Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#38626 Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.

2015-05-27 15:03

ATI UITAT FU TU VA N GURITE DE TRADATORII,TAINA BAAAAAA,TAINA.

#38627 Re: Re: : LUATI DE LA FOTA MAI DRAGILOR SI STIMABILILOR CERNEVISTII[VICTORIENILOR]MU....IEEE

2015-05-27 15:03

#38622: NE ATI TRADAT SI TOT VOI MAI COMENTATI MAI CERNEVISTILOR? - Re: : LUATI DE LA FOTA MAI DRAGILOR SI STIMABILILOR CERNEVISTII[VICTORIENILOR]MU....IEEE 

 VORBITI CA DE CE NU MAI MERGE OLTCHIMUL DE PE VREMEA D LUI ROIBU?....PAI FRECAVASI MUIANELE DE NEMERNICII,CE VA SPUS FOTA INCA DIN 2013 CA ZOCU..RILE SE FAC INCA DIN 2012 PT.ESCROCUL SI BORFASUL DE ZAREMBA?........ATI UITA TRADATORILOR,PT. CA V AU PLACUT ZLOTII LUI ZAREMBA PRIN INTERMEDIUL LUI CERNEV,ASTA E RAHATILOR ,FOTA NU UITA SI NU IARTA,PAPAGALI PIRITI ,ASTA SINTETI.


Musafir

#38628 Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.

2015-05-27 15:13

#38626: - Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.  

Daca ii recunoasteti si cunoasteti ... trageti-i de maneca. Trei salarii nu este egal cu trei luni. Sa nu mai minta! Avem restante salariale de trei luni si jumatate, adica 7 (sapte) chenzine salariale. Pe vremea ailalta aveam 3 (trei) chenzine salariale.

SA TE FU..T IN GURA MARCELOOOOO,TU NU AI CE CAIUTA INTRE OAMENII,DUTE PE CENTURA

#38629 Re: Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.

2015-05-27 15:23

#38628: - Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.  

 GHIOCAAAAAAAAA,AI VORBIT TOCMAI TU DE MENTCHIM?...PAI SA TE FREC PRIN GURA DE NEMERNIC,NU POPESCU VALENTIN A DAT OAMENII AFARA DUPA PLECAREA D LUI ROIBU[29] SI ESCROCUL DE TACTO CERNEV [PRIETENUL LUI POPESCU V.]FACEA ANGAJARI IN OLTCHIM ,CHIAR PE VAGABOANTA DE NEVASTASA?,,,,CINE E DE VINA MAI MUISTULE DE GHIOCA?


Musafir

#38630 NU AU OAMENII CE MINCA MAI [GAOAZA]GHIOCA?...DALE TU DIN ZLOTII TAI.

2015-05-27 15:27

#38629: SA TE FU..T IN GURA MARCELOOOOO,TU NU AI CE CAIUTA INTRE OAMENII,DUTE PE CENTURA - Re: Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.  

 MERITATI DECAPITATI MAI TRADATORILOR CERNEVISTII,MERITATI LINSATI BA VICTORIENILOR,PROASTA LUME AVEM IN OLTCHIM,MULTI HANDICAPATIII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38631 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-27 15:28

GHIOCA , SI DACA TRECI PRIN TOATE SCOLILE LUMII, CEEA CE NU O SA SE MAI INTAMPLE VREODATA PE PLANETA ASTA SA TE ANTINGI DE SCOALA, POATE  ASA SA DUCI COPIII ALTORA LA SCOALA SI NICI ATUNCI N-AI SA INVETI NIMIC . SI DACA TE IAU SI ITI SPAL CREIERUL CA LA NUFARUL SI DACA ITI DAU CU SODA, LESIE SI ACID SULFURIC, TU,  IMPREUNA CU CORNESCU SI TOAMPA DE LANGA VOI, NU AVETI SANSE SA IESITI DIN PROSTIA PE CARE O DETINETI. MURITI PROSTI PENTRU CA ASA V-ATI NASCUT, PROSTI. CERNEVUVUZELE INDOBITOCITE SI HOATE.

N-O SA INTELEGETI CERNEVISTILOR CA SUNTETI PE POST DE MAIMUTOI, DE JONGLEORI, DE SALTIMBANCI, DE RISIPIRORI DE AER PE CARE IL CONSUMATI, PE POST DE TRAMBITA STRICATA DE  CATRE CEI FOARTE INTERESATI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI PENALI, IMPREUNA CU TOTI CEI PENALI PE CARE-I LINGETI SI TOATE ACESTEA PENTRU CA SI VOI SUNTETI PENALI.


Musafir

#38632 Re: Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.

2015-05-27 15:31

#38628: - Re: Re: Pofta ce-a poftit-o SVO ... un nou val de concedieri pe platforma Arpechim.  

SI PENTRU RESTABILIREA ADEVARULUI SI PENTRU DOMNII MANCATORI DE RAHAT DIN FRUNTEA SVO LE RECOMAND SA REVADA SI SA RECITEASCA CE S-A PUBLICAT SI MAI ALES CE AU DECLARAT (CIN CALITATE DE VEDETE DE CARTON ALE TELEVIZIUNILOR) IN MASS MEDIA IN SEPTEMBRIE 2012 ... ASA "CA SA SE STIE" SI SA NU MAI MINTA CU NERUSINARE:

Protest la Oltchim Râmnicu Vâlcea: 300 de angajați și-au cerut salariile restante: Liviu Pop a propus o soluție în 7 zile

Un articol de: B1 TV | 05 Sep 2012, 17:22

Trei sute de oameni au ieşit mierc_uri în stradă la Oltchim, nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile sau tichetele de masă. O situaţia gravă despre care s-a discutat şi la Guvern. 

Protestul a fost reluat în această după-amiază, când 200 de angajaţi au vrut să intre în birourile instituţiei. Pentru a vedea exact care este situaţia ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a mers în zonă și a avut discuții cu  conducerea combinatului şi liderii de sindicat. Pop a discutat cu angajații Oltchim, cărora le-a transmis că va găsi în 7 zile o soluție la problemele lor.

Angajaţii Oltchim au protestat în faţa sediului administrativ al instituţiei. Oamenii sunt nemulţumiţi că de două luni nu şi-au mai primit nici banii, nici bonurile de masă.

„E foarte greu. Avem şi noi probleme familiare, oamenii nu au cu ce veni la serviciu, avem colegi care dorm prin instalaţie, care nu mai pleacă acasaă pentru că nu au bani de bilete, de abonamente”, a declarat un protestatar.

Oamenii spun că, în ciuda promisiunilor făcute de premier încă de acum două luni, combinatul a rămas fără energie electrică.

„Oltchimul astăzi, chiar din 23 august, are toate instalaţiile oprite din cauza lipsei energiei electrice prin faptul că din imposibilitatea de a plăti energia la furnizori, acesta a dispus limitarea livrării la 8 la RV și la 3 la Pitești. Cu părere de rău ieri în consiliul de administrație directorul general și-a depus demisia prin faptul că nu vrea să fie în această funcție când Olttchimul se va lichida și mai rău, în situatia în care nu mai poti să mai plătești salariile c_urente și restante”, a declarat liderul Sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu.

Salariaţii de la Oltchim au anunţat că vor protesta în fiecare zi, până la privatizarea care este anunţată pentru 18 septembrie.

Premierul Victor Ponta a anunțat, mierc_uri, că există două mari companii, din "zone geografice total diferite", interesate să preia combinatul chimic Oltchim. "Aici, domnul ministru Chiţoiu, ştiţi, răspundeţi - capul, viaţa şi tot - de succesul operaţiunii de privatizare de la Oltchim", i-a transmis Ponta ministrului Economiei.

 
CORNESCULE TU "RECITI" DIN CARTEA "ZLOT CU ZLOT" A LUI CERNEV? 

Musafir

#38633 Re: NU AU OAMENII CE MINCA MAI [GAOAZA]GHIOCA?...DALE TU DIN ZLOTII TAI.

2015-05-27 15:32

#38630: - NU AU OAMENII CE MINCA MAI [GAOAZA]GHIOCA?...DALE TU DIN ZLOTII TAI. 

 ACUM ATI TRECUT DE PARTEA PROSTILOR[A OAMENILOR?]E PREA TIRZIU PT. VOI CERNEVISTILOR SAU VICTORIENILOR MUISTII,,,,,ZLOTI BA TRADATORILOR SI ATIT,ATI LUAT ZLOTI SI ATI TRADAT ,DENIGRAT,AMENINTAT SI MINTIT OAMENII,CHIAR BURDOAZA AL VOSTRU A RECUNOSCUT,HAI PA PAPAGALILOR


Musafir

#38634 Re: Re: NU AU OAMENII CE MINCA MAI [GAOAZA]GHIOCA?...DALE TU DIN ZLOTII TAI.

2015-05-27 15:35

#38633: - Re: NU AU OAMENII CE MINCA MAI [GAOAZA]GHIOCA?...DALE TU DIN ZLOTII TAI. 

 GAOZAREEE[GHIOCA] ITI MAI DAU UN SFAT,FATE PESTELE MARCELEI,IA VEZI MAI IEI NISTE ZLOTII,CA IA MU...IE CU BULDOZERUL[LA GREU FTATELE MEU ']

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU...GI PU...LA CU MATA , AVRAM ,TALPASANU,PIPEREA,MARCELA,ETC,LA FOTA MAI G

2015-05-27 15:37

#38614: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: SU...GI PU...LA CU MATA , AVRAM ,TALPASANU,PIPEREA,MARCELA,ETC,LA FOTA MAI GHIOC 

 PUSCARIASULE GHIOCA,  DACA ITI FAC CU OCHIUL TE LUAM  DREPT  FETITA LA CE ZPATERE SUAVA AI SI CLANTANITOARE STRICATA UEHHHHH PTIUU PTIUU UEHHHHHHH VOMAM.... SI TE..., EXACT CUM TI-A FACUT SI DIN BUZITE MATEITA, TI-O TRAGE MATEITA, TI-O INDEASA MATEITAAA..., FACE CU OCHIUL SI HOP SI CORNESCU CU_RUL SUS SI PAPATI TOT.

AI APTITUDINI DE PUSCARIAS GHIOCA CAT SI CORNESCU, INDEPLINITI CONDITIILE DE FETITE IN PUSCARII.

BAAAA MINCINOSILOR, CAT RAHAT CERNEVIST MAI MANCATI BAAA DESPRE  OLTCHIM??? NU VA VEDE DNA, NU VA VEDE DIICOT, NU VA VEDE NIMENI IMPUTITILOR...., FACEM SI NOI  CU OCHIUL SI HOP SI TOP, CE FACETI MAAAA...?????? CE FACETI???

POPONARUL MATEITA SI CU GHIOCA HOP SI GELOASA DE CORNESCU, PAPUSOILOR........, NUUUUUUUUU CREDEAM DACA NU ERA VIDEO.

GHIOCA, STIE POLITISTA CA TU ESTI PE INVERS???? SARACA FATA CE PATIMESTE CU ASTFEL DE...., DIN CAUZA ASTA TE EVITA ....


Musafir

#38636 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU...GI PU...LA CU MATA , AVRAM ,TALPASANU,PIPEREA,MARCELA,ETC,LA FOTA M

2015-05-27 15:54

#38635: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU...GI PU...LA CU MATA , AVRAM ,TALPASANU,PIPEREA,MARCELA,ETC,LA FOTA MAI G 

 APROPO BA LAMUITA DE BIDINU,TU DE CE NU TI AI MAI SCOS MATELE CU,CUTITUL,AU FOST BUNI ZLOTII LUI CERNEV,ALA PE CARE L PUPAI SI IL IMBRATISAI,TE N GURITA,LASA CA NE INTILNIM PE PLATFORMA,SA VAD CE AI DE SPUS.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38637 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-27 15:56

DISPONIBILIZATII ATI FOST DE NOTA 10+,  ASA TREBUIE SI CU MAI MULT SPRIJIN SI SUSTINERE TREBUIE SA REZOLVAM CEEA CE NOI PE DREPTURILE NOASTRE SUNTEM SUVERANI SI SUPERIORI IN CEEA CE CEREM. SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN SI STIM CE AVEM DE FACUT IN CONTINUARE. FELICITARI SI CELOR DE LA SLO CARE AU SUSTINUT SI SUSTIN CAUZA SI INTERESELE OLTCHIM,  SE POATE SI MAI MULT SI EXACT CUM A SPUS MATEITA, MERGETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38638 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-27 16:08

CAND DESCHIDE SUBIECTELE GHIOCA,  VA ROG EU FRUMOS SA VA INDEPARTATI DE EL, STATI CAND MAI DEPARTE DE EL, BAAAA, CAT MAI DEPARTE DE GHIOCA, ARE TENDINTE DE MANGAIERI SI PUPATURI, LINGE SI IN CU_   UEHHHH SMIRGHEL...PTIUUU DRACE, DA DIN BUZE PRECUM O CU_RVA..., ATENTIE MARE CA SARACUTUL SCAPA SI  SE INFIERBANTA NUMAI DACA II FACE CINEVA CU OCHIUL, LUATI-VA MASURI DE PREVENTIE CA E LIBER SI FACE CA PITIPOANCA IN CALDURI. LA CONTAMINAT BINE SI OTRAVIT MATEITA, ESTE VAMPIRIZAT SI SETAT ASA CUM ESTE SI CORNESCU.

S.L.O.

#38639 tot nea MIHAI DICULOIU

2015-05-27 16:10

Din surse sigure incepind cu data de 1 iulie 2015 in fruntea SINDICATULUI LIBER OLTCHIM va fi presedinte tot MIHAI DICULOIU.

PENTRU GHIOCA SI CORNESCU

#38640 Re: Re: Re: Re: CET GOVORA SI OLTCHIM RAMNICU VALCEA:

2015-05-27 16:18

#38488: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: CET GOVORA SI OLTCHIM RAMNICU VALCEA: 

 

Mihai Balan, du-te.... DNA TE ASTEAPTA!!! Se fac disponibilizari pentru ca ai organigrama plina de ciuruc_uri si hotii in CET ( sper sa plece nu cei  care chiar  muncesc si duc greul si te-ai folosit de ei si munca lor, ci hotii si derbedeii tai ),  la fel cum ai bagat  in Oltchim si care ingroasa organigrama combinatului si azi, nesimtirea si hotia fiindu-le lege. Hoti ati fost si hoti ramaneti si partiduletele voastre cu interesele meschine.

Se observa ce organigrama ai creat tu si acolitii tai la Oltchim cat si la CET. HOTIE IN VAZUL TUTUROR.

http://i.imgur.com/StTO0k3.jpg  = organigrama CET GOVORA http://cetgovora.ro//pictures/

http://cetgovora.ro/

 Plange si suspina Gheorghe Piperea dupa tine.  A SI DAT O LACRIMA LA TRIBUNAL https://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90 STIIND CA VEI PLECA, EL STIA, ERA CAT PE CE SA LESINE IN FATA NOASTRA DISPONIBILIZATII 2013 OLTCHIM, CA SUNTEM RAI SI NU VA LASAM, REPROSANDU-VA CA NE  FURATI.., VOI AVETI DE FURAT SI NU VA LASAM NOI , adica tu, iar tu Mihai Balan sa stai linistit, cartile lui sunt pregatite pentru a va digera si  pe voi cei din CET Govora  cu echipa lui de vampirizati economic scolita la  piperea cu asociatii & co., asa cum a procedat peste tot pe unde a falimentat si distrus tot.

si la Oltchim 2012 organigrama...

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

www.oltchim.ro/

 

Va mai amintiti? Noi nu uitam....

 

 

PENTRU GHIOCA SI CORNESCU

#38641 Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-27 16:20

#38490: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate.... 

 

JAF LA OLTCHIM CU CET GOVORA IN COMPLICITATE PRIN PIPEREA CU ASOCIATII & CO., FURTURILE!!!

Facturi colosale către Oltchim, neachitate din 2011

Ce rămâne după Mihai Bălan? Multe probleme, generate de un sistem neperformant, în care factorul politic şi-a făcut de cap, în funcţie de interesele electorale şi materiale, şi căruia Bălan nu a avut puterea să i se opună. Din contră, atunci când ego-ul lui s-a simţit bine, a făcut parte din acest sistem. Spre exemplu, rămâne memorabilă perioada octombrie 2012-februarie 2013, în care a fost director la Oltchim şi membru în Consiliul de Administraţie al acestei companii, în acelaşi timp preşedinte al Consiliului de Administraţie al CET Govora. A fost o perioadă în care Mihai Bălan s-a aflat în poziţie clară de conflict de interese şi în care a fost nevoit să ia decizii discutabile. Un Raport al CET privind situaţia financiară înregistrată în 2014 şi la începutul anului 2015 relevă nişte cifre înspăimântătoare. Spre exemplu, datoriile la energie electrică şi termică ale Oltchim către CET, care totalizează 136.899.918.98 lei (fără TVA), până la data insolvenţei, sunt neachitate din anul 2011. Acestor datorii li se mai adaugă, începând cu 31.07.2013, facturi de 79.709.978,63 lei achitate parţial de Oltchim, conform aceluiaşi raport. Potrivit aceluiaşi raport, la 31.12.2014, CET înregistra creanţe substanţiale asupra a 21 de parteneri şi avea datorii imense către furnizori. Din motive care pot fi uşor deduse, cei care au făcut acest raport nu au totalizat nici datoriile şi nici creanţele.

  http://www.indiscret.ro/  http://www.indiscret.ro/rks

 
 
 

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!! SI MULTE ALTE FAPTE COMISE SI ILEGALE.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

    http://www.impactreal.ro/

Plange si suspina Gheorghe Piperea dupa tine.  A SI DAT O LACRIMA LA TRIBUNALhttps://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90

Dr. Ing. BALAN MIHAI

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

MA PUPATI IN SULA MAI TRADATORILOR CERNEVISTII

#38642 Re: tot nea MIHAI DICULOIU....doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU

2015-05-27 16:21

#38639: S.L.O. - tot nea MIHAI DICULOIU 

 IA ZI MAI GHIOCA CUM ATI CEREAI TU SCUZE LA D NUL DICULOIU SA TE IERTE,IA SPUNE MA IMPUTITULE DE BIDINU TU LA CE TE AI INTORS LA NEA MIHAI DICULOIU?....DE CE MA ESCROCILOR NU GINDITI CA ATI PIERDUT ACEST RAZBOI  MIZERABIL SI CA ATI MINCAT NUMAI RAHAT PT. CERNEV?......EU FOTA NU UITA SI NU IARTA MAI POPONARILOR CERNEVISTII.

PENTRU GHIOCA SI CORNESCU

#38643 Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-27 16:21

#38487: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

  ORBULE, BAGA NASUL AICI SI MAI VINO SI COMPLETARE INVERSA CREANTE DATORATE CET VALCEA SI ALTE INSTITUTII CATRE OLTCHIM, ATUNCI RAMAI MUT, FARA MIROS SI CHIAR ESTI DEJA ORBIT DE  CE FURT SI CINE A DAT PE CIFRE DIN 2012-2013-2014-2015:

OLTCHIM SA. CREANTELE OLTCHIM. CREANTELE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE CREANTELE...:

 Ultima actualizare: 18.09.2012


Nume companie: Oltchim S.A.

CUI: 1475261

Registrul comerţului: J38/219/1991

Simbol bursier: OLT

Domeniul de activitate: Industrie

Prezentare companie: Compania a fost înfiinţată în anul 1966 şi este deţinută de Statul Român iar din 1997, un pachet de acţiuni a fost listat la Bursa de Valori Bucu_reşti. Produsele Oltchim se găsesc în peste 80 de ţări fie ca e vorba de policlorură de vinil (PVC), sodă caustică, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de construcţii.

Anul înfiinţării: 1966

Structură acţionariat:

Acţionari Procent
Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri 54,81%
PCC SE Duisburg Germania 18,32%
Polyolt Holding Limited Cipru 14,02%
Persoane fizice 11,26%
Persoane juridice 1,59%

 

Produse / Servicii: Fabricarea produselor anorganice, macromoleculare şi a produselor organice de sinteză.

Sediu central: Str. Uzinei nr. 1, cod 240050, Râmnicu Valcea, jud. Vâlcea

Contact de presă: Iuliana Furtună - E-mail: iuliana.furtuna oltchim.com

Contact relaţii cu publicul: Tel: 0250-701.200, Fax: 0250-736.188, E-mail: oltchim oltchim.ro, Web:

www.oltchim.ro

Linkurile companiei:
-site-ul companiei
-comunicate de presă
-relaţii cu investitorii
-informaţii financiare
-profil / istoricul companiei
-produse / servicii

Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet oltchim.com

Date financiare (lei):

Anul Capital social Cifră de afaceri   Profit net      Număr de angajaţi
2005 354.695.600 1.442.065.098    22.643.128        5.432
2006 354.695.600 1.731.805.193    8.779.523          5.048
2007 32.358.864   1749871975           -                     4.836
2008 32.358.864   1.946.943.238  - 234.001.449      4.199
2009 34.302.386   1.077.518.784  - 209.887.210      3.468
2010 34.302.386   1.309.544.085  - 223.315.891      3.573
2011 34.321.138   1.533.016.194  - 278.342.623      3.383
2012 34.321.138   765.442.904     - 569.443.477      3.318
2013 34.321.138   497.955.215     - 946.867.190      2.744

 Sursa: Ministerul Finanţelor.

Cu_rsul valutar BNR - serii anuale (link)

 http://www.zf.ro/wikizf/oltchim-s-a-10089024

PENTRU GHIOCA SI CORNESCU

#38644 Doamne ajuta

2015-05-27 16:23

#38642: MA PUPATI IN SULA MAI TRADATORILOR CERNEVISTII - Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU 

 BINE LE SPUI, DAR DACA TOT LE ZICI, SCRIE SA LE DEA DUMNEZEU CU D MARE SA STIE SI EI LA CINE FACI REFERIRE, CA E VORBA DE DUMNEZEU, OK??? DOAMNE AJUTA!!!


Musafir

#38645 Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU

2015-05-27 16:24

#38642: MA PUPATI IN SULA MAI TRADATORILOR CERNEVISTII - Re: tot nea MIHAI DICULOIU....doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU 

 STI CARE E PROBLEMA E MAI GAOAZA RETARDATA,CA IAR MANINCI RAHAT SI NU TE AI INCHINAT,INCHIDE GURA CA ATI MIROASE A CA...CAT,NEA MIHAI CHIAR IESE LA PENSIE.[ALUP IGUS MAI GHIOCA]


Musafir

#38646 Re: Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU

2015-05-27 16:28

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38647 Re: Re: Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU

2015-05-27 16:30

#38646: - Re: Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI DICULOIU 

 STIU CA PATESC SI EU SI MULTI ALTII, GRESELILE SE MAI INTAMPLA, ma refeream la , Doamne ajuta ca numai el ne-a mai ramas!!!!!!

divortat si pensionar

#38648 Re: Re: Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EU

2015-05-27 16:32

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOAN

2015-05-27 16:36

#38648: divortat si pensionar - Re: Re: Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EU 

 Tu freci duda si fara sa fi divortat si nici pensionar,  doar pentru ca esti inca angajat, garantat de la piperea, ca el e cu garantatul.


Musafir

#38650 re:38639

2015-05-27 16:37

Cum dreaq sa ramina ma tot DICULOIU cind tot OLTCHIMUL stie ca MARCU SORIN va fi noul presedinte al S.L.O. si vicepresedinti DUMITRASCU si COMANESCU !