost convocaţi, la Tribunalul Vâlcea, pe 23 noiembrie, ca să discute confirmarea modificării planului de reorganizare, după ce, la Adunarea creditorilor din 19 octombrie, le-a fost prezentată evoluţia demersurilor întreprinse în legătură cu proiectul de modificare a strategiei de vânzare a societăţii debitoare.
     Aceste demersuri sunt făcute abia acum, deşi societatea a anunţat, încă din august, că schimbă metoda de privatizare şi că se vinde pe bucăţi, sub binecuvântarea Ministerului Economiei.
     La Adunarea creditorilor, Banca Transilvania a solicitat prezentarea unui material care să cuprindă informaţii detaliate cu privire la componenţa celor nouă pachete de active (implicit cu menţionarea creditorilor garantaţi cu fiecare în parte dintre acestea) pe care consultantul le-a identificat şi demersurile efectuate în vederea valorificării acestora.
     Astfel, procesul de vânzare este posibil să fie întârziat, cu toate că Ministerul Economiei se aştepta ca acesta să fie finaliazat până la finalul anului.
     Decizia de schimbare a metodei de privatizare a venit în contextul în care Comisia Europeană a lansat, în aprilie, o investigaţie privind un posibil ajutor de stat pentru "Oltchim" şi a transmis că opinează că procesul de vânzare astfel cum figurează în planul de reorganizare aprobat va conduce la o continuitate economică între Oltchim SA şi un posibil cumpărător al Oltchim SPV (o societate fără datorii, 100% deţinută de Oltchim SA şi destinată a fi vândută unui investitor).
     Deşi noua metodă de privatizare anunţată presupune vânzarea pe bucăţi, ministrul Economiei Costin Borc a vorbit, într-o întâlnire de la finalul lunii septembrie la Râmnicu Vâlcea, despre găsirea unui investitor pentru combinatul chimic.
     "Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim", a spus Borc, care a precizat că, până la finalul anului, crede că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român.
     Investitorii pentru "Oltchim" par să fie aceiaşi dintotdeauna.
     Preşedintele CA de la Chimcomplex, Virgiliu Băncilă a declarat, la finalul lunii august, că societatea este interesată de vânzarea activelor de la Oltchim, dar tranzacţia trebuie făcută atât în interesul Oltchim, cât şi în interesul vânzătorului şi al cumpărătorului.
     "În ultimii trei ani Chimcomplex a depus trei oferte de cumpărare şi a purtat mai multe corespondenţe la autorităţile responsabile (administratori judiciari, creditori, minister) în care a arătat că întârzierea procesului de vânzare a Oltchim este în detrimentul tuturor, atât a vânzătorului cât şi a cumpărătorului, dar şi a societăţii Oltchim", au informat, atunci, reprezentanţii societăţii prin intermediul unui comunicat de presă.
     De asemenea, Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în Româ¬nia (acţionar minoritar semnificativ al Oltchim), ne-a declarat că ia în considerare să participe la privatizarea Oltchim, după ce autorităţile vor demara oficial procesul de vânzare.
     PCC este cel mai important acţionar minoritar al Oltchim, deţinând 32,34% din acţiunile combinatului.
     Avocatul Gheorghe Piperea, unul din administratorii judiciari ai Oltchim, a declarat în luna august că există deja trei investitori serioşi interesaţi să achiziţioneze cele nouă pachete de active scoase la vânzare de autorităţi, însă a refuzat să precizeze despre ce investitori ar fi vorba, potrivit News.ro.
     Compania a intrat în insolvenţă în ianuarie 2013, după privatizarea eşuată cu Dan Diaconescu din 2012.
     Statul, care deţine 54,8% din acţiunile companiei, a mai încercat privatizarea Oltchim, dar fără succes. La ultimul termen, din decembrie 2014, niciun investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania.
     Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a realizat un profit net de 18,5 milioane lei (4,1 milioane euro) în primul semestru al aces¬tui an şi vânzări de 378,1 milioane lei (84 milioane euro), în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

 


Musafir

#49003 INTOARCEREA LUI ZAREMBA LA OLTCHIM!

2016-11-08 11:34

#49002: - INTOARCEREA LUI ZAREMBA LA OLTCHIM! 

Creditorii "Oltchim" au fost convocaţi, la Tribunalul Vâlcea, pe 23 noiembrie ...

DISPONIBILIZATII OLTCHIM SUNT CREDITORI OLTCHIM ... ASA CA, DISPONIBILIZATII OLTCHIM, SUNT CONVOCATI LA TRIBUNALUL VALCEA IN DATA DE 23 NOIEMBRIE 2016.



Musafir

#49004 UNDE DUC TOATE DRUMURILE MAI CERNEVEEEE,UNDE TALPASANULE,UNDE MAI GAOAZA RETARDATA?

2016-11-08 13:03

#49003: - INTOARCEREA LUI ZAREMBA LA OLTCHIM! 

 SA I SOOOOOOGETI POOOOLA LUI FOTA MAI KAKATILOR SI TRADATORILOR DE OLTCHIM.

SA VA DAU NUMAI MU....IEE,TRADATORILOR DE OLTCHIM SI ARPECHIM.

#49005 Re: UNDE DUC TOATE DRUMURILE MAI CERNEVEEEE,UNDE TALPASANULE,UNDE MAI GAOAZA RETARDATA?

2016-11-08 14:35

#49004: - UNDE DUC TOATE DRUMURILE MAI CERNEVEEEE,UNDE TALPASANULE,UNDE MAI GAOAZA RETARDATA? 

 TU TI MORTII MATII CERNEVEE,TU TI MORTIII MATIII GAOAZA,TU TI MORTIII MATII TALPASENEEEE,TU TI MORTIIII MATIII BALANE DE LE C.E.T[MIZERABILULE PENAL  VOMIT PE TINE EU FOTA]............ZLOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BAAAAAAAAAAAAA

REMEBER,TOATE DRUMURILE ATRE ZAREMBA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM.

#49006 MARCULE SI TRADATORILOR CERNEVISTIII,UNDE DUC DRUMURILE?

2016-11-08 14:50

VA RUPE ACUM SINDIKAKATUL UNIREA,ZAU

#49007 Re: MARCULE SI TRADATORILOR CERNEVISTIII,UNDE DUC DRUMURILE?

2016-11-08 14:53

#49006: REMEBER,TOATE DRUMURILE ATRE ZAREMBA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM. - MARCULE SI TRADATORILOR CERNEVISTIII,UNDE DUC DRUMURILE? 

 SCZ. LA TOATE DRUMURILE DUC CATRE ZAREMBA,ATI BELIT PUUUUUULICUTELE CERNEVISTILOR MOOOOISTII SI TU MARCULEEEEEEEEEEEEEE[CERNEVIST SI TRADATOR ORDINAR]


Musafir

#49008 SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA]

2016-11-08 18:17

#49007: VA RUPE ACUM SINDIKAKATUL UNIREA,ZAU - Re: MARCULE SI TRADATORILOR CERNEVISTIII,UNDE DUC DRUMURILE? 

 ATI DISTRUS CE AU MUNCIT SI CONSTRUIT PARINTII SI BUNICIIIIII NOSTRIII,SA  SOOGETI POOOOOLA LUI FOTA TRADATORILOR DE OLTCHIM,NE ATI VINDUT LA ZAREMBA TICALOSILOR,ESCREMENTERLOR,INTELEGI GAOZARULE,INTELEHGI CERNBEVEWEE.,FU TU VA   N MORTIII ISI N BOTURI DE TRADATORIII


Musafir

#49009 Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA]

2016-11-08 21:36

#49008: - SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA] 

 bidinee,ai ramas in locul lui ghioca,soooogi poooolile acestor nemernici care conduc oltchimul politic,mie imi pare bine ca mi o soooooogi si mie picasso,ADICA LA FOTA MAI KAKATULE RETARDAT.

VOI KAKATILOR DE ZIARISTII SINTETI FOARTE MARI TRADATORI DE TARA,V ASI DECAPITA ZAU

#49010 Re: Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA]

2016-11-08 21:42

#49009: - Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA] 

BA IMPUTITULE DE BOGDAN RARESL AI PRIMIT PE MIZERIA DE VOSGANIAN DUPA CE TI AM SPUS CA E UN HOT SI BORFAS DE OLTCHIM,SA MI SUUUUUUUUUUUUUUUGETII POOOOOOOOOOOOLA MAI ZIARISTILOR RETARDATIIII.

MAI BINE CO,,,MUNIST FRATILOR

#49011 Re: Re: Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA]

2016-11-09 04:26

#49010: VOI KAKATILOR DE ZIARISTII SINTETI FOARTE MARI TRADATORI DE TARA,V ASI DECAPITA ZAU - Re: Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA] 

 E ORA 06 SI 30 DE MINUTE,DACA V A CISTIGA BORFASUL SI NEMERNICUL DE TRUMP[REMEMBER VADIM TUDOR SI KGB istul DE ION ILIESCU 2000] ALEGERILE DIN AMERICA, SE ALEGE PRAFUL SI PULBEREA DE LUME,SA NE FERESCA D ZEU DE AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL.

ESCLUD PE RADU SI NICUSOR DIN UTILITATI,RESTUL E MIZERIEEEE

#49012 Re: Re: Re: Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA]

2016-11-09 09:45

#49011: MAI BINE CO,,,MUNIST FRATILOR - Re: Re: Re: SA MI SOOOGI POOOLA ROIBULEEE,CU BASE,BOC,BERCEANU,VIDEANU SI BOU REANU[HAHA] 

 MIE SCIRBA DE LIBIDINOSUL NUMIT TRUMP,PARCA AR FI UNUL CERNEV DE OLTCHIM,IMI VINE SA VOMIT PE ROMANII DIN AMERICA,NE MERITAM SOARTA RETARDATILOR,SA VA FOOOT IN BOTURI MAI ROMANILOR DIN AMERICA,EU FOTA ,SA MI MINCATI POOLICICA CU TOTI TRADATORI CERNEVISTI AI OLTCHIMULUI,CU SECTIA UTILITATI, CU TOT MAI POPONARILOR.


Musafir

#49013

2016-11-09 12:09

Chiar nu se sesizeaza nimeni cu jignirile aduse de fota ?

Halal de petitia asta

 

AZI AM PRINS UN CERNEVIST SI I AM DAT MOIEEE ,VOICA CRISTI IL CHEAMA,HAHA

#49014 Re:

2016-11-09 14:00

#49013: -  

 SA MI ALUP IGUS CU MATA MAI NEMERNICULE DE GAOZAR[GHIOCA] SAU TAMBALAGIU[CERNEVEEEEE TE PRIND ] RETARDAT SI BOSIT SA VA FOOOOT NEAMURILE IN GURITE MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM SI ARPECHIM,PUNCT.


Musafir

#49015 Re:

2016-11-09 14:02

#49013: -  

 VEZI GAOZARE CA SESIZEAZA MATA SI TE CHEAMA  SA I DAI LIMBIII.


Musafir

#49016

2016-11-09 16:51

SA TE VAD IN MORMANT CA PE MAMA,BOULE DE FOTA.IDIOT IMPUTIT

 

 


Musafir

#49017 Re:

2016-11-09 17:31

#49016: -  

 SA MI SOOOGI POOOLA CU MATA GAOZAREEEEE,MAMA TRAIESTE SI ITI DA LINDICUL,VA DA LINDICUL,TIE SI LUI TACTO CERNREV CARE I A DAT MOOOOIE MATI,HAHAHA SI SIC SIC SIC TRADATORILOR DE OLTCHIM,ZLOTIIII BAAA,SINTETI MULTI GAOZARILOR CERNEVISTIIIII.

NANI CU GAINILE GAOZAREEEEE.

#49018 Re: SA MI ALUP IGUS CU GUTAU MAI DRAGA GHIOZDANE,SCZ.GAOZARE NUMIT EMUILUSI

2016-11-09 17:36

#49016: -  

 SI M ASI DUCE DUPA MATA NUMAI CU NEAMUL TAU MAI RETARDATULE DE GHIOCA,CU LARGA,POLITISTA,HANDICAPATA CARE SOOOOGEA POOOLILE LA CINA SUB POD,CU NEAMUL TAU DACA TU MAI IESI DIN CASA DUPA ORELE 17,O SA TE FOOOTEM KAKATULE IN BOT.PUNCT.

POATE SA MI O SOOGA SI VOSGANIAN,NU MA SUPAR ZAU.

#49019 Re: Re: SA MI ALUP IGUS CU GUTAU MAI DRAGA GHIOZDANE,SCZ.GAOZARE NUMIT EMUILUSI

2016-11-09 18:08

#49018: NANI CU GAINILE GAOZAREEEEE. - Re: SA MI ALUP IGUS CU GUTAU MAI DRAGA GHIOZDANE,SCZ.GAOZARE NUMIT EMUILUSI 

 GHIOCAAA,GAOZARULEEE,FUGI LA MATA CU TACTO CERNEV,ALA CARE I A DAT MOOOIE DE TE A KAKAT PE TINE MATA DAR INAINTE DE A VA DUCE LA MUMETA SA I SUUUGI POOOLA LUI FOTA CU TACTO CRA CRA TAMBALAGIUL.PUNCT.

VA N BOTURI DE ROMANI RETARDATIIII

#49020 Re: Re: Re: SA MI ALUP IGUS CU GUTAU MAI DRAGA GHIOZDANE,SCZ.GAOZARE NUMIT EMUILUSI GAOAZA RETARDATA

2016-11-09 22:15

#49019: POATE SA MI O SOOGA SI VOSGANIAN,NU MA SUPAR ZAU. - Re: Re: SA MI ALUP IGUS CU GUTAU MAI DRAGA GHIOZDANE,SCZ.GAOZARE NUMIT EMUILUSI 

 DECI,CUM POTI MAI MIZERIO DE ROMAN SA VOTEZI UN KAKAT CA  DONAL[RATOI]TRUMP????E LA FEL S AU LA PACHET CU BORFASUL DE VADIM TUDOR UN NEMERNIC CEAUSIST SI UN PUPINURIST,MAI BINE IL VOTATI PE UNUL CERNEV TAMBALAGIUL DE LA FOSTUL OLTCHIM,AM AUZIT CA OLTCHIMUL S A DUS PE POOOOLA,HAHAHA .


Musafir

#49021

2016-11-10 04:14

sa o vad pe mata si ce ai mai scump in mormant IDIOTULE

 

CE ZICI MI O IGUS?

#49022 Re: ZLOTIIIIII BAAAA,GAOZAREEEEEEEEEEEEEEEEE

2016-11-10 08:23

#49021: -  

 ALUP IGUS CU LARGA SI MATAAAAAAA,  TRADATORULE NUMIT GAOAZA RETARDATA[GHIOCA EMULUSI]CU TACTO TAMBALAGIUL,UMETA SI TALPASANU HAI SI CU LABAGIUL DE PIPEREA,PUNCT.


Musafir

#49023 Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”!

2016-11-10 08:56

 

ZAREMBA IS BACK! „PCC VREA SĂ SE BAGE LA PRIVATIZAREA OLTCHIM!”

  • 10/11/2016
  • Written by Marius Ciutacu

• reprezentantul acționarului minoritar iese la lumină și reafirmă interesul pentru combinatul pe care-l vânează de peste aproape un deceniu
Un polonez cu răbdare de tibetan, cam așa ar putea suna o caracterizare la obiect a Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România. Inamicul numărul unu al chimiștilor vâlceni a confirmat pentru Bursa.ro că situația nu s-a schimbat cu nimic și că Petro Carbo Chem nu și-a mutat ochii de pe Oltchim în ciuda trecerii timpului și a încercărilor de privatizare eșuate.
Ziarul economic notează că, în data de 23 noiembrie, creditorii „Oltchim” au fost convocaţi, la Tribunalul Vâlcea ca să discute confirmarea modificării planului de reorganizare, după ce, la Adunarea creditorilor din 19 octombrie, le-a fost prezentată evoluţia demer­surilor întreprinse în legătură cu proiectul de modificare a strategiei de vânzare a societăţii debitoare. Aceste demersuri sunt făcute abia acum, deşi societatea a anunţat, încă din august, că schimbă metoda de privatizare şi că se vinde pe bu­căţi, sub binecuvântarea Ministerului Economiei.

http://curieruldevalcea.ro/zaremba-is-back-pcc-vrea-

 

SA L PUPATI LA POOOLICICA SI PE NEA MIHAI DICULOIU CU MAMICUTELE VOASTRE MAI CERNEVISTILOR RETARDATI

#49024 Re: Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”!

2016-11-10 09:04

#49023: - Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”! 

 VA N BOTURI DE NENOROCITI SI TRADATORI DE OLTCHIM SI ARPECHIM,MA PUPATI IN POLICICA ?


Musafir

#49025 Re: Re: Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”!

2016-11-10 09:07

#49024: SA L PUPATI LA POOOLICICA SI PE NEA MIHAI DICULOIU CU MAMICUTELE VOASTRE MAI CERNEVISTILOR RETARDATI - Re: Zaremba is back! „PCC vrea să se bage la privatizarea OLTCHIM!”! 

 ZI GOZARE CUMPERI O CLANTA CU MUMETA SI LARGA?..TI O DAU IEFTIN,UN SAC DE DRUGI SI POOOOLICICILE SA NI LE SOOOOGI CU TAMBALAGIUL DE TACTO CRA CRA, MIE SI LA NEA MIHAI DICULOIU,HA HA HA