Sunt Roman si am dreptul la vot!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sunt Roman si am dreptul la vot!


Musafir

#51

2012-03-05 17:14

Aceasta petitie vine ca o necesitate absoluta pentru romanii care dintr-un motiv sau altul nu pot accede o sectie de vot din tarile unde se afla.Acest vot e o necesitate,un drept in cele din urma la care romanii dinafara romaniei nu trebuie sa renunte.Numai asa jocurile celor care vor puterea la indemnul Himerei Comuniste numite Voiculescu,vor fi desfiintate.Numai asa nu vor mai exista dubii nici de o parte nici de alta ca s-a furat la numaratoarea votului si ca"UN SISTEM DE FURT"functioneaza mai bine ca altul,,,,cum spunea Dl.Ponta(ierte-i Dzeu pacatele cu voie si fara de voie),,,,asa spunea: sistemul lor a functionat mai bine ca al nostru,,,,,in urma carei afirmatii,Iliescu l-a numit CARLAN !!! Marlan i s-ar fi potrivit mai bine.

cu respect pentru initiatorii acestei petitii!!!!

Marcus Daniel


Musafir

#52

2012-03-05 18:07

E normal ca si cei din diaspora sa poata vota si ei sunt ai nostri si au acest drept,chiar daca opozitia este impotriva.

Musafir

#53

2012-03-05 22:34

Logic omule e democratie ce-0 fi defapt teatru de papusi...
Pacificatorul

#54 Re:

2012-03-18 22:25

#14: -

ma lasi! ce contributie? stii ce-i la PIB?

votul universal trebuie INTERZIS! este imposibil ca votul unui tigan sa fie egal cu al unui intelectual....


Musafir

#55

2012-04-05 00:39

Conferinta de la Venetia recomanda tarilor comunitare sa inlesneasca votul cetatenilor tarilor lor aflati in strainatate. Pentru aceasta, concluziile finale au in vedere votul electronic si votul prin corespondenta. In aceeasi ordine de idei, Consiliul Ministrilor UE a adoptat votul prin corespondenta si electronic ca masura ce poate asigura o corecta si rapida participare la vot a cetatenilor tarilor comunitare aflati in strainatate. In aceste conditii, cei care se opun adoptarii si la noi a acestei maniere de vot incalca hotarari ale organismelor europene, hotarari ce prevad ca fiecare tara in parte sa emita propriile legi referitoare la acest subiect.

Musafir

#56

2012-07-03 11:10

Votul meu vreu sa conteze la fel ca al orcarui cetatean roman. Iar dacausl/istii vor sa dea jos un presedinte ales sa nu incerce iarasi o lovitura de sta sub obladuirea securistului sef. Voiculescu! sa tita cont de vointa poporului sa modifice constitutia cu privire la numarul parlamentarilor, pentru ca ne/am lamurit, aceeasi parlamentari care ziceau acum 2 luni ca parlamentul este ilegal au ajuns sa zica acum ca ei sunt garantul democratiei! Nu , garantul democratiei sun eu, tu, el, fiecare cetatean care incercam sa deschidem ochii la ce se intampla cu institutiile, care si asa greu au pornit sa functioneze si sa se reformeze. Sigur nu ne permitem riscul de a se instaura o restauratie, pentru ca in 47 si 65 s/a produs restauratia comunistilor acum vom avea parte de restauratia mafiotilor!

Musafir

#57

2012-07-03 13:14

Pentru ca suntem romani si ne intereseaza viitorul mai mult decat pe politicienii care terfelesc zilnic imaginea tarii

Musafir

#58

2012-07-03 14:05

De acord!
Dar! pentru a avea forța aceasta petiție, demonstrați autorităților care va tot flutura democrația lor pe sub nas, ca pot fi mobilizați în aceasta petiție, măcar jumătate din cei sase milioane de romani care pretindeți ca nu puteți vota, altfel nu demonstrați decât încă odată o alta slăbiciune și labilitate a voinței de fier cu plumb la mâini și picioare, calitate cu specific național, asortata cu mititei bere și sarmale.
Sincer va doresc Succes! încercând totodată sa diseminez apelul vostru.

Musafir

#59

2012-07-13 21:09

Mai aveti o petitie mai veche in acelasi srens :
http://www.petitieonline.ro/petitie/03787056/semneaza

Musafir

#60

2012-07-13 23:46

Multumim initiatorilor. E fundamental sa putem avea drept de decizie, ca orice cetatean al tarilor lumii civilizate.

Musafir

#61

2012-07-14 00:46

Locuiesc in Italia si sunt cetatean roman. Doresc sa-mi pot exercita dreptul constitutional de vot prin corespondenta. Pentru a vota, pana in 2009, parcurgeam o distanta de 400 km ( Tarcento, provincia Udine - Consulat Onorific Asolo). Dupa ce s-a deschis misiunea consulara de la Trieste si apoi o sectie de votare la Udine, a fost mult mai usor. Oricum s-a stat mult la votare, chiar si la Udine, intrucat concetatenii nostri sunt si aici in numar mare, si, chiar daca dvs. nu aveti o viziune prea clara despre implicarea si interesul lor fata de tara-mama, merg sa isi exprime optiunile cu constiinciozitate.
Multumesc.

Musafir

#62

2012-07-14 15:33

Vreau sa votezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!

Musafir

#63 SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

2012-10-02 09:58

Atentie, se inchid uzine! Urmeaza OLTCHIM - ARPECHIM.
Atentie, vin alegerile parlamentare! Noi cu cine votam?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

TRANSMITETI ACEASTA PETITIE RUDELOR, PRIETENILOR, CUNOSTINTELOR SI COLABORATORILOR DUMNEACOASTRA PENTRU A STRANGE CAT MAI MULTE SEMNATURI SI PENTRU A DA FORTA ACESTEI PETITII!

Musafir

#64 petite

2012-11-07 20:33

noi cei care traim in strainatate suferim destul in primul rand sa triesti in fiecare zi cu dor de acasa si de cei dragi pe care nu mai poti sa-i imbrtisezi sau macar sa-i mangai,iar in al doilea rand canva credeam ca tara noastra isi va avea locul acolo unde trebuie in Europa sa trebuiasca sa-ti fie mereu rusine fata de ceilalti care te intreaba tot timpul ce haos si ce teatru se intampla la tine in tara pe plan politic,si ce sunteti voi Romanii tara tiganilor? ma intreb cand o sa pot si eu striga sunt mandru ca sunt roman, eu compar Romania cu o vaca batrana care a fost o data sanatoasa si mandra pe care toti o mulg dar nimeni nu o mai hraneste.