Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25126 PREVIZIUNILE SUNT DE FAPT MINCIUNI ... SA MAI TREACA SI ALEGERILE ASTEA!

2014-08-14 18:24

Gheorghe Piperea anunta un nou plan de reorganizare la Oltchim, din luna august

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, ca la sfarsitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atat varianta vanzarii societatii, cat si cea a functionarii ‘asa cum este acum la capacitate de 40-65%’.

‘Conform previziunilor domnului ministru Nita, la sfarsitul lunii august Oltchim va functiona la 40% capacitate.

Banii din China or sa vina in transe pana la sfarsitul lunii decembrie, dar atentie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finantare. Pot garanta ca la sfarsitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim si acest plan de reorganizare printre altele va prevede vanzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Exista si o masura complementara planului A, hai sa-i spunem planul B, in care societatea isi desfasoara activitatea asa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selectie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie.

http://www.infolegal.ro/gheorghe-piperea-anunta-un-nou-plan-de-reorganizare-la-oltchim-din-luna-august/2014/06/19/


Musafir

#25127 Șpârle și șopârle, 14.08.2014

2014-08-14 18:32

Primul ministru Victor Ponta se încăpățânează să bage județul Vâlcea în faliment!

Surse guvernamentale ne-au confirmat că „Oblio“ Ponta se opune fuziunii dintre Exploatarea Minieră Berbești și CET Govora, respectiv creării Complexului Energetic Govora.
Tot Ponta este artizanul falimentării combinatului chimic Oltchim (că în cele din urmă asta se va întâmpla!). El și administratorul „apă sfințită“ Stănescu plus administratorul judiciar Piperea.
Să sperăm că oamenii legii vor ajunge și la Ponta pe filiera Șova și județul nostru va răsufla ușurat, că i-a trecut glonțul pe la ureche! Doamne ajută!


Musafir

#25128

2014-08-14 18:35

Fostul director general de tristă amintire al Oltchim, Marius Pîrvu, a ajuns pe cai mari.

Din data de 1 august s-a suspendat din funcţia de şef al Diviziei Petrochimice Bradu din Argeş, întrucât a fost numit în funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea, cu largul „concurs” al PSD, partid din care provine.
Decizia de numire i-a parvenit acestuia chiar în 30 iulie, aceasta fiind printre ultimele documente semnate de Vasile Pintilie, cel care şi-a dat demisia din fruntea “Apelor Române” după inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie.
Pîrvu a fost director al Diviziei Petrochimice Bradu şi al Oltchim Râmnicu Vâlcea, activând în PSD Argeş din anul 2001.
Nominalizarea lui Pîrvu la conducerea ABA Argeş Vedea a fost anunţată în urmă cu trei săptămâni de Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş şi primar al Piteştiului.

 


Musafir

#25129 SI TOT DESPRE SOPARLA DE ... MARIUS PIRVU ...

2014-08-14 18:39

Marius Pîrvu, noul director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea: Direcţia Apelor nu va pleca din Argeș cât voi fi eu director!

Despre Marius Pîrvu se știe că a lucrat vreme de 25 de ani în cadrul Arpechim, dar și că a fost director general al combinatului Oltchim de la Râmnicu Vâlcea. Numirea acestuia la conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea a constituit o surpriză atât pentru scena politică a judeţului, cât şi pentru angajaţii instituţiei, care se aşteptau la un om cu experienţă în domeniul hidrotehnic. Tocmai de aceea în momentul în care fostul director de la Oltchim a fost pus șef peste Administraţia Bazinală de Apă Argeș-Vedea au apărut şi semne de întrebare vizavi de capacitatea acestuia de a coordona o instituţie cu un domeniu de activitate complet străin până acum domniei sale. Pentru cei care își pun astfel de întrebări, am realizat interviul de mai jos, interviu menit să lămurească mai multe aspecte legate de viitorul instituției în județul nostru, dar și de soarta combinatului Oltchim şi a platformei Arpechim, de care Marius Pîrvu se simte în continuare puternic legat.

Anul trecut director la Oltchim, acum director la Ape. Cine vă susţine, domnule Pîrvu?
Nu mă susține nimeni. Pentru această funcție mă susține pregătirea pe care o am din punct de vedere managerial. Trebuie să recunosc că experiența mea din domeniul apelor nu este un punct forte.
O schimbare de domeniu destul de ciudată, ar spune unii. Ce vă recomandă pentru poziţia de director ABAAV? Ce poate face un om care a lucrat toată viaţa în domeniul petrochimic pentru Apele Române?
- Eu cred că CV-ul meu mă recomandă pentru funcția de manager al ABAAV, pentru că am experiența multor ani de lucru cu oamenii și de-a lungul timpului am coordonat un număr mult mai mare de persoane. În general încerc să creez o echipă competitivă, care să răspundă problemelor apărute în ultima perioadă, mai ales că acestea au atins cote istorice. Vreau să creez un colectiv competitiv care să rezolve cu promptitudine orice problemă apărută.
Aţi preluat, practic, conducerea uneia dintre cel mai bine cotate administraţii bazinale de apă, dar şi problemele acesteia. Care sunt cele mai mari probleme pe care le-aţi moştenit de la fostele conduceri?
- Din punctul meu de vedere, cea mai mare problemă este aceea a finanțării. Sunt la ora actuală multe studii de fezabilitate terminate, dar pentru că nu au fost bani, lucrările nu au putut fi finanțate și astfel acestea au expirat, trebuind reînnoite din 5 în 5 ani. Acum, datele problemei s-au schimbat, pentru că la acest moment ne confruntăm cu o situație istorică, nemaiîntâlnită în județul nostru.
Aţi venit ca să rămâneţi sau doar asiguraţi interimatul?
- Nu pot răspunde la acest lucru. Voi sta atâta timp cât voi crede că pot face ceva în beneficiul ABAAV. Sufletul meu este în continuare la Oltchim, însă vreau ca o parte din el să rămână și la această instituție, să pot face ceva benefic astfel încât ABAAV să rămână una dintre cele mai bune administraţii din țară. Este clar că nu poți renunța la o muncă de 25 de ani, așa cum am avut eu la Arpechim, însă cred că experiența mea din mediul privat poate fi benefică pentru o instituție publică, așa cum este Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea.
În ultima perioadă s-a tot vehiculat că regionala Apelor Române s-ar muta la Giurgiu. Cât este adevăr şi cât război politic? Pot sta liniştiţi angajaţii dumneavoastră că ABAAV nu se va transforma într-o simplă filială a regionalei şi nu îşi vor pierde locurile de muncă?
- Vă pot spune cu mâna pe inimă că prima condiție pe care am pus-o în momentul în care am fost numit director a fost ca ABAAV să rămână cu sediul la Pitești. Vă spun că Direcţia Apelor nu pleacă din Argeș atâta timp cât sunt eu aici. Tocmai pentru a elimina din start acest dubiu, directorul general al Apelor Române mi-a dat asigurări că sediul central al administrației nu va pleca de la noi. Această plecare a fost doar o speculație, iar o hotărâre clară în acest sens nu a existat niciodată. Săptămâna trecută, când am fost la Comitetul de Direcție, am anulat deciziile anterioare de a transfera utilajele și acestea se vor întoarce în Argeș. Totuși, trebuie să menţionez că acele decizii nu erau definitive. Dacă avem o problemă urgentă în altă parte, suntem nevoiți să le ducem acolo unde este nevoie. Activitatea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea trebuie privită în ansamblu și, cu riscul de a fi criticat pentru această afirmaţie, nu voi favoriza județul Argeş în niciun fel în ceea ce privește lucrările. Acestea vor fi făcute acolo unde se impun şi voi trata Serviciile de Gospodărire a Apelor în mod egal.
Care sunt priorităţile dumneavoastră în ceea ce priveşte noua funcţie?
- Așa cum am mai spus, una dintre priorități o constituie crearea unei echipe competitive, un mediu în care să primeze condițiile normale de muncă, găsirea unor soluții pentru reducerea poluărilor accidentale prin discuții punctuale cu agenții economici. O altă prioritate este rezolvarea în termeni legali a petițiilor făcute de către cetățeni, o gospodărire durabilă a apei. Noi nu privim apa ca pe o materie primă, o privim ca un bun național și de aceea trebuie gospodărită cu atenție. În altă ordine de idei, încerc să găsesc soluții legale pentru a crește veniturile instituției, să măresc gradul de colectare, dar și reducerea costurilor, pentru că la acest moment nu avem o altă alternativă, lucruri pe care de altfel le-am și propus deja în cadul Comitetului de Bazin.
De ce aţi fost schimbat de la Oltchim?
- Așa cum se întâmplă de fiecare dată când se schimbă o conducere, și echipa este schimbată. Noul ministru a dorit să lucreze într-o altă echipă - fiecare vrea să lucreze cu oamenii pe care se bazează. Este normal să îți creezi o echipă în care să ai încredere și cu care să poți face performanță.
Aţi reuşit să faceţi ceva pentru combinatul de la Vâlcea şi, implicit, pentru Arpechim, cât aţi apucat să fiţi director acolo?
- Faptul că am plătit salariile angajaților și timp de 6 luni nu am avut nicio discuție în acest sens cred că spune multe. În același timp am reușit să reduc costurile, dar și să elaborez o nouă organigramă, după care se lucrează în parte și astăzi, în care am redus acel număr mare de directori la care vreme de mulți ani s-a făcut referire. Am încercat să eficientizez activitatea combinatului și aproape am și reușit, pentru că echilibrasem oarecum cheltuielile cu veniturile. O altă problemă pe care am rezolvat-o a fost aceea a banilor pe concediile de odihnă pe care salariații disponibilizați nu îi primiseră. Totodată,  am reușit să măresc capacitatea de producție a combinatului și să creez premisele pentru viitoarele lucruri bune ce se vor face.
Din ce ştiţi, mai e vreo şansă ca platforma Arpechim să fie redeschisă?
- Fără doar și poate, există șanse. Din punctul meu de vedere, rodul eforturilor ministrului Niță începe să se vadă. Din cât știu, la începutul lunii septembrie se va da în folosință o nouă linie de fabricație care va aduce un plus pentru Oltchim. Acest lucru este cât se poate de benefic, în condițiile în care în luna decembrie se speră la o privatizare a Oltchimului la pachet cu Arpechim și, din cât cunosc, sunt mai mulți investitori interesați de acest lucru.


Musafir

#25130 Șpârle și șopârle, 26.05.2014

2014-08-14 18:49

Atât timp cât a fost director general, inegalabilul Marius Pîrvu a ridicat de la Oltchim suma totală de 1,2 miliarde de lei vechi, o sumă imensă având în vedere situaţia dramatică a fabricii şi a faptului că foarte mulţi muncitori primesc salariile mizerabile cu întârziere.

Timp de aproape şase luni, ipochimenul Pîrvu a tăiat furnze la câini şi a ajuns astfel să încaseze bani grei, doar pentru că avea „protecţia” fostului ministru al Economiei, Andrei Gerea.

Pe lângă această sumă, Marius Pîrvu a mai avut timp să pună la „saltea” suma de 50.000 de euro, ba, mai mult, a dat un împrumut de 30.000 euro acordat în nume personal unuia pe care îl cheamă… Alexutan Dinu Mihai.

Poate ar fi bine ca DNA şi ANI să vină şi să cerceteze provenienţa acestor sume uriaşe de bani luate de la o societate aflată în pragul falimentului.


Musafir

#25131 În atenția ministrului Economiei: Directorul de la Oltchim, Marius Pârvu, cercetat de procurorii DNA

2014-08-14 18:56

În atenția ministrului Economiei: Directorul de la Oltchim, Marius Pârvu, cercetat de procurorii DNA!

Directorul general de la Oltchim, argeșeanul Marius Pârvu, este cercetat de procurorii DNA pentru unele ilegalități „puse în scenă“ în perioada când era director al Secției Mecanice din cadrul Arpechim Pitești.
„Ziarul de Vâlcea“ va da publicității în curând toate dedesubturile afacerii oneroase, al cărei personaj central este Pârvu!

Presa din județul vecin i-a creionat următorul portret vremelnicului director de la Oltchim, impus de liberali: „Marius Pârvu, un inginer mecanic pe partea de utilaje dinamice care s-a bucurat, se spune, de sprijinul PC pentru a fi instalat în funcție. De altfel, el se află în relații strânse cu șeful județean al PC, Cornel Lazăr, cu care poate fi văzut adeseori împreună.
Sprijinul politic despre care se tot vorbește nu l-a ajutat însă să facă mare lucru, ba dimpotrivă, ultima sa ispravă este coordonarea ședinței în care, în spatele ușilor închise, s-a dat undă verde listei cu cei peste 300 de salariați cărora li s-a dat preaviz pentru disponibilizare.
Asta în condițiile în care directorul Pîrvu promitea că își va da demisia dacă va pleca vreun salariat din combinat sub șefia sa. Lucru așteptat acum, ca gest de onoare, după ce iată că n-a plecat doar un singur om, ci mai bine de 300.
Considerat un tip suspicios și cam impulsiv, cu mentalitate mai mult de sindicalist (de altfel este și prieten la cataramă cu liderul de sindicat Marian Dumitru), noul director pare a fi instalat doar grație meciurilor dure pe care le-a avut cu fostul director Constantin Roibu de la Oltchim, împotriva căruia s-a ridicat fățiș, lucru care i-a asigurat susținerea ulterioară pentru numirea în funcție” – jurnaldearges.ro.
Despre Pîrvu, s-a mai scris în presa din Argeș că este unul dintre oamenii mogulului media Dan Voiculescu și că a rămas un apropiat al fostului preşedinte penal al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, fiind chiar partener de afaceri cu acesta.

 

http://ziaruldevalcea.ro/2014/03/30/in-atentia-ministrului-economiei-directorul-de-la-oltchim-marius-parvu-cercetat-de-procurorii-dna/


Musafir

#25132 Re: PREVIZIUNILE SUNT DE FAPT MINCIUNI ... SA MAI TREACA SI ALEGERILE ASTEA!

2014-08-14 19:19

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-14 19:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-14 19:32



Musafir

#25135 Re: Re: Re: VEZI CIT DE CACAT CERNEVIST ESTI,DACA NU CHIAR TU ESTI TIGANE?

2014-08-14 20:37

#25133: - Re: Re: VEZI CIT DE CACAT CERNEVIST ESTI,DACA NU CHIAR TU ESTI TIGANE? 

 " FOTA TU POTI SA STAI LINISTIT CA NU E VORBA DESPRE TINE. TU NU ESTI NAIV, TU ESTI DE-A DREPTUL IDIOT."

Te contrazic. Nu e nici naiv , nici idiot, e retardat

WARDOG.

#25136 Re: SI TOT DESPRE SOPARLA DE ... MARIUS PIRVU ...

2014-08-14 21:38

#25129: - SI TOT DESPRE SOPARLA DE ... MARIUS PIRVU ... 

 O sa vina celentano inapoi. la arpechim. nu va faceti iluzii,daca da doamne doamne. o ploaie cu spume.care sa mai ia cateva poduri, va fi imediat expediat imapoi. din cauza incompetentei.

ZAT, ma lingailor, am o rugaminte regulativa numai intre voi

#25137

2014-08-15 13:24

25134.Doamne prost mai esti ,ce are sula cu prefectura,oare acum merge bine Oltchimul oare cei de acum nu trebuie sa le fie frica(ca ne-am procopsit cu toti lipitori de afise la conducere cu  tiganii si marele SUDORO-SOFERUL care se crede gaoaza universului) .Sa vedeti cat de prosti mai santeti, acuzati in stanga si dreapta ca s-au investit banii in Arpechim,iar la privatizare se scoate la pachet Oltchim plus Arpechim.


Musafir

#25138 Cea mai mare investiţie privată din energie din ultimii 25 de ani, un eşec comercial. Care sunt expl

2014-08-15 14:08

Cea mai mare investiţie privată din energie din ultimii 25 de ani, un eşec comercial. Care sunt explicaţiile

 

http://www.economica.net/cea-mai-mare-investitie-din-energie-din-ultimii-25-de-ani-un-esec-comercial-inca-care-sunt-explicatiile_85938.html

Din cauza preţurilor în creştere la gazele naturale, dar şi a exploziei regenerabilelor, termocentrala de la Brazi, cea mai mare investiţie greenfield din sectorul energetic de după Revoluţie, în valoare de 530 de milioane de euro, mai mult stă decât produce.


Producţia termocentralei pe gaze de la Brazi, deţinută şi operată de OMV Petrom, a fost, în primele şase luni ale acestui an, de doar 0,69 TWh, cu o treime mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului precedent şi echivalentă cu doar 18% din puterea instalată. Dacă socotim doar datele pentru al doilea trimestru al anului, situaţia este şi mai rea.

"Producţia brută estimată de energie electrică a României a crescut cu aproape 11% faţă de al doilea trimestru din 2013, în timp ce consumul naţional brut estimat s-a diminuat cu 1%, în T2/2014 (al doilea trimestru din 2014-n.red.) înregistrându-se exporturi-record (1.6 TWh balanţă netă estimată export-import). În pofida preţurilor mari la energie electrică pe Piaţa Zilei Următoare, conform datelor preliminare publicate de OPCOM, creşterea preţului gazelor naturale, datorată procesului de liberalizare a condus la marje negative în activitatea de electricitate în T2/14. În consecinţă, centrala electrică Brazi a atins un nivel al producţiei nete de energie de 0,09 TWh. Disponibilitatea centralei a fost 93%" se arată în raportul companiei pentru primele şase luni.

Ce ar fi trebuit să fie? "Începând cu 1 august 2012, centrala poate livra pe baze comerciale electricitate însistemul naţional, în funcţie de condiţiile de pe piaţa de electricitate şi cadrul de reglementare din România. Cu o capacitate de 860 MW si investiţii de peste 500 milioane de euro, centrala de la Brazi reprezintă cel mai mare proiect privat greenfield de generare de electricitate din România din ultimii 20 de ani. Prin funcţionare la capacitate maximă, centrala ar putea acoperi circa 8-9% din piaţa de electricitate" informa Petrom acum doi ani, când centrala de la Brazi a început să producă energie electrică.

În primele şase luni ale anului 2014, centrala, care funcţionează pe gaze în ciclu combinat, a acoperit doar 2% din producţia naţională de electricitate. Ca pondere în mixul de energie, cea mai mare creştere au avut-o regenerabilele, însă, prin lege, producţia de energie din surse regenerabile este preluată obligatoriu în sistem, iar producătorii sunt subvenţionaţi în final de toţi consumatorii, prin sistemul certificatelor verzi. Ca atare, mulţi producători din sectorul regenerabilelor îşi permit chiar să vândă sub cost.

Centrala de la Brazi, deşi este deţinută de Petrom, al doilea mare producător de gaze al ţării, nu a putut funcţiona totuşi în condiţii de eficienţă.

În primul rând pentru că liberalizarea pieţei gazului, cu creşterea de preţ aferentă ultimei perioade, (care este o veste bună pentru businessul Petrom, în ansamblu) a condus la o creştere cu 54% a costului cu combustibilul pentru centrală. Ca atare, producţia de energie având ca sursă gazul este ineficientă (marjele sunt negative, au spus chiar oficialii companiei) în actualele condiţii de piaţă. Costul gazului pentru producţia unui MWh de energie electrică ar fi, chiar în condiţiile randamentului superior al centralei, de circa 160 de lei.

În al doilea rând, Petrom trebuie să plătească certificate de emisii pentru tot ce produce (nu a beneficiat de nici o facilitate de acest fel în momentul în care a intrat în producţie).

Coroborat, creşterea preţurilor la gaze şi obligaţiile de mediu nu permit centralei să facă faţă în condiţiile de faţă. O comparaţie: recent, Energy Distribution Services, un trader de energie, a cumpărat curent la 100 de lei/MWh de la o firmă de transport din Craiova, care operează şi un parc fotovoltaic în judeţul Dolj. Preţul la care s-a făcut tranzacţia este cel mai mic înregistrat vreodată pe bursa de energie OPCOM pentru contractele bilaterale pe termen lung, cu atât mai mult cu cât energia vândută este în vârf, deci cea mai scumpă.


Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/cea-mai-mare-investitie-din-energie-din-ultimii-25-de-ani-un-esec-comercial-inca-care-sunt-explicatiile_85938.html#ixzz3ATBYdEDL

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 15:25


MUCO-SOV-BDO sa c_c pe ei

#25140

2014-08-15 15:28

Cine dracului crezi ca mai cumpara "curent"(doar nu crezi ca au facut investitia ptr. cei care ard un bec ) in Romania, la industria care o mai are tara, era de ajuns ce mai era in functiune.De aici ne dam seama, ca nici OMV nu se astepta la o asa proasta guvernare, cu acest pacalici pus in fruntea tari,este bun numai de minciuni si "sa moara Basescu"(sa vedem ce o sa faca din decembrie), asta asa crede ca se guverneaza o tara.Cinste ungurilor si brava PREMIER(Orban adevarat premier nu caricatura de Ponta)ptr. cum guverneaza (locul 3 ca si crestere economica din UE),NOI AM VOTAT CA PROSTI, impinsi de ura si ne ducem dracului(ce idiot, mergem cu 130km/h, prin localitate boule si se mai mira ca l-a prins Base cu radarul,doamne ce prost),duduie economia si somajul este in floare. 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 15:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 15:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 15:41



Musafir

#25144 Musafir ..disperat

2014-08-15 16:20

domnu parvuuuuuuuuuuuuu!de ce ne-ai parasit!ce ne facem fara dumneavoastra?Cine ne mai concediaza?Cine ne mai taie din salarii?

Lasule!Ai simtit ca se scufunda barca!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 16:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 16:25


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 16:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-15 16:37



Musafir

#25149 Re:

2014-08-15 16:39

#25137: ZAT, ma lingailor, am o rugaminte regulativa numai intre voi -  

 Aia trebuie sas raspunda pentru ce au facut ei. Problema este cu nivelul tau de intelegere. Si cati ca tine.


Musafir

#25150 Re: Re: cind v am spus cine i FOTA nu m ati crezut,acum cititi fraierilor

2014-08-15 17:28

#25149: - Re:  

 EU FOTA DE LUNI 18 08 2014 ,AI AVERTIZEZ PE TRADATORII OLTCHIMULUI;TALPASANU SI POPESCU VALENTIN ,SA SI BAGE DEMISIILE,PT CA VA FI RAU PT VOI  HOTILOR DE OLTCHIM,FOTA VA AVERTIZEAZAAAAAAAAAAAAAA,PLECATI ACASAAAAAAAAAAAAA,BAGATI VA DEMISIILE CA DE NU O SA VEDETI UMLINTA SCIRBELOR ORDINARE SI BOSTOROGI IMPUTITI CARE V ATI BATUT JOC DE OAMENII OLTCHIMULUI[CE ATI FACUT IN ULTIMI 2 AN? NIMIC,ATI FURAT,ATI FACUT NEPOTISME CU CERNEV[TRADATORUL SI BALAN DE LA CET],NU ATI FACUT NIMIC PT OLTCHIM,[DEMSIAAAAAAAAAAAAAAAA],IES IN TV .TRADATORILOR SI VA VOI UMILIIIIIIIIIIIIIIIIII,EU FOTAAAAAAAAAAAAAAA,PLECATI LA PENSIE CA CERNEV SI NU VETI FII UMILITI DE FOTA,TRADATORILOR