!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!
Daca aceste animale produc pagube, atunci ce sa mai spunem de politicienii care au dosare la DNA. Am spus dosre pentru-ca un politician are minim doua dosare. Ati nenorocit tara asta, voi ministrilor si politicienilor de duzina si ne-ati nenorocit si pe noi cei care respectam legile, constitutia tarii si tara asta frumoasa. Sa nu aveti pace si liniste in veci daca mai omorati de acum inainte vreun animal!
Chiar nu mai aveti nici o problema de rezoivat pentru tarisoara asta,stimati guvernanti ?/ati ajuns la masacrul animalelor salbatice....sau ati oferit prea mult austriecilor din habitatul bietelor pisici si rasilor sau al ursilor
salbatici/cred k bietele animale opresc dezvoltarea infrastructurii,nu /altii nu stiu cum sa le protejeze in rezervatii...RUSINE!
Niște criminali aserviți unor interese meschine,străine de interesele României!Animalele din pădurile Țării sunt Patrimoniu Național!
Nenea Lascu vrea sa organizeze o distracție gen vânătoarea de la Balc? Îi face concurenta lui nenea Tiriac? Și din banii adunați își va construi o noua pensiune și va mai închide câteva pesteri din Apuseni?
Ati taiat padurile, le-ati stricat habitatul si acum va incurca animalele? La un moment dat s-ar putea sa incurcati si voi pe altii si sa nu aveti langa voi nici macar un suflet de animal.
OPRITI-VA!!!
Nu doresc ca animalele salbatice sa cada prada unor indivizi lacomi, frustrati, care vaneaza din placere pentru ca alte placeri nu le-au mai ramas.
Ministerul "Mediului" = ministerul distrugerii mediului din Romania!
| This discussion has been closed. |