NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !
Camera Deputaților a aprobat, TACIT, înființarea Instituţiei „Regele Mihai I”
Re:
Am trimis petiția catre comisiile din Parlament, catre presedintii Camerelor Parlamentare, inclusiv catre partidele politice parlamentare, catre prim-ministrii care au tot guvernat si catre diversi ministri, inclusiv catre ministrul justitiei, iar aceste informatii, cāt si raspunsurile pe care le-am primit, le-am publicat in sectiunea "Anunturi" a petitiei, asa cum am promis, unde am indicat inclusiv linkurile de la postarile publicate in legatura cu acest subiect, pe pagina mea de Facebook.
Deci ea NU POATE FI ASTAZI nici un fel de pastratioarea a traditiilor pt simplu motiv ca MONARHIA NU MAI EXISTA! Ce nu exista nu face si nu pastreaza nimic din expunerea de motive!
Legat de aprobarea euroilor pt asa zisa casa regala,am vazut ce au facut idiotii de guvernanti,am postat si pe facebook si pe pagina lui Tariceanu.Incepe sa-mi fie scarba de acesti politicieni de 2 bani.Iar plosnitele regale puturoase sa mearga la munca ,nu sa intinda mana la banii romanilor.Propun sa se faca referendum daca suntem de acord cu aceasta finantare.Alessia
Tara de circopiteci lipsiti de demnitate si constiinta nationala. Imi este sila de faptul ca a trebuit sa ma nasc si sa traiesc intr-o asemenea parte a pamantului unde slugarnicia si josnicia sunt la ele acasa.