Petitieonline.com

Testare gratuită COVID-19 în România

RIDIC PROTESTUL MEU ÎMPREUNĂ CU TOȚI ROMÂNII CARE GÂNDESC LA FEL!

Musafir#1 Nov 21, 2021, 16:25
Felicitări domnule avocat, ajutatine cât puteți, 🙏
Musafir#2 Nov 21, 2021, 17:32
Semnez petiția pentru testarea gratuită
Costy #3 Nov 21, 2021, 17:53

Da vreau să schimb totul dar cu semnături on-line nu cred ca se rezolva nimic părerea mea e ca dacă nu se întâmplă ce a fost în 89 nu se va schimba nimic al dv susținător ne vedem în strada 

Musafir#4 Nov 21, 2021, 17:58

Vreau testare gratuira si sigura .Nu am bani pt teste ,suntem 4 in familie .

Musafir#5 Nov 21, 2021, 18:02
Doamne ajută! Împreună reușim!
Musafir#6 Nov 21, 2021, 19:23

Va susținem in demersul făcut 🙏împreună putem învinge ❤️ Doamne ajuta 🙏 

Monica#7 Nov 21, 2021, 19:37

Aveti perfecta dreptate !

Insa romanii sunt f.usor de influentat si manipulat...si din pacate sunt si f.egoisti,au falsa impresie ca le este f.bine asa vaccinati acum...nu realizeaza ce urmeaza

Musafir#8 Nov 21, 2021, 19:53
Va multumesc !!!
Musafir#9 Nov 21, 2021, 21:23
Avem încredere în argumentele dv.serioase in a susține ac.punct de vedere.
Musafir#10 Nov 21, 2021, 21:24
Daniel Dumitru Ionașcu #11 Nov 21, 2021, 21:25

Testarea gratuită, nu green pas

Musafir#12 Nov 21, 2021, 23:11

Fac parte din categoria persoanelor pentru care injectarea cu lichidele prezentate drept vaccinuri ANTICOVD-19 ar fi mortală. Am semnat și comentat la pag. 503 acest demers. Da, fac parte din minoritatea la care faceți referire, domnule avocat Daniel Dumitru Ionașcu. Libertățile garantate pentru orice om viu NU pot fi încălcate cu cinism. Sau trebuie să înțelegem că respectarea drepturilor minorităților funcționează numai pentru comunitatea LGTBQ? Evident, acest lucru nu poate fi acceptat. Impunerea așa-zisului Certificat verde este o găselniță vicleană (și costisitoare) născocită spre a diviza definitiv oamenii și a-i condamna la segregare pe aceia care nu vor/ nu pot să renunțe la libertățile constituționale ale persoanei garantate de Carta Internațională a Drepturilor Omului. Nu acceptăm, așa ceva. Dreptul la testare gratuită - în caz de nevoie - este legitim. Doamne, ajută! Prof. univ. dr. (pensionar) Viorica Bălteanu, Cavaler al Republicii italiene pentru merite culturale, membră a Uniunii Scriitorilor din România

Musafir#13 Nov 22, 2021, 05:29
Testarea nu va rezolva problema. Medicamentele in farmacii si spitale sunt cheia. Noi nu avem medicamente. Testele sunt fals pozitiv, sau pozitiv fals. Nu contest intenția bună a testării, dar consider că nu va funcționa doar aceasta. Să zicem că te testezi si ieși pozitiv, cu ce te tratezi dacă trebuie să mergi la spital? Cu nimic. Îți bagă tub pe gât si te omoară. Dacă ai avea in schimb arbidol, arbivir, ivermectina si altele, te ai trata mult mai ușor acasă
Musafir#14 Nov 22, 2021, 06:21
Sunt deacord cu testarea gratuită.
Musafir#15 Nov 22, 2021, 06:35
Multumim pentru ca ne sustineti!!!!!!
Musafir#16 Nov 22, 2021, 07:05
Sunt de acord cu testarea gratuita dar nu cu vaccinul obligatoriu la locul de munca.
Musafir#17 Nov 22, 2021, 08:02
Și noi vă mulțumim pentru tot ce faceți în binele românilor 💖🧡💙
Musafir#18 Nov 22, 2021, 20:10
Felicitări! Dumnezeu să vă ajute și să vă dăruiască, putere de muncă, pentru drepturile românilor. Și să vă răsplătească, jertfa, demintatea și curajul de a mărturisi credința. Sunteți printre acei puțini români, cu coloană verticală. Toate cele bune și spre mântuire, Ana, Sibiu
Musafir#19 Nov 22, 2021, 20:41
Vrem testare gratuita...nu vrem certificatul verde..nu vrem vaccinare ! Dumnezeu sa scoata toata mascarada asta la suprafata ca ne-am saturat de minciuna!
Musafir#20 Nov 22, 2021, 20:44
Vrem testare gratuita...nu vrem certificatul verde..nu vrem vaccinare ! Dumnezeu sa scoata toata mascarada asta la suprafata ca ne-am saturat de minciuna!
Musafir#21 Nov 22, 2021, 21:30
Semnez pt testare gratuită si liberă de 2 ori pe săptămână MARIA PRODAN JUD. ILFOV BRANESTI
Musafir#22 Nov 23, 2021, 06:58
Multumim domnule avocat ca sunteti alaturi de noi, si iertatine ca nu mai stim in cine sa avem incredere.
Musafir#23 Nov 23, 2021, 20:56
Va multumesc ptr tot ce faceti ptr acest popor! Vreau testare, nu intepare!
Musafir#24 Nov 24, 2021, 23:19
Certificatul verde trebuie sa dispară așa cum a apărut ! Test și atât !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 3,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Alege-ți bugetul
Metoda de plată
PayPalGoogle PayApple PayCard bancar

Alegeți o metodă de plată pentru a continua.