Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#12076

2013-11-21 10:48

Au intrat banii
musafir cu carlig

#12077 Re: ION

2013-11-21 11:10

#12074: NOUA ANGAJATI DIN OLTCHIM - ION

Vai doamne in ce hal v-au furat! Aveti mare dreptate,dar uitati un amanunt,mic de tot,in acesti 13 ani ati beneficiat de aceleasi drepturi ca si orice membru de sindicat.Am coleg care s-a retras acum 7 ani de la SLO si nu i-a taiat nimeni capul,nici nu l-a dat nimeni afara!Deci sunteti jalnici,a se citi bine motivati de analfabetii care vor sa apuce CIOLANUL SINDICAL,ca deh acolo se castiga cel mai bine,chiar daca nu ai studii(se cunosc domnii si doamnele vizati-e)


Musafir

#12078 ion

2013-11-21 11:25

domnule musafir cu cirlig ,nu ati inteles ce am spus in mesajul meu...am aratat ca am fost inscris in slo de nu stiu cine ci nu de mine sub propria-mi semnatura ,deci a fost un fals si un abuz iar de ce nu m-am retras mi-a fost frica ca se razbuna pe mine asa cum a facuto cu alti.
acum am procedat cu apel la judecatorie o fac sa ma razbun pe acesti oameni care au incalcat orce bun simt

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-21 11:49


eu

#12080 Cred

2013-11-21 12:20

Mai fratilor eu cred ca guvernanti astia nu vor sa vanda Oltchimul ,stau saci cu bani la poarta oltchim si nu-i vrea nimeni.

Musafir

#12081 Re:

2013-11-21 12:54

#12079: GOGU OLOGU -

Surprinzator, africanii din Burkina Faso nu fac nici o o oferta?? Tare ciudat :)))))


Musafir

#12082 unu

2013-11-21 13:04

succes dv celor noua care ati spart ghiata de chimati in instanta acesti impostori care au calcat pe cadavre pt propriile lor venituri(aici fac precizare mai alesla acel inginfat insuportabil prisacaru)
ca dv sint multi dar nu au bani de avocati si sint fricosi.
tiritii prin tribunal si bateti-va joc de ei ca sint vinovati si merira scuipati

Musafir

#12083 Ruşii care vor să preia Oltchim, un mister

2013-11-21 14:10

http://www.puterea.ro/economie/rusii-care-vor-sa-preia-oltchim-un-mister-81976.html

http://www.puterea.ro/media/article/img620/81/81976_1.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Un reprezentant al Oil Gas Trade LLC în România a anunţat intenţia companiei ruse de a cumpăra combinatul chimic Oltchim. Florin Rozescu a dat asigurări că societatea pe care o reprezintă este gata să preia combinatul vâlcean în momentul în care va fi scos la privatizare Oltchim II. Până aici nimic în neregulă. Problema este că nimeni nu poate spune cine se află cu adevărat în spatele ruşilor de la OGT, nici măcar ei, având în vedere că societatea nu are nici măcar un site de prezentare. Ei neagă însă că în spatele lor s-ar afla cei de la Gazprom, una din cele mai mari companii din lume.

„Aşteptăm crearea acestui Oltchim II, suntem în bune relaţii cu administratorii judiciari şi suntem gata pentru preluarea combinatului. Oil Gas Trade (OGT) este o companie deţinută de două persoane fizice. Nu este nici o companie mare în spatele acestei firme, cum s-a vehiculat în presă că ar fi Gazprom. Începând din 2002, OGT a fost un trader pentru ţiţei. A cumpărat două rafinării care rafinează ţiţei. Pe lângă acestea, OGT mai deţine şi fabrici de medicamente. OGT mai are şi uleiuri şi este unul din cei mai mari distribuitori de uleiuri din Rusia. Unul dintre partenerii noştri de afaceri este Gazprom, mai este LukOil. Acestea le-am prezentat administratorilor judiciari. Am prezentat şi scrisorile din partea băncilor, ni s-au cerut două, noi am adus trei. Una dintre scrisori de recomandare este de la Banca Centrală a Rusiei. Iar ca să primeşti o scrisoare de recomandare de la Banca Centrală a Rusiei trebuie să exişti pe piaţă, altfel nu primeşti aşa ceva”, a spus reprezentantul pentru România al celor de la OGT.

Contactat de cotidianul PUTEREA, Mihai Diculoiu, şeful Sindicatului Liber Oltchim, spune că este ciudat că această intenţie de a cumpăra Oltchim a fost anunţată de reprezentantul din România al firmei şi nu de către firma-mamă. În plus, acesta atrage atenţia autorităţilor, pe care le acuză că nu au verificat suficient de bine ofertele depuse legate de vânzarea combinatului vâlcean.

„Nu avem capacitatea să aflăm adevărul despre ei. Agreem orice ofertă care vine. Aşa cum ei s-au prezentat, înclin să cred că sunt de bună credinţă. Dar orice ofertă trebuie analizată foarte atent, să vedem dacă este sau nu viabilă. Ceea ce nu s-a făcut până acum. Despre firmă nu se ştie nimic, într-adevăr, nu au nici site”, a declarat pentru PUTEREA Mihai Diculoiu.

OGT ar vrea şi Arpechim

Reprezentantul Oil Gas Trade LLC în România dă asigurări că, după preluarea Oltchim, angajaţii disponibilizaţi vor fi reîncadraţi la muncă, odată cu repornirea instalaţiilor. Ruşii ar fi totodată interesaţi de achiziţionarea rafinăriei Arpechim, necesară desfăşurării activităţii combinatului chimic, dar care se află însă în ograda Petrom. „Îi vom angaja pe cei care au fost disponibilizaţi, categoric, în momentul când vom porni instalaţiile, nu le putem reporni în gol, o să luăm toţi oamenii profesionişti, cei care ştiu ce înseamnă aceea petrochimie. Vreau să mai spun ceva. În 14 august am înaintat o adresa către Petrom prin care am solicitat rafinăria Arpechim. Noi am fost de la bun început”, a afirmat Florin Rozescu.

Până acum, companii din China, dar şi din Turcia s-au arătat dornice să cumpere Oltchim. Iar ministrul Economiei, Andrei Gerea, a anunţat că investitorii interesaţi de preluarea Oltchim şi care ar dori să preia şi rafinăria Arpechim Piteşti „au uşa deschisă” la conducerea grupului OMV, proprietarul rafinăriei. Gerea spunea recent că există deja trei consorţii internaţionale care şi-au manifestat interesul pentru preluarea companiei Oltchim, însă campania de atragere de investitori pentru privatizare va continua.


Musafir

#12084 Vuza și Chimcomplex au un nou concurent pentru Oltchim

2013-11-21 14:12

http://www.ziaruldebacau.ro/2013/11/21/vuza-si-chimcomplex-au-un-nou-concurent-pentru-oltchim.html

http://www.ziaruldebacau.ro/wp-content/uploads/2013/11/Econ.chimcomplex-400x200....

 

 

 

 

 

 



- compania rusă OGT ar da oricât pentru combinatul vâlcean u pachetele de acțiuni care vor fi vândute în acest caz sunt estimate la 164 – 294 de milioane de euro

Omul de afaceri Ștefan Vuza și societățile de investiții financiare interesate de preluarea pachetului de acțiuni scos la vânzare de statul român la societatea Oltchim Râmnicu Vâlcea au, de două zile, un nou competitor declarat pentru această licitație. Este compania rusă OGT – Oil Gas Trade, ai cărei reprezentanți s-au aflat, marți, 20 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, unde au anunțat că dispun de oricât de mulți bani li s-ar cere pe această ofertă, chiar dacă Oltchim va fi vândută la pachet cu Divizia Petrochimică Bradu a combinatului , dar și cu rafinăria Arpechim Pitești, a Petrom.

Ștefan Vuza este interesat de Oltchim prin societatea Chimcomplex Borzești, pe care o controlează prin grupul SCR – Societățile Comerciale Române. Săptămâna trecută, la Borzești, omul de afaceri s-a arătat încrezător că poate concura cu succes la preluarea Oltchim. “Eu am spus întotdeauna «se poate» și iată că în trei-cinci luni cred că fratele mai mic, Chimcomplex, îl va cumpăra pe cel mare, Oltchim – ne-a declarat Ștefan Vuza. Și vom face, împreună, Compania Națională de Chimie, chiar dacă proiectul depășește 170 de milioane de euro. Iar dacă la pachetul privatizării Oltchim intră și Arpechim, vom negocia această oportunitate cu Petrom OMV.” Acționarul majoritar al Chimcomplex și alți peste 30 de reprezentanți ai SCR și ai combinatului din Borzești au fost și ei la Râmnicu Vâlcea, de curând, pentru a evalua încă o dată activele și situația combinatului de acolo și pentru a demomnstra că chiar sunt interesați de acestea.
Acum, reprezentantul OGT, Florin Rozeanu, a făcut același lucru și a anunțat că are în spate un finanțator puternic, dar acesta nu este, cum se credea, cunoscuta companie rusă Gazprom. Omul de afaceri rus a declarat că are toți banii, că ar plăti cât s-ar cere, dar că vrea oferte sustenabile. OGT a ajutat, deja, Oltchim cu 50 de milioane de euro, pentru capitalizarea societății vâlcene, pentru materie primă și creștereqa producției. Acum se așteaptă la o ofertă de vânzare de circa 294 de milioane de euro, la cât este estimată valoarea Oltchim SPV (adică Oltchim “curățat” de datorii), dar și la o ofertă minimă de 164 de milioane de euro. Ultima cifră “bate” cu aceea avansată de Ștefan Vuza.
Guvernul ar vrea să reia licitația pentru Oltchim în prima lună a anului viitor. Pentru această ofertă mai sunt interesate consorțiul PCC-Fortissimo (PCC fiind acționar minoritar la Oltchim), companii din Rusia (VTB Capital, TISE sau Gazprom Neft), dar Guvernul ar vrea să atragă în competiție și firme din Azerbaidjan (SOCAR – prezentă deja în România cu o rețea de benzinării, una fiind în construcție și în Bacău) și Kazahstan (KazMunaiGaz – care deține rafinăria Rompetrol).

OGT este producător de produse petrochimice și petroliere, deține două rafinării și mai multe fabrici de medicamente și colaborează de mai mult timp cu Gazprom. Chimcomplex are o capacitate de producție mai mică decât Oltchim, dar, de puțin timp, deține cea mai performantă instalație de produse clorosodice din Europa, cu elemente de tehnlogie de generația a cincea, în timp ce la Oltchim o instalație similară are numai tehnologie de generația a doua. Combinatul din Borzești valorifică resursele minerale din zona Onești – Târgu Ocna și în primul rând sarea, pe care, cu ajutorul energiei electrice o transformă în diverse produse, începând cu procesul de electroliză. Rezervele de sare pentru Chimcomplex sunt estimate la circa 200 de ani.
Petru DONE


Musafir

#12085 Ruşii de la Oil Gas Trade dezvăluie dedesubturile privatizării Oltchim

2013-11-21 14:22

http://www.voceavalcii.ro/2013112018388/Rusii-de-la-Oil-Gas-Trade-dezvaluie-dedesubturile-privatizarii-Oltchim.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/8e9df75a02175ce504fa5f3230ec8c2e_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Autorităţile române s-au opus ca ruşii să ofere capital de lucru pentru Oltchim, deşi dobânda pentru suma de 50 de milioane de euro pe care îi ofereau era de 0%.

Companiile gigant Gazprom şi Lukoil au recomandat Oil Gas Trade (OGT) pentru o eventuală preluare a Oltchim. Aşa susţine reprezentantul ruşilor de la OGT, Florin Rozescu, care a luat parte la o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde a dezvăluit interesul companiei Oil Gas Trade pentru a cumpăra combinatul chimic de la Rm. Vâlcea, împreună cu Arpechim Piteşti. „Oil Gas Trade (OGT) este o companie deţinută de două persoane fizice, în procent de 50 la sută şi 50 la sută fiecare. Nu este nici o altă companie mare în spatele OGT, cum s-a vehiculat în presă că ar fi în spatele său Gazprom sau alte companii. OGT, în prezent, şi începând din 2002 a fost un trader pentru ţiţei. A cumpărat două rafinării, Iaroslava şi Moscopole, care rafinează ţiţei, nu face nimic altceva. Pe lângă aceste două rafinării, OGT-ul mai deţine şi nişte fabrici de medicamente, împachetare, depozitare. În rest, nu are alte activităţi. Rafinărie, petrol şi ţiţei, are uleiuri – şi este unul dintre cei mai mari distribuitori de uleiuri din Rusia. Din scrisorile de recomandare pe care vi le-am pus la dispoziţie, scrie foarte clar cine sunt partenerii noştri de afaceri. Unul dintre partenerii noştri de afaceri este Gazprom, cu care noi colaborăm de ani de zile, mai sunt Lukoil şi multe alte companii. Ni s-au cerut doar două scrisori de recomandare din partea partenerilor noştri de către administratorii judiciari de la Oltchim. Ni s-au cerut două scrisori de recomandare din partea băncilor, noi am adus trei. Una dintre scrisorile de recomandare este de la Bel Bank. Probabil că unii dintre dumneavoastră cunoaşteţi sau aţi auzit ce înseamnă Bel Bank. Această bancă este Banca Centrală a Rusiei, cea mai mare bancă rusească. Ca să primeşti o scrisoare de recomandare din partea acestei bănci, chiar trebuie să exişti pe piaţă, să fii apreciat de ei, altfel nu-ţi dau aşa ceva" – a declarat Florin Rozescu.

http://www.voceavalcii.ro/images/editii/21_11_2013/14._Ruii_de_la_Oil_Gas_Trade_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Capitalul de lucru pentru Oltchim oferit de ruşii de la Oil Gas Trade, refuzat de Piperea

Florin Rozescu a făcut câteva declaraţii surprinzătoare însă, el susţinând că autorităţile române s-au opus ca ruşii să ofere capital de lucru pentru Oltchim, deşi dobânda pentru suma de 50 de milioane de euro pe care îi ofereau era de 0%. Mai mult decât atât, reprezentantul ruşilor de la Oil Gas Trade a mărturisit că sunt dispuşi să ofere orice sumă, cât ar fi ea de mare pentru Oltchim, ei având intenţia de a dezvolta compania. Ruşii, mai spune acesta, văd că societatea vâlceană are mult potenţial şi de aceea, dacă o vor prelua, vor angaja tot personalul ce a fost disponibilizat anul acesta. „S-au vehiculat foarte multe scenarii referitor la această companie, Oil Gas Trade. Este o companie deţinută de două persoane fizice şi nu se află nicio companie mare în spate, aşa cum se vehicula. Istoria noastră în România privind Oltchim a început cândva în luna iunie – iulie, când am făcut scrisoare către ministrul Vosganian prin care ne interesam de cumpărarea combinatului. (...) În vizită la Oltchim a venit şi unul dintre proprietarii companiei Oil Gas Trade, iar apoi, din două în două săptămâni, au venit specialişti care au verificat la milimetru tot ce înseamnă problematica Oltchim. Am fost în contact direct cu tot ce înseamnă partea economică a Oltchim şi cunoaştem în detaliu tot ce înseamnă acest combinat. La sfârşitul lunii august ni s-a solicitat să finanţăm pentru nevoile Oltchim o sumă de bani. Am oferit o sumă de 50 de milioane de euro pentru partea de marketing şi pentru a încheia contracte pentru materia primă. Din păcate, apoi s-a vehiculat că noi am fi cerut 200% dobândă pe această sumă. Nu este adevărat, iar scrisoarea pe care am trimis-o stă mărturie. Nu aveam nevoie de dobândă, am pus doar trei condiţii. Una din acestea este să avem părţi din acţiuni în acest nou SPV în valoare de 50 de milioane de euro, a doua a fost să preluăm o parte din management, iar o a treia condiţie a fost aceea ca, în cazul în care Oltchim se va vinde către un alt investitor, noi să avem primul drept ca aceşti bani să ni-i recuperăm" – a mai declarat reprezentantul Oil Gas Trade, Florin Rozescu.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-21 14:38


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-21 14:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-21 14:47


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-21 14:49



Musafir

#12090 Re: unucarasel cernevist;ciocu mic muistule,oamenii s au saturat de voi

2013-11-21 14:53


Musafir

#12091 ce zdrente !

2013-11-21 15:05

BAI, CHIAR SUNTETI NEMERNICI SI MINTITI LUMEA. DACA VROIAM SA MA RETRAG DE LA DICULOIU, O FACEAM, NU AVEA NIMENI CE SA-MI FACA. PROBLEMA ESTE ALTA-VOI CEI DIN SINDICATUL VICTORIA , SUNTETI MAI BREJI ? VEDEM CE SE INTAMPLA SI DUPA ACEEA VA DAM UN SPIT IN CUR LA AMBELE SINDICATE. NU CREDEAM CA VAD ATATIA INCULTI IN SINDICATUL VOSTRU, SI VOI VRETI SA DEVENITI REPREZENTATIVI ? INCEPETI IAR CU INTOXICARI , NU MAI PACALITI VOI LUMEA ! SE PARE CA NOUA CONDUCERE V-AU PUS LA PUNCT SI ACUM REFULATI ? MAI SUNT CATIVA PIERDE-VARA , CARE TREBUIE PUSI LA MUNCA. TOTI SUNT CU OCHII PE VOI, ATI TRANDAVIT DESTUL . PE VREMEA LUI BALAN DE LA CET, ERATI PRECUM DIRECTORII : CU MAPA LA BRAT{TOTI TAPINARII, CARE AU OCUPAT POSTURI CALDUTE} SEDINTE IN FIECARE ZI, AVEATI USILE DESCHISE PESTE TOT. STATI CALMI, VA AERISIM NOI PE TOTI-DIN TOATE SINDICATELE. FACEM ALEGERI LIBERE, SI DACA VA PRINDEM PE ACOLO, VA DEZBRACAM SI VA PUNEM VREJI IN CAP-SUNTETI OBISNUITI CU BALARII PE CAP. CRED CA SI LUI PRISACARU I-AR STA BINE. IN CONCLUZIE, LASATI-NE IN PACE, NU NE MAI INVRAJBITI, SI TRCETI LA MUNCA PUTUROSILOR. SI APROPO : VRETI SA NE SPARGETI SI CCM, CARE ESTE VALABIL PANA IN 2014 !
Marius

#12092 Rusii de la Oil Gas Trade sunt hotarati sa cumpere Oltchimul.

2013-11-21 15:07

Rusii de la Oil Gas Trade sunt hotarati sa cumpere Oltchimul. Ruşii îşi menţin oferta, chiar reprezentantul companiei Oil Gas Trade, Florin Rozescu, a fost la Valcea pentru a anunţa într-o conferinţă de presă, că dispun de toate sumele necesare atât cumpărării Oltchim, dar şi de sumele ulterioare care urmează să fie investite în combinat.


http://vtv.ro/?p=8388
menegemend oltchim

#12093

2013-11-21 15:10

te asigur bai derbedeule FOTA ca noi acesti directori care inca mai sintem in acest amarit oltchim o sa avem toata retinerea de a te prelua in oltchim spv.
vei ramine in oltchimul care va intra in faliment si te vei gasi pe lista ajofm pentru ca acestei societati esti un mare rau

Musafir

#12094 N-AM NICI UN MOTIV SA-I CRITIC ACUM....

2013-11-21 15:19

DACA DAU BANII CONFORM PROGRAMARII, CONDUCEREA VA AVEA LINISTE. DACA FAC EFORTURI SI NE DAU SI DIN RESTANTE PANA IN SARBATORI, VA FI OK. ATENTIE LA SINDICATUL FANTOMA:VICTORIA . SIMT CA NU SUNT BAGATI IN SEAMA SI LE ARD TALPILE : IAR VOR IN CORTURI ! DAR NU MAI SUNT BANI....ILINESCULE ! CA TU TE DAI DUPA CUM BATE VANTUL. FIR-ATI VOI DE PUTUROSI -CUM V-A CAZUT GUVERNUL! BICA ARE NEVOIE DE VOI LA CALEA FERATA, CE ZICETI, VA BAGATI IN ECHIPA ?
ppp

#12095

2013-11-21 15:25

bai scursura care cu siguranta ai stat pe un scaun cald multi ani ...crezi ca mai poti sta mult ?
lasa pe aia cu vrejii in cap ca erau in concedii de odihna pe atunci ci nu la serviciu
prisacaru vostru si betiva lui de nevasta care la transporturi a complectat integrame 20 de ani pe bani multi nemunciti nu a vazuto nimeni?..oxiurule...si cadeau de beti pintre vreji pe la fedelesoiu de astia nu spuneti nimic?.....va legati de un an de un vrej sub care se afla cu siguranta ceva
sa il pupati in fund pe romineste pe acela cu vrejul si daca aveti ceva spunetiiin fata si nu mai vorbiti pe la colt
bai nenorocitilor oltchim nu se afla in situatia asta din cauza aluia cu vrej ,a lui cernev a lui pirvu a lui piperea ci din cauza clasei politice de dupa 2000 si a celui care a condus echipa menegeriala a oltchim cu suportul nemernicilor sindicalisti

Musafir

#12096

2013-11-21 15:33

Bah,voua va inspira incredere rusii astia?Parca prea asteapta cu gramada de bani la poarta.Prea frumos a fie ceva.Nu stiu ce sa zic.

Musafir

#12097 SA NU FIM MOJICI

2013-11-21 15:34

SUNT DIRECTORI IN COMBINAT, CARE MERITA, TOT RESPECTUL NOSTRU. NU ARE ROST SA-I NOMINALIZAM. LUMEA ESTE DERANJATA, CA DATORITA UNORA, AU PROMOVAT ACESTE NULITATI SINDICALE IN POSTURI CALDUTE, NEAVAND STUDII. TOTI RADEAU DE GHIOCA LA MONITORIZARE, NOROC CA AM REDRESAT SITUATIA. ACUM PROMOVAM "N" MAJORETE, CARE TE ORIPILIZEAZA NUMAI CAND DESCHID GURA, DAR SA MAI DIALOGHEZI CU ELE. POATE NE MAI GANDIM SI LE REDISTRIBUIM ACOLO UNDE LE SADE MAI BINE , CONFORM PREGATIRII PROFESIONALE.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-21 15:44



Musafir

#12099 AI DREPTATE 12095

2013-11-21 15:48

TOTI SUNTETI O APA SI-UN PAMANT ! CAND VA CRITICA CINEVA , REVENITI LA TRECUT . BA, NE-AM SATURAT DE VOI, TU NU INTELEGI CA VA EJECTAM PE TOTI ? DA, JAPITELE AU STAT LA BAUTELEA PE LA FEDELESOIU, NU MAI VREAU ALTE GANGANII PE ACOLO. N-AM NIMIC CU NIMENI, UN OM SERIOS NU-SI ETALEAZA FIZICUL PE FACEBOOK, CE L-AM PUS NOI CU PISTOLUL LA TAMPLA, DE ZICEAI CA ESTE ADRIAN NASTASE -OUA DE AUR ? LASATI-NE.....TOTI DERBEDEII DIN SINDICATE!!!
disponibilizatul convins de todoran sa plece

#12100 altu

2013-11-21 15:50

bai de ce toti o dau cu acel ghindoc "bica"de la lini ca nu e spaima oltchim
eu am lucrat la el in echipa si der scirba lui m-am trecut pe liste si am plecat cu ordonanta
daca se uita pe aici si citeste stie cine sint si ma recunoaste sigur.
am preferat sa plec sa nu mai ramin sa ai rup gitu si sa merg la puscarie
ne spunea magaru ca el are lunar patru fise fiscale patru (gioburi) toata ziua sta numai cu mapa sub brat din care ne citea numai minciuni
cind s-a infintatsindicatul lui cernev noiam mers in numar mare la victoria si bica la comanda lui diculoiu si tudoran infintara acel sindicat tudorano bica diculoist si ne-a fortat sa aderam la eizicind"'CINE NU E CU NOI E INPOTRIVA NOASTRA""
voi care ati mai ramas in oltchim analizati ca domnu bica nu are timp de voi sa va reprezinte ca sindicalist ci de cit sa va minta
timpul lui e rezervat pt car de unde primeste indemnizatie , ca pichir la logistica de unde primeste salariu,de la patohia ciofringeni unde are functia de ""MUCAR""de unde primeste indemnizatie,de la sindicatul solidaritatea de unde primeste toata cotizatia voastra .....cit sa mai poata saracul mic pitic
sa fiti atenti si nemintiti....giorgica si de la tara va dorec sarbatori cu bine