Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Adevarul
Re:
Verisoara mea a pus si ea varianta B
Eu am experienta la romana, si consider ca ambele variante ar fi trebuit sa fie punctate
Dar nu mai are rost...
Lucrarile au fost corectate astazi incepand cu orele 8:00
Re:
Dupa cate argumente ti s-au dat tot limitat in gandire ai ramas. Sunt corecte 2 raspunsuri: subiectiva si predicativa, diferenta facand-o intonatia.
Adevarul
Re: De ce nu este corect raspunsul b)
#3575: Ire - De ce nu este corect raspunsul b)
Si in al doilea rand, eu cred ca ar trebui sa ne bazam pe topica cand vedem exemple de genul asta- adica ciudate.
Re: Adevarul
tu mai da-te-n mm cu adevaru matii...
esti penibil deja
pe bune? voteaza adevaru? :)))
LOL
Nu e adevarat ca elevii eminenti au gresit. In Prahova, olimpicii nat. la romana au zis subiectiva, iar olinpicii judeteni pe care ii cunosc la fel. Dintre cunostintele mele, doar cei nesilitori au pus predicativa.
Adevarul este insa ca raspunsul cel mai evident era subiectiva, intrucat in manual nu se dau exemple cu predicativa antepusa. Examenul fiind de nivel mediu, profesorii au considerat, probabil, raspunsul cel mai evident, Greseala unora a fost ca s-au complicat si au gandit prea mult. Dupa cum a zis o colega de-a mea:''Cine te pune saschimbi topica sau sa faci contragerea?''
VOTEAZA_TE SINGUR !!!!!!!!!!! EGOISTULE !!!!!!!! mai bine IMPUSCA-TE !!!!!!!!!!!!!
VOTATI PE REALITATEA !
Aici sunt sanse mai mari sa ne auda cineva !
Ei o sa ne ajute. La 4 la conferinta de presa o sa ii duca ministrului teancul de semnaturi !
Aici sunt sanse mai mari sa ne auda cineva !
Ei o sa ne ajute. La 4 la conferinta de presa o sa ii duca ministrului teancul de semnaturi !
Petitia
Este interpretativ.
Cei care ati ales "subiectiva" va mintiti singuri, nu dat dovada decat de prostie notorie, mai aveti si curajul sa va amestecati in petitia noastra. Mai simplu "V-am invins !" Chiar daca baremul sustine altceva, toti profesorii si inspectorii sunt de partea noastra ! Asa ca , imi pare foarte rau , dar...o sa fiti primii, da, dar din coada la liceu ! :p
| This discussion has been closed. |