Petitieonline.com

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

Camera Deputaților a aprobat, TACIT, înființarea Instituţiei „Regele Mihai I”

Musafir#1 Oct 31, 2018, 14:17
sa se aleaga prafu de ei toti si de familiile lor de borfasi
Musafir#2 Oct 31, 2018, 15:32
Este un premiu pentru tradarea de la 23 Aug.1944?
Musafir#3 Oct 31, 2018, 16:23
Dece nu ati deus pana acum etitia la parlament?
Monica Petruț#4 Oct 31, 2018, 16:38

Re:

#3: -  

Am trimis petiția catre comisiile din Parlament, catre presedintii Camerelor Parlamentare, inclusiv catre partidele politice parlamentare, catre prim-ministrii care au tot guvernat si catre diversi ministri, inclusiv catre ministrul justitiei, iar aceste informatii, cāt si raspunsurile pe care le-am primit, le-am publicat in sectiunea "Anunturi" a petitiei, asa cum am promis, unde am indicat inclusiv linkurile de la postarile publicate in legatura cu acest subiect, pe pagina mea de Facebook.

Musafir#5 Oct 31, 2018, 17:27
Pentru "fanfaroni" asemanatori celor care au pus mana pe putere si impart banul `puiblic fara nici un fel de discernamant nu-i de mirare. Romania are sute mi de copii care, ori nu au ce manca, imbracaminte, bani pentru scoala ... etc, Tariceanu care "nici nu stie pe ce lume traiesc romanii", nici nu-i de mirare ca sustine asemenea aberatii, reinvierea unei "mumii a trecutului", pacat ca romanii nici nu vor sa-si dea seama cum sunt"tocarti inutil banii lor".
Musafir#6 Oct 31, 2018, 21:59
Dar Mihai de buna voie a abdicat, acele fete -nu au nationalitate RO - cum este posibil asa ceva?
Musafir#7 Nov 01, 2018, 10:20
Motivarea incepe cu un fals! Monarhia orice ar fi fost ea prt Romania, A FOST. Ea a fost desfiintata in anul 1947
Deci ea NU POATE FI ASTAZI nici un fel de pastratioarea a traditiilor pt simplu motiv ca MONARHIA NU MAI EXISTA! Ce nu exista nu face si nu pastreaza nimic din expunerea de motive!
Musafir#8 Nov 01, 2018, 15:20
Am vazut pe Stiri pe surse.ro si am si postat pe facebook aceasta magarie si am postat si pe pagina lui Tariceanu.Incepe sa-mi fie scarba de acesti politicieni.Care casa regala? aceste capuse puturoase sa mearga la munca.
Alessia#9 Nov 01, 2018, 15:23

Legat de aprobarea euroilor pt asa zisa casa regala,am vazut ce au facut idiotii de guvernanti,am postat si pe facebook si pe pagina lui Tariceanu.Incepe sa-mi fie scarba de acesti politicieni de 2 bani.Iar plosnitele regale puturoase sa mearga la munca ,nu sa intinda mana la banii romanilor.Propun sa se faca referendum daca suntem de acord cu aceasta finantare.Alessia

Musafir#10 Nov 07, 2018, 10:12
Tara de circopiteci paranoici lipsiti de demnitate si constiinta nationala fara pic de rusine, lipsiti de orice respect fata de propriile idealuri.
#11#11 Nov 07, 2018, 10:14

Tara de circopiteci lipsiti de demnitate si constiinta nationala. Imi este sila de faptul ca a trebuit sa ma nasc si sa traiesc intr-o asemenea parte a pamantului unde slugarnicia si josnicia sunt la ele acasa.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 3,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Alege-ți bugetul
Metoda de plată
Metoda de plată