Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader

Contactați autorul petiției

Susținem Legile Justiției

2018-01-27 04:58:55

Bună ziua,

 

Am tot sperat că dacă trec de Parlament oponenții Legilor Justiției se vor potoli! După cum vedeți, sunt gata să dea foc la țară numai să le blocheze. Au mers cu intrigile la Bruxelles!

De aceea trebuie să ne mobilizăm. Și să susținem legile până vor fi promulgate.

Prin urmae, vă rugăm pe aceia care aveți timp, să distribuiți și să rediatribuiți, cel puțin o dată pe zi link-ul/ Și să rugați prietenii să facă la fel.

Mulțumim.


Ion Corbu

Mulțumiri și rugăminte

2017-12-08 23:35:55

Am depășit pragul de 5.000 de semnături.

Mulțumim tuturor acelora care au semnat cât și acelora care au susținut inițiativa, au distribuit și au redistribuit. Rugămintea mea este să continuăm demersul până când legile vor fi promulgate! După cum vedeți, forțele care se opun, deși au susținere publică mică, se opun cu toate mijloacele și sunt în stare de orice pentru a nu se adopta aceste legi! Care, deși nu vor face o Justiție ideală în România, vor face, oricum, una mai dreaptă!

Prin urmare, cei care doriți și puteți, distribuiți și redistribuiți link-ul.

Am trimis lista tuturor senatorilor, deputaților, ministrului Tudorel Toader și membrilor Comisiei speciale. Sper ca aceia care promovează aceste proiecte de legi să simtă sprijinul nostru, probabil și al altora și să se simtă motivați în continuare.

Încă o dată mii de mulțumiri!


Ion Corbu

Continuare strângere semnături

2017-11-20 16:23:01

Se pare că noi, semnatarii petiției de susținere a proiectelor de legi ale Justiției, suntem cam câți a reușit să scoată astăzi, la proteste PNL, în toată țara!

Ce a ajuns să poată bietul PNL! Carisma Ralucăi Turcan și a doamnei Gorghiu și aura liderului actual, Ludovic Orban, nu vor fi putut compensa simpatia românilor față de înghițirea PNL de către PDL.

Noi să ne vedem de ale noastre. Să semnăm în continuare și să distribuim și să redistribuim, fiecare, cel puțin o dată pe zi.

S-au strâns până acum peste 4500 de semnături. Fără publicitate, fără sponsori, fără plata creșterii vizibilității.

Cei care se opun acestor proiecte erau, vineri, sub 2000.

 

https://www.petitieonline.com/susinem_proiectele_de_legi

 


Ion Corbu

Promovăm petiția

2017-11-10 18:14:52

Bună seara,

Mulțumim pentru semnarea Petiției.

Din păcate, mulți procurori și judecători, care ar trebui să aplice legile nu să facă legi, s-au coalizat și fac totul pentru a bloca legile justiției. Adică le convine situația de acum în care pot abuza, pot judeca arbitrar, au privilegii de neimaginat și nu răspund nici pentru abuz, nici pentru erori, nici pentru incompetență, nici pentru sentințe și dosare făcute la comandă.

De aceea, credem că este necesară continuarea acțiunii de strângere a semnăturilor și prin urmare, vă rugăm distribuiți, cel puțin o dată pe zi link-ul de mai jos.

https://www.petitieonline.com/susinem_proiectele_de_legi

Vă mulțumim.


Ion Corbu

Proiectele de legi ale Justiției

2017-10-03 15:11:38

Bună ziua

 

S-au strâns până acum 3000 de semnături. Puține pentru miza subiectului. Multe pentru posibilitățile noastre.

Dacă fiecare mai distribuim ori mai redistribuim link-ul este posibil ca numărul semnăturilor să crească semnificativ.

https://www.petitieonline.com/susinem_proiectele_de_legi

 

Mulțumiri tutoror.


Ion Corbu

Semnături

2017-09-12 16:16:56

Bună seara,

S-au strâns aproape 2500 de  semnături.

Dacă fiecare dintre noi mai convinge o singură persoană să semneze această Petiție, numărul semnăturilor se poate dubla. De la 5000 de semnături susținerea noastră poate fi semnificativă.

Vă mulțumesc.


Ion Corbu

Vrem să scăpăm de statul mafiot? (așa l-a caracterizat fostul președinte și făuritor al acestui stat!)

2017-08-31 20:15:58

Și cei care sunt împotriva proiectelor de legi ale Justiției au inițiat o petiție. Prin urmare, dacă vrem cu adevărat să scăpăm de statul mafiot, trebuie să ne mobilizăm, să spunem și altora și să semnăm cât mai mulți Petiția de susținere de la link-ul de mai sus.

 

https://www.petitieonline.com/susinem_proiectele_de_leg

 


Ion Corbu

Hidra nu se lasă

2017-08-30 23:00:14

Până acum petiția noastră are aproape 1600 semnături.

Este necesar să ne mobilizăm și să convingem și alți cetățeni să semneze petiția de la link de mai jos. Indiferent de locul unde se află indiferent de orientarea politică.

Sper că și mulți români din diaspora vor veni cu idei pentru reformarea Justiției și renașterea României. .

După război, japonezii au îmbrăcat mulți ingineri și alți specialiști în salopete și i-au trimis în Germania, Anglia, USA, etc. Aceștia au învățat mult și apoi s-au întors în Japonia. Și au construit Japonia de astăzi.

În toată drama plecării din România a peste 5 milioane de oameni există și câteva avantaje. Dintre care faptul că acești români sunt ca japonezii trimiși în Europa și America este unul esențial. Au mințile deschise, au înțeles cum funcționează Justiția și economia pe acolo pe unde au ajuns, au căpătat o mare experiență. Dacă se vor elabora legi corecte, dacă Justiția va fi dreaptă, și dacă se vor facilita proiecte de dezvoltare și reindustrializare a României, mulți se vor întoarce și vor participa la renașterea României. Care poate deveni Tigrul Europei. Acea Grădină a Maicii Domnului invocată de Papa Ioan Paul al doilea.

Mulțumim tuturor acelora care au semnat și îi rugăm să ditribuie sau să redistribuie zilnic această petiție. Hidra nu se lasă. Nu vrea să avem o Justiție dreaptă. Prin intrigi au atacat prin intermediul ambasadelor. 

Să nu ne lăsăm nici noi. Doar dacă ne vom solidariza cât mai mulți vom putea reuși.

 

https://www.petitieonline.com/susinem_proiectele_de_legi

 

 


Ion Corbu

Confirmare semnătură

2017-08-29 12:56:11

Sunt persoane care au semnat Petiția dar nu au confirmat semnătura.

 

După semnare, se trimite  pe adresa de e-mail declarată un link. Semnătura este validată și apare în listă după ce dați clik pe acel link.

 

Vă rog verificați dacă apăreți în listă. Dacă nu fie confirmați link-ul din e-mailul dumneavoastră, fie semnați din nou și nu uitați să confirmați link-ul.

 

Mulțumesc.


Ion Corbu

Continuăm strângerea de semnături

2017-08-29 04:07:19

Este necesar să ne mobilizăm și să convingem și alți cetățeni să semneze petiția. Indiferent de locul unde se află indiferent de orientarea politică. Sper că și mulți români din diaspora vor veni cu idei. După război, japonezii au îmbrăcat mulți ingineri și alți specialiști în salopete și i-au trimis în Germania, Anglia, USA, etc. Aceștia au învățat mult și apoi s-au întors în Japonia. Și au construit Japonia de astăzi. În toată drama plecării din România a peste 5 milioane de oameni există și câteva avantaje. Dintre care faptul că acești români sunt ca japonezii trimiși în Europa și America. Au mințile deschise, au înțeles cum funcționează Justiția și economia pe acolo pe unde au ajuns, au căpătat o mare experiență. Dacă se vor elabora legi corecte, dacă Justiția va fi dreaptă, și dacă se vor facilita proiecte de dezvoltare și reindustrializare a României, mulți se vor întoarce și vor participa la renașterea României. Care poate deveni Tigrul Europei. Acea Grădină a Maicii Domnului invocată de Papa Ioan Paul al doilea.


Ion CorbuDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...