Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader

Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader / Anunțuri / Mulțumiri și rugăminte / Comentarii


Musafir

#1

2017-12-09 08:03

NU TREBUIE SA VA OPRITI , TREBUIE STRINSE IN CONTINUARE SEMNATURI PINA LA VOTAREA LOR SI INTRAREA LOR IN VIGOARE .. V-ATI INTRBAT VRODATA OARE ALTE TARI MEMBRE UE SI ALTELE DIN NATO AU MAI PURTATPARTENERIA ATITEA DISCUTII CU UE SAU SUA? CHIAR DACA SUNTEM MEMBRII UE ,NATO SAU AVIND PARTENERIATUL STRATEGIC CU SUA, CUM DE SE PERMITE ATITEA AMESTECURI IN TREBURILE NOASTRE INTERNE?.NE INTREABA AMERICANII CE SA FACA SI CUM SA FACA CEVA LA EI ??CLASA ACEASTA ZIS POLITICA TREBUIE SA SE TREZEASCA ODATA . TOTI SUNT VOTATI, PLATITI DE ROMANI SI NU DE STRAINI. SPER CA MI-ATI INTELES MESAJUL. SUNT F.MULTE DE SPUS. .SUCCES IN CONTINUARE .NU TREBUIE SA VA OPRITI!!

Musafir

#2

2017-12-09 08:24

Nu trebuie sa ne multumiti pentru aceste legi urgente si necesare . Trebuiau impuse ,, a la Macovei " fara nici-o dezbatere , prin asumare si acum erau aplicate . Inteleg atitudinea PSD ! FELICITARI !
nicoleta

#3

2017-12-09 14:16

felicitari pentru initiativa  sper sa se realizeze  toate propunerile 

 


Musafir

#4

2017-12-09 21:01

Ma bucura anuntul dvs. Voi redistribui in mod sigur. Iordache Marilena

Musafir

#5

2017-12-10 07:02

Am avut experiente foarte urate in legatura cu justitia din Romania.Procese pe care le-am castigat la judecatoria Cornetu,in legatura cu modificarea unui Titlu de proprietate de prefectura Ilfov, la 6 ani de la emitere,abuziv,fara sa stie toti cei care erau mostenitori,fara hotarare judecatoreasca,nu ai printro Hot.a prefecturii,cu concursul primariei din Vidra bineinteles.Pe tot parcursul proceselor nimeni de la primarie sau prefectura nu s-a prezentat,apoi a facut recurs prefectura Ilfov,reprezentata de DAN CORNEL BARANGA ,care a minte cu nerusinare .Si ce credeti ca face Tribunalul Bucuresti? Copiaza din ce a mintit prefectul in recurs si rastoarna sentinta in asa fel incat abuzurile facute de prefectura si primarie sa nu fie sanctionate.Nici azi nu s-a facut dreptate,tatal meu ,este singurul dintre frati care a facut cerere de retrocedare ,are procese verbale de punere in posesie a partii din mostenire,si totusi in calculatorul primariei Vidra apare cu teren mai putin.Asteptam ca bunul Dumnezeu sa ne mai faca dreptate ca de la justitia din Romania NU.Cei care numai judecatori nu-i pot numi,care au dat sentinte si decizii la comanda cuiva,fara sa se gandeasca ca va veni timpul sa raspunda pentru cele facute,normal ca nu le convine sa fie schimbat nimic,pana acum au beneficiat de super privilegii,au scris in decizii ce li s-a dictat si nu i-a deranjat nimeni,Acum le vad disperarea,ies la suprafata ca gunoaiele,,foarte grav ca multi dintre ei sunt in posturi foarte mari pe care nu le merita deloc.De asta si eu sunt de acord cu schimbari majore in justitie ca asa nu se mai poate,jos cu manevratii,incapabilii vandutii,santajabili din justitie.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...