Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#18726

2014-03-28 07:37

Nu s-a prezentat nimeni pana la ora asta, se asteapta pana la ora 11.00.
deea

#18727 Re e prea cu noaptea-n cap...

2014-03-28 07:52


Musafir

#18728

2014-03-28 08:51

Ba prostilor si SUA, ROMANIA toate statele au credite astfel nu te dezvolti si cretinul de Ponta nu ia credite ptr. guvern sa plateasca pensi si salarii, esti prea prost ca sa intelegi la ce dracu ai CAR nu ca iei CREDIT ,mars analfagetilor ati devenit toti cernevisti finantisti puneti mana si terminativa scolile alea cu bani retardatilor

Musafir

#18729 Patru investitori interesati de Oltchim ... nici o oferta de cumparare a Oltchim

2014-03-28 08:53

http://cronicaromana.ro/2014/03/28/nici-o-oferta-nu-a-fost-depusa-pentru-cumpararea-oltchim/


Nici o ofertă nu a fost depusă pentru cumpărarea Oltchim
Vineri, 28 martie

Vineri, 28 martie, expiră termenul asumat de stat şi de administratorul judiciar al Oltchim de vânzare al combinatului chimic. Până în acest moment, nicio ofertă angajantă nu a fost depusă.

Pe 28 martie, combinatul Oltchim ar trebui să fie vândut. Mai precis, să fie vândute activele lui viabile, reunite într-un Oltchim 2. Acesta a fost angajamentul luat în comun de stat şi de administratorul judiciar Rominsolv, prin Gheorghe Piperea. „Aşteptăm până mâine, ora 11.00, să vedem cine depune oferta angajantă. Deocamdată avem patru consorţii care au cumpărat caietul de sarcini(Chimcomplex, al omului de afaceri Ştefan Vuza, ruşii de la Oil Gas Trade, consorţiul chinezesc Baota Petrochemical Group – Junlun Petroleum şi Petchem, divizia petrochimică a grupului maghair MOL – n.r.) ”, a spus ieri Piperea. Potrivit acestuia, oferta angajantă ar avea funcţia unui precontract de cumpărare. Reunirea activelor viabile ale Oltchim în firma Oltchim 2 şi vânzarea acesteia, se va face ulterior, „imediat după ce avem oferta angajantă câştigătoare şi planul de reorganizare este votat de creditorii majoritari”, mai spune administratorul judiciar.

Încă nu se ştie exact ce active ar urma să intre în Oltchim 2, firma care ar urma să fie privatizată. Totuşi, recent, Piperea a precizat, pentru Economica.Net activele care ar urma să compună Oltchim: instalaţia de electroliză cu membrană, funcţională şi acum, instalaţia de electroliză cu mercur, care va porni în perioada imediat următoare, facilitatea pentru PVC, acum în conservare, platforma petrochimică Bradu, brandul, mărcile şi toate brevetele de invenţii.

În plus, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de muncă ale salariaţilor Oltchim care lucrează pe activele viabile ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de muncă de la Mentchim, o companie care va intra cât de curând în faliment”, a spus Piperea.
Administratorul judiciar nu a vrut să dezvăluie câţi angajaţi vor trece pe Oltchim 2 şi nici ce se va întâmpla cu cei ce nu se vor regăsi în schema de personal a noii companii înfiinţate.

Termenul de privatizare al societăţii Oltchim SPV ar putea fi prelungit cu 30 de zile, a declarat joi, pentru Agerpres, liderul sindicatului ‘Victoria’, Corneliu Cernev.
Mentchim este una din companiile derivate din Oltchim care asigură servicii de mentenanţă pentru combinat. Oltchim este acţionarul majoritar al Mentchim.
Oltchim 2 va avea o personalitate juridică distinctă de Oltchim şi va urma să fie privatizată. Activele neviabile rămân la Oltchim, companie care, cel mai probabil, va fi vândută pe bucăţi pentru a se recupera, în parte, sume datorate către creditori- peste 700 de milioane de euro

“Din structura actuală a Oltchim SA se desprinde o structură funcţională din punct de vedere tehnic şi productiv care va reprezenta Oltchim SPV, societate cu personalitate juridică distinctă de Oltchim SA. Oltchim SPV va fi o societate având ca acţionar unic Oltchim SPV – societate în insolvenţă, cu aport integral constituit de aceasta din urmă, sub formă de aport în natură şi numerar. În schimbul activelor transferate la Oltchim SPV, Oltchim SA – societate în insolvenţă, va primi totalitatea părţilor sociale emise de Oltchim SPV”, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.
Acum un an şi jumătate, pe 21 septembrie, a fost organizată licitația cu oferte în plic pentru achiziția pachetului majoritar de acțiuni la Oltchim, precum și a creanțelor deținute de stat prin AVAS și compania Electrica, la combinat. Câștigător al licitației a fost desemnat patronul tv Dan Diaconescu, care i-a avut drept contracandidați pe omul de afaceri Ștefan Vuza și acționarul minoritar al Oltchim , firma poloneză PCC.
Ulterior, realizatorul TV nu a semnat însă contractul pentru achiziția Oltchim, așa încât licitația a fost anulată.
Oltchim are datorii de circa 800 de milioane de euro, dintre care garantate sunt peste 500de milioane de euro. Cei mai mari creditori cu creanţe garantate sunt băncile.
Compania funcţionează acum la doar 27% din capacitate. Referitor la proiectul statului, prin Ministerul Economiei, de a achiziţiona de la Petrom Rafinăria Arpechim, pentru a o vinde la pachet cu Oltchim, Piperea a spus doar că „discuţiile dau semnale pozitive”.


Musafir

#18730

2014-03-28 08:57

Cernevisti din aug 2012 numai rahat ati mancat unde sant cele 40 mil.de euro promise de Vulpescu si in fundal aplaudaci de rahat cernevisti , exact ca 28 martie 2014 data privatizari magnifice la Oltchim, alt rahat bagat pe gat, ma nesimtitilor de aproape doi ne umpleti de rahat cu minciunile voastre si cu guvernarea asta de rahat care o pupati in cur pe la televiziuni oameni de rahat ce santeti

Musafir

#18731 Re:

2014-03-28 09:01

#18728: -

Cum sa ia banii, ca nu se mai ling pe BOTUL ALA COMUNISTI la putere sa fure bani, DISPAR prin puscarii. Partidul lor nu mai traieste, este pe spinarea naostra,  a celor care muncim si pompam in ei bani, nu doresc sa ne scoata din presiunea asta a vietii. Uite asa ne pacalesc cu punguta cu un pix si un carnetel, ani de ani la vot. Daca luau bani nerambursabil, ar fi dezvoltat tara asta si omul n-ar mai fi specultat si jegmanit de comunistii astia  ODIOSI, ne-am vedea de munca si productie si dezvoltare, nu de politica lor de cacat. Jeguri nenorocite, de 25 de ani ne MACINA si ne santajeaza, cum au invatat ei la scolile de partid comunist.


Musafir

#18732

2014-03-28 09:06

Ati dat 969 de oameni afara si ati acceptat angajarea a inca 9 directori pe langa cei 14 existenti in Oltchim si din ecomonia de salari a disponibilizatilor, ati reduso la jumate cu plata salariilor celor 9 directori in plus si colac peste pupaza v-ati batut joc si de disponibilizati, se face anul si oameni nu si-au luat drepturile salariale,iar functionarea combinatului este sub cota de avarie si acumuleaza datori mai mari decat inainte,( pestea nu le vedeti?), asa ca santeti mai de rahat fata de inaintasi vostri, macar aia nu ne minteau ca rahati astia,iar voi mai santeti si prosti.

Musafir

#18733 Patru investitori interesati de Oltchim ... nici o oferta de cumparare a Oltchim

2014-03-28 09:10

#18729: - Patru investitori interesati de Oltchim ... nici o oferta de cumparare a Oltchim

http://www.economica.net/astazi-ar-trebui-sa-se-sa-vanda-oltchim-ce-investitori-sunt-asteptati-si-ce-ar-cumpara-ei-de-fapt_76536.html

(Preluare partiala a articolului - "Astăzi ar trebui să se vândă Oltchim. Ce investitori sunt aşteptaţi şi ce-ar cumpăra ei de fapt")


Încă nu se ştie exact ce active ar urma să intre în Oltchim 2, firma care ar urma să fie privatizată. Totuşi, recent, Piperea a precizat, pentru ECONOMICA.NET, activele care ar urma să compună Oltchim: instalaţia de electroliză cu membrană, funcţională şi acum, instalaţia de electroliză cu mercur, care va porni în perioada imediat următoare, facilitatea pentru PVC, acum în conservare, platforma petrochimică Bradu, brandul, mărcile şi toate brevetele de invenţii.

„În plus, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de muncă ale salariaţilor Oltchim care lucrează pe activele viabile (si le vedeti enumerate mai sus de Piperea) ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de muncă de la Mentchim, o companie care va intra cât dfe curând în faliment”, a spus Piperea.

Administratorul judiciar nu a vrut să dezvăluie câţi angajaţi vor trece pe Oltchim 2 şi nici ce se va întâmpla cu cei ce nu se vor regăsi în schema de personal a noii companii înfiinţate.


Musafir

#18734

2014-03-28 09:11

Lua-i-ar DRACU DE COMUNISTI, sa se ducaaaa ..........!!!!!!!!!!!!

Musafir

#18736 Verdict final: 6 luni ... sa treaca si europarlamentarele, sa treaca si prezidentialele!

2014-03-28 09:23

#18735: - Bravos natiune! Halal sa-ti fie!

http://www.economica.net/nici-o-oferta-pentru-oltchim-pana-la-termenul-limita-doi-investitori-interesati-cer-un-ragaz-de-sase-luni_76613.html

Nici o ofertă pentru Oltchim până la termenul-limită. Doi investitori interesaţi cer un răgaz de şase luni

28 mar, 11:11 | ECONOMICA.net

http://media.rtv.net/image/201310/w620/oltchim2_19381100.jpg...

Nici un investitor nu a depus vreo ofertă de cumpărare a combinatului
chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea. Privatizarea s-ar putea relua în şase luni.

Nu s-a depus nici o ofertă pentru cumpărarea Oltchim, dar există două cereri de amânare cu şase luni, depuse consorţiul chinezesc  Baota Petrochemical Group - Junlun Petroleum şi de SIF Transilvania, numele fondului de investiţii fiind o surpriză.

“Aceste două firme au solicitat amânarea pentru că ar dori şi finalizarea negocierilor pentru preluarea Arpechim. Având în vedere sumele despre care se discută, sute de milioane de euro, mă aştept ca această amânare să fie avizată pozitiv de comitetul creditorilor” a declarat pentru ECONOMICA.NET Gheorge Piperea, administrator special al combinatului.


Musafir

#18737 Verdict final: 6 luni ... sa treaca si europarlamentarele, sa treaca si prezidentialele!

2014-03-28 09:30

#18736: - Bravos natiune! Halal sa-ti fie!

Privatizarea OLTCHIM - UN CIRC, PROST REGIZAT DE GUVERNELE PONTA, PENTRU FMI SI NATIUNEA ROMANA!
Hrana pentru lei - SALARIATII OLTCHIM!


Musafir

#18738

2014-03-28 09:39

Ar trebui sa RASPUNDA PENAL TOTI VINOVATII CARE AU OPRIT COMBINATUL SI AU INTRODUS INSOLVENTA FORTAT, PAGUBIND STATUL SI DISTRUGAND INDUSTRIA VALCII, ADUCAND MARI PREJUDICII !!!!!!!!! PUSCARIA SA-I MANANCE SI SA LE CONFISTE BANII SI AVERILE. LEGEA INSOLVENTEI SPECIFICA, CA NU MAI AI DREPTUL SA CUMULEZI DATORII SI NICI SA NU-TI ACHITI LA ZI TOATE DARILE SI DATORIILE PE PERIADA INSOLVENTEI. DISPONIBILIZATII SA-SI CEARA DREPTURILE CU PENALIZARI DE INTARZIERE, SALARIATII SA-SI CEARA DREPTURILE LA ZI ACHITATE.

FOAMEA

#18739

2014-03-28 09:40

HAIDETI IN STRADA!!!!!!!!!!!!!ASA NU SE POATE,ASTIA NE-O TRAG TARE,NU VA DOARE??????????????/PANA CAND??????????
FOAMEA

#18740

2014-03-28 09:42

RUSINE SA LE FIE!!!!!!!!!!!!!!!1
FOAMEA

#18741

2014-03-28 09:43

BANII LA ZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#18742

2014-03-28 09:52

Stati precum caprele, ca sa va incalece prosti si analfabeti de cernevisti numai minciuna si nimic concret, mai ramane sa le multumiti ca v-au umplut de rahat.V-au incalecat o slehta de prosti, au improscat numai minciuna in stanga si dreapta si nu s-a rezolvat nimic ,ba din contra va afundati mai rau in rahat.Deci se adevereste inca o minciuna, cu coada la privatizarea Oltchimului a numeroaselor firme interesate de combinat care se dovedeste pana la urma un nou fas( ca privatizarea trecuta) si o mare minciuna( la cate s-au spus nu mai conteaza) adica O cumparatori.Amagitiva in continuare si multumiti guvernului, conduceri magnifice de specipupincuristi si doctorantilor cernevisti, o sa aveti un viitor stralucit cu astfel de elemente retardate cum e guvernul(dimineata spune ceva ,seara se contazice)nu ma mira ce este si mai jos la pupincuristi.NEAM DE FANARIOTI
MUCO-SOV-BDO sa ma c_c pe ei

#18743

2014-03-28 10:13

Ma prostilor pana acum se putea cere falimentul de 10 ori in insolventa, la ce datori a facut Oltchimul, numai la bugetul de stat ~60 mil de lei IN INSOLVENTA retineti(nu punem restul, desi sant si acolo o gramada nu e cazul sa le enumar) si faliment scrie pe voi(v-a spus Faraonul ca este o PROSTIE MARE sa bagi combinatul in insolventa ,ca daca mai faci datori, FALIMENTUL va paste), asa ca conducerea este varza, asta va mai trebuia inca o amanare si pe urma un cor de 23 de pupincuristi specialisti cu tenorul Pipere o sa va cante oda falimentului,scrisa si regizata de idiotul vesel Ponta,iar cernevisti in cor or sa strige SUBLIM. Asa va trebuie ba prostilor daca va luati dupa niste analfabet gen Cernev,Gaoaza,Ion Dan,Marcela ,Burdoaza si alte specimene "specialiste"in prostie.
Revolutie

#18744 Este groasa de data ata

2014-03-28 10:15

Bai fratilor hai sa ne unim noi angajatii ,lasam sindicatele deoparte si venim cu o voce comuna ,banii la zi ca ai pierdem si pe astia cum am pierdut si avansul pe ianuarie 2012 la masa credala.Ce facem bai ca ne umilesc astia ca pe ultimi oamenii.Banii la zi ,ca altfel banii nostri or sa se duca in campania electorala a astora ,bani sant dar nu se vrea sa se dea.
FOAMEA

#18745

2014-03-28 10:24

BANIIIIIIIIIIIIIIIIII BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOAMEA

#18746

2014-03-28 10:27

HAIDETI FRATILOR LUNI IN STRADA,NU MAI E TIMP DE PIERDUT,CA VIN AI NOSTRI ,PLEACA AI NOSTRI ,NOI RAMANEM TOT CA PROSTII, BAAAAAA,NE MANANCA BANIIII IN CAMPANIE

Musafir

#18747

2014-03-28 10:31

Dupa cum se pare dragi disponibilizati P..A bani, pe salariile compensatori, mai asteptati 6 luni si mai vedem.Multumiti rahatului de Cernev ca nesimtitul asta era cu spume la gura ca trebui dati afara 1000 de oameni ca sa redreseze Oltchimul si uite unde am ajuns la amanari la calendele grecesti.

Musafir

#18748 Nici o ofertă pentru Oltchim până la termenul-limită. Doi investitori interesaţi cer un răgaz de şas

2014-03-28 10:47

Nici o ofertă pentru Oltchim până la termenul-limită. Doi investitori interesaţi cer un răgaz de şase luni

http://www.economica.net/nici-o-oferta-pentru-oltchim-pana-la-termenul-limita-doi-investitori-interesati-cer-un-ragaz-de-sase-luni_76613.html

http://media.rtv.net/image/201310/w620/oltchim2_19381100.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nu a fost depusă nici o ofertă pentru cumpărarea Oltchim, dar există două cereri de amânare cu şase luni, depuse consorţiul chinezesc Baota Petrochemical Group - Junlun Petroleum şi de SIF Transilvania, numele fondului de investiţii fiind o surpriză.

UPDATE 11.25. La ora 11.04, deci după termenul limită, a fost înregistrată o singură ofertă, din partea unui fond de investiţii din Elveţia. Comitetul Creditorilor va decide daca oferta va fi acceptată.

“Aceste două firme au solicitat amânarea pentru că ar dori şi finalizarea negocierilor pentru preluarea Arpechim. Având în vedere sumele despre care se discută, sute de milioane de euro, mă aştept ca această amânare să fie avizată pozitiv de comitetul creditorilor” a declarat pentru ECONOMICA.NET Gheorge Piperea, administrator special al combinatului.


Încă nu se ştie exact ce active ar urma să intre în Oltchim 2, firma care ar urma să fie privatizată. Totuşi, recent, Piperea a precizat, pentru ECONOMICA.NET, activele care ar urma să compună Oltchim: instalaţia de electroliză cu membrană, funcţională şi acum, instalaţia de electroliză cu mercur, care va porni în perioada imediat următoare, facilitatea pentru PVC, acum în conservare, platforma petrochimică Bradu, brandul, mărcile şi toate brevetele de invenţii.

„În plus, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de muncă ale salariaţilor Oltchim care lucrează pe activele viabile ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de muncă de la Mentchim, o companie care va intra cât dfe curând în faliment”, a spus Piperea. Administratorul judiciar nu a vrut să dezvăluie câţi angajaţi vor trece pe Oltchim 2 şi nici ce se va întâmpla cu cei ce nu se vor regăsi în schema de personal a noii companii înfiinţate.

Mentchim este una din companiile derivate din Oltchim care asigură servicii de mentenanţă pentru combinat. Oltchim este acţionarul majoritar al Mentchim.

Oltchim 2 va avea o personalitate juridică distinctă de Oltchim şi va urma să fie privatizată. Activele neviabile rămân la Oltchim, companie care, cel mai probabil, va fi vândută pe bucăţi pentru a se recupera, în parte, sume datorate către creditori- peste 700 de milioane de euro

"Din structura actuală a Oltchim SA se desprinde o structură funcţională din punct de vedere tehnic şi productiv care va reprezenta Oltchim SPV, societate cu personalitate juridică distinctă de Oltchim SA. Oltchim SPV va fi o societate având ca acţionar unic Oltchim SPV – societate în insolvenţă, cu aport integral constituit de aceasta din urmă, sub formă de aport în natură şi numerar. În schimbul activelor transferate la Oltchim SPV, Oltchim SA - societate în insolvenţă, va primi totalitatea părţilor sociale emise de Oltchim SPV", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Patru consorţii au cumpărat caietul de sarcini( Chimcomplex, al omului de afaceri Ştefan Vuza, ruşii de la Oil Gas Trade, consorţiul chinezesc Baota Petrochemical Group - Junlun Petroleum şi Petchem, divizia petrochimică a grupului maghair MOL – n.r.) ”, a spus ieri Piperea. Potrivit acestuia, oferta angajantă ar avea funcţia unui precontract de cumpărare. Reunirea activelor viabile ale Oltchim în firma Oltchim 2 şi vânzarea acesteia, se va face ulterior, „imediat după ce avem oferta angajantă câştigătoare şi planul de reorganizare este votat de creditorii majoritari”, a mai spus administratorul judiciar.

O primă privatizare eşuată

Acum un an şi jumătate, pe 21 septembrie, a fost organizată licitația cu oferte în plic pentru achiziția pachetului majoritar de acțiuni la Oltchim, precum și a creanțelor deținute de stat prin AVAS și compania Electrica, la combinat. Câștigător al licitației a fost desemnat patronul tv Dan Diaconescu, care i-a avut drept contracandidați pe omul de afaceri Ștefan Vuza și acționarul minoritar al Oltchim , firma poloneză PCC.

Ulterior, realizatorul TV nu a semnat însă contractul pentru achiziția Oltchim, așa încât licitația a fost anulată.

Oltchim are datorii de circa 800 de milioane de euro, dintre care garantate sunt peste 500de milioane de euro. Cei mai mari creditori cu creanţe garantate sunt băncile.

Compania funcţionează acum la doar 27% din capacitate. Referitor la proiectul statului, prin Ministerul Economiei, de a achiziţiona de la Petrom Rafinăria Arpechim, pentru a o vinde la pachet cu Oltchim, Piperea a spus doar că „discuţiile dau semnale pozitive”.



Musafir

#18749 Investitorii solicită, din nou, amânarea privatizării Oltchim BURSA 28.03.2014

2014-03-28 10:51

ALERT / BOALĂ LUNGĂ, MOARTE SIGURĂ?
Investitorii solicită, din nou, amânarea privatizării Oltchim
BURSA 28.03.2014

http://www.bursa.ro/alert-boala-lunga-moarte-sigura-investitorii-solicita-din-nou-amanarea-privatizarii-oltchim-233373&s=companii_afaceri&articol=233373.html

http://www.bursa.ro/_img/articole/233373.gif...



* Update 11:23 O ofertă pentru Oltchim
La 11:04, un fond elveţian de investiţii ar fi depus o ofertă pentru preluarea Oltchim, potrivit surselor noastre. Fondul ar fi un jucător-surpriză în cadrul licitaţiei, întrucât nu şi-ar fi manifestat până acum interesul pentru preluarea combinatului vâlcean.
---
* Update 11:20 În loc de oferte, două cereri de amânare până la ora 11:00
În loc de oferte, administratorii judiciari ai Oltchim au primit, până la ora 11:00, când expiră termenul-limită de depunere a ofertelor, două cereri de amânare a licitaţiei pentru preluarea activelor combinatului vâlcean, potrivit unor surse apropiate situaţiei. Cei doi ofertanţi care au cerut amânarea sunt, potrivit surselor noastre, consorţiul Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum China şi SIF Transilvania.
Investitorii şi-ar fi justificat cererea prin faptul că au nevoie de mai mult timp pentru preluarea rafinăriei Arpechim la pachet cu Oltchim. Rafinăria este deţinută, în prezent, de OMV Petrom.
---
Investitorii interesaţi de Oltchim ar fi solicitat administratorilor judiciari şi Ministerului Economiei o nouă amânare a termenului limită de depunere a ofertelor pentru preluarea combinatului vâlcean, ne-au spus surse din Ministerul Economiei. "Investitorii au solicitat o amânare cu 1-3 luni. Consorţiul de companii chineze mai au nevoie de timp pentru că analizează preluarea Oltchim la pachet cu rafinăria Arpechim", ne-au mai spus sursele noastre care afirmă că, luni, comitetul creditorilor ar urma să aprobe încă o amânare a privatizării cu o lună de zile.
De preluarea Oltchim sunt interesate companiile chineze Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum, omul de afaceri Ştefan Vuza - prin Chimcomplex Borzeşti, şi divizia petrochimică a grupului MOL Ungaria. De asemenea, SIF 3 Transilvania analizează posibilitatea preluării activelor viabile ale combinatului Oltchim, după cum ne-a declarat, recent, Mihai Fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor în cadrul licitaţiei organizate pentru Oltchim expiră astăzi.
Licitaţia a mai suportat o amânare cu două luni. Prin combinat se zvoneşte că astăzi ar urma, totuşi, să fie depusă o ofertă din partea unui fond elveţian de investiţii, situaţie în care devine complicată a doua amânare a licitaţiei.
Informaţia referitoare la retragerea consorţiului de firme din China, care îşi arătase interesul pentru privatizarea combinatului Oltchim, este una falsă, fiind lansată din raţiuni electorale, a declarat, ieri, la Piteşti, vicepremierul Daniel Constantin, citat de Agerpres.
Vicepremierul a adăugat că procesul de privatizare va continua, însă trebuie clarificată situaţia rafinăriei Arpechim, care aparţine OMV Petrom.
Termenul de privatizare ar putea fi prelungit cu 30 de zile, ne-a declarat liderul sindical din Oltchim, Corneliu Cernev, care susţine că firmele chineze ar avea nevoie de mai mult timp pentru a analiza preluarea rafinăriei Arpechim.

FOAMEA

#18750

2014-03-28 10:56

HOTIIIIIIIIIIIIII MINCINOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII