Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader

Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader / Anunțuri / Continuare strângere semnături / Comentarii


Musafir

#1

2017-11-20 19:47

In opinia mea, ar trebui delimitat chiar si la astfel de demersuri, justitia de haite politice, eu consider ca nu se deosebesc cu nimic unii de altii, au furat si jefuit tara asta pupanduse intre ei, lualar draku cu tot neamu lor


Musafir

#2

2017-11-20 21:05

Piară trădătorii și Hoții de la cârma țării! Amin amin

Musafir

#3

2017-11-21 04:37

Succes in continuare cu initiativele Dvs.cetatenesti!

Musafir

#4

2017-11-21 11:29

Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui toți cei ce-L urăsc pe El. Precum se stinge fumul să se stingă;cum se topește ceara de la fața focului, așa să piară păcătoșii de la fața Lui Dumnezeu, iar drepții să se bucure și să se veselească înaintea Lui Dumnezeu, să se desfăteze în veselie. Amin. Amin
Andrei A
Musafir

#5 Să se întoarcă nedreptatea lor pe capul lor și pe creștetul lor silnicia lor să se coboare! Amin

2017-11-21 11:47

Sfârșească-se răutatea păcătoșilor și întărește pe cel drept,cel ce încerci inimile și rărunchii, Dumnezeule drepte.Ajutorul meu de la Dumnezeu,cel ce mântuiește pe cei drepți la inimă. Dumnezeu este judecător drept, tare și îndelung răbdător și nu se mânie în fiecare zi. De nu vă veți întoarce sabia Sa o va luci, arcul său l-a încordat și l-a pregătit și în el a gătit unelte de moarte; săgețile Lui pentru cei ce ard le-a lucrat. Iată, a poftit nedreptatea, a zămislit silnicia și a născut nelegiuirea. Groapă au săpat și au adâncit-o și vor cădea în groapa pe care au făcut-o. Să se întoarcă nedreptatea lor pe capul lor, și pe creștetul lor silnicia lor să se coboare. AMIN. AMIN Lăuda-voi pe Domnul după dreptatea Lui și voi cânta numele Domnului Celui Preaînalt.


Musafir

#6

2017-11-21 22:14

De acord, doar ca ar trebui mai multa hotarare si fermitate. Prea multa lentoare, prea multa lipsa de actiune. Domnul Tudorel cat mai mosmondeste decizia in legatura cu Kovesi. Sa decida mai repede! Lipsa de actiune da impresia de nesiguranta de tergiversare.
MARIANA ROSU

#7 Mai multe semnaturi

2017-11-22 16:34

Cei mai multi dintre sustinatorii legilor justitiei nu utilizeaza retelele de socializare onlaine! Cred ca ar trebui o petitie in acest sens cu semnatura persoanei si poiate ar fi bine si acordul telefonic prin SMS!


Anonymous

#8

2017-12-08 23:33

Am depășit pragul de 5.000 de semnături.

Mulțumim tuturor acelora care au semnat cât și acelora care au susținut inițiativa, au distribuit și au redistribuit. Rugămintea mea este să continuăm demersul până când legile vor fi promulgate! După cum vedeți, forțele care se opun, deși au susținere publică mică, se opun cu toate mijloacele și sunt în stare de orice pentru a nu se adopta aceste legi! Care, deși nu vor face o Justiție ideală în România, vor face, oricum, una mai dreaptă!

Prin urmare, cei care doriți și puteți, distribuiți și redistribuiți link-ul.

Am trimis lista tuturor senatorilor, deputaților, ministrului Tudorel Toader și membrilor Comisiei speciale. Sper ca aceia care promovează aceste proiecte de legi să simtă sprijinul nostru, probabil și al altora și să se simtă motivați în continuare.

Încă o dată mii de mulțumiri!

Musafir

#9

2017-12-09 06:03

Da asa voi face ! Voi redistribui in reteaua mea de priteni!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...