Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

TIC TAC MISTOCAR BABUIN SI SOBOLAN JEGOS,TIC TAC GAOAZA

#37176 V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR?

2015-05-06 13:16

#37158: - Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 GHIOCAAAAAAA,O SA PLINGI SI TU SI TALPASANU CIT DE CU.....RIND,UN PIC MAI AVETI POPONARILOR,CA MONSTRUL DE CERNEV A SCAPAT,DAR VOI O SA MI LINGETI ACADEAUA,NUMAI MAINE NU I POIMAINE.

GAOAZAAAA SI IERI SI AZI ATI PERMITI SA LINGI DE LA SERVICIU?

#37177 Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR?

2015-05-06 13:28

#37176: TIC TAC MISTOCAR BABUIN SI SOBOLAN JEGOS,TIC TAC GAOAZA - V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR? 

 APROPO,D LE BADESCU VEZI CA ACEASTA CIRTITA  NUMITA GAOAZA RETARDATA[GHIOCA]ASI PERMITE IN TIMPUL  SERVICIULUI SA UMILEASCA PREA MULTI OAMENII CU LAPTOPUL LUI DE LINGAU SI TRADATOR,CHIAR NU L POTI CONTROLA SI STAPINI?........NU L MAI TINE TI IN BRATE BAAA?.......ORI IL TIN NEMERNICI SI TRADATORII DE PIPERMINT[piperea] CU TALPASANU?......VEZI ORA D LE BADESCU  IERI SI AZI SI ATUNCI MAI  VORBIM.


Musafir

#37178 Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR?

2015-05-06 13:36


Musafir

#37179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-06 13:38

#37161: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 

bai baieti, solutia nu e postarea si rerererererererer la infinit, e obositor si pentru tine si pentru noi si nu intamplator se iau toti de tine.

daca aveti pe acasa tarusi, furci, coase, topoare , barde , asta a mai ramas ultima solutie.

daca intr-un stat de drept mori cu dreptatea in mana , atunci haideti daca sunteti barbati adevarati sa ne facem singuri dreptate si nu sa stam pe taste asteptand miracole de la un calculator

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#37180 Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR?

2015-05-06 13:47

#37176: TIC TAC MISTOCAR BABUIN SI SOBOLAN JEGOS,TIC TAC GAOAZA - V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR? 

 CERNEV NU VA SCAPA, O SA FIE CAP DE LISTA ASA CUM II PLACE LUI, URMEAZA LOCOTENENTII SAI DIN VREMURI VESELE SI PLINE DE PORCISME....

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-06 13:50

#37179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 BAI STI CE A ZIS JUDECATORUL-SINDIC, NU ARE DOMNE INFORMATII 2013-2015, SINDICATELE NU SUNT IN PROCESUL ASTA SI NU EXISTA ( STIU SA VA INCASESE COTIZATIILE CHIAR SI CREANTE EI LE VOR PRIMI SI AU SALARIILE LA ZI LA FEL SI CONDUCEREA OLTCHIM ACHITARI LA ZI, AU " MUNCIT " MULT FURAND...)..., PIPEREA NU A ADUS DOMNE TABELUL CU DISPONIBILIZATII SI SUMELE LOR ( ILEGALITATE DUPA ALTE MULTE ILEGALITATI...COMISE ), NU SUNT DOMNE DOSARELE ACOLO, NUMAI NISTE NEMERNICI DINTRE VOI AU SEMNAT UN PROTOCOL ( FIRESC SPUNEM NOI DISPONIBILIZATII 2013 ESTE ILEGAL PENTRU CA NU NE-AM DAT ACORDUL SI NICI IMPUTERNICIT PE NIMENI, ESTE PENAL SA FACI IN NUMELE ALTORA ILEGALITATI ) , EI AU RUPT-O LA FUGA SI AU LUAT BANII ( INCALCAND TOATE LEGILE PE CARE SE JUDECA OLTCHIM ) , ALTII UNDE SUNT???

BINE EU TI-AM SPUS PE LIMBA NOASTRA SA PRICEAPA TOTI, EEEE... ZI TU.

 APROPO, SA NE SPUI SI NOUA CATI SUNTEM 969 SAU 929 SAU DUPA CE AU FURAT STARTUL ALTII AM  AJUNS  860 SAU DRACU PIPEREA  STIE CAT???? PIPEREA NU VREA SA VINA CU NUMARUL EXACT SI NICI SUMELE REALE VALOAREA REALA DIN ACTELE PE CARE LE DETINEM SI TOTALA A CREANTELOR DE ESTE OBLIGAT PE LEGI SA LE ACHITE LA TOTI SUMA DIN ACTE DE O REPOSTAM NOI RE:RE:RE:RE:RE REPUBLICAM INSISTENT, NUMAI CA EI FAC  DISCRIMINARI  PRIN DEVORARE VAMPIRIZATA ECONOMIC, ASA CUM A SPUS MATEITA, OMUL LUI PIPEREA SI SUSTINUT DE PIPEREA & CO. INTRODUS IN OLTCHIM PENTRU A VAMPIRIZA ECONOMIC SI ALTE ILGALITATI, ESALONARI ( ACEST TERMEN NU EXISTA IN LEGI FIIND ILEGAL SI PENAL ), NICI PROTOCOALE NU EXISTA, NICI MODUL DE ACHITARI ..., A LOR TOTAL IN AFARA LEGILOR..., FIIND PENALE, CONDAMNATE DE LEGI SI IN SPECIAL LEGEA INSOLVENTEI DE SE JUDECA OLTCHIM, LEGEA 85/2006.

ESTE VALABIL SI PENTRU VOI ASTIA DIN OLTCHIM INCA ANGAJATI, AVETI CREANTE SALARIALE BLOCATE DE PIPEREA PENTRU CA SE INFRUPTA DIN ELE, TREI LUNI FURATE DIN TIMPUL INSOLVENTEI CEEA CE ESTE PENAL IN INSOLVENTA N-AI VOIE SA COMITI ASTFEL DE ILEGALITATI CU  SUME GENERATE CREANTE CU_RENTE  SPRE ACHITARE SI PRIORITATE, PRIMII SI DE DREPT LA ACHITARI VALOAREA TOTALA DIN ACTE SUMA INTREAGA, S-A FOLOSIT DE SUME DE SALARII BANI IN TIMPUL INSOLVENTEI OLTCHIM 2013 FARA ACORDUL NOSTRU A CELOR DISPONIBILIZATI 2013, IAR VOI DACA ATI SEMNAT SA FITI SANATOSI CA VA FURAT SI A MANCAT BANII IN TIMPUL INSOLVENTEI OBSERVATIE 2013-2015, AZI AVEM PLAN DE REORGANIZARE ORI EI NU SUNT CAPABILI SA ACHITE SALARIILE TUTUROR IN INSOLVENTA 2015 PE ACTE ACHITARI CU_RENTE CREANTE, INSIRANDU-LEEE DUPA CUM DORESC EI, NU SI CUM SPECIFICA LEGEA 85/2006.

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro  http://www.infopuls.ro

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

Marţi, 03 Februarie 2015

La sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a efectuat un control în domeniul relaţiilor de muncă la SC Oltchim SA, societate aflată în insolvenţă. Sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, condus de preşedintele Mihai Diculoiu, a avut cinci puncte pe care inspectorii de muncă au trebuit să le verifice. Astfel, pentru primul cap de acuzare, neplata drepturilor salariale către angajaţii actuali ai Oltchim, ITM-ul a constatat că angajatorul nu a plătit drepturile salariale aferente chenzinei a II-a pentru luna octombrie 2014 şi lunilor noiembrie şi decembrie 2014, fiind încălcate prevederile Codului Muncii. Drept urmare, ITM a dispus ca măsură cu termen de realizare data de 25 februarie 2015, prezentarea dovezilor de achitare a acestor drepturi salariale. Al doilea capăt de acuzare al sindicaliştilor de la Oltchim a fost în legătură cu neacordarea plăţilor compensatorii către cei 969 de salariaţi disponibilizaţi în data de 14 iunie 2013La această sesizare, ITM a informat Sindicatul Liber Oltchim că a efectuat un control în luna iulie 2013 şi a dispus măsură în acest sens. Angajatorul nu a realizat-o şi a fost sancţionat contravenţional. Însă, având în vedere conflictul de muncă creat prin neplata drepturilor salariale, ITM transmite salariaţilor că se pot adresa instanţei judecătoreşti în termen de 3 ani de la data naşterii dreptului întrucât: „întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului” – art. 166 alin 4 din Codul Muncii. O a treia solicitare de verificare făcută de sindicate a fost cea cu privire la detaşarea salariatului Marius Pârvu. ITM a verificat şi a transmis că aceasta a fost făcută în conformitate cu prevederile Codului Muncii. Faţă de această solicitare, ITM-ul a transmis Sindicatului Liber Oltchim că societatea a pus la dispoziţie documente/note de relaţii conform cărora „compensarea datoriilor la bugetul de stat consolidat s-a efectuat de organul fiscal, contribuţiile aferente salariilor compensatorii fiind compensate integral cu TVA de recuperat”. Aşa că, ITM-ul îi îndrumă pe sindicalişti să se adreseze organului fiscal competent. Joi, 5 ianuarie, administratorul judiciar de la Oltchim trebuie să depună planul de reorganizare, conform protocolului semnat în data de 16 ianuarie 2015 între o delegaţie de salariaţi disponibilizaţi, reprezentanţi ai consorţiului de administratori judiciari şi liderul SLO, Mihai Diculoiu. Planul de reorganizare trebuie să prevadă plata integrală a creanţelor cu_rente (deci şi a salariilor compensatorii) şi plata integrală a creanţelor salariale (sumele înscrise în tabelul creanţelor). Mai sunt trei zile şi vom vedea dacă administratorii judiciari se vor ţine de cuvânt.

  Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri  http://www.impactreal.ro/

 

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

S-AU DISTRAT, AU RANJIT, AU JUCAT PE MESE SI PORCAIT, MAIMUTARIT, INJOSIT, UMILIT, SPURCAT, FURAT...ETC SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE DE EI, ACUM VINE SOCOTEALA SI TRASUL LA RASPUNDERE, TOTI, ESTE PRECIZATA VORBA VOASTRA, TOT POPORUL, TOATA TARA, TOT CARTIERUL, TOTI ...., ASA CUM VA PLACE VOUA SI VA EXPRIMATI VOI IN NUMELE LA TOTI, GRUPURILE DE INFRACTORI TREBUIE ADUSE IN FATA INSTANTELOR, SA DEZVOLTE EI..., CUM FACEAU SI CUM PROCEDAU PE FERICIREA LOR SI NECAZUL NOSTRU  CU  DEMOLAREA PRIN DISTRUGERE OLTCHIM. JUDECATORII VA ASTEAPTA PE TOTI!!! N-AM IDEE PROCU_RORII CE PAZESC???? AU TREABA CU  ASTIA !!!!!!!


Musafir

#37182 Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR?

2015-05-06 14:13

#37178: - Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR? 

 O SA VIN CU FAPTE MAI TRADATORILOR CERNEVISTII,CA VORBELE SUNT IN VINT,VIN CU FAPTE CERNEVE,TALPASENE SI TU GAOAZA RETARDATA CARE AI TACUT NEMERNIC SI SOBOLAN ORDINAR SI TI AI TRADAT COLEGII,PUTINTICA RABDARE,O ZI SAU 2[doua]VA MINCAM TRADATORILOR DE OLTCHIM,PAAA.


Musafir

#37183 Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORIL

2015-05-06 14:18

#37182: - Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR? 

 SI ATI MAI PROMIT CEVA TALPASENE SI TIE GAOAZA RETARDATA,CA NU VETI MAI DORMI LINISTITII,VA ASIGURA FOTA,NOAPTE BUNA COPII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37184 Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORIL

2015-05-06 14:19

#37182: - Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORILOR? 

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro 

 

 

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

 

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/

 

S-AU DISTRAT, AU RANJIT, AU JUCAT PE MESE SI PORCAIT, MAIMUTARIT, INJOSIT, UMILIT, SPURCAT, FURAT...ETC SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE DE EI, ACUM VINE SOCOTEALA SI TRASUL LA RASPUNDERE, TOTI, ESTE PRECIZATA VORBA VOASTRA, TOT POPORUL, TOATA TARA, TOT CARTIERUL, TOTI ...., ASA CUM VA  PLACE VOUA SI VA EXPRIMATI VOI IN NUMELE LA TOTI, GRUPURILE DE INFRACTORI TREBUIE ADUSE IN FATA INSTANTELOR, SA DEZVOLTE EI..., CUM FACEAU SI CUM PROCEDAU PE FERICIREA LOR SI NECAZUL NOSTRU  CU  DEMOLAREA PRIN DISTRUGERE OLTCHIM. JUDECATORII VA ASTEAPTA PE TOTI!!! N-AM IDEE PROCU_RORII CE PAZESC???? AU TREABA CU  ASTIA !!!!!!!

HAI CA NIMENI NU BAGA FALIMENT CUM MINTEA PIPEREA, NOI NE VREM CREANTELE VALOAREA TOTALA SI SUMA REALA DIN ACTE CONFORMA CU ACTELE ACHITARI LA ZI SI IMEDIAT, ATAT.

PIPEREA DAI LA TOTI BANII, INDREPTI SITUATIA SI LA JUDECATOR DECIDEM CAT TE TRAGEM SI VA TRAGEM LA RASPUNDERE, SCAPI MAI ELEGANT, STI SI TU CA O SA AJUNGEM TOT AICI, LA ACEASTA DISCUTIE DECIZIONALA. NU VA MAI JUCATI SI ACHITATI SI INDREPTATI-VA GRESELILE, URGENT!!!!!!!!!

 

DATI-NE SALARIILE CREANTE DREPTURILE DIN ACTE PE CARE LE DETINEM SI NU NI LE-ATI ACHITAT SI VA BATETI JOC DE NOI !!!!


Musafir

#37185 Re: Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADAT

2015-05-06 14:41

#37184: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADATORIL 

 D LE MAX EU TI AM PROMIS CEVA,FAPTELE VOR IESI LA BUNA VEDERE,PUTINTICA RABDARE 2 ZILE NU MAI MULT,2 ZILE,PT.CA EI VOR FAPTE SI NU VORBE TRADATORII CERNEVISTII.......TARE MIE TEAMA CA BOLOVANUL CADE PE MAGARUL DE BALAN DE LA CET.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37186 Re: Re: Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TR

2015-05-06 14:43

#37185: - Re: Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATIT TRADAT 

 Doamne ajuta!!!! Se vor afla multe. Inceputul este deschis demult si contorizarile nemerniciilor lor, au nenorocit judetul Valcea.


Musafir

#37187 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATI

2015-05-06 15:13

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37188 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 15:28

#36020: SC OLTCHIM SA 22.04.2015 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective OLTCHIM SA - SC OLTCHIM SA 22.04.2015 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective OLTCHIM SA 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.05.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:  

 

17.06.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt:
Document:    

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre  892/2015  22.04.2015

22.04.2015

Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre  893/2015  22.04.2015

 SINDICATUL SLO =Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 =  > Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

 

 


Musafir

#37189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V O TRAGE FERNANDO PE SISTEM,SE STIEE,CHILOTII DE TABLA I ATI PREGATI

2015-05-06 16:48


Musafir

#37190

2015-05-06 18:11

Vai de cu_ru tau gaoaza imputita care ti-ai batut joc si barfit colegi(de aici rezulta cat de mizerie imputita esti),vorba lu Fota putintica rabdare,v-a veni vremea cand o sa feresti si gura si cu_ru, la cate suturi o sa primesti ,vierme de closet.

Musafir

#37191 Re:

2015-05-06 19:10

#37190: -  

 GRESESTI,ASTA NU E VIERME,ASTA E O CIRTITA CARE MANINCA RIME,RIMELE  LUI PIPEREA,TALPASANU,CERNEV,DAR SI PE ALE NOASTRE CIT DE CU....R...IND.


Musafir

#37192 Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:18


Musafir

#37193 Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:23

#37192: - Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 pai ce ma tie frica de ultimul gong de final,tie frica de sentinta?...te n gurita de mirlan imputit.


Musafir

#37194 Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:23

#37192: - Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 Nu mai dati voi vina unii pe altii si nu mai mancati ca cat cu batalul. Lasati oamenii in pace nesimtitilor.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37195 Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:28

#37192: - Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 Babuinizatule, ce te sufoca asa de tare?? Ai sufocare si nu mai ai aer?? Sa ma cauti, dar sa sti ca nu sunt Stroe, vezi-ti de mucii tai si drumul tau. Marss, roiu, fuga mars, aport, stai, roiu, fugaa si sa nu mai calci in viata ta in deradere si nesimtire aici, v-ati batut voi joc de noi cam mult timp. Te halesc, sprint rapid si joc de glezne..., hai dispari cu nesimtirea de o detii. Si nu mai visa... risti sa mori in somn cautandu-ma si e pacat sa te sufoci din cauza noastra.


Musafir

#37196 Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:32


Musafir

#37197 stroeeeee

2015-05-06 20:39

Stroeeeeeee, faci spume la bot? Ia si su.ge si ia-l si pe fota, care ba te pupa la buci, ba te injura, depinde ce si cat bea.


Musafir

#37198 Re: Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-05-06 20:41


Musafir

#37199

2015-05-06 20:42

Nu e ba stroe, esti nebun sau ametit fota, du-te si mai mai bea un litru, poate te culci linistit, hai pa


Musafir

#37200 Re: Re: Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VAL

2015-05-06 20:45

#37198: - Re: Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 Lasa ba oamenii in pace, nu fi hain ca nu e el de vina, n-ai ce face, ... nu are nimeni vina dintre noi, zi si tu de aia de ne fura si repetai pana le sar ochii din orbite, hai pa, salut !