Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEMERNIC ,TRADATOR SI IMPUTIT CERNEVIST,ATIT.

#31776 IAR LA PERSOANE CA TINE,LE DA FOTA NUMAI ;UEEEE

2015-01-07 19:22

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-07 19:25Musafir

#31778

2015-01-07 19:27

dumitre cand restitui cotizatia incasata ? nu reprezinti un sindicat reprezentativ ,nu ai fost la negocierea noului ccm pentru ce ai incasat banii ?

musafir

#31779 Re:

2015-01-07 19:28

#31767: -  

 Mai  ai rabdare pana in martie ca poate te lasa la vatra ca sa nu mai fie nevoie sa faci naveta.u


Musafir

#31780

2015-01-07 19:31

cand vei veni dumitre in sectii insotit de liderii tai de sindicat sa ne mai minti si pe noi ?

te asteptam maine la pavilion.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-07 19:33


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-07 19:50


AL QAIDA A DISTRUS SI OLTCHIMUL

#31783 VA INTREABA FOTA;PE RESTUL DIN AL QAIDA;BURDOAZA,CERNEV,GHIOCA SI CAP DE CAL

2015-01-07 20:34

#31782: - pentru 31779 

 IA SA VAD DACA GINDITI;[EU, BIN LA DEN],[CERNEV, DUMITRU?]  OARE CINE A DISTRUS OLTCHIMUL TRADATORILOR?  OARE CINE A LUAT ZLOTIII?  VOSGANIAN,CERNEV,CHITOIU,TALPASANU SI POPESCU?


Musafir

#31784 Re: VA INTREABA FOTA;PE RESTUL DIN AL QAIDA;BURDOAZA,CERNEV,GHIOCA SI CAP DE CAL

2015-01-07 20:36


Musafir

#31785 Re: Re: Re: Re: Re: 31768

2015-01-07 22:19

#31775: SINDICATELE (TOATE) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.! - Re: Re: Re: Re: 31768 

 la tine nici cu operatie pe creier nu mai pot doctorii a-ti scoata prostia. S-a cronixizat , ti-a impanzit tot creierul , esti in metastaza prostiniana. Mizera asta de clasa politica romaneasca are nevoie de oameni (naivi) ca tine care sa nu ii deranjeze pentru ca ei sa fura linistiti sub pavaza institutiilor statului (de fapt ale lor). Asa te-au furat de 20 si de ani, asa te vor fura si de acum inainte pentru ca cei ca tine asta au invatat de la viata, sa rabde si sa taca.

Din acest punct de vedere il felicit pe Dl. FOTA care chiar daca sustine o tampenie , este in stare sa mearga pana la capat si sa faca orice pentru asi apara interesul lui.

De astfel de oameni ar avea nevoie tara asta pentru progres, de oameni cu mentalitate de invingatori si care au curajul sa se bata pentru idealurile lor nu sa-mi vorbeasca mie de legi si normalitate in Romania care e cea mai corupta tara din Europa.

Cred ca nu ai avut niciodata idealuri marete si te-ai multumit toata viata ta cu ce ti-a oferit destinul.

Stiu e mult mai usor sa faci pe desteptul (dar si acolo falsand groasnic) , decat sa incerci sa faci cu adevarat ceva

Al dvs. pentru totdeauna "un scos din context"

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31786 Pilda Oltchim: Mai bună o companie căpușată decât una în faliment

2015-01-07 22:34

În 2012, Oltchim producea la peste 60% din capacitate, ceea ce îi permitea să achite datoriile curente, chiar dacă avea aceleași datorii istorice, de peste 700 de milioane de euro, la AVAS și Electrica.

 

Hotărâți să facă curat la compania de stat, șefii Oficiului de Privatizare a Statului, însărcinați cu privatizarea combinatului vâlcean, au sistat producția pentru că, vezi doamne, numai așa puteau identifica și sista contractele oneroase, orchestrate de Constantin Roibu, cel care păstorea de mai bine de 20 de ani combinatul. De atunci și până acum niciun vinovat nu a fost trimis în judecată, niciun prejudiciu nu a fost dovedit și recuperat deși mânăriile lui Roibu la Oltchim erau evidente.

A venit circul privatizării din octombrie 2012, câștigată de Dan Diaconescu, care a propus o sumă fabuloasă pe care, evident, nu a plătit-o.

Au urmat apoi luni de inactivitate pentru Oltchim în care: a produs noi datorii, pentru că salariile se plăteau, a pierdut o mulțime de contracte și în special minimul interes pe care îl prezenta în 2012 pentru un eventual investitor.

A venit 2013, an în care combinatul a intrat în insolvență și a încercat să reia, încet, încet, calea spre profit. Capacitatea de producție de 60%, pe care o avea în 2012, a devenit un ideal, deși era descăpușat de toate contractele oneroase. Nici până acum nu s-au găsit câteva zeci de milioane de euro, care să crească activitatea Oltchim. Nu mai puțin de patru încercări de privatizare au avut loc în 2014 la care nu s-a prezentat NICIUN INVESTITOR. În martie ar trebui să iasă din insolvență.

Ieri, ministrul Economiei Mihai Tudose dădea asigurări că Oltchim nu va intra în faliment.Normal, câtă vreme creditorul principal este statul, iar statul nu vrea să declanșeze falimentul, combinatul nu va intra în faliment.

Totuși, dacă pentru ce a fost până în 2012 știm către cine să arătăm cu degentul, cine răspunde pentru faptul că, de când este păstorit direct de stat, Oltchim practic s-a adâncit în datorii și și-a scurtat calea spre faliment? Cine răspunde pentru privatizările eșuate din 2014, când acestea erau condiționate de un pas esențial pe care autoritățile au promis că îl fac, dar nu l-au făcut , respectiv integrarea Oltchim cu Arpechim, care ar fi crescut interesul investitorilor pentru Oltchim? Cine are curaj să spună că, de fapt, și dacă se făcea această integrare, multi investitori ar fi fost reticenti, deoarece investițiile în repornirea instalațiilor făceau achiziția Oltchim nerentabilă? Ca, practic, statul s-a dovedit mai ineficient la Oltchim decât  cei care l-au căpușat?

Câteva cifre: de la 273 de milioane lei pierdere în 2011, Oltchim a ajuns la un minus de 570 de milioane în 2012 și de aproape un miliard în 2013.

http://www.evz.ro/

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31787 Cum a funcţionat Oltchim în 2014. Planul de reorganizare va fi prezentat în februarie

2015-01-07 22:35

RomInsolv şi BDO Business Restructuring, administratorii judiciari ai Oltchim, vor prezenta în luna februarie planul de reorganizare a companiei, aflată în insolvenţă, care urmează să fie aprobat până cel mai târziu în luna martie, varianta intrării în faliment fiind exclusă.

Administratorii judiciari ai Oltchim i-au prezentat ministrului Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, calendarul privind procedura de reorganizare a combinatului chimic, care prevede definitivarea tabelului creanţelor în 7 ianuarie, prezentarea planului de reorganizare în 30 de zile de la această dată şi aprobarea acestuia cel mai târziu în 7 martie, potrivit unui comunicat transmis luni de Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului.

Tudose s-a întâlnit marţi cu administratorii judiciari ai Oltchim, administorul special Bogdan Stănescu, şi cu o delegaţie a Sindicatului Liber Oltchim.

"Evoluţia financiară din ultimul an ne arată că există premize pozitive pentru o reorganizare rentabilă a societătii, iar ipoteza falimentului este exclusă", a afirmat Tudose, citat în comunicat.

Administratorii judiciari ai Oltchim au arătat că cifra de afaceri a companiei a crescut de la intrarea în insolvenţă (februarie 2013), de la 5,4 milioane de euro pe lună la 16 milioane de euro pe lună în ultimele luni din 2014, înregistrând pentru pima dată în ultimii trei ani un profit brut din exploatare cumulat de 580.000 de euro în lunile octombrie şi noiembrie ale anului trecut.

Sindicaliştii i-au spus lui Tudose că sunt nemulţumiţi de prestaţia administratorilor judiciari ai Oltchim şi i-au cerut ministrului să verifice activitatea acestora.

Compania Oltchim este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 54,8% din acţiuni.

http://www.gandul.info/

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31788 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-07 22:49

#31785:

 CE BALMAJESTI MA TU ....???? AI INCURCAT POEZIA SOIMUL PATRIEI, MAI EXERSEAZA ...,  MERGI IN FATA OGLINZII, ASTA DACA NU O AI TU SPARTA..., SI DA-TI DOUA PALME SAU DOI PUMNI, POATE-TI MAI REVII...!!! EROULE NECUNOSCUT SI CARE TE ZBATI TU SI TE SVARCOLESTI CA UN PAPITOI IN PROSTIA PE CARE O PORTI TU LA TINE...PRIN SCOATEREA DIN CONTEXT SI ALTE  FAPTE..., BAAA DU-TE SI DORMI, AI BOALA GREA!!!!

scos din context

#31789 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-07 23:06

#31788: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 Prietene, am nevoie urgenta de tine, Mi-am luat un catel si vreau sa il invat sa latre. Pe langa faptul ca tu ai afinitati intrucat si tu latrii precum o javra la luna si nu te aude nimeni, am remarcat ca al meu carel devune nervos doar cand miroase prostt. Ai fi cel mai potrivit.

 


Musafir

#31790

2015-01-08 04:35

Asta cu Oltchimul cu premize favorabile,cu identificatea de capital de lucru asa la cota de avarie,alta abureala de doi bani,intrebarea este cat mai rezista acest guvern si se va adeveri ca si acest ministru obscur Tudose a mai aburit unpic.Ba fiti realisti doar treceti pe langa Oltchim si sa-l vedeti ca este inghetat.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31791 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 05:51

#31789: scos din context - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. <= CAINELE ESTE CHIPUL SI ASEMANAREA STAPANULUI SI DOVEDIT DE STIINTA ( CAM GREU PENTRU TINE FIIND SCOS DIN CONTEXT,...), AI PERFECTA DREPTATE, PRECUM ESTI ASA DE INAPT ESTE SI CAINELE (SAU O FI MAIMUTA, ORI PORC RATAT DE LA IGNAT... ), SAU POATE AI  GRESIT ANIMALUL SI IL CONSIDERI CE NU ESTE EL DE FAPT..., CHINUI SI VIETUITOARELE LASATE PE PAMANT..., II SECHESTREZI IN PROPRIA SCOATERE DIN CONTEXT SI ALTE FAPTE...!!! VIN SA VA DRESEZI EU...

 Du-te si bea apa (daca palme in fata oglinzii sparte..., nu te ajuta...),... asta numai daca o tolerezi..., ai lipsa apa in sange si goluri multe de aer, circuitul craniului tau este firesc, un vid. Ramai cu catelul tau si vorbeste cu el, faceti-va instructajul ..., precum e stapanul asa e si cainele, nedresati si lipsa miros si nuron,... nu neuroni pentru ca e un termen de  mai mult de cat unu..., asa ca esti departe de a avea mai mult de un neuron si ala sufocat si strangulat...

P.S. CE VINA O AVEA ANIMALUL CA TE TOLEREAZA????

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31792 Re:

2015-01-08 05:54

#31790: -  

 De parca nu ai fi instruit cu minciunile guvernelor si parlamentarilor. Numai ca MINCINOSII  de top sunt in Oltchim, OHOOOO .... ASTORA  ADUSI DIN AUGUST 2012, VISEAZA NUMAI ABUR SI ALTE UTILITATI  DE LA CET..., IN REST....sa te tiii....!!! Dupa mintea lor s-a mai conststruit inca un Oltchim si Arpechim, insa la fier vechi este proiect de macheta in cladirile de sticla de  la Bucuresti... A FOST O DATA, SCRIE PE MACHETA...!!!


Musafir

#31793 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 08:39

#31791: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 Ai cateva cuvinte si fraze pe care le folosesti repetat si pe care si pe alea in stilul tau consacrat , poate le-ai copiat de undeva. De multe ori te-am provocat pentru a vedea cam cat te duce neuronul ala de care vorbesti. Vocabularul tau este foarte limitat. Cred ca daca nu inventau astia internetul , nu ai fi fost in stare sa te mai dai inteligent pe aceasta mizera petitie.

Nu esti nimic altceva decat un PAPAGAL. Iti spune cev acest cuvant?


Musafir

#31794 Un calau neindemanatic: a inceput devreme, in septembrie 2012, cu Oltchimul.

2015-01-08 09:16

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

Liviu Avram

http://adevarul.ro/news/politica

Pe 8 februarie 1587, calaul Mariei Stuart a avut o zi teribil de proasta. Din motive inca necunoscute, cu prima lovitura de secure n-a reusit s-o descapataneze total pe regina Scotiei si a trebuit sa mai loveasca de doua ori - ba unele relatari spun ca si-a desavarsit opera abia cu cutitul.

Prin multe din deciziile sale, Victor Ponta ne aminteste de acel calau.

A inceput devreme, in septembrie 2012, cu Oltchimul.
S-a harjonit cu Dan Diaconescu intr-o panarama de privatizare ratata, dupa care a lasat lucrurile sa se rezolve de la sine.
Nu s-au rezolvat nici pana in ziua de azi. 
Combinatul inca se zvarcoleste pe esafod si mii de oameni din industria orizontala umbla bezmetici cu capatanile atarnande: nici sa moara nu pot, nici sa traiasca n-au cum.

In toamna anului trecut, a inventat o aiuritoare metoda de calcul a accizelor - indexarea monedei euro cu inflatia leului. Am platit ca prostii o acciza de 4,73 de lei pentru un euro, desi moneda europeana n-a depasit niciodata 4,5 lei. Sangerarea continua la aceeasi cota si anul viitor.

Tot in toamna trecuta, ne-a procopsit cu acciza suplimentara de 7 eurocenti la carburanti, pe care a promis ca o vara in autostrazi. Rezultatul: veniturile la buget au scazut, caci transportatorii s-au alimentat din tari mai prietenoase. I-a chinuit de pomana si pe ei, ne-a lasat si pe noi sa ne chinuim in continuare la pompa, cu capulpe butuc.

A lansat vijelios planurile de regionalizare si de descentralizare, dar a lasat satarul pe mana unui calau inca si mai neindemanatic, Liviu Dragnea, care le-a umplut de sange si-atat.

A folosit argumente elaborate ca sa justifice despicarea cu barda a catorva ministere - Transporturile de Marile Proiecte, Educatia de Cercetare, Economia de Energie - si aduce acum argumente exact contrare ca sa le lipeasca la loc.

A vrut sa racoleze in PSD cohorte de primari, ca sa-si maximizeze sansele de a ajunge la Cotroceni, si a semnat Ordonanta Traseistilor. Curtea Constitutionala tocmai i-a declarat-o neconstitutionala si traseistii stau acum cu securea deasupra capului: legea de respingere a Ordonantei i-ar putea lasa pe toti fara mandat, cata vreme Victor Ponta nici nu mai are ce le oferi, nici nu mai are ce face cu ei.

Bijuteria coroanei e insa afacerea cu plagiatul. A mobilizat demnitari si institutii care sa-i acopere furtul intelectual, i-a stigmatizat pe universitarii care i-au dovedit frauda, ca sa vina acum, ca o floricica, si sa spuna ca renunta la titlul de doctor. El ii lasa astfel intr-un urias ofsaid etic si profesional pe toti cei care au contribuit, vreme de doi ani si jumatate, la musamalizare. Daca veti vedea pe strada oameni cu beregati deschise si jugulare spintecate, ii veti recunoaste negresit pe:

* Liviu Pop, ministrul Educatiei care a desfiintat si mutilat comitete si comitii, astfel incat verdictul de plagiat sa fie evitat.

* Gheorghita Mateut, avocatul, seful colectivului de ,,reputati specialisti in Drept" care au analizat teza de doctorat si au vazut acolo orice, numai cele 115 pagini copiate cuvant cu cuvant nu.

* Paul Dobrescu (presedinte), Vergil Muraru (vicepresedinte) si ceilalti membri ai Consiliului National de Etica, care au inghitit pe nemestecate raportul neghiob al lui Mateut si au validat astfel furtul.

* Ecaterina Andronescu si Mihnea Costoiu, ministrii Educatiei care au ignorat decizia Comisiei de Etica din Universitatea Bucuresti, cea care a constatat fara drept de apel plagiatul, si au refuzat sa emita ordinul de retragere a titlului de doctor.

Maria Stuart o fi gresit cand, din temnita sa de lux, a complotat pentru asasinarea Reginei Elisabeta I a Angliei, de la care i s-a tras si executia.

Dar atatia si atatia oameni cu ce i-or fi gresit lui Victor Ponta?


Musafir

#31795 Oltchim, in faliment? Anuntul facut de ministrul Economiei.

2015-01-08 09:26

http://www.ziare.com/oltchim/insolventa

 

Oltchim, in faliment? Anuntul facut de ministrul Economiei.

Evolutia financiara din ultimul an a societatii Oltchim arata ca exista premise pozitive pentru o reorganizare rentabila a societatii, iar ipoteza falimentului este exclusa, a declarat, marti, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai TUDOSE.

Reprezentantii sindicatelor de la Oltchim i-au solicitat ministrului Economiei sa verifice activitatea administratorilor judiciari, nemultumiti fiind in special de faptul ca societatea continua sa inregistreze pierderi de la declansarea procedurii insolventei.

Totodata, sindicalistii au solicitat semnarea unui protocol cu Ministerul Economiei, Comertului si Turismului (MECT) de informare si consultare reciproca periodica privind activitatea combinatului Oltchim, urmand ca in perioada urmatoare sa fie agreat un astfel de protocol cu toti partenerii sociali din cadrul societatii.

La randul lor, administratorii judiciari ai Oltchim au aratat ca cifra de afaceri a societatii a crescut de la intrarea in insolventa (februarie 2013), de la 5,4 milioane de euro pe luna la 16 milioane de euro pe luna in ultimele luni din 2014, inregistrand, pentru prima data in ultimii trei ani, un profit brut din exploatare cumulat de circa 580.000 de euro in lunile octombrie si noiembrie ale anului trecut.

Cum ar putea fi salvat combinatul Oltchim de la faliment

Situatia salariatilor

Totodata, potrivit acestora, cei 2.247 de angajati ai Oltchim isi primesc lunar drepturile salariale, mai putin restantele salariale de 2,5 luni inregistrate inainte de intrarea in insolventa.

In continuare, acestia i-au aratat ministrului Economiei calendarul privind procedura de reorganizare a societatii, care prevede definitivarea tabelului creantelor in data de 7 ianuarie, prezentarea planului de reorganizare in 30 de zile de la aceasta data si aprobarea acestuia cel mai tarziu in data de 7 martie.

Cu prilejul celor doua intalniri, ministrul a afirmat ca doreste continuarea parteneriatului cu administratorii judiciari ai combinatului din Ramnicu Valcea si a colaborarii cu partenerii sociali, in vederea identificarii celor mai bune solutii pentru dezvoltarea Oltchim. In opinia sefului de la Economie, prioritara este reorganizarea Oltchim inainte de privatizare, pentru cresterea interesului unui cumparator capabil sa sustina activitatea combinatului.

"Evolutia financiara din ultimul an ne arata ca exista premise pozitive pentru o reorganizare rentabila a societatii, iar ipoteza falimentului este exclusa", a spus Ministrul Mihai TUDOSE.

Totodata, acesta a atras atentia, atat administratorilor judiciari, cat si reprezentantilor sindicatelor de la Oltchim, ca plata salariilor compensatorii restante ale celor disponibilizati din combinat trebuie sa constituie o prioritate pentru conducerea societatii, adaugand ca va intreprinde toate demersurile necesare pentru a sprijini o astfel de solutie.

Ce urmeaza pentru Oltchim

OLTCHIM Ramnicu Valcea este, de doi ani, in insolventa, cu datorii de 700 de milioane de euro si cu pierderi de zeci de milioane de euro. Niciunul dintre cei patru investitori care s-au aratat interesati de preluarea Oltchim nu a depus oferta pana la termenul limita de 12 decembrie. Soarta combinatului se va decide in 10 martie 2015, cand Comitetul Creditorilor va vota planul de reorganizare elaborat de administratorul judiciar.

In prezent, privatizarea Oltchim se considera incheiata, fabrica nu va mai fi scoasa la vanzare pentru o perioada de trei ani, cat dureaza implementarea planului de reorganizare.

Pretul tinta pentru pachetul Oltchim-Arpechim era de circa 300 de milioane de euro, iar investitorul selectat ar fi urmat sa preia si obligatiile de mediu aferente Arpechim. In plus, ar mai fi trebuit sa investeasca alte sute de milioane de euro in repornirea tuturor instalatiilor din cele doua unitati. 

AVEM SI NOI TALIBANI NOSTRI IN OLTCHIM

#31796 SA TINETI MINTE TALIBANII;CERNEV[BIN LA DEN]SI RESTUL AI STITIIIII.

2015-01-08 10:20

#31788: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 OARE CINE PUTEA SCRIE AICI,OARE TU ESTI UN TALIBAN CERNEVIST?APROPO,SA VA MAI ENUMAR MAI TALIBANILOR?NU CRED CA MAI E NEVOIE,LUMEA VA STIEEE.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 10:26


EU AM VRUT SA VA DEMONSTREZ CINE I MONSTRUL CU CHIP DE OM

#31798 NU MAI INTELES SI M ATI INTELES,EU NU MI APAR INTERESELE

2015-01-08 10:34

#31785: - Re: Re: Re: Re: Re: 31768 

 MONSTRUL[CU CHIP DE OM NUMIT TAMBALAGIU],MINCINOSUL SI TRADATORI OLTCHIMULUI,PE CARE I ATI AFLAT,EU ASTA AM VRUT SA VA ARAT,ACUM ATI INTELES CEVA?     RESTUL,NU MA INTERESEAZA CE CREDETI .


Musafir

#31799 Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu.

2015-01-08 11:28

NumeCalitate parte
CERNEV NICOLAE-CORNELIU Reclamant
S.C. OLTCHIM SA Pârât
S.C. OLTCHIM SA-PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR ROMINSOLV SPRL Pârât
S.C. OLTCHIM SA-PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - CU SEDIUL ÎN BUCUREŞTI, VICTORY BUSINESS CENTER Pârât

Sedinte

12.01.2015

Ora estimata: 08:00

Complet: C.M.A.S. 1
Tip solutie: 
Solutia pe scurt: 
Document:    

 

24.11.2014

Ora estimata: 08:00
Complet: C.M.A.S. 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru administrare probatoriu.
Document: Încheiere de şedinţă    24.11.2014

 

Musafir

#31800 Re: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu.

2015-01-08 11:36

#31799: - Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu. 

 O SA O IEI SAU O SA IEI PACHETUL CERNEVEEEEE[DE LA ZAREMBA],AI INTELES CE ATI TRANSMITE FOTA?
Facebook