PETITIA PREMIERUL NOSTRU

PETITIA PREMIERUL NOSTRU / Anunțuri / ,, A te baza pe micul producător înseamnă să contracarezi asediul corporaţiilor / Comentarii


Musafir

#1

2020-07-08 16:55

Micul producator este plamanul unei economii sanatoase . Da, m-as intoarce si eu in Romania , acasa, dar sa pot sa realizez proiecte ,sa am "statul " ca partener, un "stat" care sa ma sprijine un pic ,un pic ca sa pot sa- mi iau avantul , nu cãlãul semenilor sai .Ajunsi la ciolan uita ca-s platiti de popor si fac ce le taie prin izmene de parc-ar fi pe toloaca satului lor . Ierta-ma, sunt tare necajita vazand halul in care a ajuns aceasta tara unica in lume, Getia ce a adus cultura in Europa,Getia cu-l Sau Zalmoxis,Getia cu primele sale scrieri ale lumii ,etc etc . Ooooo, se rãscolesc strabunii in mormant vazandu-ne atat de lasi,tâmpiti si descentrati! Am plecat in 9decembrie ,am votat si am facut un pact cu mine insumi; daca mai iese odata Basescu nu ma mai intorc in Romania . Mi-e rusine sa fiu reptezentata de un " hã-hãã-hããã" ! .Va imbratisez si .....SUCCES! SPER ca dnul Georgescu sa nu dezamageasca si el .

Musafir

#2

2020-07-08 17:24

Omul asta are foarte multa dreptate,

Musafir

#3

2020-07-08 21:20

Este greu dar nu imposibil. Producătorii autohtoni, mici nu au obișnuință asocierii, în vederea obținerii unui preț bun, al susținerii în fata bisnitarilor care impun preturi de nimic pe piata. Iar oamenii sunt dezamăgiți și se lasă bagubasi. Impunerea celor care cumpără de la țărani angro respectarea unui preț minim pe produs și unui adaos minim la preț de vânzare ar echilibra cred situația.
Eduard Alexandru

#4 A te baza pe micul producător înseamnă să contracarezi asediul corporaţiilor

2020-07-09 13:35

Foarte bine! Adevarul incepe sa iasa la suprafata. Romanii incep sa-si recastige increderea in Romania. Aceste imagini arata un exemplu de urmat. 

Materialul arata sarguinta, daruirea si spiritul taranului roman. Se sublineaza importanta familiei, credinta noastra crestina si ortodoxa, calitatea omului din popor si dragostea fata de natura si pamantul stramosesc. Toata acesta constructie are la temelie initiativa micului intreprinzator. Ioan Jaglea insufla incredera micului fermier in posibilitatea de a prospera prin propria putere in ciuda lipsei unui real ajutor din partea legislativului.

Doriti sa fiti stapani pe propria initiativa? Doriti sa reusiti in mod sigur? Doriti binele copiilor si al nepotilor vostri intr-o Romanie demna si prospera? 

Atunci, sustineti Proiectul de Tara! Sustineti Calin Georgescu - Premierul Romaniei!


Musafir

#5 Re: A te baza pe micul producător înseamnă să contracarezi asediul corporaţiilor

2020-07-09 22:17

Stelian Platon

#6

2020-08-06 17:09

Stimați autori ai măreței idei de a avea prim-ministru pe dl Călin Georgesc

Ați ințiat o acțiune mai mult decât necesară și minunată. Îl iubesc pe acest om necesar României în această epocă dezastruoasă.Dar există câte ceva despre care domnia sa nu pomenește: Anume 

1-cum poate rezolva încrengătura de ticăloși așezați deasupra națiunii distruse

2- cum rezolvă cu masoneria care reprezintă altă armată care ne-a distrus

3- cum rezolvă cu corporațiile străine și nu numai care sunt întrate în structura țări întocmai ca lipitorile diintr-un lac amorf (cum suntem).

4-cum putem crede în spectaculosul său proiect de țară, când de fapt îl vedem și cunoaștem că este atât de singular în metamorfoza plănuită pentru salvarea României? E îndoielnic a crede că un singur om înfăptuiește un proiect, (mare sau mic), pentru o țară, fie el și Messia.


Musafir

#7

2020-08-12 09:09

Da sint deacord

Musafir

#8

2020-08-30 17:27

Corect, Fac apicultura de 35 de ani. Asa de bine am fost organizati , incit la pensie nu am primit nimic desi albinele mele au fcut polenizarea florei entomofile cu o valoare de peste 100 de ori valoarea mierei colectate. Mai mult suntem impozitati pentru profitul amarit pe care il realizam.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook