stop_abuse_dark_orbit_admin
Re:
iti multumim pentru sprijin. cu cat mai multi, cu atat mai bine. poate vom reusi sa schimbam ceva.
1
Apar tot timpul itemuri si chestii noi pe care sa le cumperi, iar dupa ce investesti bani sau timp sa le obtii, le schimba caracteristicile si nu mai ai ce ai cumparat! Exemplu modulul kamikaze, upgrade itemuri din inventar,etc.
Nu am idee care este cifra lor de afaceri, dar sunt sigur ca e foarte mare. Toti banii acestia provin de la noi jucatorii, deci trebuie facut ceva pentru ca dark orbit sa-si respecte si obligatiile, nu doar drepturile ce si se schimba de la o zi la alta,dupa bunul plac, numai in favoarea lor!
"Multe salutari,"
Nino
Re:
Mai mult decat adevarat Nino, asta este un alt aspect al problemelor nostre! Va rog transmiteti mai departe lonk-ul petitiei prin toate mijloacele pentru a atrage cat mai mult atentia.
Re:
Ai mai mult decat dreptate; se pare ca Germania incepe sa ne intreaca in ceea ce priveste coruptia si nedreptatile; eu as mai adauga si cenzura in ceea ce priveste libera exprimare pe forum
Re: Re:
SA VEDEM CE VA FI MAI DEPARTE. SE PARE CA S-A INTRECUT MASURA MIERCUREA TRECUTA, SI SUNT FOARTE MULTI BANATI. FARA SA FI FOLOSIT ABSOLUT NIMIK. SI DUPA CUM VEZI, MAI SUNT SI DIN ALTE TARI CARE NI SE ALATURA. INCET SI SIGUR.
Re: Re: Re:
Multi nu stiu despre petitia asta; pe forum am incercat sa o fac cunoscuta, dar m-au banat pe termen nelimitat...
Am incercat si mai incerc sa o fac cunoscuta pe facebook si alte site-uri, ceea ce va rog si pe voi. Am transmis de asemenea si un fax la Bigpoint Germania la nr. +4940881413906 cu problema, astept raspuns
For Bacau
PS: Well done for your geul esspaire and I are going down calm down :)
Re: For Bacau
You are not right, never cheating in games, this why we are making so many complains. And this is not only one mistake made by dark orbit and Bigpoint. Are you one of the admins? :) you should look for new job!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: For Bacau
your english is poor. try in romanian.=))
revenim, engleza ta este varza. ai incercat probabil cu un translator. aceasta petitie este doar pentru cei care au fost nedreptatiti. daca ti se pare amuzant, gandeste-te ca este posibil sa fii urmatorul. si pentru ca nu procedez ca BP, nu o sa iti sterg postarea, chiar daca este doar o tentativa jalnica de a enerva lumea.
Stii bine ca am protestat si eu ,chiar daca atunci s au gasit ironici pe margine.Sper ca acest protest sa nu aibe soarta celor de pana acum .Am sa raspandesc si eu si ti as sugera o postare pe you toube,facebook si alte retele de socilaizare unde sunt playeri DO. Linkul de aderare ar trebui facut cat mai cunoscut,poate si pe alte eg uri.
Sorina
| This discussion has been closed. |