Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#46451 PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT TOTI.

2016-04-05 10:01

 http://jurnalvalcean.ro/uneori-nu-e-pentru-cine-se-

Breaking News

Uneori nu e pentru cine se pregăteşte… la CET Govora


            Zvonurile legate de CET Govora că ar putea intra în insolvenţă şi apoi în faliment sunt probabil cele mai importante în aceste zile. Astăzi voi aborda acest subiect, deşi aveam pregătită o altă temă legată de ultimele mişcări politice. Însă mişcările politice au ajuns ca şi calitate atât de jos, încât decizia mea este una logică. Cred eu. Aşa că nu am cum să ratez subiectul trâmbiţat de vuvuzelele politice care acum se dau de ceasul morţii. Că liberalii falimentează CET Govora. Aşa o fi, dar trebuie să vedem puţin mai profund problema. Şi aş începe prin a aminti subiectul Oltchim la care o parte din aceleaşi vuvuzule dădea cu toporul de zor, ţinta fiind de fapt Constantin Roibu care nu le dădea sau nu le mai dădea ceva de ros. Ce vremuri!!! Acelaşi Roibu, directorul general  al Oltchim, care trebuia eliminat.  Acesta a fost adevărul. Atunci, acele vuvuzele erau c ointeresate de  către nişte vecini de platforma chimică ai lui Roibu. Şi Roibu s-a lăsat dus pentru ca să vină o echipă managerială salvatoare mutată de la CET Govora. Şi ce se mai tânguiau atunci aceste vuvuzele, cum că echipa de la CET Govora nu a avut încotro şi a trebuit să îşi asume şi “salvarea” Oltchim.

 

          Combinatul chimic fusese ţinut în viaţă, cum-necum de atâţia ani tocmai de către Constantin Roibu. Acum, imediat după schimbările de anul trecut de la CET Govora, liberalii cică au distrus uzina în doar câteva luni şi acum o grăbesc spre faliment. Adică CET Govora era doldora de bani, oamenii gâfâiau din cauza salariilor uriaşe şi Oltchim plătea în avans ca şi USG-ul produsele de la CET. Ce glume bune! Şi atunci ne-am pus întrebarea. O fi cumva de vină planul ăla năstruşnic al lui Cristi Buican ca să ne vândă platforma către polonezi?!  Acel plan pe care îl trâmbiţa “specialistul ” Petre Grigore, turnătorul “fraţilor” lui la şpriţ?  Ce atitudine politică josnică! Adică trebuie să pricepem că, dacă nu mai e Grigore acolo şi dacă nu mai e amicul lui Şova, forţat de Câlea să facă contracte juridice, CET Govora intră în faliment? Sau să dam dreptate altor vuvuzele, care se execută indiferent de repercusiuni pe doi lei? Nu ştim ce să credem. O veni falimentul aşa după câteva luni de la „asumarea” liberală?!  Că nici zvonurile nu apar din senin.

 

Însă noi credem altceva. Fără să fim partinici, credem că situaţia de la CET Govora era de mult timp foarte grea şi că, probabil actuala echipă nu mai poate face faţă. Este posibil. Însă numai aceia care sunt încă în CET  din vechea echipă pot confirma sau infirma. Dar să încerci să loveşti politic în stânga şi în dreapta doar, nedând de fapt doi bani pe oamenii care lucrează pe platforma chimică mi se pare criminal. Adică nu ai nici o soluţie  pentru CET şi dai din gură pentru că nu mai poţi tu să îţi plimbi amanta pe la Veneţia??!!

 

Trecând la lucruri serioase, mai credem că şi la Oltchim era la fel când a fost schimbat Roibu. Situaţie foarte grea. Este posibil ca la CET Govora fosta conducere  să fi reuşit să ţină fabrica pe linia de plutire, pentru că, cel puţin Mihai Bălan era un profesionist. Asta e adevărul. Şi nu ne-am îndoit nicio clipă. La alte capitole aveam noi dubii. Mari dubii. Şi nu numai noi. Mulţi alţii. Chiar şi cei care după ce îşi încasau “doi lei” de la CET, lătrau peste tot condamnând influenţe externe şi interese mafiote la acelaşi şef. Mizerabil! Acum urlă că intră în faliment fabrica. Şi cineva trebuie să răspundă. Păi, să răspundă cine e vinovat pentru că aşa trebuie, dar să nu ne ambalăm şi să arătam cu degetul în loc să ne preocupe cum salvăm CET Govora. Unde mai pui că la Oltchim, polonezii şi-au atins ţinta şi au reuşit să restrângă activitatea  combinatului, în timp ce vecinii lor de la USG nu pot sta cu mâinile în sân şi trebuie să ia o decizie. Şi au nevoie de un CET, nu neapărat de CET Govora. Dacă ar fi chiar CET Govora în bătătura lor, probabil cu atât mai bine.

 

Nu ştim care sunt calculele, însă în timp ce politicienii noştri se înjură şi se reclamă la DNA unii pe alţii, folosindu-se de către cozi de topor,  chiar şi polonezii îşi urmăresc ţintele şi îşi ating scopurile. Sau mai ales polonezi. Apoi ne mirăm de ce am ajuns în situaţia de faţă. Şi inventăm scenarii năstruşnice cum  ar fi acela cu Buican care vinde platforma chimică polonezilor de la USG.  Repet. Nu mă interesează politica în această chestiune, ci doar identificarea soluţiilor pentru salvarea CET. Dar cui îi mai pasă de salvarea uzinei? Căutam deja să vedem pe cine executăm. Şi la capitolul acesta vuvuzelele s-ar putea să aibă surprize. Uneori nu e pentru cine se pregăteşte…  Asta e ca şi aia cu banii pentru despăgubirea la pasajul Tudor Vladimirescu. Dar chiar aşa. Oare cine era femeia care avea parte în firma care a primit despăgubirile? Parca era din Constanţa.  Mai facem şi noi haz de necaz, că tot se agitau nişte vuvuzele acum ceva timp deoarece nu înţelegeau cine o fi femeia din firma respectivă. Acum or fi ştiind?

 


Musafir

#46452 Re: PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT TOT

2016-04-05 10:39

#46451: - PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT TOTI. 

 NU MAI MINCA BORS,borfasul de roibu si a fa]cut o si ne a facut o cu mina lui de labagiu,asculta l pe FOTA ca nu te minte.

ADUTI AMINTE FRAIERICA DE NEPOTISMELE CU CERNEV,CRA CRA

#46453 Re: Re: PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT

2016-04-05 10:45

#46452: - Re: PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT TOT 

 sa ti aduc aminte si de borfasul balan ,era in 2013 cind iesea FOTA pe VL1 si dadea in tradatorii OLTCHIMULUI?......KAKATI CU NEPOTISME SI AMENINTARILE LOR,ASA CA CIOCUL MIC,borfasul de roibu si o merita

ASA CA MAI MARS IN POOLA MEA.

#46454 Re: Re: Re: PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM P

2016-04-05 10:53

#46453: ADUTI AMINTE FRAIERICA DE NEPOTISMELE CU CERNEV,CRA CRA - Re: Re: PENTRU VUVUZELE: UNEORI NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE ... AU FOST VIZATI 2,3 SI AM PICAT 

 AM UITAT SA SPECIFIC CINE AU FOST SI SINT PRIETENII;borfasii de roibu,balan[CET]popescu,cernev[CRA CRA]AVRAM[BORFASUL LUI roibu]TALPASANU[care m a dat afara cu mu..istii de piperea si kurva de mardare]IA VEZI CA PARCA POPESCU S A INTILNIT CU CRA CRA[ tambalagiul] INTR UN RESTAURANT PRIN NORD,AI UITAT CUMVA SI NU STIE FOTA?


Musafir

#46455 PENTRU SOMERII FABRICATI DE PIPEREA LA OLTCHIM!!!

2016-04-05 13:46

 


AJOFM organizează BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ.
O nouă şansă pentru şomeri! 

 

Bursa forţei de muncă reprezintă una dintre cele mai importante măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă. Bursa constituie o metodă de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea activă a unui loc de muncă.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să contacteze un număr mare de angajatori, să identifice mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

În data de 14 aprilie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează Bursa generală a forţei de muncă, acţiune care se desfăşoară la nivel naţional, fiind coordonată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La Rm.Vâlcea, bursa va avea loc la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Rm.Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr. 98, începând cu ora 9.00.

Gabriel Albinaru, directorul executiv al AJOFM Vâlcea, a mai declarat că în perioada 4-15 aprilie 2016, Reţeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida „Zilele europene ale angajatorilor – European Employers Days”.

Potrivit declaraţiilor directorului Albinaru obiectivele acestei iniţiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreţine un dialog între Serviciile Publice de Ocupare şi de a creşte gradul de conştientizare a problemelor legate de ocuparea forţei de muncă.

Informaţii utile despre eveniment se pot accesa la adresa http://employersday.eu/.

(Cristian BERENDEŢ)

http://jurnalvalcean.ro/o-noua-sansa-pentru-someri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46456 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:06

 Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Va mai amintiti? Noi nu uitam....

 

 

Voi sunteți demenți ? Recunoașteți că ați căpușat Oltchim-ul ?

 

http://www.criterii.ro/

 13 December 2014

Niciunul dintre cei patru investitori care s-au arătat interesaţi de preluarea Oltchim nu a depus ofertă până la termenul-limită , scrie www.economica.net. Firma de stat nu va mai fi privatizată. Soarta combinatului se va decide în 10 martie, când Comitetul Creditorilor va vota planul de reorganizare elaborat de administratorul judiciar.

Suprinza însă abia acum vine, conducerea Oltchim cică ar fi luat decizia ca necesarul de cash al societăţii să fie asigurat din credite-furnizor, precum şi din eliminarea unor costuri actuale cum ar fi plata energiei şi a aburului prin terţi. Conducerea societăţii urmăreşte să ajungă direct la producător pentru plata acestor utilităţi, scrie publicația economic amintită.

Așadar, în condițiile în care o mie de muncitori au fost dați afară și nu au primit plățile compensatorii, în condițiile în care combinatul se prăbușește, energia și altele sunt cumpărate prin terți !!

Terți pe care îi știm, evident, atâta doar că ne-a șocat faptul că la nivelul conducerii se recunoaște că Oltchim a fost și este jecmănit și când se află cu un picior în groapă. 

Ar mai fi de spus și că ambiția unui anumit politician vâlcean de a controla Consiliul Județean poate fi explicată tot prin existența acestor terți, dar asupra acestor aspecte vom reveni.

===================

În primele nouă luni, Oltchim a achitat către CET suma de 93,6 milioane lei

Oltchim şi CET au semnat un protocol care să garanteze plata datoriilor

www.impactreal.ro

01-12-14

===================

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

din 30.01.2013

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.

 

JAF SI TOT CE ESTE AICI PE LEGI INCALCATE #40056 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46457 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:08

Platforma Chimică Rm. Vâlcea.

 CET Govora a inregistrat incasari de 61 de milioane de euro si pierderi record, de 10 milioane euro

http://www.impactreal.ro/.....

01-12-14 .......

În primele nouă luni, Oltchim a achitat către CET suma de 93,6 milioane lei
În perioada ianuarie - septembrie 2014, CET Govora a livrat şi facturat către SC Oltchim SA energie electrică în sumă de peste 89 de milioane de lei şi energie termică în sumă de 26,3 milioane de lei, în total 115,3 milioane de lei. SC Oltchim SA a achitat în această perioadă suma de 93,67 milioane de lei cu bilete la ordin, ordine de plată şi compensări cu marfă livrată de SC Oltchim SA. Valoarea încasărilor realizate de CET Govora în perioada ianuarie - septembrie 2014 de la SC Oltchim SA acoperă doar contravaloarea energiei electrice livrate în această perioadă, o parte din aceste încasări, în sumă de 19,8 milioane de lei, fiind descărcată în evidenţele contabile pe facturile de energie electrică şi termică din ianuarie - iunie 2013, conform procesului-verbal de eşalonare din data de 26 iunie 2014 încheiat între CET Govora şi SC Oltchim SA. Suma de 19,8 milioane de lei reprezintă contravaloarea ratelor de eşalonare scadente în lunile ianuarie, februarie şi martie din procesul-verbal de eşalonare încheiat cu SC Oltchim SA. Conform procesului-verbal de eşalonare, SC Oltchim SA avea obligaţia ca, începând cu luna iulie 2014, să achite rate de eşalonare în sumă de 6 milioane de lei lunar, obligaţie care nu a fost respectată. Începând cu luna august 2014, SC Oltchim SA garantează plata energiei electrice livrate lunar cu bilete la ordin scadente la 15 zile după decada de livrare, valoarea acestor bilete fiind achitată de SC Oltchim SA la termen. CET Govora a primit din partea SC Oltchim SA adresa din data de 29 august 2014, prin care acesta se angajează ca, începând cu luna septembrie 2014, să achite lunar suma de 14,5 milioane de lei, din care 13 milioane de lei în contul facturilor c_urente şi 1,5 milioane de lei în contul datoriilor restante, astfel ca, până în decembrie 2015, întreaga datorie restantă să fie achitată. Din cei 14,5 milioane de lei achitaţi lunar de SC Oltchim SA, 4 milioane de lei urmează a fi achitaţi prin furnizare de cărbune energetic către CET Govora, până la această dată SC Oltchim SA nefinalizând un acord cu Complexul Energetic Oltenia (CEO) pentru livrarea de cărbune. Din corespondenţa purtată de CET Govora reiese că SC Oltchim SA nu poate achiziţiona cărbune direct de la Complexul Energetic Oltenia, fiind făcute demersuri în vederea încheierii unei tranzacţii prin care SC Oltchim SA să facă plata către Complexul Energetic Oltenia pentru cărbunele livrat către CET Govora. SC Oltchim SA a propus încheierea unui protocol între părţi, document care nu a fost finalizat până la această dată. Conform prevederilor bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al CET Govora, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 63 din 30 mai 2014, în Anexa nr. 8 privind reducerea arieratelor a fost cuprinsă măsura nr. 5, prin care s-a prevăzut încasarea în anul 2014 a energiei termice livrate la SC Oltchim SA, restantă la 31 decembrie 2013. Ca urmare a solicitării SC Oltchim SA, din adresa din data de 29 august 2014, de eşalonare la plată a datoriilor până la sfârşitul anului 2015, prin Decizia CA nr. 58/2 septembrie 2014, s-a dispus ca SC Oltchim SA fie să achite suma de 22,6 milioane de lei lunar până la sfârşitul anului, pentru ca CET Govora să se încadreze în buget, fie rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al CET Govora, aprobat, pentru ca propunerea SC Oltchim SA să se încadreze în prevederile din buget.

Oltchim şi CET au semnat un protocol care să garanteze plata datoriilor

În conformitate cu Decizia Consiliului de Administraţie nr. 58 din 2 septembrie 2014 a fost depusă la Consiliul Judeţean Vâlcea solicitarea de rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al CET Govora pentru anul 2014 conform propunerii de plată eşalonată, prezentată de SC Oltchim SA şi modificarea Anexei 8, prin diminuarea arieratelor în 2014 cu 4,5 milioane de lei şi în anul 2015 cu suma de 57,5 milioane de lei. Până la această dată, solicitarea CET Govora nu a fost introdusă pe ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean Vâlcea. Prin adresa din data de 22 septembrie 2014, SC Oltchim SA a fost notificat că, începând cu data de 25 septembrie 2014, vor fi puse în aplicare prevederile Deciziei CET Govora nr. 58/2 septembrie 2014, privind sistarea livrărilor de energie termică către SC Oltchim SA, prin nereluarea furnizării de abur industrial, după oprirea tehnologică. Ca răspuns la notificarea transmisă de CET Govora a fost primită din partea SC Oltchim SA adresa nr. 8631/23 septembrie 2014, prin care solicită CET Govora să nu pună în aplicare decizia de sistare a livrărilor de abur industrial, având în vedere faptul că, în acest moment, se fac eforturi pentru creşterea nivelului de producţie a SC Oltchim SA, prin repornirea unei noi secţii. În completare la notificarea de sistare a livrărilor, CET Govora a trimis la SC Oltchim SA adresa din data de 24 septembrie 2014, prin care a solicitat ca, până în data de 26 septembrie 2014, să se prezinte de către SC Oltchim SA soluţii concrete de stingere a datoriilor şi de plată a facturilor cu_rente, în caz contrar urmând să fie sistată livrarea de aur industrial şi energie electrică. În data de 6 octombrie 2014, CET Govora a notificat SC Oltchim SA că se va reduce presiunea şi debitul aburului industrial livrat către SC Oltchim SA cu câte 2 bar pe zi, pe ambele niveluri de presiune, până la minimul tehnologic. În luna septembrie 2014, SC Oltchim SA nu a achitat suma de 22,6 milioane de lei, conform deciziilor consiliului de administraţie al CET Govora şi nu s-a aprobat nici o rectificare de buget de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014. Pentru găsirea unei soluţii, în data de 14 octombrie 2014 a avut loc, la sediul SC Oltchim SA, o întâlnire la care au participat reprezentanţii CET Govora, membrii Consiliului de Administraţie al CET Govora şi reprezentanţii SC Oltchim SA, în prezenţa ministrului Economiei, Constantin Niţă, şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, întâlnire în cadrul căreia s-au discutat aspectele prin care se poate asigura combustibilul necesar funcţionării centralei şi posibilităţile de plată ale SC Oltchim SA pentru creanţele cu_rente şi restante. În urma întâlnirii s-a stabilit ca părţile prezente să încheie un protocol prin care SC Oltchim SA să garanteze plata livrărilor viitoare de energie electrică şi termică şi a restanţelor, conform angajamentelor asumate prin livrări de cărbune, şi s-a propus ca prevederile Deciziei Consiliului de Administraţie al CET Govora nr. 58/2 septembrie 2014 să fie amânate. 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.

JAF SI TOT CE ESTE AICI PE LEGI INCALCATE #40056 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46458 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:09

http://www.realitatea.net/50-000-de-euro

 

50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor salariale.

În hârtia semnată de reprezentanţii consorţiului ce se ocupă de gestionarea procedurii de insolvenţă se menţionează: "Un onorariu fix de 50.000 de Euro pe lună, datorat începând cu data deschiderii procedurii şi până la finalizarea acesteia. Plata onorariului va fi efectuată începând cu luna septembrie 2013". Adică odată cu depunerea şi acceptarea planului de reorganizare şi restructurare.

Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".

Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea creanţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.

Salariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor salariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46459 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:11

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://i.imgur.com/SAqBAgS.jpg   CLICK: http://www.docdroid.net/11n26/hotarare.pdf.html  http://www.rominsolv.ro/ <= 921 ???  de persoane, mai puţin 54  = 867 

 http://i.imgur.com/tdfru7E.jpg <= http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html    = 969 ???

http://i.imgur.com/S9t5vkW.jpg <= PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 => iun.2013 - dec. 2013 = 861 ???

 http://i.imgur.com/CW5MCnt.jpg < = NOTA CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 918 ???

http://i.imgur.com/IrnxE18.jpg  <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 929 ???  conform si rominsolv si bdo si site-urilor 

 http://i.imgur.com/YceY8Ey.jpg <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI = 960 ???

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

  Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de salariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei.

 Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

 Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

1.020 de angajaţi de la Oltchim îşi vor pierde locul de muncă. Oamenii au primit garanţii că îşi vor primi salariile restante. Reprezentanţii angajaţilor au discutat, azi, la Ministerul Economiei, cu ministrul de resort, Varujan Vosganian. Potrivit acestuia, banii ar urma să fie daţi până la jumătatea lunii aprilie.

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

http://www.digi24.ro/

Premierul Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula cu 3.200 de angajaţi"

17 Mai 2013, 09:46 (actualizat 17 Mai 2013 )

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi seară la TVR, într-o Ediţie Specială, că Oltchimul poate fi salvat cu doar 2.000 de angajaţi. Ponta a subliniat că alternativa disponibilizărilor ar fi fost lacătul pe uşă. Premierul a apreciat că niciun investitor nu ar cumpăra o companie cu o datorie de 800 de milioane euro.

Victor Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula 3.200 de angajaţi. Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar faptul că cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii, şi în primul rând şi-au primit salariile la zi. Nu ştiu cum e la TVR, dacă aveţi atâtea salarii compensatorii, în lumea privată sigur nu există". 900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta. http://stiri.tvr.ro/premierul-ponta

 "Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii  [FALS, MAXIM SUNT 18 SI CU CE SUME DOREAI TU SA LE INCURCI BAI PONTA...?], şi în primul rând şi-au primit salariile la zi [ FALS, NICI PANA AZI NU NI S-AU ACHITAT]", a spus Victor Ponta joi seara, la TVR, într-o Ediţie Specială.


  Un calau neindemanatic: Victor Ponta

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46460 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:13

 http://www.zf.ro/

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014070922459/

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN S

UNT IN CULPA.

http://www.dreptonline.ro/legislatie/

COROBORAT CU MULTE INFRACTIUNI COMISE DE ACESTIA, ACESTE PEDEPSE CRESC SI DEVIN EXPLOZIVE CU URMARI ALE CONFISCARILOR AVERILOR ILICITE PANA IN PANZELE ALBE DE LA CEI CARE AU COMIS FAPTA

   http://www.voceavalcii.ro/20140607http://www.voceavalcii.ro/20140709 HOTII!!!! ATENTIUNE, ATENTIUNE, HOTIILE LA VEDERE...

S-A VANDUT DIN OLTCHIM ( ATENTIE, NU IN CONDITII LEGALE!!!), PRESA A RELATAT SI OLTCHIM A RECUNOSCUT, N-AM PRIMIT BANII DISPONIBILIZATII 2013 NICI PANA AZI, BA MAI MULT AM CONSTATAT TOT NOI CA AM FOST IAR PAGUBITI PRIN IMPOZITARI ANAF.....s.a.m.d., SI NU AM PUTUT BENEFICIA DE ALTE DREPTURI, PLUS MULTE ALTE NENOROCIRI INTRE TIMP SI PIERDEREA DE VIETI OMENESTI....   http://www.indiscret.ro/articol-oltchim

FAPTE COMISE PE TIMPUL HOTIILOR GUVERNATE DE PONTA SI TOTI CEI DIN JURUL LUI.

 IUNIE 2012 SI  DIN AUGUST 2012 INCHIS OLTCHIM RAMNICU VALCEA, PRADUIALA FIIND DEMARATA CU SUCCES SI REZULTATUL, ... AZI OLTCHIM 2015 APROAPE LA 15 % FUNCTIONEAZA IN CONDITIILE IN CARE A FACUT SI DISPONIBILIZARI COLECTIVE  CASTIGAGAND LA AN 14,4 MILIOANE EURO SI NU SI-A ACHITAT CELE 9 MILIOANE EURO  2013 AN DE INSOLVENTA, CATRE CEI DISPONIBILIZATI 2013 SI CU PLAN DE REORGANIZARE NEAPROBAT 2015, CU  DATORIILE IMENSE PRIN NEACHITARI IN INSOLVENTA (FALIMENT)... STITI VOI CE INSEAMNA ASTA???? SE VAD CU OCHIUL SI MINTEA LIMPEDE, PRADUITORII DAU IN CLOCOT ..., FIERBETI IN CAZANUL CU ZMOALA TOTI HOTII.

In primele opt luni ale acestui an, SC Oltchim SA a avut pierderi de 36 de milioane de euro

Data publicarii: 22-09-13

http://www.impactreal.ro/2013092215268/I   ;  http://www.rominsolv.ro/comunicat ;

 Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php  

Marţi, 03 Februarie 2015

 UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46461 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-04-05 15:15

Cocoșii la coteț

 ~ 2000 vampirizati, hipnotizati, SOMNOROSI SI OBOSITI COTIZANTI!!!! SOMN USOR OLTCHIM. NU VA BAGA-N SEAMA NICI MADAM PLUMB SI UITE ASA IN CIUDA VA ELIMINA DE LA A MARII PUNCTAJUL LA PENSIE, SOMN USOR SI PENSIE CIU-CIU.

" vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti."  => FLORIAN MATEITA

" sug e sângele " => FLORIAN MATEITA

" Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…" => FLORIAN MATEITA

" Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul." => FLORIAN MATEITA

" Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. " => FLORIAN MATEITA

" vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie." => FLORIAN MATEITA

" ...să le înfigem ţăruşul în inimă. " => FLORIAN MATEITA

" Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede! " => FLORIAN MATEITA

 

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga  =>FLORIAN MATEITA Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

 

http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

 

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat si stie de deturnarea a 9 milioane de euro 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

 

  Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri  http://www.impactreal.ro/

 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

 

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

 

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

 

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

 

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE. 

 

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

 

 Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

 

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

 

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

 

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

 

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

 

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.  

 

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.  SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  

 


Musafir

#46462 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCH

2016-04-05 18:19

OLTCHIM

#46463 Foştii şi actualii angajaţi de la Oltchim nu mai vor promisiuni electorale

2016-04-06 06:52

Foştii şi actualii angajaţi de la Oltchim nu mai vor promisiuni electorale

Pe reţelele de socializare a apărut ieri un apel al angajaţilor şi disponibilizaţilor de la Oltchim. Mesajul este transmis către toţi responsabilii României, către conducerea Oltchim, către politicienii care vor porni în curând în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016. „Atenţie salariaţi Oltchim! Atenţie disponibilizaţi Oltchim! Vin alegerile. Mesaj către: Preşedintele României - domnul Klaus Iohannis, Senatul României - domnul Călin Popescu Tăriceanu, Camera Deputaţilor - Valeriu Zgonea, Primul Ministru - domnul Dacian Cioloş, Ministrul Economiei - domnul Costin Borc, Rominsolv - domnul Gheorghe Piperea, BDO - domnul Niculaie Bălan, Administrator Special - domnul Bogdan Stănescu, Director General - domnul Victor Avram, Partide Politice. Salariaţii din SC Oltchim SA Rm. Vâlcea au ajuns la capătul răbdării! S-au săturat de promisiuni electorale, de programe de funcţionare ineficiente, de termene de plată a salariilor care nu se respectă, de programe de restructurare, de şomaj etc., etc.. Nu mai înghiţim astfel de iluzii, promisiuni şi minciuni! Începe o nouă campanie electorală! Aţi vrut puterea, v-am dat-o! Aţi aplicat-o împotriva noastră!!!!! Acum ... vreţi iar voturi şi putere şi veniţi la noi să ne vindeţi „gogoşi” şi „castraveţi”. Puterea este a noastră acum şi este timpul să vă măsuram, cântărim, evaluăm şi să vă rejectăm la „tomberonul” istoriei ... acolo unde vă este locul. Deciziile dumneavoastră trebuie să vizeze în primul rând soarta celor 2.000 salariaţi, bine pregătiţi profesional, a celor 1.200 disponibilizaţi neplătiţi, familiile acestora şi a celor aproximativ 7.000 de locuri de muncă colaterale - toţi contribuabili la bugetul de stat! Vrem să ştim clar care este viitorul Oltchimului, ce ne aduce ziua de mâine, dacă mai avem locuri de muncă şi salarii ca să ne întreţinem familiile, vrem să muncim în condiţii optime şi nu într-un stres continuu. A venit momentul când trebuie să luaţi o hotărâre fermă şi să găsiţi soluţia de pornire a societăţii şi nu oricum, ci prin pornirea la capacitate a tuturor instalaţiilor şi secţiilor, care să vizeze o funcţionare pe termen mediu şi lung. Prin acest mesaj noi, salariaţii şi disponibilizaţii de la Oltchim, vă facem cunoscut strigătul de disperare al nostru şi dorim soluţionarea cât mai urgentă a acestor probleme care trenează de aproape 4 ani. Avem dreptul la informaţie (în înţelesul art. 31 din Constituţia României)? Avem dreptul la muncă (în înţelesul art. 41 din Constituţia României)? Avem dreptul la proprietate privată (în înţelesul art. 44 şi art. 136 din Constituţia României) - având în vedere că atât salariaţilor, cât şi disponibilizaţilor de la Oltchim le-au fost expropriate drepturile salariale (3 salarii de la salariaţii şi salariile compensatorii de la disponibilizaţi) pentru finanţarea capitalului de lucru al Oltchim? Vrem să fim auziţi!!! Vrem să fim respectaţi!!! Vrem să muncim!!!”, este mesajul salariaţilor şi disponibilizaţilor de la Oltchim.


Musafir

#46464 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCH

2016-04-06 10:58


Musafir

#46465 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O

2016-04-06 11:30

#46464: - 

 dementule, lasa lumea in pace

ROMANIA

#46466 Liviu Dragnea, la DNA/ UPDATE: Un nou dosar (surse)

2016-04-06 11:34

Liviu Dragnea, la DNA/ UPDATE: Un nou dosar (surse)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns miercuri, înainte de ora 14, la sediul central al DNA. Acesta a declarat că nu ştie de ce a fost chemat şi că va oferi mai multe detalii la ieşire.

 

UPDATE 1: Potrivit unor surse juridice, Liviu Dragnea ar fi suspect într-un nou dosar instrumentat de procurorii DNA.

 

UPDATE 2: Dragnea, suspect într-un nou dosar. Prima declaraţie a liderului PSD

OLTCHIM

#46467 „CET are probleme, dar nu intră în discuţie insolvenţa”

2016-04-06 11:45

„CET are probleme, dar nu intră în discuţie insolvenţa”

Ludovic Zelici, preşedintele Consiliului Director al Centralei Electrice de Termoficare (CET) Govora, a declarat pentru Indiscret în Oltenia că societatea vâlceană se află într-o situaţie financiară dificilă, cu datorii către furnizori şi mulţi bani de recuperat, dar că nu va intra în insolvenţă. Mai mult, Zelici susţine că peste circa doi ani CET ar putea funcţiona pe profit.

de Marielena Popa
 

 

„Nu există astfel de direcţii, nu există astfel de presiuni!”

„Din anul 2012, profeţii CET tot vorbesc despre insolvenţă, probabil multora le-ar conveni să se întâmple asta. Noi am preferat să trecem iarna, am preferat să scoatem cărbune, să nu chinuim popu__laţia cu frigul. Avem datorii imense, într-adevăr, şi mulţi bani de recuperat. Însă, în afară de vreo doi-trei care au câte 2.000 de lei de încasat restanţe din anul 2015, şi ne-au mai spus din când în când că ne cer insolvenţa, altceva nu s-a întâmplat. Au fost discuţii colocviale cu aceştia, nu a fost o declaraţie de insolvenţă. Nu există astfel de direcţii, nu există astfel de presiuni. În mod oficial, nimeni nu a solicitat insolvenţa CET. În plus, nu s-a pus problema intrării în insolvenţă nici în Consiliul Director, nici în Consiliul de Supraveghere”, susţine Ludovic Zelici.

 

Principala preocupare: evitarea precedentului Oltchim în ce priveşte emisiile poluante

Preşedintele Consiliului Director al CET a mai declarat că principala preocupare a conducerii este rezolvarea situaţiei emisiilor poluante: „Acum, primăvara, noi avem un mic hei-rup de cheltuială, în sensul că trebuie, o dată pe an, să reglementăm situaţia cu certificatele de CO2. Am reglementat circa 90% din ele, însă mai avem, până la sfârşitul lunii aprilie, să le cumpărăm şi pe celelalte. Trebuie să evităm o amendare a societăţii. Combinatul Oltchim a făcut-o de oaie în aprilie 2012, în sensul că aveau de acoperit 140.000 de tone de CO2 şi conducerea de atunci a considerat că pentru Oltchim face naţiunea un efort şi nu îl amendează. Nu a fost aşa, Oltchim a fost amendat cu 100 de euro pentru fiecare tonă neacoperită de CO2 şi s-a trezit cu o amendă de 14 milioane, care nici astăzi nu a fost plătită. Ei bine, pentru ieşirea din insolvenţă a Oltchim cineva va fi bun de plată. Deci, e o chestie cumplită să nu achiţi amenda cu CO2. Ne preocupă problema aceasta, nu numai pentru a ne alinia unor cerinţe de mediu, ci şi pentru a nu atrage asupra CET o astfel de sancţiune”.

 

„Sfârşitul anului 2017 va însemna pentru CET ieşirea din zona zero”

Ludovic Zelici a făcut şi o proiecţie a următorilor doi ani în ce priveşte CET Govora: „ Sfârşitul anului 2017 va însemna pentru CET ieşirea din zona zero către plus, iar 2018, un an de profit. Când gândim în asemenea termeni, nu putem vorbi despre insolvenţă”, a conchis acesta.

 


Musafir

#46468 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O

2016-04-06 12:29

#46464: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCH 

 alup igus cu mata la fota labagiu roibulist,sa ma pupi cu mata n poolaaa.

SA MI IGUS CU borfasul de roibu si curva de mei rosu?

#46469 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIME

2016-04-06 12:36

#46468: - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O 

 zi  mai laga trista ,gaseste i si la PICASSO UN MOTIV,NU AI PT. CA TOTI SINTETI NISTE PUPINC..URISTIi,LASIi,SI MU..ISTII LUI roibu borfasul,escrocul si tiranul OLTCHIMULI,acum ne o tragem singuriii,VA N GURITE BE BOGATASIII,MINCATI KAKAT PLATITI DE BOUL  NUMIT ROIBAN CONSTANTIN,.


Musafir

#46471 Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SC

2016-04-06 14:02

https://www.facebook.com/mirciagutau/photos/a.

 

Emil Ghioca a distribuit fotografia postată de Mircia Gutău.

FELICITARI ...MIRCEA GUTAU ....A RAMAS CEVA FRUMOS IN URMA TA !!!!!

 

Musafir

#46472 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:N

2016-04-06 14:03

 
 

O GAROAFÂ ȘI O PRIMAVARA FRUMOASÂ PENTRU TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN ACEST ORAȘ FRUMOS ...RÂMNICU VÎLCEA OFERITE DE VIITORUL PRIMAR ...MIRCEA GUTAU....LA MULȚI ANI !!!

 


Musafir

#46473 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDA

2016-04-06 14:05

3 Martie ·
YouTube
·
 

SA NU UITAȚI VÎLCENI ...... OMU SFINȚEȘTE LOCU ....ȘI ACEL OM NU IE ALTU DECÎT ...MIRCEA GUTAU


Musafir

#46474 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIME

2016-04-06 14:10

 
Emil Ghioca a distribuit fotografia postată de Mircea Gutau

E FRUMOS ..... DA ????? VOTAȚI PE CINCI IUNIE MIRCIA GUTAU PRIMAR SI ORAȘUL TAU SE VA SCHIMBA MULT !!!!


Musafir

#46475 APEL CATRE DISPONIBILIZATI!

2016-04-06 14:24

 

 

APEL CATRE DISPONIBILIZATI!

 




NU UITATI NE VEDEM MIERCURI, 13 APRILIE 2016, ORA 10:00, LA OLTCHIM, LA SEDIUL ADMINISTRATIV DIN RAMNICU VALCEA DAR SI LA SEDIUL DIVIZIEI PETROCHIMICE BRADU PITESTI.

NU MAI STATI PE GANDURI ... CU CAT MAI MULTI, CU ATAT MAI BINE!

ANUNTATI, PRIN TOATE MIJLOACELE (TELEFOANE, RETELE DE SOCIALIZARE, ETC.), SA VINA TOTI COLEGII "CU COPII, CA CATEI, CU PURCEI"!

NOI VREM DREPTURILE NOASTRE SALARIALE NEPLATITE - OBLIGATII SALARIALE DE CARE OLTCHIMUL SI GUVERNANTII TREBUIAU SA SE ACHITTE PANA IN DATA DE 13.06.2013.

AU TRECUT 3 ANI SI NU AM PRIMIT DECAT FIRIMITURI.
AM FOST MINTITI ATUNCI SI SUNTEM MINTITI SI IN ZIUA DE ASTAZI.
NU NE-A SPUS NIMENI DE LA INCEPUT CA VOM PRIMI BANII LA "SFANTU' ASTEAPTA" SAU PANA IN ANUL 2020.
NU NE-A SPUS NIMENI CA DREPTURILE NOASTRE SALARIALE VOR FI TRANSFORMATE IN CAPITAL DE LUCRU PENTRU FUNCTIONAREA OLTCHIM.
AM FOST FURATI ATUNCI SI SUNTEM FURATI SI IN ZIUA DE ASTAZI.

VIN ALEGERIILE. 
VIN AI NOSTRI ...
PLECA AI NOSTRI
NOI RAMANEM IAR CA PROSTII!

PREGATITI-VA DE GREVA FOAMEI!