Testare gratuită COVID-19 în România
RIDIC PROTESTUL MEU ÎMPREUNĂ CU TOȚI ROMÂNII CARE GÂNDESC LA FEL!
Da vreau să schimb totul dar cu semnături on-line nu cred ca se rezolva nimic părerea mea e ca dacă nu se întâmplă ce a fost în 89 nu se va schimba nimic al dv susținător ne vedem în strada
Vreau testare gratuira si sigura .Nu am bani pt teste ,suntem 4 in familie .
Va susținem in demersul făcut 🙏împreună putem învinge ❤️ Doamne ajuta 🙏
Aveti perfecta dreptate !
Insa romanii sunt f.usor de influentat si manipulat...si din pacate sunt si f.egoisti,au falsa impresie ca le este f.bine asa vaccinati acum...nu realizeaza ce urmeaza
Testarea gratuită, nu green pas
Avem încredere în argumentele dv.serioase in a susține ac.punct de vedere.
Fac parte din categoria persoanelor pentru care injectarea cu lichidele prezentate drept vaccinuri ANTICOVD-19 ar fi mortală. Am semnat și comentat la pag. 503 acest demers. Da, fac parte din minoritatea la care faceți referire, domnule avocat Daniel Dumitru Ionașcu. Libertățile garantate pentru orice om viu NU pot fi încălcate cu cinism. Sau trebuie să înțelegem că respectarea drepturilor minorităților funcționează numai pentru comunitatea LGTBQ? Evident, acest lucru nu poate fi acceptat. Impunerea așa-zisului Certificat verde este o găselniță vicleană (și costisitoare) născocită spre a diviza definitiv oamenii și a-i condamna la segregare pe aceia care nu vor/ nu pot să renunțe la libertățile constituționale ale persoanei garantate de Carta Internațională a Drepturilor Omului. Nu acceptăm, așa ceva. Dreptul la testare gratuită - în caz de nevoie - este legitim. Doamne, ajută! Prof. univ. dr. (pensionar) Viorica Bălteanu, Cavaler al Republicii italiene pentru merite culturale, membră a Uniunii Scriitorilor din România