Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
Nu inteleg logica ta. De ce sa schimbi numele predicativ si sa-l faci subiect? Deaia se schimba subordonata si devine predicativa, pentru ca voi inversati cuvintele din propozitie.
Re:
Re:
Da, sunt altele la ordinea zilei..
Oana e suparata ca nu mai este cu Pepe, iar pe acesta il doare undeva.
Tomberonul a fost gasit.
Un profesor a violat o eleva.
ETC!!!
In loc sa se discute ceva care este de o importanta aparte, se discuta numai viata privata a unor persoane fara scrupule.
Re: Re: Re: Re: Re: Este PREDICATIVA!
#278: - Re: Re: Re: Re: Este PREDICATIVA! Eu nu ma voi contrazice cu voi ! Am spus doar ca pot demonstra, nu numai eu ci si alti profesori doctori !
Re: Re: Victor
Eu am zis ceva, iar tu ai priceput altceva... sper ca macar altii sa inteleaga si sa nu-mi fi batut gura degeaba supraestimandu-va inteligenta
E predicativa !
In manualul HUMANITAS VERDE , ca elemente de relatie ce introduc o subiectiva nu exista CEEA CE.
Deci , am castigat.
Manualul este sursa de unde isi culeg copii informatia .
Este normal sa fie corect .. :|
dar sa stiti ca era predicativa. dar si subiectiva
Re: Re: Re: Re: Este PREDICATIVA!
#275: Maria M. - Re: Re: Re: Este PREDICATIVA! Si eu tot premiu de excelenta am luat si sunt sefa de promotie :| ! beee.bianka este id meu..da-mi add sa vorbim acolo !
Re:
Cu ce am gresit ca am pus corect?Atat subiectiva cat si predicativa sunt corecte, dar cei de la minister nu considera PREDICATIVA o varianta corecta.
Re: Re:
In primul rand, in clasa a XII-a nu se mai face gramatica , iar in al doilea rand site-ul evaluarii nationale este edu.ro
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Este PREDICATIVA!
#270: - Re: Re: Re: Este PREDICATIVA!
Parerile sunt impartite ! Profesori doctori spun ca era PREDICATIVA !