PETITIA PREMIERUL NOSTRU

PETITIA PREMIERUL NOSTRU / Anunțuri / Toate tiraniile au început cu restricționarea drepturilor sub pretextul binelui ! / Comentarii


Musafir

#1

2021-04-28 17:04

Este trist dar adevarat, poporul in marea lui parte este total debusolat se lasa dus de nas de guvernatii criminali tradatori (numai vaccinarea o au in cap cu ea se scoala si tot cu ea se culca, NIMENI NU DISCUTA CA EXISTA SI MEDICAMENTATIA toata presa e vinduta inclusiv si televiziunile diaspora sa ca .....pe ea nimic nici o demonstratie (SERIOASA ) NU CITEVA SUTE DE OAMENI dar toate acestea duc la complicitate si lasitate unde este opozitia inezistenta bezmetici tradatori vind totul, serviciile nu actioneaza tac ii sustin, TRADAREA e la cea MAI MARE COTA CARE A EXISTAT VREO DATA nu iasa nimeni in strada, concluzia este ca romanii in marea lor parte cu mici exceptii sunt lasi si duplicitari ( asa ceva nu s-ar fi putut intamlpa in Polonia , Ungaria, Cehia numai in obidita de RO CARE CURAND NE VA DUCE LA DEZINTEGRARE .
Cosmin Tripa

#2 Unirea simtamantului romanesc

2021-04-28 18:43

Romani, nu va lasati calcati in demnitatea voastra! Iesi-ti si va aparati dreptul de a fi liberi, pentru familiile voastre,pentru patrie!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...