NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / COMENTARIILE LE VOI TRIMTE ANEXATE PETIŢIEI, ca observaţii în cadrul dezbaterii publice a proiectului de lege / Comentarii


Musafir

#2

2016-08-17 14:59

Nu vreau casa regală nici din bani publici si nici din bani privați! O asemenea constructie( instituție ) este acticonstitutionala sfidând forma de guvernământ si suveranitatea poporului.

Musafir

#3

2016-08-17 17:49

mai putem suporta multe capuse pe spinarea noastra ??? asta in conditiile in care guvernul nu are bani pentru copiii si batranii bolnavi !!!

Musafir

#4

2016-08-17 18:18

Aceasta " casa regala" nu mai exista decand Mihai a abdicat de buna voie- Felicitari

Musafir

#5

2016-08-17 19:35

Regele Mihai I a abdicat! A ales să facă acest lucru în loc să lupte pentru România, iar pe noi ne-a lăsat pradă bolşevismului! Din banul public nu se poate plăti stipendii unei aşa-zise "Case Regale", care nu reprezintă sub nici o formă România şi nici pe români, fără un referendum; este vorba de banul public!


Musafir

#6

2016-08-17 20:38

Avand in vedere ca regele Mihai a plecat in 1947, din Romania cu o garnitura de tren de bunuri date de statul Roman si in plus dupa anul 1989 a primit si alte bunuri imobile care au apartinut casei regale, consider ca statul Roman si-a facut datoria suficient. Acum statul Roman nu are de ce sa se implice pentru infiintarea ,, Casei Regale,, si culmea sa o si finanteze de la buget atata timp cat Romania conform Conf. art.1 din Constitutia Romaniei, aceasta este un stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. Forma de guvernământ a statului român este republica. Este o republica semi-prezidentiala. In concluzie daca Regele Mihai si descendentii doresc acest lucru , sa infiinteze ce vor dar sa respecte Costitutia si legile tarii. Avand in vedere ca au primit toate bunurile, sa se gospodareasca si sa se autofinanteze . Deci regele si compania sa nu stea cu mana intinsa la statul Roman care a fost mai mult decat atent, darnic si corect in relatia cu acestia. Fostul suveran sa-si scrie bibliografia corecta cu toate cele intamplate si sa se respecte adevarul.
revoltat

#7

2016-08-18 09:03

Chiar nu va este frica ma? Chiar credeti ca nu veti da socoteala niciodata? Sinteti nebuni? Ne credeti timpiti chiar pe toti? Incercarea voastra de a rescrie istoria, facind dintr-un jegos si tradator de tara si neam un erou, este patetica si jegoasa ca si voi. Chiar ar trebui sa-mi pese de un HOT nenorocit? Nu a luat destul pina acum? Sa platesc eu, acum, pentru tradarea lui? Cum este cu Stalin? Cum este cu trenul? Cum este cu tablourile din pinacoteca? Chiar credeti ca NU TINEM MINTE? Dormiti bine, voi astia, regalistii si initiatorii. Nu va este frica de militarii morti din cauza lui si a tradarii lui? El doar a stat la caldurica si a semnat. A muncit,  doar cu stiloul lui de aur, toata viata. A ucis, a mintit, a inselat, a manipulat, a furat, a ticalosit cu stiloul regal de aur. Nu-i ajunge? Pina cind vom rabda o asemenea mumie uitata pina si de istorie si moarte? Handicapat, bolnav de la nastere, gingavit si bilbiit, a fost INTOTDEAUNA o marioneta pentru nenorocitii de tradatori de neam si tara? Lor le spun... NU VA ESTE FRICA? Aveti impresia ca faceti istorie, incercind s-o rescrieti pe gustul vostru nenorocit? SI DACA....? Daca vine o zi... in care... Istoria va da peste bot? DACA?

Cornel Crețu
Musafir

#8

2016-08-18 09:50

Finanțarea din bani publici a unei instituții configurate în jurul unei familii este o discriminare evidentă a tuturor celorlalte familii, a tuturor cetățenilor în ultimă înstanță (ținând seama că nimeni nu este obligat a avea familie).
Acest proiect de lege stabilește faptul că un grup de cetățeni, doar pentru că aparține unei anumite familii, are dreptul de a-și finanța activitățile din bani publici, în mod exclusiv și discriminatoriu.


Musafir

#9

2016-08-19 07:10

f bine! succes! sa resusitI macar! ...

Musafir

#10

2016-08-20 14:09

Decebal, Mircea cel Bătrîn, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mihai Viteazu, Avram Iancu, istoricii sunt profesioniștii, au fost LOCALNICI !

Musafir

#11

2016-08-31 06:19

FELICITARI !!!

Musafir

#12 Casa regală

2016-08-31 08:03

Să se respecte Constituţia,nu mai avem nevoie de alte lipitori bipede care să se înfrupte din banii publici,avem şi aşa prea multe.Să ne mai lase în pace cu regele şi casa lui regală.

 

Monica Petruţ

#13

2016-09-01 03:47

Vă mulţumesc pentru susţinere, tuturor!

Dacă am fi mai mulţi români care să reacţionăm împotriva abuzurilor pe care le fac guvernanţii şi parlamentarii, ar mai exista şanse pentru a fi îmbunătăţită situaţia din România.


Musafir

#14

2016-09-01 06:01

Personal ma oripileaza procedura insidioasa a celor care vor neaparat casa regala a ex regelui Mihai,dar mai ales este periculos modul de procedura civica,incalcand toate legile,folosind mereu ordonante de urgenta de care populatia nu este informata si agresandu-ne mereu mentalul prin prezentari obsesive despre Margareta si Duda!Estwe stupefiant cum se incalca Constitutia si *chiar demnitari o fac,apeland mereu casa regala care nu exista juridic,pretextand cu nesimtire ca ei sarbatoresc 150 de monarhie in Romania,parca noi am fi fost in coma si nu mai stim ce am trait!Primul vinovat este presedintele care stie ca are de respectat o Constitutid!Deci nu suntem ,cum am mai spus crocobalaurul cu doua capets,si republica si monarhie!Deasemenea televiziunea de stat si respectiv obsedata Csiki,care vine mereu cu emisiuni pe banii nostri,despre o monarhie care nu exista,deoarece nu are statut juridic legal!In fine,nu suntem ultimul popor din Europa care trebuie sa fie obligat sa-si aleaga un monarh neaparat din monarhiile occidentale!Este jignitor pentru noi sa ni se impuna asta si sa fim condiderati cetateni europeni de rangul 2 sau 3! Descendentele din voievozii nostri de ce nu sunt bune?Avem descendenti in viata din mai multi voievozi si moldoveni si munteni si chiar si din Iancu. de Inidioara(denumirea corecta a Hunedoarei)!Eu sunt urmasa directa din Petru Rares,deci din Stefan!Cu ce imi este mie superioara Margareta nascuta in cotetele Buckinghamului?Daca populatia doreste voievodat,la noi nu e moda cu monarhia,,si istoria Romaniei nu este de doar 160de ani ,avem testarea pe adn,cautam mostenitorii de drept,vedem care-i mai vrednic si facem un Regat!Dar cred ca necesitatile noastre acum sunt cu totul altele decat "tichia de margaritar") Luiza Zahariacincu

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-09-02 12:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-09-02 12:31


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-09-02 12:32



Musafir

#18

2016-09-07 22:38

ati uitat sa mentionati ca legiferarea Casei Regale A ROMANIEI induce confuzii privind forma de stat reala a Romaniei ! Practic guvernul vrea sa legifereze o institutie care submineaza institutiile republicane prin creearea unei institutii de guvernare paralele statului si egala cu institutiile republicane si al carei scop este inlocuirea Republicii cu o Monarhie ereditara!
Monarhia nu este o marca de vin ci o forma de guvernamant familiala
Unciuleanu Emanuel

#19

2016-09-07 22:40

Ceausescu a in actul de condamnare la moarte a avut ca prim cap de acuzare SUBMINAREA PUTERII DE STAT!  Guvernul doreste un proces cu acuzatia de Activitati de subminare a statului?  

Pedeapsa nu este contraventionala si nici cu suspendare




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...