Spune NU Legii Educației Sexuale la preșcolari şi în şcoală!

Spune NU Legii Educației Sexuale la preșcolari şi în şcoală! / Anunțuri / Pentru cei „necredincioși”: Învățământul preuniversitar cuprinde mai multe niveluri. / Comentarii


Musafir

#1

2020-05-11 15:24

Sant impotriva educatiei sexuale intre vârstele 0-14 ani.


Musafir

#2

2020-05-11 15:44

Nu legea educatiei sexuala la prescolari Cum nu am avut nici unii dintre romani educ sexuala de minori si am fost educati f bine asa putem sa ne educam copiii frumos sa aibe o copilarie stralucita. Sa le fie rusine doctorilor si guvernului pagan care vor sa introduca legea la pre- scolari. Vor sa ne strice viitorul copiiilor nostri.
Andrea Vasile

#3 Ati inteles gresit!

2020-05-11 22:29

Prescolarii nu ar fi invatati ce este sexul, masturbarea, homosexualitatea etc. Nici macar cei din clasele elementare. Lectiile trebuie adaptate varstei. Micutii ar invata despre imbratisare, fluturi in stomac, respect, siguranta, intimitate, spatiu personal, consens. 

AV

#4 Informati-va inainte de a va forma o opinie

2020-05-11 22:32

Educatia sexuala nu presupune poze si filmulete cu organe sexuale aratate copiilor care nu sunt pregatiti. Pana a ajunge la alea, sunt multe altele de invatat. Luati in considerare si numarul mare al abuzurilor sexuale, mai ales de catre membrii familiei. Copiiilor le-ar face bine sa invete despre spatiul personal si cum sa respinga pe oricine (posibil abuzator adult) care le incalca acel spatiu.

AV

#5 Este un lucru bun

2020-05-11 22:35

Nu vad de ce am lupta impotriva acestei legi, daca intelegem despre ce este vorba. Poate Dvs vorbiti deschis cu copilul Dvs despre emotii si corp, ii explicati tot ce trebuie. Sunt multi parinti care nu o fac. Muncesc mult, sunt plecati sau nu au ei educatia respetiva. Lasati copiii sa aibe acces la informatie. Fiti siguri ca nu la scoala vor invata lucruri daunatoare. Telefonul/tableta este poarta deschisa catre tot de ceea ce vreti Dvs sa-i feriti.

AV

#6 Uitati un articol bun, informativ

2020-05-11 22:40

Inteleg de ce va temeti, dar ati inteles gresit. Educatia sexuala pe care v-o imaginati Dvs se face la pubertate.DE CE SĂ FACEM EDUCAŢIE SEXUALĂ ÎNCĂ DIN GRĂDINIŢĂ?

CAFMD

#7 Re: Ati inteles gresit!

2020-05-12 06:48

#3: Andrea Vasile - Ati inteles gresit! 

Buna Andreea. Ceea ce spui se invata fara nici o lege. Face parte din bunul simt si minima educatie. Nu ai nevoie de sprijin legal pentru ce spui tu. Imi pare rau dar esti prea naiva, cum am fost si eu pana am vazut cum pot face niste nenorociti din ceva bun ceva rau.


Musafir

#8

2020-05-12 13:09

MA SCUZATI, NU INTELEG DE CE PETITIA NU ESTE PT. TOT INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR?PT. CA ACEASTALEGE ESTE UN DEZASTRU PT. TOTI COPII. ORICUM COPII CARE VOR SA STIE DE RELATIILE SEXUALE SUNT MAI INFORMATI DECAT NOI.
Ioana

#9 Programa detaliata si oribila a aceator ore

2020-05-13 20:03

Programa Impusa de OMS la finalul careia gasiti detaliat pe gr de varsta ce se va preda la ac ore

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/Dokumente/BZgA_Standards_Romanian.pdf

Creștin ortodox

#10 Re: Re: Ati inteles gresit!

2020-05-13 21:40

#7: CAFMD - Re: Ati inteles gresit! 

Hristos a înviat!

pentru cei care vor, pot caută așa zisa programa pentru aceasta așa zisa materie 

Va veți îngrozi când veți citi ce se va " preda" copiilor!

Mihai

#11 Trebuie sa ne facem pastori si caini

2020-05-28 11:31

Dragii mei, imediat ce putem trebuie sa ne organizam. Eu cred, sincer ca cea mai eficienta metoda, pe langa aceasta petitie este:

 

1) Demonstratie in strada;

2) Scrisori (old school asa) la avocatul poporului si reprezentantii nostrii regionali in parlament. Inundati de scrisori de la fiecare dintre noi.

Nu se mai poate cu astia. Vor Reeducare psihologica "sexuala" (nu eduicatie), vaccinare obligatorie, buletine biometrice si cate si mai cate nebunii. Sa nu credeti ca aceaste elemente sunt separate unul de celalalt. Aceasta ideologie apuseana, care duce dupa cum vedeti la o Distopie zici ca din filmele SF,  trebuie oprita in masura in care putem.

Nici un partid nu ne reprezinta, dar macar le e frica sa supere populatia care "inca" mai trebuie sa ii voteze.

Cand intra Lupul in Oi e vina pastorului si a cainilor ca nu pazesc! Asa ca hai sa ne apucam de pazit dragii mei.

 

Hristos s-a inaltat!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...