Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re:
la nimereala ai pus tu , cred ca ai dat cu banu' , da' nu vrei sa recunosti ca ti-e frica de ma-ta
Referitor la examenul din data de 25.06.2012 la disciplina limba romana pentru clasa a 8-a va rog sa revizuiti baremul de corectare pentru subiectul care a avut dificultate maxima si a putut fi interpretabil asfel incat propozitia subordonata sa fie acceptata si ca PREDICATIVA.
Re: Re: Re:
au pe naiba 90 % din cei pe care ii stiu eu au pus la nimereala n-au gandit absolut deloc
Taci mai inaptule, toti cei care au ales subiectiva au pus la nimereala sau nu au gandit-o. Era evident pentru cei idioti ca era subiectiva, pentru ca nu au stat sa o gandeasca. Altfel de ce iti explici ca majoritatea elevilor buni din tara au ales predicativa? Chiar crezi ca se mai discuta treaba asta o zi intreaga daca era raspunsul atat de evident? Subiectul a favorizat dobitocii sau norocosii, asa ca nu te mai lauda; Ai avut noroc, ai avut noroc, asta e. Macar nu pretinde ca stii tu gramatica.
Dupa limbaj se poate vedea ce fel de om de " cacat " esti , te descrii perfect
josnic!
ce frumos vorbesti,e dezamagesc dar eu sunt tatal lui si se vede din limbajul tau cat de inteligent poti sa fii si app cei care au pus predicativa chiar au gandit
Re:
Treaba este complicata pentru ca a facut-o ministerul asa. Pe mine nu ma intereseaza ca au pus ei un exemplu idiot. Punctaj maxim pentru ambele variante si gata. Macar in ultimul ceas al mortii sa faca ce trebuie.
Re: Re:
LOL!Daca noi am pus la plezneala SB si noi putem crede ca voi ati pus tot la plezneala PR! /:)In plus adevarul este in barem ,prop este SB...este imposibil sa fie 2 variante....asa ca cei care au pus PR sa nu mai comenteze aiurea pt ca nu au dreptate!Hai la revedere!
Re:
Sincer, au fost mai multi olimpici prezenti aici decat participanti la olimpiada. Se vede si in acest examen caracterul romanilor si pot spune, fara a ma considera tradator, ca, nu degeaba romanii sunt considerati cersetori si milogi peste tot in lume. Asa suntem noi, daca si generatia asta tanara a ajuns sa fie asa, atunci suntem cam pierduti, fratilor.
Re: josnic!
#2937: myclef - josnic! ma faci sa rad. ce argumente ai? cei ce au pus predicativa au argumente adevarate. voi cu subiectiva nu aventi nimic!
Re:
Ai invatat la scoala ca propozitia trebuie intoarsa? Nu cred. Fa si tu contragerea cu ceva care se potriveste din punct de vedere semantic, si exact in locul in care era si propozitia. O sa vezi ca ce ai invatat e de prisos.
| This discussion has been closed. |
Re:
#2919: -
OK altceva?