Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#28701 Re: În sfârşit, hoţii de la Poştă intră în închisoare. Pe când cei de la Oltchim şi Loterie?

2014-11-07 10:42


Musafir

#28702 Filmul în care Ponta nu-l ucide pe Panait

2014-11-07 10:52

Filmul

Un procuror tînăr se aruncă în gol şi moare pe asfalt. În aer rămîn doar porumbeii şi întrebările negre ale timpului scurs. Decorul politic al anilor 2000 absoarbe, prin toţi porii săi, urmele. Justiţia nu mai poate face nimic, aşa că a venit rîndul filmului să-şi încerce puterile.

Tudor Giurgiu a tras acest bilet jurnalistic şi a făcut un film riguros ca o anchetă. “De ce eu?” va dezamăgi juriile de festival, dependente de incoerenţă şi de interminabilele cadre fixe, dar va satisface publicul. E un film curat şi cinstit, care comite, pe deasupra, şi imprudenţa să emoţioneze.

Procurorul Cristian Panait e pus de şefi să-l înfunde pe Alexandru Lele, un procuror care îl arestase pe Adrian Tărău pentru contrabandă cu petrol. Cazul e celebru, faptele sînt reale, iar Giurgiu putea să păstreze numele personajelor intacte, fără să caute rime.

Tărău e fiul unui satrap din Bihor care pune lunar în puşculiţa PSD o parte din traficul cu hidrocarburi. Ca să fie salvat mafiotul, trebuie arestat procurorul Lele. De caz se ocupă însuşi Joiţa Tănase, instalat la conducerea Parchetului General de Adrian Năstase. Pentru execuţia lui Lele, Tănase cere un procuror tînăr, dornic de afirmare. Aşa apare bietul şi tînărul Panait, absolvent al Dreptului din convingere.

Procurorii Ovidius Păun şi Ilie Picioruş, şefii direcţi ai lui Panait sînt două animale cu epoleţi care trăiesc şi prosperă în labirintul otrăvitor al procuraturii politice. Panait primeşte cazul, i se promite o carieră la vîrf şi e trimis în misiune. Pe măsură ce avansează în cercetări, descoperă că lucrurile stau pe dos şi, cu toată presiunea şefilor, îl scoate pe Lele de sub acuzare. Asupra lui, structurile declanşează infernul. Meduza are pe rînd chipul procurorilor Păun, Picioruş şi Tănase. Tînărul e strivit psihologic, concediat şi pus sub urmărire. La tortură participă şi ministrul Justiţiei, Rodica Stănoiu, fostă turnătoare la Securitate.

Panait cedează nervos, cade în braţele moi ale depresiei pentru ca apoi să cadă de mai sus, de la etajul trei. Se sinucide. E împins în gol de mîna imaterială dar perfect vizibilă a sistemului. Cazul e devorat de bestia colectivă în ale cărei maţe coabitează miniştri, procurori şi servicii secrete.

Povestea poliţistă e spusă liniar şi împletită fin cu povestea de dragoste. Condamnatul Panait intră în tunelul paşilor fără întoarcere, iar oamenii care-l iubesc îi bat zadarnic în geam. Tudor Giurgiu ştie să-l omoare cu tandreţe. Stăpîneşte arta nodului în gît.

Şi totuşi, senzaţia care rămîne e alta. Giurgiu lasă să se întrevadă lîngă cadavrul acestui nefericit bombeul mafiei de stat. Umbra structurilor represive se prelinge peste caz ca o baltă de sînge. Vechea Securitate, domesticită de noii stăpîni, circulă nestingherită prin instituţii şi prin mintea victimei. Ea respiră pe toată durata filmului, odată cu spectatorul.

Giurgiu spune cu curaj ceea ce presa a scris fără speranţă. Statul e capturat de structuri, serviciile secrete îl ţin încolăcit, iar politicienii îi întreţin, prin demagogie şi corupţie, starea de prizonier muls.

E un film bun, cel mai bun de pînă acum al regizorului. Bine editat, cu o distribuţie potrivită, respiră o impreseie generală de corectitudine. E un film echilibrat, calm şi uneori sec. Sînt speranţe că şovăiala romånească a intrat într-o nouă etapă cinematografică.

Politica

Spre deziluzia unor jurnalişti ceva mai proşti ca media pe industrie, Ponta nu apare în film. Pe durata filmărilor şi în lunile premergătoare montajului, o poteră din partea “dreaptă” a presei a tot umblat cu crima în gură. Filmul lui Giurgiu avea să lămurească, cică, modul în care Ponta l-a îmbrîncit pe Panait. Ponta urma să fie demascat printre ucigaşii procurorului mort şi, astfel, să piardă tot ceea ce era de pierdut.

Ei bine, vorba lui Iohannis, ghinion. Ponta sau oricine altcineva care să poată fi asemănat cu el nu există în film. Poţi să te uiţi cu ochii lui Cartianu, cu ai lui Mircea Marian, şi tot degeaba. Giurgiu însă a intuit în această aşteptare publică o ocazie de a stîrni curiozitate pentru film şi a lăsat-o încurcată. A şi pus nişte vizionări pentru săptămîna viitoare, speculînd tocmai această curiozitate. Între turul unu şi doi al alegerilor în care Ponta e candidat, sînt şanse mari să umple sala.

Din fericire, filmul merită văzut chiar dacă Ponta nu joacă în el.

http://www.catavencii.ro/filmul-in-care-ponta-nu-l-ucide-pe-panait/

 

sa nu imi ziceti voi picasso?

#28703 Re: 28692

2014-11-07 11:31

#28693: - 28692 

 e,he,o sa va dati multii seama [peste vreo 2 ani]cine a mintit si a tradat ,dar o sa fie prea tirziu ,pt unii,apoi o sa ne intilnim face to face,sa va vad ce aveti de spus tradatorilor de OLTCHIM[de oamenii de colegi vostrii dar si ai mei].Oare cine a tradat? piperea,vozganian,cernev,talpasanu,ponta,etc,nu oare mizeria asta de politic?atunci sa i vedem pe lingaii din SVO pe unde scot camasa.mare atentie ghioca,cap de cal,etc,le veti da socoteala multora ,daca vor mai pleca acasaaaaa.


Musafir

#28704 Re: Piperea despre insolventa Oltchim: este un caz de care voi putea vorbi studentilor 20 de ani de

2014-11-07 13:10

#27179: - Piperea despre insolventa Oltchim: este un caz de care voi putea vorbi studentilor 20 de ani de acum 

 

Gheorghe Piperea, un Prof mai cool decât WhatsApp și Solitaire. Reportaj de la Facultatea de Drept

Găsim amfiteatrul Dongoroz, salutăm sfios și ne luăm locurile, undeva sus. Profu’ e la catedră și încă își face încălzirea. Sala nu e plină, nici pe departe. Sunt 25 de suflete, studenți în anul III, dintre care 18 femei. Iar dacă femeile n-au suflet, cum speculau părinții Bisericii și cum indică ultimele mele despărțiri, suntem doar 9 suflete, într-o sală în care ar încăpea lejer 150.

La revenirea de la cabine verific Wi-Fi-ul și găsesc două rețele interesante: una se cheamă "profu supărat", a doua e "Uzucapierea". Bag Piperea ca password la prima, dar nu se conectează. Poate și pentru că azi Profu’ e relaxat.
 
--- cititi in link: http://www.avocatura.com/

 

Povestea curcanului fericit

"Știți povestea curcanului fericit? Nu?

Curcanul primește în fiecare zi grăunțe de la proprietar. Și se întâmplă asta zi de zi, lună de lună, an de an. După ce primește aceste grăunțe, e o adevărată încântare să se plimbe prin ogradă. Își arată mușchii curcanilor... de sex feminin. Și nu are decât o grijă, să se facă soare a doua zi, pentru că grăunțele vor veni.", își începe Profu’ parabola.

"Numai că proprietara ogrăzii este o femeie americană. Iar americanii au o sărbătoare numită Thanksgiving, Ziua Recunoștinței. Și ghici ce consumă americanii de Thanksgiving!

Bietul curcan, care nu își imaginează nimic, e fericit. E fericit pentru că are o anumită libertate. Ograda e OK, poate e bio, poate grăunțele sunt umflate cu tot felul de E-uri, nici nu contează. Interesul e să mănânci, să arăți bine, să îți arăți mușchii aceia prin ogradă. Nu știe nimic, nu-și imaginează sub nici o formă că există și altceva dincolo de granițele ogrăzii. Nu știe cine e proprietarul, pentru că îi vin grăunțele, și nici nu știe ce i se pregătește.

Puneți-vă voi în postura de curcan-consumator fericit. Care, când nu mai are bani, se împrumută la bancă cu buletinul, face o descoperire de cont, își face un card de credit, trage niște sume. În momentele în care face aceste gesturi, el este fericit. Pentru că își cumpără Lenovo, MacBook Air, își cumpără o mașină, își poate plăti facturile de utilități. Mai mult decât atât, toți din sistem sunt fericiți, pentru că atunci când consumi produci TVA, care merge la buget. Și din ei mai faci un pod în «U», ca cel de lângă mine, de lângă biroul de avocatură, la Mihai Bravu. Acolo poți să sari de pe pod dacă nu ești atent.


Rețelele Wi-Fi de la Drept

Dar dacă curcanul fericit se îmbolnăvește? Sau e dat afară? Sau divorțează proprietarii afacerii pentru care lucrează? Ei bine, vine creditorul și te execută silit, și te dă afară. Dar spre deosebire de curcan, care îl poate privi și sfida în ochi când i se taie gâtul, tu nu poți! E o stafie care nu știi dacă are suflet."

Mă uit în sală. Tipul cu WhatsApp a trecut la cărți. Nu îmi dau seama dacă la poker sau Solitaire. Dintre colegii lui, unii vor fi avocați, alții judecători. Azi sunt modelați, și e impresionant să participi la proces cu detașarea ochiului critic al jurnalistului. Pentru că vezi profesioniști în cocon. Succese și "succesuri" - adică rateuri - umane în devenire.

Băncile sunt incomode. După 2h și 30` nu îți mai simți curul, am vrut să zic fundul. Și îți vine să îți bagi picioarele, dar nu poți, pentru că băncile de sus sunt închise. Creierul însă, e mai excitat decât tipul care încingea chat-ul.

Gheorghe Piperea - WhatsApp 10-1. În timpul regulamentar. Adică legal.

PS: cu gol din "foarfecă"!


Musafir

#28705 Gheorge Piperea si POVESTEA CURCANULUI FERICIT. Oltchimistii nu mai cred in povesti si-n fericire!

2014-11-07 13:29

#28483: - Cu mainile patate. Piperea trage ultimul cartus sau ne mai trage inca o data in piept? 

Speranta moare ultima ... dar mai crede cineva in ceea ce spune si mai ales in ceea ce promite Piperea? Vin chinezii, vin turcii si, vai de noi, ... nu soseste nimeni!

  "Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori" a spus Piperea, pe 13 aprilie, la un post privat de televiziune.


"Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., va pot garanta ca la sfarsitul lunii august (2014) avem un plan de reorganizare la Oltchim ..." a declarat Piperea in data de 8 iunie 2014.

“Pe 19 noiembrie vom depune, la judecătorul sindic, tabelul definitiv al creanţelor. Este un act de procedură care depinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi al garanţiilor. Din momentul în care acest tabel se afişează, conform legii, în 30 de zile trebuie să depui planul de reorganizare. Acest plan de reorganizare este gata de foarte mult timp, dar nu vom aştepta cele 30 de zile pentru a-l depune, un rezumat al acestui plan de reorganizare îl vom depune chiar pe data de 19 noiembrie”, a declarat Gheorghe Piperea astazi 30 octombrie 2014 (adev.ro/ne9gmi).



SUNTEM IN ULTIMA ZI A LUI OCTOMBRIE, 2014 NU 2013, DOMNULE PIPEREA! SPUNETI ADEVARUL SAU UMBLATI CU CIOARA VOPSITA?
AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA? 

NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... NUMAI IN CULTURA PLANTELOR SPECIALE (PROBABIL CANABIS), DEMOLARI ... ASA CUM ATI PROPUS SI APROBAT IN AGEA OLTCHIM.

STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM DE "COLEGUL" PONTA DAR ACUM NE-AM CONVINS CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE.

AVETI CE SA LE SPUNETI STUDENTILOR DUMNEAVOASTRA DESPRE INSOLVENTA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM: 
"O PALARIE PREA MARE PENTRU NISTE CREIERE ASA MICI"!


Musafir

#28706 Oltenii din marile oraşe se alătură protestelor de amploare din ţară

2014-11-07 13:31

Sâmbătă, în Craiova şi Râmnicu Vâlcea, sute de persoane vor sancţiona vehement nivelul de trai tot mai scăzut şi încălcarea drepturilor românilor din Diaspora

http://saptamana.net

Sâmbătă şi duminică, (7 - 8 noiembrie), zeci de mii de persoane şi-au anunţat prezenţa la protestele care se vor desfăşura în mai multe oraşe din ţară şi Diaspora sub genericul “România trezeşte-te!”. Din Oltenia, primii care şi-au anunţat solidarizarea cu manifestaţiile au fost râmnicenii şi craiovenii.

Mobilizarea a început la câteva zile după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale prin intermediul reţelelor de socializare, ca o mişcare de solidarizare cu zecile de mii de cetăţeni români din Diaspora care nu şi-au putut exercita dreptul la vot din cauza organizării lamentabile a alegerilor. Sâmbătă sunt programate manifestaţii cel puţin în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj, Sibiu, Braşov, Suceava, Iaşi, Constanţa, Craiova sau Râmnicu Vâlcea, iar duminică au loc proteste în capitale europene precum Londra, Viena sau Paris. Susţinătorii candidatului Uniunii PSD – PC – UNPR sunt, desigur, tentaţi să considere demersul unul de campanie electorală, menit a-i spori şansele contracandidatului de la ACL. În cel mai bun caz pentru ei, protestul este îndreptat nu împotriva candidatului, ci a Primului Ministru Victor Viorel Ponta, al cărui Guvern a organizat lamentabil alegerile prezidenţiale, zeci de mii de români (printre ei şi foarte mulţi olteni) aflaţi în străinătate neputându-şi exprima votul, deşi au aşteptat ore întregi la cozile de la secţiile de votare amenajate în ambasade şi consulate.

Au participat şi la protestele din iarna lui 2012!

În Craiova, protestatarii se vor reuni sâmbătă în Piaţa Mihai Viteazul, începând cu ora 18.00. În Râmnicu Vâlcea, mitingul este programat cel mai devreme, la nivel de Oltenia, cu începere de la ora 16.00, în piaţeta din Centrul oraşului, “la Ceas”. Iniţiatorul principal al evenimentului este un întreprinzător local, Gili Boruz. El şi-a asumat acest rol după s-a consultat pe Facebook cu apropiaţii despre ce pot face pentru a arăta că sunt solidari cu românii nemulţumiţi că nu şi-au putut exprima votul duminică, 2 noiembrie, având în vedere că peste hotare sunt şi foarte mulţi vâlceni. “Este un eveniment de trezire a conştiinţei civice şi mă bucur că şi în Râmnicu Vâlcea au început oamenii să-şi dea seama, din proprie iniţiativă, că trebuie să să-şi tragă la răspundere guvernanţii atunci când le sunt încălcate drepturile şi afectate condiţiile de trai. Şi vedem bine că situaţia e din ce în ce mai grea. Vreau să fiu foarte bine înţeles! Nu suntem afiliaţi politic niciunui partid. Cine participă alături de noi şi este membru de partid o face pe cont propriu şi nu atrage caracterul politic asupra iniţiativei! Nu vom scanda în favoarea sau împotriva unui candidat, ci vom încerca să ne facem auzite nemulţumirile în legătură cu faptul că foarte mulţi români plecaţi din ţară nu şi-au putut exprima elementarul drept constituţional de a alege. Pe fond, vom explica şi motivele, extrem de multe, ale nemulţumirilor noastre în calitate de simpli cetăţeni, cu activităţi în diferite domenii. În ce mă priveşte, dau un singur exemplu. Sunt un întreprinzător care se luptă din răsputeri să facă producţie, să menţină locuri de muncă şi să achite taxe şi impozite uriaşe. Ce şanse are unul ca mine în competiţie cu un întreprinzător din Bulgaria, în condiţiile în care în România TVA este 24%, iar la ei 8%?”, ne-a explicat Gili Boruz, proprietarul SC Bozo SRL, producator de Odorizante, Cosmetice şi Detergenţi cu sediul în Vlădeşti, lângă Râmnicu Vâlcea.
La protestul de sâmbătă au confirmat participarea câteva sute de râmniceni, în mare aceeaşi care au participat şi la protestele din iarna lui 2012, solidari cu românii care sancţionau demiterea ministrului secretar de stat Raed Arafat, lipsa locurilor de muncă şi înăsprirea regimului de taxe şi impozite. (sursa foto: http://romaniacurata.ro)


Musafir

#28707 Azi in Timisoara, maine in toata tara! Valcea iese in strada.

2014-11-07 13:39


Oltenii din marile orase se alatura protestelor

de amploare din tara. 

 

MOBILIZARE GENERALA!

 

Un protest pus la cale de tinerii din România prinde ”contur” pe Facebook, rețeaua de socializare care a ”unit” ieri românii de pretutindeni. Organizatorii propun un protest la nivel național împotriva clasei politice, dar mai ales împotriva candidatului PSD la Președinție, Victor Ponta.

Unul dintre cele mai importante momente care au dus la mobilizarea românilor din toate colțurile lumii s-a petrecut ieri, când mii de romani din afara tarii nu si-au putut exprima dreptul constitutional de a vota. Fie ca au incercat sa isi exprime optiunea electorala la Paris sau Munchen, fie ca se aflau in Spania, Irlanda sau Anglia, poate zeci de mii de romani au fost lasti "pa dinafara" de Ministerul Afacerilor Externe - organizatorul turului de scrutin.
 

Închiderea ușilor secțiilor de votare în nasul participanților la vot în Diaspora, a dat peste cap oamenii cu spirit civic din țară, mii de oameni ieșind în stradă, spontan, pentru a cere prelungirea programului de vot în secțiile din afara țării, acolo unde nu se poate fura, așa cum vor unii sau alții dintre politicienii români. La Timisoara au ieșit doar câteva zeci, la Cluj - Napoca la fel, însă la Bucuresti s-au strâns mii de oameni în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe – principalul artizan al haosului creat peste hotare.

Scânteia care a aprins spiritele

Acest fapt i-a făcut pe români să se mobilizeze și au creat un eveniment national, un protest impotriva politicienilor, in special al candidatului PDS Victor Ponta.  
”Tu ăla ce citești! Tu, da… Am o întrebare? Îți place să fi oaia lui Ponta, Hrebenciuc, Voiculescu, Vîntu, Mazăre, Ghiță, etc? Mai trebuie și din ăștia nu? Să muncești pe 7 milioane? Eu unu nu vreau… vreau să ies în stradă și să mă c*c pe toți politicienii ăștia jegoșsi, în special PONTA. Vă așteptăm în număr mare, în toată țara, pentru a dovedi că merităm mai mult decât să fim niște sclavi în țara noastră. 15 noiembrie să fie o zi în care vom schimba naibii clasa asta politică jegoasă!” sună mesajul, deloc ortodox al organizatorilor protestului.

Mai mult de atât, același eveniment a fost creat și la Timișoara. Dacă la cel de pe plan național au confirmat deja participarea, pe Facebook, zeci de mii de romani, la Timisoara, la cateva ore dupa ce fusese creat s-au alaturat deja sute de participanti. 
 Mesajul organizatorilor protestului de la Timișoara face parte din aceeași notă: ”Banatul are voce! După cum s-a hotărât pe event-ul “Daca nu îl vrei pe Ponta președinte, ieși în stradă”, se va organiza un protest la scara națională pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigăte împotriva Comunismului s-au făcut auzite în 1989 aici, la TIMIȘOARA. Atunci, Timișorenii au dat posibilitatea săvârșirii unei reacții în lanț în toată România care ne-a eliberat pe toți de Comunism. Haide să arătăm din nou, ce înseamnă Timișoara! Dacă atunci l-am dat jos pe Ceaușescu, sigur îl putem rezolva și pe pămpălăul ăsta!” spune ”motto-ul” viitorului miting timișorean.

Timișorenii sunt așteptați în Piata Victoriei pe aceeași dată ca și la nivel național, 15 noiembrie 2014, de la ora 18:00, adică exact în ziua precedentă organizării celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale, programat pe 16 noiembrie. În turul II al alegerilor vor participa Klaus Iohannis din partea Alianței Creștin Liberale și Victor Ponta de la PSD


Musafir

#28708 Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri

2014-11-07 13:53

Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri

• Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai combinatului, a anunțat că planul este gata demult, doar data lansării a fost stabilită de curând
În cadrul celei mai recente a Consiliului Județean, avocatul bucu­reștean a ținut să explice viitorul combinatului, dezvăluind ce speranțe de final de an nutrește echipa pe care o con­duce: „Pe data de 19 noiembrie, vom de­pu­ne la judecătorul sindic aşa numi­tul tabel definitiv al cre­ditorilor. Este un act de proce­dură care de­pinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi a garan­ţiilor, iar din momentul în care acest tabel definitiv se afişează, conform legii, pentru cei care nu ştiu, sunt 30 de zile, termen în care trebuie să depui planul de reorga­ni­zare. Noi ne-am anunţat această in­ten­ţie cu mult înainte. Acest plan de reorganizare este gata de des­tul de multă vreme. Nu vom aş­tepta cele 30 de zile pentru a depune proiectul planului. Un re­zumat al acestui proiect al pla­nului îl vom depune chiar pe 19 noiem­brie. Sigur, la momentul acela mai sunt şi alte discuţii de făcut, mai mult tehnice decât eco­nomice. În legătură cu crean­ţa pe care CET o are contra Olt­chim. Ea se compu­ne din două mari categorii, care au un regim juridic extrem de diferit. Mai întâi este vorba de 137 mili­oane de lei, care reprezintă crean­ţa ante­rioară deschiderii procedurii de insolvenţă şi care figurează în tabelul creanţelor. Deşi în mod nor­mal este o creanţă chirogra­fară şi ar trebui să aibă soarta tuturor celorlalte creanţe chiro­gra­fare, pe care vă anunţ încă de pe acum că sunt în proporţie de 99 la sută zero, creanţa Oltchim faţă de CET Govora va fi tratată într-o categorie specială, creditări esenţiale. Cre­an­ţa va primi, în momentul în care se va realiza planul, un procent pe care îl estimăm în momentul de faţă la 30 – 35 la sută. În legă­tură cu creanţa cealaltă, de 63 milioane de lei, este una curentă. Conform legii, aceasta se plăteşte pe mă­sură ce devine scadentă. Din pă­cate, până în momentul de faţă, numai o foarte mică parte din aceas­tă sumă s-a plătit. Este vorba de o plată făcută în septem­brie, în jur de 10 milioane lei. Important este de spus că pe luna octom­brie, conform cu previziunile noas­tre, se va efectua o plată de 13 milioane lei, ceea cea în­seam­nă că începând din luna oc­tombrie ne plătim toată fac­tura, atât cea de energie, cât şi cea de abur tehno­lo­gic. De ase­menea, fără să aş­tep­tăm planul de reorganizare, vom începe să plătim, după un plan agreat cu CET Govora, astfel încât toată această creanţă să fie achitată până la sfârşitul anului 2015”.

da are un raspuns;e vinovat de tot ce s a intimplat

#28709 SA TE VEDEM PIPEREA,SMECHERASULEEE,UNDE SUNT VINOVATII OLTCHIMULUI?

2014-11-07 14:23


Musafir

#28710 PIPEREA

2014-11-07 14:41

UNDE SUNT VINOVATI OLTCHIMULUI?   UNDE AR PUTEA SA FIE DECAT IN OLTCHIM ,DOAR SUNT LA BUTOANE SE VED CU OCHIUL LIBER .


Musafir

#28711 PIPEREA

2014-11-07 14:42

UNDE SUNT VINOVATI OLTCHIMULUI?   UNDE AR PUTEA SA FIE DECAT IN OLTCHIM ,DOAR SUNT LA BUTOANE SE VAD CU OCHIUL LIBER .


Musafir

#28712 Re: Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri

2014-11-07 14:48

#28708: - Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri 

 Si salariile noastre restante cand le platesti, Piperea ! Si platile compensatorii la cei pe care i-ai dat afara cand le platesti ?


Musafir

#28713 OIL TERMINAL in GREVA! Combinatul DOARME si Valcea voteaza ROSU.

2014-11-07 14:53


Musafir

#28714 Re: OIL TERMINAL in GREVA! Combinatul DOARME si Valcea voteaza ROSU.

2014-11-07 16:17

#28713: - OIL TERMINAL in GREVA! Combinatul DOARME si Valcea voteaza ROSU. 

 SI CIND ITI SPUNE AM CA NE MERITAM SOARTA OLCHIMISTII,DAR SI RESTUL PROSTILOR DE PENSIONARII


Musafir

#28715 Re: Re: Anunt De Ultima Ora- Pe Surse

2014-11-07 17:30

 

 

#28668: - Re: Anunt De Ultima Ora- Pe Surse 

 Deci

si pentru ca ai participat activ la destabilizare si la debarcarea celui care mai putea face ceva (prosti, prosti dar multi si cu prostii nu te pui).

 

ești de-a dreptul cretin sa afirmi prostii din astea. Acel cineva de care vorbești de ce nu a făcut 'ceva' când a avut ocazia? Sau nu cumva a făcut dar pentru el? Nu l-au lasat altii? Am senzația ca trăim intr-o gluma proasta populata de idioți ca tine!


Musafir

#28716

2014-11-07 20:29

28714 [SUGI POOLA LA PENSIONARI ,BOWLEEEE!]

 

eu

#28717 pt voi

2014-11-08 00:53

coane....de cat timp nu a-ti mai muncit?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-08 07:00


INTREBARE, INTREBATOARE CERNEVISTILO RAMASI.

#28719 va veni si ziua voastra ,a restul de cernevistii mainii mele,cit de curind

2014-11-08 07:17

#28718: - Re: cine,mata?mata ,curva aia nenorocita?care te a cacat si nu te a mincat? 

cine a mintit oamenii oltchimului,dar si ai intregii tari?cine a tradat mizeriilor cerneviste?cu siguranta nu d l roibu,nu d l diculoiu[care va tinut in viata timp de 20 de ani],voi nemernicilor de prosti, cernevisti mainii mele,voi cu cernev al vostru,piperea,vozgania,talpasanu ,popescu.v si magarii de ponta,ETC, cu rahatelul de crin antonescu[proioritatea nr. 1 OLTCHIMUL SI ARPECHIMUL],VA MAI ADUCE TI AMINTE?  toate astea pt. ordinarul de ZAREMBA,tradatorilor,o sa aveti multe de suportat SVO.............acum sa va vedem mizeriilor si tradatorilor de OLTCHIM,PE UNDE SCOATE TI CAMASA?  apropo,nu e decit pipicasso si la multi aniiii,D LE DICULOIU,MULTA STIMA.

CA MORCOVUL,SA DEA D ZEU TALPASANULE

#28720 AM UITAT SA I UREZ CEVA SI LA TALPASANU,SA TRAIESTI D LE

2014-11-08 07:48


Musafir

#28721

2014-11-08 08:00

Rahati tot rahati raman.Cine voteaza Ponta sunt rahatii

DECI,CE SA MAI ALEGEM?

#28722 Re: si cine voteaza iohanis cu tradatorul de vosganian?

2014-11-08 12:34


Musafir

#28723

2014-11-08 13:05

Ba proasta satului ,in ce barca s-au suit Vosganian ,Chitoiu,Tariceanu,Gerea,Stroe,mars proasta neamului nu mai aburiti oameni, au tradat si s-au suit in barca snapanilor din PSD.Acum se vede cat de prosti sunteti uni ca voi ,incat nu relizati ca va pacaliti pe voi insiva.

Alege numele de user

#28724 ai dreptate

2014-11-08 13:48

Persoana de mai sus face confuzie, belitii de Chițoiu, gerea, vosgaurian, Tăriceanu sunt din gașca usl ista. Din păcate și Johannis are in echipa indivizi precum Blaga. Dar, personal as merge pe Johannis. 


Musafir

#28725 Re: te am intrebat in ce barca s a suit vosganian,papagaluleeee

2014-11-08 13:49