Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!


Musafir

#1426

2012-02-24 09:38

IMI DORESC UN VIITOR MAI BUN PT.COPII NOSTRI.

Musafir

#1427

2012-02-24 09:47

Sper din toata inima ca ROMANIA sa devina ce a fost odata ,sper ca ea sa devina A NOASTRA

Musafir

#1428

2012-02-24 10:24

E un semn ca nu suntem amorfi.Asta reinvie speranta...

Musafir

#1429

2012-02-24 10:42

locuri de munca mai multe

Musafir

#1430

2012-02-24 10:43

Comentariile sint de prisos. Toata lumea comenteaza si nimeni nu face nimic.Invatamint,cultura,educatie,sistem de sanatate ,agricultura,industrie, toate sint la pamint si asta datorita noua cetatenilor(''Somnul natiunii naste monstri'').
Intrebarea este :-cine,cum ,cind,unde,poate lua atitudine si poate salva tara aceasta pentru care s-au sacrificat atitia eroi ?
Oare chiar nu se mai naste nici un erou care sa urmeze calea creata de inaintasii nostri ?
Un Decebal,un Mihai,un Stefan,un Tepes,un Cuza,un careva care sa scape aceasta natiune de urgia ce a lovit-o !
Geaba imnul nostru ne imbarbateaza si ne indeamna la demnitate si unitate , ca noi nu reusim sa ne mobilizam si sa ne creem o soarta dreapta si demna de o mindra natie.
Doar stam si ne vaitam , ne lasam umiliti si batjocoriti de asa zisele natiuni civilizate,care in decursul istoriei lor nu au facut decit sa distruga civilizatii intregi ,sa jefuiasca tari cu tot cu resurse si culturi ,obiceiuri si datini !!!!!!!!!!!!!
Evident,mai facem ceva,facem comenturi pe net !
Romania te iubesc !
User

#1431 Conjuncturi cosmice

2012-02-24 10:51

“Peisajul” actual al evenimentelor ar putea sa ne puna pe ganduri. Sporirea evenimentelor naturale negative (cutremure, eruptii vulcanice, tornade, vijelii…), cat si inrautatirea continua a vietii oamenilor (datorita scaparii de sub control a proceselor economice, financiare…), se datoresc unei componente ce nu mai poate fi introdusa in calculele astrologice obisnuite.
Pana in 1988, sistemul solar a traversat polaritatea S. galactica (polaritate de tip magnetic/informational), cu un surplus yang fata de polaritatea N. Galactica, aceasta, bineinteles, pe un fond dominant gravitational/yin manifestat de centrul galactic [adica, existand un surplus de electronegativitate "subtila"/informationala, ce s-ar traduce prin existenta unui surplus de fronturi energetice yang ce au aceeasi "natura" cu fronturile portante ale fotonului sau, de asemenea, putandu-se produce si o reducere a manifestarii informationale de ansamblu yin; raportul fronturilor yang/yin in aura energo-informationala dau "culoarea" acesteia, benefica sau nebenefica]. Manifestarea yang prin reteaua universala (reteaua fortei a cincea, componenta pasiva) este de diminuare a vibratiei universale, dar si a vibratiei structurarilor intalnite. Manifestarea yin prin reteaua universala este de sporire/grabire a vibratiei universale, dar si a vibratiei structurarilor intalnite. Astfel, surplusul yang de pana in 1988 a diminuat si manifestarile preponderent yin (nocive), dar si manifestarile preponderent yang (benefice), apropiindu-le ca valoare totala. De aceea, si afacerile si acumularile materiale s-au putut contura, chiar si pe baze mai putin “ortodoxe”. Orbita galactica a sistemului solar, sub un anumit unghi (nu transversal), daca in 2000 a traversat “ecuatorul” galactic, va urma sa intre, dupa acesti inca 12 ani (pana in 2012) de “descongestionare”, in polaritatea opusa, yin. Se simte deja influenta de sporire (nociva) a tuturor manifestarilor… Si “nocivul” va spori in manifestarea sa, si “beneficul” va spori in manifestarea sa.
Daca, pana in 1988, “binele” si “raul” se apropiau, din 2012, acestea se vor detasa clar, raul/nocivul fiind in pericol sa „dispara” (din sistem) daca ne referim la structurari ce emit in acest fel.. Cu alte cuvinte, nu va mai merge cu acumularile incorecte, iar cei in cauza vor pierde (incercand sa ma exprim fin). Pe de alta parte, noi, nefiind decat “unelte” ale destinului, ne vom juca unii cu altii precum in niste roluri dintr-un teatru prost. Cum adevarata cauza (“subtila”) a tuturor relelor este surplusul de acumulare yin (reteaua campului magnetic terestru, prin acest tip de acumulare, provoaca efectele ce noi le consideram cauze ale producerii cutremurelor, eruptiilor vulcanice…), se recomanda, precum cei ce desfasoara activitati spirituale au mai facut-o si in 2001, 2009, 2010 (cand s-au anulat, diminuat, comutat cutremure), sa se desfasoare actiuni preponderent yang (meditatii, rugaciuni, antrenarea entitatilor evoluate ce ne supravegheaza) sau, macar, sa se incerce, pana nu e prea tarziu, sa se inteleaga aceste procese; de-ar fi si numai deschidere spre intelegerea acestora. Daca, intr-adevar, cele expuse se vor adeveri, ne putem gandi (nemaiprezentand acum si alte argumente) la Evanghelia lui Ioan si la noi forme de control si siguranta in domeniile: social, economic sau financiar; daca va mai fi cazul pentru acesta din urma. O sansa ar fi intrarea in noul ciclu de 10 ani numerologici, 2011 – 2020, in care vom fi in crestere. “Mileniul trei (n.a.= si urmatoarele, la nevoie) va fi religios sau deloc”…
Cat despre „sfarsitul timpului”, acesta poate accesa doua forme de manifestare: 1) incetarea expansiunii sistemelor cosmice si intrarea in procesul (invers) de contractie, datorita schimbarii raportului de faze de vibratie universale, adica defazarea vibratiei materiei fata de cea universala si a celei antimateriale fata de cea universala (fata de cea a campului universal, denumit si eter sau forta a cincea componenta pasiva); cu alte cuvinte, inversarea identitatilor materiei si antimateriei, intre ele, proces intalnit in nove, supernove; 2) incetarea expansiunii sistemelor cosmice si intrarea in procesul (invers) de contractie, datorita inversarii doar a ciclului evolutiv, dar fara inversarea identitatilor materiei si antimateriei, intre ele. Intrucat, ca procese, ambele variante sunt posibile, trebuie avut in vedere, deci, daca intr-un sistem sau intr-o grupare de sisteme cosmice exista conjuncturile energetice, informationale (raportul maselor si puterilor de interactionare, compatibilitate energetica si informationala, mod specific de relationare dintre/intre componentele de sistem cu aceeasi identitate sau opusa etc), pentru „a se da peste cap” raportul vibratoriu de sistem sau numai doar acelea de a incetini si opri procesele evolutive, urmandu-se un curs invers al manifestarilor numai datorita descresterii (inversarii) raporturilor de „forte” [aceasta, datorita punerii in valoare in mod diferit, in timp, fata de reteaua universala (prin contactarea acesteia de catre „timpi” vibratorii diferiti, aflati intr-un curs de desfasurare intern structural), a proprietatilor de transmitere a starii vibratorii a structurarilor de materie si antimaterie]...

Musafir

#1432

2012-02-24 11:36

Imi doresc o Romanie fara conflicte si interese politice,o Romanie santoasa si educata,o Romanie modesta si fericita,o Romanie curata si dezvoltata, cer dejea prea multe ,imi vreuau Romania inapoi sa mai pot visa.Va multumesc!

Musafir

#1433

2012-02-24 11:46

In ceasul al 12-lea trebuie sa facem ceva pt. conservarea valorilor noastre si asigurarea dezvoltarii in viitor , crearea de conditii . Toate astea nu sunt posibile fara o schimbare radicala .

Musafir

#1434

2012-02-24 11:55

Simt ca ma sufoc de atata nesimtire si aroganta din partea celor care ne guverneaza si isi bat joc de populatia pe spatele carora stau si traiesc o viata de huzur si nepotisme.

Musafir

#1435

2012-02-24 12:16

Ma alatur celor care vor o tara a romanilor..o tara libera..pentru o democratie adevarata..fara politicieni corupti..cu oameni care lupta pentru idealurile celor care s-au jertfit in 1989 si sunt impotriva celor care ne-au vindut si au distrus totul...


Musafir

#1436

2012-02-24 12:16

VREAU O SCHIMBARE

Musafir

#1437

2012-02-24 12:24

toti ne fura,toti iti bat joc de noi.am ajuns cobaii UE.si ar fi timpul ca sa raspunda ptr.ceea ce-au facut!

Musafir

#1438

2012-02-24 12:44

cand mai veniti pe la spitalul groazei slatina?credem c numai presa bucuresteana poate face ordine!Din momentul in care spitalele judetene nu mai sunt la ministerul sanatatii nu mai avem nici o speranta la munca in acest spital sau sansa la viata daca ne imbolnavim

Musafir

#1439

2012-02-24 12:45

Adevarata schimbare se face in noi insine! Ia cu cei noi putem face schimbarea! Deci victory!
ana

#1440

2012-02-24 12:46

S-a scris prea putin despre spitalul groazei Slatina,va rugam sa mai reluati tema!Este inadmisibil ceea ce se intampla in acest spital

Musafir

#1441

2012-02-24 12:54

Sa speram ca nu moare si speranta; prea mult nu mai are

Musafir

#1442

2012-02-24 14:30

tara noastra a ajuns de strigat la ceruri,nu afost deajuns ca nu a putut opta copilul la un liceu acum nici cei mici ,ce fel de incopententi ne conduc .Mai rezistam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#1443 Re:

2012-02-24 15:14

#25: -

Domnilor vad cati vreti jos pe uni sau pe altii dar dupa parerea mea cred ca astia (mascaricii) care toata ziua sant pe sticla si se vaita ca tatele in piata si mai ales moderatorii de la antena 3  as depopula un catun din baraga l-as incercui ca pe o fortyareata si i-as aduna acolo pe totii hotii astia care au jefuit tara asta confiscandu-le tot ce au si i-as condamna la munca silnica pe viata sa vada cum este sa traiesti din 5-600 lei pe luna .Trebuie creeata o noua clasa politica si facut curatenie in tara asta pana nu va deveni o provincie a nu stiu carui creditor. Haideti la treaba


Musafir

#1444

2012-02-24 15:19

Oare chiar nu realizam ca este nevoie de o schimbare majora in aceasta tara? Asteptam, asteptam, nu facem
nimic, asteptam sa vina de la sine....sa faca altii...
asta da.

Musafir

#1445

2012-02-24 15:20

EU SUNT PENSIONARA,SI DUPA 31ani DE SERVICI,AM O PENSIE DE 400 RON.AM MUNCIT,AM PLATIT DARI SI IMPOZITE LA STAT TOATA VIATA,IAR ACUM SINT APROAPE MURITOARE DE FOAME.E O SFIDARE A CELOR DIN FRUNTEA TARII,CU AVERILE LOR,CU SALARIILE LOR,SI BOGATIA PE CARE O ETALEAZA PESTE TOT.EU CRED CA PRINCIPALA CAUZA,CA TARA A AJUNS ASA,E HOTIA,CORUPTIA,SI OAMENII CARE NU SINT COMPETENTI SINT PUSI IN FUNCTII DE CONDUCERE.TRAIM CU SPERANTA DE MAI BINE,..

Musafir

#1446

2012-02-24 15:22

in teorie suna bine... dati-mi si mie un AK47 si incepeti sa aratati cu degetul... de restul ma ocup eu .

Musafir

#1447

2012-02-24 15:40

Cred ca toata lumea doreste schimarea in Romania pt ca nu se mai poate,coruptia ne omoara,lipsa banilor.Peste tot unde te duci dai numai peste oameni necivilizati,nepoliticosi si acri.Deci doresc SCHIMBAREA

Musafir

#1448

2012-02-24 15:45

Urgent schimbare.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-02-24 15:51Musafir

#1450

2012-02-24 15:52

vreau sa traim decent si sa ne bucuram de viata pe care ne-a dat-o dumnezeu nu guvernul romaniei si nici fmi