Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28026 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 10:05

#28020: - Re: Re: Re: Re:  

 OK. NU ESTI PERSOANA PUBLICA,  SCUZELE NOASTRE UMILE, TU POTI SA-TI CERI IERTARE DE TOT CEEA CE AI FACUT????

CREDE-MA DACA AM SPUS DE TINE, FI SIGUR MI-AI FACUT RAU, FOARTE, FOARTE,FOARTE MUUUULT RAU...!!!!


Musafir

#28027 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 10:09

#28026: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Aha, deci nu ma cunosti, nu stii daca am facut ceva sau nu, cu toate acestea imi terfelesti numele. Te-ai gandit ca poate are de suferit familia mea? Sau poate eu? Deci cam asta ai facut tu aici: ataci, denigrezi, injuri niste oameni care sunt vinovati pentru ca poate au alte pareri. INSTIGI !!!! Petitia asta ar trebui sa aiba alt rol. Dar ti-am spus, o sa discutam la momentul potrivit.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 10:14

#28027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Observi, te-am prins fraiere. Esti public si la vedere. Te cunoastem, dar n-ai putere nici sa-ti asumi ceea ce ai comis tu. Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!! Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT.


Musafir

#28029 Minciuni electorale?

2014-10-23 10:29

Două companii din Turcia şi China, interesate de Oltchim

 

 

Liderul PSD Vâlcea şi preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, a afirmat ieri, că două companii, din Turcia şi respectiv China, şi-au anunţat intenţia pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim.

 

La ultima discuţie pe care am purtat-o la Ministerul Economiei, am fost informat că sunt două companii interesate de preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, o companie din Turcia şi una din China. Aceste companii se pare că urmăresc toate datele şi modul cum se redresează combinatul vâlcean şi sunt şanse ca în decembrie să avem veşti bune în cazul privatizării combinatului, sper eu şi privind o dimensionare a locurilor de muncă la această societate”, a spus preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

 

Totodată, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, senatorul Laurenţiu Coca, vicepreşedinte al PSD Vâlcea, a anunţat că o companie multinaţională din industria componentelor auto a semnat deja pentru schemele de ajutor de stat pentru IMM-uri şi va crea în judeţ peste 1.000 de noi locuri de muncă.

 

„La acestea se adaugă şi faptul că Guvernul Ponta a achitat o parte din restanţele de la pârtia de schi şi deci activitatea poate fi reluată. Vâlcea îşi va reveni astfel din punct de vedere al locurilor de muncă”, a mai spus senatorul social democrat Laurenţiu Coca.

 

http://www.ramnic.ro/articole/


Musafir

#28030 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 11:29

#28028: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bine FRAIERE, o sa tinem legatura prin prietenii tai de pahar. Sa vedem cum iti asumi tu mizeriile> Ramane cum am stabilit!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 11:40

#28030: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sa o iau ca o amenintare, te ocupi  tocmai tu " imaculatule, cinstitule, eroule neanteles, vizionarule, iluminatule, imaginarule si starule" sau care e problema?  La mizerii nu va intrece nimeni, asta stie o tara intreaga, chiar si altii din alte tari au specificat faptele voastre, sunt publice si le-au vizionat muulti.


Musafir

#28032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 11:43

#28031: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Doar ca pe o informare, de amenintat m-ai amenintat tu mai sus!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 11:44

#28032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Gresit graiesti, acolo specifica ce mi-ai facut tu mie si tuturor.

DAUNE-INTERESE PREJUDICIUL CREATE NOUA TUTUROR, DE FAPTE COMISE DE UNII CA TINE.


Musafir

#28034

2014-10-23 11:45

Exclus, ai spus sa am "grije"!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 11:46

#28032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 MAI BINE AM DISCUTA DESPRE PLANUL FINAL DE REORGANIZARE SI SALARIILE NEPLATITE, LOCURILE DE MUNCA PIERDUTE SI...MULTE ALTELE...

NU TE INTERESEAZA, NICI NU CRED CA TE-A INTERESAT VREODATA ASA CEVA.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28036 Re:

2014-10-23 11:49

#28034: -  

???? IAR INCEPI SA INSTIGI AIUREA, DENIGREZI SI ABEREZI, AI GRIJE CA-MI CREEZI MIE PREJUDICII DAUNE-INTERESE SI TUTUROR PRIN CEEA CE FACI, CORECT. MA BUCUR CA AI PRICEPUT, UITE CA SE POATE.

" OK. NU ESTI PERSOANA PUBLICA,  SCUZELE NOASTRE UMILE, TU POTI SA-TI CERI IERTARE DE TOT CEEA CE AI FACUT????

CREDE-MA DACA AM SPUS DE TINE, FI SIGUR MI-AI FACUT RAU, FOARTE, FOARTE,FOARTE MUUUULT RAU...!!!!"

" Observi, te-am prins fraiere. Esti public si la vedere. Te cunoastem, dar n-ai putere nici sa-ti asumi ceea ce ai comis tu. Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!! Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT. "

DAUNE-INTERESE PREJUDICIUL CREATE NOUA TUTUROR, DE FAPTE COMISE DE UNII CA TINE.


Musafir

#28037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:18

#28035: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ai sa fii surprins! In alta ordine de idei, o luam de la capat: nu ma cunosti dar tragi niste concluzii. Okei, mai vedem...

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:22

#28037: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tu ma cunosti, o luam de la capat, obsev ca ma sti, dar nu sti si comentezi si fabulezi adevarul. Nu este nici normal si nici ceea ce faci si cu ce te ocupi, am obsevat ai ameintat direct autorul petitiei, pe muuulti altii... Ce  ai?? De ce arunci atatea dezinformare???


Musafir

#28039 Re: Re:

2014-10-23 12:23

#28036: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re:  

 Tu ai probleme destul de grave, vad ca iei totul foarte personal, desi colegul de discutie e foarte ponderat. Esti o cauza pierduta, mi te si inchipui ca intr-o discutie mai aprinsa cu cineva, in lipsa de argumente , sa ii tragi un scuipat in ochi. Nu esti o persoana coerenta, esti intunecata de ambitii si refulari. Acum e problema ta, toti avem mici frecusuri in viata, dar tu le-ai strans pe toate.

Faptul ca tot scrii cu majuscule, probabil "strigi" la noi si repeti la nesfarsit o serie de afirmatii, denota niste obsesii. Incerci cu forta sa impui nistr idei. E grav.


Musafir

#28040 Şpârle şi şopârle, 23.10.2014

2014-10-23 12:25

Şpârle şi şopârle, 23.10.2014 

Postat in 

• Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea pare să devină locul pentru tot felul de… feţe ciudate, adunate de prin cotloanele şi cârciumile infecte din oraş. Ultimul pe această „listă” este un anume Robert Otves (!), provenit, se pare, de la casa de copii şi care până deunăzi freca podeaua (la propriu) prin sediul liberalilor. Este ciudată această alegere a conducerii PNL, având în vedere că mai mulţi consilieri locali şi directori de instituţii au fost lăsaţi în afara Biroului Politic al PNL, pentru a face loc „starului” Robert Otves.

• BMW-ul X5 al omului de afaceri Cazan a început să aibă probleme tehnice.

• În ciuda declaraţiilor optimiste ale premierului Victor Ponta şi ale lui Liviu Dragnea, viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti (cu tranzitare prin nordul judeţului Vâlcea) are nişte duşmani sadea chiar în CNADNR, compania care se ocupă efectiv de implementarea proiectului. Pentru că nu putem înţelege cum compania respectivă a amânat pentru a OPTA oară termenul de depunere a ofertelor pentru actualizarea studiului de fezabilitate. De la data de 23 iulie (primul termen iniţial), s-a ajuns ca CNADNR să „tragă mâţa de coadă” şi să amâne termenul până la 5 noiembrie 2014.

• Licitație cu probleme la Diculești! O firmă de apartament din Bălcești este pe cale să câștige o licitație cu fonduri de la Ministerul Mediului în valoare de câteva zeci de miliarde de lei. Comisia de licitație „teleghidată“ va da socoteală în curând pentru o gaură de 15 MILIARDE LEI în bugetul statului!

• Am aflat motivul pentru care consilierii judeţeni şi locali UNPR din Vâlcea nu au putut trece la ACL, în perioada prevăzută de ordonanţa migraţiei politce. O rezoluţie adoptată la nivel naţional de conducerea alianţei politice dintre PNL şi PDL interzicea acceptarea de primari, consilieri locali sau judeţeni veniţi de la alte partide. De aceea, în toată ţara, „traseiştii politici” au avut, în mare parte, o direcţie unică: de la ACL către PSD. Aşa s-a ajuns ca şase primari din Vâlcea să treacă de la PNL la PSD, însă cei trei consilieri locali (Dumitru Ţîrdea, Maria Bobeanu şi Eusebiu Veţeleanu) şi cei doi consilieri judeţeni (Doru Filip şi Petre Grigore) nu au putut face pasul de la UNPR la ACL, rămânând deocamdată cu statutul de independenţi.

• Se anunţă vremuri grele pentru Consiliul Judeţean Vâlcea!
La următoarea şedinţă din plen, se anunţă discutarea şi aprobarea unui proiect de hotărâre privind reducerea sau chiar sistatea livrărilor de energie de la CET Govora către Oltchim, din cauza datoriilor de 40 milioane euro acumulate de Combinatul Chimic.
Însă, mai mulţi reprezentanţi ai sindicatelor din Oltchim au anunţat că vor aduce la sediul instituţiei 2.000 (două mii) de muncitori la şedinţa respectivă, ca formă extremă de protest faţă de intenţiile CJ Vâlcea.

• Societatea Parc Ind Vâlcea s-a transformat într-un veritabil cuibușor de nebunii. Cine nu ne crede să o întrebe pe contabila Aurica! Ne scuzați, Aurica este în concediu de relaxare ...

http://ziaruldevalcea.ro/2014/10/22/


Musafir

#28041 Re:

2014-10-23 12:26

#28034: -  

 Apreciez ca vrei sa ai o discutie constructiva cu omul, dar este un caz pierdut :)). 


Musafir

#28042 Re: Re:

2014-10-23 12:31

#28041: - Re:  

 Da, el are o tema clara.


Musafir

#28043 Re: Re: Re:

2014-10-23 12:32

#28039: - Re: Re:  

  Tu ai probleme destul de grave???? Personal, sti tu termenul si ce inseamna asta, MAI SA FIE...!!! ASTA E BUNA. SA O TI MINTE. Si eu sunt foarte ponderat, poate majusculele sa le pun pentru a vedea muult mai bine pentru voi, unii sunt miopi. Poate tu m-ai scuipat pana azi si scuipi si acum, monitorul tau nu mai are cum sa fie  clar si vezi distorsionat, ai nervii la pamant< VA MULTUMESC DE ATENTIE>

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28044 Re: Re:

2014-10-23 12:33

#28041: - Re:  

 Maimutoiule cazul tau este pierdut, iti vine randul la disponibilizare, asta nu intelegi tu si sa vezi distractie atunci si la tine.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28045 Re: Re: Re:

2014-10-23 12:34

#28042: - Re: Re:  

 Ai dreptate ( UITE CA AVETI DREPTATE SUTA LA SUTA)  am o TEMA CLARA. SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM. LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 , PLANUL FINAL REORGANIZARE SI MUULTE ALTE TEME.... SUNTETI CAPABILI SA DISCUTAM DE ELE...


Musafir

#28046 Re: Re: Re:

2014-10-23 12:35

#28044: - Re: Re:  

 Pai, poate sunt disponibilizat, ce zici? Tot din grija lucraciunilor dlui Roibu, pentru ca asta a lasat in urma, tunuri si sifoane.


Musafir

#28047 Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:37

#28045: - Re: Re: Re:  

 Noi suntem, dar daca avem alte pareri sigur ne injuri!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28048 Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:38

#28046: - Re: Re: Re:  

 Exact, ma bucur, avem teme comune, tu te ocupi de epoca de aur si era demuuult apusa, n-are sens ceea ce scri, ti-o spune si Piperea  daca o sa-l asculti, omu a spus ca are un proces cu Roibu si este in derulare, treaba lor, OK.

Noi ce teme avem stimabile, tu, ai teme de redresare Oltchim????


Musafir

#28049 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:40

#28048: - Re: Re: Re: Re:  

 Bai, ma lasi! Tu crezi ca daca injuri pe aici salvezi Oltchim? Vai de tine!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28050 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-23 12:40

#28047: - Re: Re: Re: Re:  

 Ti se pare ca te-am injurat, eu conversez cu voi, chiar acum, hopaaa, ce faci domne ...???