Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA
"O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura își repară greșeala" - Voltaire
Insa...nu noi le-am dat viata...vor fi judecati mult mai tare pentru suferinta pe care au lasat-o...
Daca nu luam masurii acum vom regreta amarnic mai tarziu
E timpul sa ne trezim la realitate. Nimeni in aceasta tara nu poate amanentaa viitorul acestei natii. Poate cineva vrea cu tot dinadinsul sa ne lase si FARA APA pentru ca apoi sa vina sa ne-o vanda pe banii. Ganditi-va ca noi suntem asezati pe o falie tectonica foarte activa. Aceasta technica folosita pt. obtinerea de gaz prin dizolvarea rocilor este foarte periculoasa dar si foarte catastrofala pentru viitorul apropiat. Cei care au aprobat aceta crima sa fie judecati. Ei nu pot decide nimic in locul nostru, fara acordul nostru
E timpul sa luam atitudine.
STOP EXPLOATARII GAZELOR DE SIST
STOP TRANSFORMARI ROMANIEI VERZI INCA, INTR-UN DESERT TOXIC SI ARID !
DACA NU ACUM ATUNCI CAND?
Pe de alta parte tin sa reamintesc romanilor ce a spus Platon> cei care nu vor sa participe la viata politica sfarsesc prin a fi guvernati de catre cei inferiori.
Suntem intr-o mare problema oamenilor, treziti-va , televiziunile nu spun nimic pt ca in spatele lor, sefii sunt cu totii in aceeasi mocirla a noii oridini mondiale. Ne vaccineaza , ne otravesc (Vezi documentarul Agenda esoterica)ca sa ne reduca populatia tarii.Singura televiziune care inca ne informeaza, este, de necrezut, OTV , canal care eu unul nu sunt fidel dar am surprins cateva emisiuni ale lui s barbu, este un jurnalist in toata convingerea care a inteles ca rolul televiziunii este sa informeze nu sa ,,dea poporului ceea ce vor cetatenii ci ce sa le dea ce anume este de interes(J.F.K)
Pentru mai multe informatii vezi documentarele>Imaginea de ansambla(The big Picture)
Sa ne ajute Dumnezeu! Ne vedem la proteste!
Inteleg ca ne vand pe noi dar ce au cu urmasii lor?...
| This discussion has been closed. |