Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

musafir

#17501

2014-02-27 08:26

Nicule nu ai venit t-eam asteptat ai pierdut faci cinste si tu Eugen la fel.

Musafir

#17503

2014-02-27 12:15

Cine vreti sa protesteze in strada, daca si ptr. drepturile lor banesti(disponibilizati) nu se stang decat 100 de oameni,iar restul din Oltchim zici ca le-au spalat creerele ,iar la cat de prost este romanul tace, inghite si rabda cred ca le trebuie vreo 50 de ani(atat um avut de comunism) sa le ajunga cutitul din nou la os ca sa explodeze(revolutia furata de golani si marlani, actuali guvernanti).Uitati ce guvernare ca cacat este acum, haos, batjocora,minciuna si somaj in floare si toata lumea tace, guvernanti actuali se bat pe ciolan pe posturi si se gandesc cum sa mai pacaleasca prostimea de votanti ptr. inca 4 ani.Asa ca va meritati soarta NOAPTE BUNA Oltchim si FALIMENT USOR.
musafir

#17504 Re: AI PERFECTA DREPTATE

2014-02-27 12:49


Musafir

#17505 Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

2014-02-27 14:00

http://www.voceavalcii.ro/2014022719877/Chimistii-de-la-Oltchim-cer-capul-lui-Piperea.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/b6e95983497a6ceb8bfb5419da6adc5d_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La întâlnirea cu ministrul interimar al Economiei, Constantin Niţă, ce va avea loc vineri, 28 februarie a.c., sindicaliştii Sindicatului Liber Oltchim vor să ceară demisia administratorului judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea. Mai mult, liderul Mihai Diculoiu ne-a mărturisit că vor solicita micşorarea numărului de directori din combinat, dar şi încetarea cu „clientelismul politic". Pe lângă toate acestea, chimiştii vor discuta şi problemele tehnice ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea şi vor cere mărirea capacităţii de producţie. „Avem mari speranţe că ne vom întoarce cu veşti bune de la această întâlnire cu noul ministru al Economiei. Primul lor pe care îl vom cere este îndepărtarea lui Piperea, mai ales acum când pare că îşi pierde sprijinul politic. Vom cere să dea jos din directorii de la Oltchim, pentru că numărul lor este deja mult prea mare, fiind 21 de directori ce au salarii imense, iar Oltchim nu-şi mai poate permite astfel de extravaganţe. În altă ordine de idei, vom mai cere şi mărirea capacităţii de producţie, dar şi întocmirea unei strategii de privatizare a combinatului Oltchim la pachet cu Rafinăria Arpechim" – ne-a declarat Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim.

Citiți mai mult despre: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea - VoceaValcii.ro http://www.voceavalcii.ro/2014022719877/Chimistii-de-la-Oltchim-cer-capul-lui-Piperea.html#ixzz2uWyhGKh9
Follow us: @VoceaValcii_ro on Twitter | voceavalcii.ro on Facebook

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-02-27 14:31



Musafir

#17507 Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

2014-02-27 14:55

#17505: - Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

http://www.ramnic.ro/articole/firmele-care-colaborau-cu-oltchim-sunt-icircn-colaps-62162/2014-02-27

 

Firmele care colaborau cu Oltchim sunt în colaps

http://www.ramnic.ro/img/articole/62162.jpg...

Prefectul judeţului Vâlcea a convocat ieri şedinţa lunară a Comisiei de Dialog Social Vâlcea, la sediul Instituţiei Prefectului.

Una din problemele discutate a privit S.C. Oltchim S.A., firma care aduce cel mai mare venit la bugetul de stat din judeţul Vâlcea.

Din păcate, combinatul a disponibilizat 909 persoane în luna iunie 2013. Firmele care colaborau cu S.C. Oltchim S.A. au început să aibă probleme economice. Urmare acestui fapt, au urmat disponibilizări în lanţ, respectiv: S.C. Mentchim S.A. a ajuns de la 354 de angajaţi la faliment, S.C. Sibguard S.R.L. a intrat în faliment şi a disponibilizat 202 persoane care asigurau paza la S.C. Oltchim S.A., S.C. Protectchim S.A. de la 526 de angajaţi a ajuns la 256 de angajaţi şi lista poate continua. De asemenea, S.C. US Govora Ciech S.A. Rm. Vâlcea este la a treia disponibilizare colectivă în semestrul II 2013 şi de la 899 de salariaţi a ajuns la finele anului la 650. 

C.R.


Musafir

#17508 Re: Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

2014-02-27 15:05

#17507: - Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

Prefectul judeţului Vâlcea a convocat ieri şedinţa lunară a Comisiei de Dialog Social Vâlcea, la sediul Instituţiei Prefectului.

Prefectul judeţului Vâlcea cred ca este "pe faras". Va fi "disponibilizat" asa cum au fost disponibilizati si cei peste 2.000 de salariati din Valcea "sub atenta sa obladuire".


Musafir

#17509 Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

2014-02-27 15:43

#17505: - Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

BAAA PIPEREA ASCULTA LA PICASSO,CA VAD CA NU INTELGI SAU FACI PE PROSTUL CU NOI CEI DIN OLTCHIM;TRADATORULEE,PLEACA CU SATRA TA DE VAGABONZI IMPUTITI SI TRADATORI,CA MA FACI SA REPET CA SA INTELEAGA MAI MULTEEE OAMENII;;PLEACA CU ESCROCI DE CERNEV ,TALPASANU,MARDARE,ETC,CUM ATI VENIT PESTE NOAPTE,PLEACA PT CA TE AI INTILNIT IN TAINAAA SI AI INCERCAT SA FACI JOCURILE LUI ZAREMBA[MAFIOTUL OLTCHIMULUI]CARE VA MITUIT,DUTEE DUPA VOZGANIAN,ALT TRADATOR[CHIAR DE TARA SI OLTCHIM],,,,,,,NEAI CIURUIT PIPEREA[ASA CREZI TU],TEAM CIURUIT PIPEREA,URMEZA SA TE MATRASIM,MIIRS[ALUP IGUS]PIPEREA,,EU SINT CHIAR FOTAAAAAAA


Musafir

#17510 SCUZE LA MAI MULTIII OAMENII,SMECHERASI FRECATEA SI PICASSO

2014-02-27 15:45

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#17511

2014-02-27 15:45

Cam tarziu incep sa-si dea seama oameni politici ai judetului de imensitatea dezastrului ce paste orasul Rm.Valcea.Acum isi dau seama ce reprezinta nefuctionarea combinatului si o intrebare fireasca cati oameni au iesit sa manifesteze? Zero, asa ca situatia poate continua vad ca nu spune nimeni din conducerea orasului la cat va ajunge gigacaloria (se vehiculeaza 250 fara TVA)care acum este 183 lei sa vedem atunci de unde platiti sau suportati.Dar de ati ales, un primar care se ocupa acum mai mult de cum sa scape de puscarie si n-are capul la treburile si nevoile orasului, un vice primar care din manipulant a ajuns viceprimar si habar nu are cu ce se mananca administratia locala si nevoile economice ale orasului, un presedinte de consiliu judetean, comunist ordinar care n-are in cap decat agricultura si infintarea unui parc industrial unde a intarcat dracul iapa(pe la Berbesti),un prefect care nu stie nimic si nu-l baga nimeni in seama(situatia dramatica de la Oltchum) dar nu stie decat sa-si incaseze salariul si sirul incompetentilor si profitorilor(inclusiv din conducera actuala a Oltchimului) din varful conduceri orasului si judetului poate continua si nu in ultimul rand imi aduc aminte ramarca unui politician valcean odata cu castigarea USL-lui a alegerilor "ca au castigat alegerile ca un tsunami au 70%si fac ce vor" dar pot sa-i spun acum ca ar fi bine sa se uite ce ramane in urma unui tsunami asa ca oameni dati-va si singuri seama unde o sa ajungem in situatia asta actuala de acum, cred ca la dezastru.

Musafir

#17512 Re: Re: Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

2014-02-27 15:48

#17508: - Re: Re: Chimiştii de la Oltchim cer „capul" lui Piperea

OOOOOOOOOO,LASATI FRATILOR CA MUISTUL DE NADOLU FUGE SINGUR SI SIGUR,CA ARE JEEP,VA SPUNE TOT PICASSO,,MIIRS PITICULE PORNO LA GALATI SA O IEI LA BRAT SI PE A MEA DINTRE INGHINALII

X MEN

#17513 DEMISII

2014-02-27 17:42

STATI MA LINISTITI CA NU PUTETI VOI SA-L DATI PE PIPEREA JOS . ESTE PREA DESTEPT PENTRU UNUL CA FOTA , DICULOIU SAU ALTII CARE MAI POSTEAZA SI II CER DEMISIA. VOI NU ATI INTELES NICI PINA ACUM CA PIPEREA ARE O FIRMA DE INSOLVENTA CARE ESTE AFILIATA LA O MULTINATIONALA SI NU ISI PERMITE SA SE FACA DE RIS. LASTI-I PE CEI CARE AU ALTE INTERESE SI RUGATI-VA CA PE 28 MARTIE SA SE PRIVATIZEZE OLTCHIMUL CA ALTFEL PIPEREA V-A FI NEVOIT SA-L BAGE IN FALIMENT CONFORM LEGII INSOLVENTEI.

Musafir

#17514 STATI LINISTITI: PIPEREA ISI VA INCASA BANII IAR OLTCHIM SE VA ALEGE CU PAGUBA PE MODEL HIDRO.

2014-02-27 18:09

#17513: X MEN - DEMISII

STATI  LINISTITI: PIPEREA ISI VA INCASA BANII IAR OLTCHIM SE VA ALEGE CU PAGUBA PE MODEL HIDROELECTRICA (MAREA SCHEMA VULPESCU - BORZA).

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-16689857-hidroelectrica-smenuri-prostie-mai-facut-acum.htm

Hidroelectrica: smenuri, prostie, si ce mai e de facut acum.

Odată cu decizia definitivă a Curții de Apel București, speranțele multor luptători contra băieților deștepți s-au cam dezumflat. Și mai avem de așteptat să se termine încă două alte procese, unul contra deschiderii insolvenței de la bun început, celălalt privind contestații la tabelul creditorilor, adică băieții deștepți vor și reactivarea vechilor contracte, ba mai cer și despăgubiri.

Ca o paranteză, e foarte probabil ca Hidroelectrica sa piardă și aceste procese. Întâi, Hidroelectrica era solvabilă: făcuse un pic de profit în 2011, și orice bancă i-ar fi dat bani în 2012 dacă Hidroelectrica avea o criză temporară de lichidități din cauza secetei. Apoi, insolvența a fost făcută, chipurile, ca să se rezilieze contractele cu băieții deștepți – adică o șmecherie a funcționarilor din spatele lui Hidroelectrica pusă la cale ca să-i tragă pe sfoară partenerii comerciali, nu? Lovitura de teatru cu insolvența, care acum ni se întoarce în freză, a costat mult în 2012: deteriorarea rating-ului altor companii de stat (ex. Transelectrica); băncile creditoare au fost nevoite să-și facă provizioane pentru toate creditele date lui Hidroelectrica; investitorii și creditorii și-au cam pierdut încrederea în companiile de stat din România, ce să mai crezi dacă statul poate face asemenea giumbușlucuri iresponsabile, de azi pe mâine.

Pe scurt, Marea Schemă Vulpescu-Borza a eșuat. Fiasco. Singura veste bună din toată povestea asta e că, poate, acum își bagă și FMI-ul mințile în cap să nu mai ceară replicarea modelului și pentru a scăpa de căpușele altor companii profitabile, că circula o idee. Vorba ceea, era și cazul să avem încredere în competențele dlui Vulpescu, știm doar ce treabă bună a făcut cu Oltchim.

Ce se va întâmpla acum? Păi, întâi și-ntâi, spre marea surpriză a Ministerului Economiei, se întoarce în funcție fix cel pe care decizia de ieri a CAB îl face responsabil că insolvența nu s-a încheiat corect: dl Remus Borza. Dacă ați uitat, dl Borza a fost între timp trimis în judecată pe conflict de interese la Hidroelectrica, din cauză că-și dăduse singur contracte de la Hidroelectrica către propria firmă de avocatură; apoi, e neclar dacă, dat fiind insuccesul ieșirii din insolvență, omul va restitui măcar comisionul de succes de 2,2 milioane de euro. În orice caz, s-au făcut praf speranțele că Hidroelectrica ar mai putea fi listată pe bursă în vară, iar managementul profesionist selectat competitiv se duce pe apa Sâmbetei – Hidroelectrica fiind una din puținele companii unde selecția chiar ieșise bine, oameni cu CV adevărat. Dacă Hidroelectrica nu e listată în vară și nici nu va fi administrată de oameni profesioniști, va aluneca din nou pe panta corupției, dat fiind că ar putea fi cea mai valoroasă companie din România, mai valoroasă decât Petrom, zic unii.

E greu de spus dacă povestea insolvenței a fost pură prostie – juriștii de geniu de la Ministerul Economiei pur și simplu n-au știut cum să rezilieze contractele altfel; sau ticăloșie – au închis gura FMI-ului părând că rezolvă problema într-un mod original, dar așteptându-se să piardă într-un final procesele cu băieții deștepți, mai târziu, când nu mai stă FMI-ul cu ochii pe noi. Și au închis și gura Comisiei, care încerca recuperarea banilor pierduți de stat în trecut, 2007-2012. Știm doar câteva chestiuni:
- contractele cu băieții deștepți, scăpate între timp în presă, n-aveau nimic special în ele. Nici clauze de confidențialitate, nici clauze din care să reiasă că ruperea unilaterală ar duce la cine știe ce catastrofă cu implicații legale care să distrugă Hidroelectrica. Am scris aici pe larg: contractele erau un acord cadru în care părțile se întâlneau periodic, cel puțin o dată pe an, și băteau palma pe prețuri și cantități. Nu exista niciun motiv pentru care Hidroelectrica să nu spună, simplu, îți dau zero MWh sau îți pun preț exact cât e în bursă, take it or leave it. Cu Energy Holding, de pildă, s-au tot înțeles de 19 ori!
- FMI ceruse două chestiuni, în timpul guvernelor Boc și Ungureanu. Întâi, a pus condiția rezilierii contractelor sau renegocierii la prețuri de piață și a cerut publicarea lor; apoi, când Ministerul Economei s-a tot opus publicării contractelor și a argumentat că nu pot fi renegociate, FMI a pus condiția ca Ministerul Justiției să-și asume responsabilitatea și să scrie negru pe alb ce trebuie făcut ca acele contracte să fie reziliate/renegociate și să publice acel raport. Nu s-a făcut nici una din astea, că niciun Guvern n-a vrut să-și strice afacerea (renegocierea frecventă înseamnă că indiferent cine venea la putere, putea să profite de contracte). Nu există nicio explicație pentru care Ministerul Economiei (dl Vulpescu) n-a făcut pur și simplu ce cerea FMI, înainte să vină cu ideea genială a insolvenței – poate Ministerul Justiției avea niște specialiști în drept comercial care să rezolve problema și fără acest bâlci.
- tocmai se declanșase o investigație a Comisiei Europene în ajutorul de stat ilegal dat de Hidroelectrica (vânzând curent ieftin, practic subvenționa partenerii comerciali). Viteza cu care se mișcă investigația depinde de ce face Guvernul – e foarte posibil ca ancheta să fie mai lentă dacă Comisia vede că Guvernul face ceva ca să oprească furturile măcar de acum încolo, or, investigația avea drept scop recuperarea banilor pierduți anterior, 2007-2011 – Comisia estimează că s-au dat subvenții ilegale de 1 miliard de euro, care trebuie recuperate. Intre timp, într-adevăr, investigația cam trenează, iar Consiliul Concurenței bagă fitile.
- FMI, Banca Mondială, Comisia Europeană (și Fondul Proprietatea) au fost mințiți în față la momentul insolvenței. Au fost puși în fața faptului împlinit, de care au aflat din presă. Cred că asta spune multe despre buna credință a celor implicați.

Ce e de făcut? Eu cred în statul de drept, în regulă și lege aplicată corect, chiar dacă e calea care pare mai dificilă. Chiar dacă insolvența o fi fost “cu bună intenție”, de un șmen – contractele cu băieții deștepți, nu poți scăpa printr-un alt șmen – o insolvență închipuită ca să-i tragi în piept pe ăilalți țepari. Asta fac mardeiașii din spatele blocului cu banda rivală, nu funcționarii publici din ministere.


de Otilia Nutu Contributors.ro

 

 

P.S.: comisionul de succes încasat de administratorul judiciar Remus Borza a fost 2,2 milioane de euro pentru că "a reuşit să scoată: compania din insolvenţă la termenul asumat.

 


Musafir

#17515 Re: DEMISII

2014-02-27 20:51

#17513: X MEN - DEMISII

da ma ghioca,da ma cerneve,ca numai voi l ati pupat in cur,ca si acum de altfel sa intrati si sa l faceti destept,da ma escrocilor si boschetarilor,frecava r PICASSO muheros,da ma tradatorilor stim ca e destept,dar nici eu nu sint un prost ca voi si de aceea ati pierdut trenul,de prosti fireati ai naibiii de mizerabili,ca la oamenii de rind nu va ti gindit ce vor mai pati,acum o sugeti voi imputitilor


Musafir

#17516 Macara 25

2014-02-27 21:03

GIGI te mai astept si maine.
Daca nu vi il chem pe altu care se stie pe 25t.
Hai te rog.
Esti cel mai tare macaragiu.
Astia care au ramas sunt slabi rau.
Nu se descurcaaaa,ma intelegi tu ca esti baiat destept.
Hai nu mai ezita e ultima ta sansa sa ii faci de rahat pe cei doi care au ramas.
DNA

#17517

2014-02-28 07:57

Mai sunt CIOBESTII la OLTCHIM?
Vor fi cat de curand alaturi de CHITOIU si lista continua.

Musafir

#17518 DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!

2014-02-28 13:13

#17506: - DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT, DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!

CERNEVE, TALPASENE, PIRVULE SI VOI CEILALTI CARE VA RECUNOASTETI (DIN POZA DE MAI JOS) TRECETI IN RAND ... "DOM PROFESOR" VA ASTEAPTA!

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1924536_59294226413391...

Preluare imagine din Academia Catavencu : Îl facem și pe dom' Profesor celebru pe internet?


Musafir

#17519 Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!

2014-02-28 13:32

#17518: - DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!

Puneti-l la rand, in spatele lui cernevel, pe ghiocel - cel care s-a culcat sofer, s-a visat sudor de garduri in combinat si s-a trezit plin de sudoare.

http://www.giftland.ro/cadouri/wp-content/uploads/2008/08/idei-de-cadouri.gif...

Mai nou a visat ca el a descoperit aereul si becul.

UN PENSIONAR

#17520 intrati pe just . ro tribunalul vl

2014-02-28 13:39

SINDICATUL LIBER A LUI ROIBUL SI DICULOIU A PIERDUT PROCESUL CU SIND VICTORIA CONDUS DE CERNEV.
IN MOMENTUL ACTUAL NU MAI DA DICULOIU CU CARAMIDA IN MECLA CUM CA E SIND REPREZENTZTIV SI EL DISCUTA SI NEGOCIAZA DREPTURILE SI SOARTA CELOR 23000 DE ANGAJATI.
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LA NEGOCIERI VOR FI TOATE SINDICATELE (CURAT SI DEMOCRAT).
BRAVO CERNEV ... BRAVO ....SI CHIAR DACA ESTI MAI NEGRU TE PUPAM!!!
COMUNISMUL LUI ROIBU SI GRUPAREA LOR CARE AU FACUT AVERI PT TREI GENERATI AI SFARIMATO.
TE FELICIT FOSTULE COLEG """"NICOLAIE CORNEL CERNEV """"
PROPENOXID

#17521 FRUMOS!!!!!!!!!!!

2014-02-28 13:49

FOSTUL LIDER EMIL GHIOCA A INCHIEAT UN ACT DE VINZARE CUMPARARE AL UNEI CASE IN ZONA MAIDAN A RIMNICULUI PARALEL CU CALEA FERATA IN LENIN SUD .
ESTE UN ANSANBLU DE VILE FOARTE FRUMUASE DIN CARE IN UNA VA LOCUI FAMILIA FOSTULUI LIDER.
CE FRUMOS SE MISCA UNI!!!!!!!

Musafir

#17522 Re: intrati pe just . ro tribunalul vl

2014-02-28 13:59

#17520: UN PENSIONAR - intrati pe just . ro tribunalul vl

Am intrat si am vazut ca stii sa citesti dar nu inseamna ca si intelegi ce ai citit sau ca dezinformezi.


Sentinta la care faci referire, data de TRIBUNALUL VALCEA, suna cam asa:

27.02.2014
Ora estimata: 08:00
Complet: A3
Tip solutie: Dispune rejudecare la prima instanţă sau la instanţa competentă
Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează sentinţa şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 27 februarie 2014.
Document: Hotarâre    27.02.2014

************************************************************************************************

Sentinta initiala, data de JUDECATORIA RAMNICU VALCEA suna cam asa:

28.06.2013Ora estimata: 09:00
Complet: Amanare pronuntare - CIVIL
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei . Respinge acţiunea formulată şi precizată. Obligă pe reclamantă la 500 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 dezile de la comunicare.
Document: Hotarâre  6266/2013  28.06.2013

************************************************************************************************

Concluzie: stii sa citesti dar nu inseamna ca si intelegi ce ai citit sau ca dezinformezi.

Asta nu inseamna ca eu nu cred ca la negocierile care privesc soarta salariatiilor nu trebuie sa participe toate sindicatele din Oltchim - Arpechim.


Musafir

#17523 Re: intrati pe just . ro tribunalul vl

2014-02-28 14:36

#17520: UN PENSIONAR - intrati pe just . ro tribunalul vl

BAAAA FRETCATIASI BOTUL ALA IMPUTIT DE PENSIONAR,EU FOTAA,BAAAA RAHATULEEE, TATAL LUI ROIBU A FOST ARESTAT NEVINOVAT DE COMUNISTI,MAMA TA DE IMPUTIT,LUATE AR D ZEU CU BINEE DE NENOROCIT


Musafir

#17524 Re: Re: intrati pe just . ro tribunalul vl

2014-02-28 14:44

#17523: - Re: intrati pe just . ro tribunalul vl

LASA-L REMUSE CA CEL CARE SCRIE SI SEMNEAZA "UN PENSIONAR" NU ESTE UN PENSIONAR DE RAND ... ESTE CHIAR PENSIONARUL  """"NICOLAIE CORNEL CERNEV """" IN PERSOANA. NU VEZI CE MINCINOS, DEZINFORMATOR SI IMBARLIGATOR ESTE?


Musafir

#17525 SI DACA TOT UMBLATI CU MAGARI,PAHARUL SA UMPLUT TRADATORILOR

2014-02-28 14:59

#17523: - Re: intrati pe just . ro tribunalul vl

FOTA FACE UN APEL PT URMATORII DOMNIIIIIIIIIIIIIIIII;LASA TI ORGOLIILE ANGHELACHE,BICA,DUMITRU SI FACETI FRONT COMUN CU DICULOIU,CA NOI OAMENII DE RIND NU VA IERTAM,STATI LA DISCUTIE SI GIDITIVA BINEEE CE FACETI CA NENOROCITII DE;PIPEREA,CERNEV,E T C,NU AU FACUT ALCEVA INTR UN AN DE ZILE ,DECIT SA MINTA SI SA FACA JOCURILE POLONEZULUI ZAREMBA[BAA VOI GINDITI,AU BA,VORBA ARDALEANULUI],LUATI L LA INTREBARI PE PIPEREA[TRADATORUL]CE ASCUNDE DE 1 AN SI NU SPUNE NIMIC CE A FACUT DE 1 AN DE CIND E IN OLTCHIM[NIMIC]  ,GINDITI VA BINEE,CA A AJUNS MINCIUNA LA SUPRAFATAAAAA,VA VOM MINCA, ZAU PE TOTI,,ASTA CHIAR E U AVERTISMENT[PICASSO]